توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب nginx و َApache کنار هم در Cpanel
serverstar.ir
January 22nd, 2016, 15:14
سلام دوستان استفاده از پلاگین cPnginx و یا پلاگین apachebooster با کانفیگ دستی Nginx و Apache در cpanel با هم چه فرقی داره ؟
کدام بهتر است برای حل مشکل مصرف بالای cpu توسط nobody در httpd لازم دارم
Yas-Host
January 22nd, 2016, 15:17
پیشنهاد می کنم در سی پنل اصلا از nginx استفاده نکنید و منتظر باشید خود سی پنل در easyapache 4 نسخه اش را منتشر کند.
serverstar.ir
January 22nd, 2016, 15:28
مشکل از پروسس بالا است لطفا به تصویر زیر نگاه کنید آنلاینها بالای 150 نفر است همیشه و از وردپرس استفاده میشود
29747
Yas-Host
January 22nd, 2016, 15:50
مشکل از پروسس بالا است لطفا به تصویر زیر نگاه کنید آنلاینها بالای 150 نفر است همیشه و از وردپرس استفاده میشود
29747
سلام
در صورت نیاز دسترسی ارسال کنید بصورت رایگان بررسی میکنم.
بهترین کانفیگ برای تک وب سایت کانفیگ زیر است (با توجه به تجربه):
apache 2.2 + mpm_worker + fastcgi + apc + opcache
همچنین اگر منابع زیادی دارید mod_pagespeed هم کنار apache کامپایل کنید خوب است.
serverstar.ir
January 22nd, 2016, 17:25
سلام
در صورت نیاز دسترسی ارسال کنید بصورت رایگان بررسی میکنم.
بهترین کانفیگ برای تک وب سایت کانفیگ زیر است (با توجه به تجربه):
apache 2.2 + mpm_worker + fastcgi + apc + opcache
همچنین اگر منابع زیادی دارید mod_pagespeed هم کنار apache کامپایل کنید خوب است.
تشکر تک وبسایت نیست تعداد کمی است که باهم در یک سرور نگهداری میشوند
- - - Updated - - -
نظر شما راجب apachebooster که رایگان است چیه در برابر cpnginx که ماهی 5 دلاره
InterServer.ir
January 22nd, 2016, 17:52
سلام
آپاچی یکی از بهترین وبسرور هاست ولی مشکل بزرگی که داره در مقابل فشار دانلود فایل های استاتیک لود بالایی ایجاد می کنه و در همین زمان سرعت پردازش فایل های پی اچ پی بسیار کند میشه .
nginx یک وبسرور با سرعت بالا و امنیت بالا هست که مشکل اصلیش برای هاستینگ پشتیبانی نکردن کامل از htaccess هست ولی بهترین سرعت رو در میان وبسرور ها در لود فایل استاتیک داره.
nginx در کنار آپاچی می تونه فشار فایل های استاتیک که بزرگترین مشکل وبسرور آپاچی هست رو از دوشش برداره و آپاچی تنها عهده دار پردازش فایل های پی اچ پی بشه .
این همون کاری هست که روی apachebooster انجام میشه البته آپاچه بوستر کش varnish هم استفاده می کنه که تعداد درخواست ها به وبسرور ها کاهش پیدا کنه و مصرف پایین بیاد و سرعت بالاتر بره.
این موارد که گفتم برای تک سایت نیست برای هاستینگ هست . البته این موضوع رو هم اضافه کنم کار با وبسرور هایی مثل آپاچی بوستر راحت هست ولی اگه کانفیگ های مربوط به وبسرور ها رو به صورت دستی زیاد تغییر بدید یا ایپی سرور رو عوض کنید و یا سرور اورسل شه به مشکل می خورید ورنیش بر روی این وبسرور به شدت به اورسل حساس هست و در صورتی که منابع سرور کمتر از میزانی باشه در مشخصات سرور ذکر شده با ارور 503 مواجه میشین.
با این توضیحات امید وارم انتخاب درست تری داشته باشید.
موفق باشید
serverstar.ir
January 23rd, 2016, 17:05
سلام
آپاچی یکی از بهترین وبسرور هاست ولی مشکل بزرگی که داره در مقابل فشار دانلود فایل های استاتیک لود بالایی ایجاد می کنه و در همین زمان سرعت پردازش فایل های پی اچ پی بسیار کند میشه .
nginx یک وبسرور با سرعت بالا و امنیت بالا هست که مشکل اصلیش برای هاستینگ پشتیبانی نکردن کامل از htaccess هست ولی بهترین سرعت رو در میان وبسرور ها در لود فایل استاتیک داره.
nginx در کنار آپاچی می تونه فشار فایل های استاتیک که بزرگترین مشکل وبسرور آپاچی هست رو از دوشش برداره و آپاچی تنها عهده دار پردازش فایل های پی اچ پی بشه .
این همون کاری هست که روی apachebooster انجام میشه البته آپاچه بوستر کش varnish هم استفاده می کنه که تعداد درخواست ها به وبسرور ها کاهش پیدا کنه و مصرف پایین بیاد و سرعت بالاتر بره.
این موارد که گفتم برای تک سایت نیست برای هاستینگ هست . البته این موضوع رو هم اضافه کنم کار با وبسرور هایی مثل آپاچی بوستر راحت هست ولی اگه کانفیگ های مربوط به وبسرور ها رو به صورت دستی زیاد تغییر بدید یا ایپی سرور رو عوض کنید و یا سرور اورسل شه به مشکل می خورید ورنیش بر روی این وبسرور به شدت به اورسل حساس هست و در صورتی که منابع سرور کمتر از میزانی باشه در مشخصات سرور ذکر شده با ارور 503 مواجه میشین.
با این توضیحات امید وارم انتخاب درست تری داشته باشید.
موفق باشید
تشکر توضیحات خوبی بود
بنده هر دو پلاگین cpnginx , nginxcp رو روی cpanel نصب کردم اما بعد چند ثانیه از استارت شدن ارور
nginx bad gateway 502
میده
به نظر شما مشکل از کجاست تنظیمات اپاچی و پی اچ پی کمی دستکاری شده و مقادیر دیفالت نیست
OmidX
January 23rd, 2016, 17:13
با هر سه ( apachebooster یا nginxcp و یا cpnginx ) کار کردم ، هر کدوم بعد از یک مدت مشکلات خاص خودشو ایجاد میکنه و کلا ب نظر من از ترکیب وارنیش + آپاچی استفاده کنید .
serverstar.ir
January 23rd, 2016, 17:25
این ارور که میده برای چی هست ؟
InterServer.ir
January 23rd, 2016, 19:12
معمولا زمانی که مشکلی بین nginx و اپاچی پیش بیاد این ارور نشون داده میشه حالا این می تونه به دلایل مختلفی باشه از ایجاد نشدن vhost ها و...
نیاز به بررسی داره تا مشکلی که در کانفیگ هست پیدا بشه با توجه به توضیح شما به احتمال زیاد مشکل از سمت تغییراتی هست که روی آپاچی داده شده.
Yas-Host
January 23rd, 2016, 19:28
معمولا زمانی که مشکلی بین nginx و اپاچی پیش بیاد این ارور نشون داده میشه حالا این می تونه به دلایل مختلفی باشه از ایجاد نشدن vhost ها و...
نیاز به بررسی داره تا مشکلی که در کانفیگ هست پیدا بشه با توجه به توضیح شما به احتمال زیاد مشکل از سمت تغییراتی هست که روی آپاچی داده شده.
بخاطر همین مشکلات در اول صحبت اعلام کردم از nginx در کنار apache برای سی پنل استفاده نکنند.
چه cpnginx چه nginxcp هر دو مشکلات خاص خودشون رو دارند و مشکلاتشون با هزار تا بررسی و چک کردن لاگ هاا باید رفع شود.
اگر کانفیگی که اعلام کردم را تست کنند نتیجه بسیار خوبی خواهند گرفت.
serverstar.ir
January 23rd, 2016, 21:53
با تشکر از دوستان پلاگین cpnginx و nginxcp رو بر روی سرور دیگر که مجازی است راحت نصب کردم بر روی 2 سرور اختصاص این مشکل را دارم که منابع بالایی هم دارند 128 گیگ رم 2 سی پی یو زئون و ... اما nginx ارور 502 دارد و آپاچی هم دستکاری آنچنانی نشده
از فایروال یا داس دیفلیت و یا مد php که نمیتونه باشه ؟
درود apache+nginx در صورت کانفیگ صحیح هیچ مشکل خاصی ندارد اما توجه داشته باشید که ابتدا باید apache در حد مطلوبی کانفیگ شود
از آنجایی که nginx بصورت reverse پشت apache کار میکنند و پورت redirect میگردد اگر لحظه ای apache نتواند به Request های روی سرور پاسخ دهد شما ارور nginx را مشاهده خواهید کرد.
پلاگین nginxcp - cpnginx باگ هایی دارند که ما در حد مطلوبی رفع کرده ایم و stable میباشد و روی صدها شرکت هاستینگ پربازدید نصب کرده ایم و در حال استفاده هستند.
همیشه دقت داشته باشدی نصب یه پلاگین تنها شما را به اون performance مورد نظرتون نخواهد رساند و بهینه سازی کانفیگ و optimize کلی سرور هستش که بهترین بازدهی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
ارادت
:53:
serverstar.ir
January 23rd, 2016, 22:26
درود apache+nginx در صورت کانفیگ صحیح هیچ مشکل خاصی ندارد اما توجه داشته باشید که ابتدا باید apache در حد مطلوبی کانفیگ شود
از آنجایی که nginx بصورت reverse پشت apache کار میکنند و پورت redirect میگردد اگر لحظه ای apache نتواند به Request های روی سرور پاسخ دهد شما ارور nginx را مشاهده خواهید کرد.
پلاگین nginxcp - cpnginx باگ هایی دارند که ما در حد مطلوبی رفع کرده ایم و stable میباشد و روی صدها شرکت هاستینگ پربازدید نصب کرده ایم و در حال استفاده هستند.
همیشه دقت داشته باشدی نصب یه پلاگین تنها شما را به اون performance مورد نظرتون نخواهد رساند و بهینه سازی کانفیگ و optimize کلی سرور هستش که بهترین بازدهی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.
ارادت
:53:
تشکز برای رفع ارور 502 چه راه کاری دارید ممنون میشم بفرمایید
compiler
January 23rd, 2016, 22:46
29747
این عکسی که شما فرستادید لزوما نشانه بدی نیست.
در ضمن اگر کاربری سرور هاستینگ اشتراکی هست در مجموع هیچ کدام از این پلاگین ها کارایی دراز مدتی ندارند...معمولا زیاد پیش میاد که با یکی یا چند یوز یا سایت هاست شده مشکلاتی داشته باشند. اگر سرور شخصیست موضوع فرق میکنه و میشه تیون و سازگارش کرد. آپاچی بوستر معمولا بهتر کار میکنه
serverstar.ir
January 24th, 2016, 10:29
این عکسی که شما فرستادید لزوما نشانه بدی نیست.
در ضمن اگر کاربری سرور هاستینگ اشتراکی هست در مجموع هیچ کدام از این پلاگین ها کارایی دراز مدتی ندارند...معمولا زیاد پیش میاد که با یکی یا چند یوز یا سایت هاست شده مشکلاتی داشته باشند. اگر سرور شخصیست موضوع فرق میکنه و میشه تیون و سازگارش کرد. آپاچی بوستر معمولا بهتر کار میکنه
تشکر هاست اشتراکی نیست سرور اختصاصی است برای میزبانی 1 تا 4 سایت که وردپرسی هستند
در این سرور مد PHP 5 Handler را بر روی dso قرار دادم و وقتی بر روی suphp قرار میدم مشکل مصرف بالای یوزر nobody حل میشه ولی سایت که بالا میاد چند خط کد php بالای سایت نمایش داده میشن , و مجبور میشم باز بر روی dso قرار بدم
پیشفرض و بهینه تر کدام مد PHP 5 Handler باید باشد برای وردپرس که تا 500 یا 600 آنلاین دارد
با تشکر
Yas-Host
January 24th, 2016, 15:30
تشکر هاست اشتراکی نیست سرور اختصاصی است برای میزبانی 1 تا 4 سایت که وردپرسی هستند
در این سرور مد PHP 5 Handler را بر روی dso قرار دادم و وقتی بر روی suphp قرار میدم مشکل مصرف بالای یوزر nobody حل میشه ولی سایت که بالا میاد چند خط کد php بالای سایت نمایش داده میشن , و مجبور میشم باز بر روی dso قرار بدم
پیشفرض و بهینه تر کدام مد PHP 5 Handler باید باشد برای وردپرس که تا 500 یا 600 آنلاین دارد
با تشکر
FastCGI
serverstar.ir
January 25th, 2016, 00:29
FastCGI
تشکر از ruide2 بهتر است ؟
توضیجات برای نصب fastcgi دارید چند بار تست کردم زمان نصب ارور داده
nginxweb
January 25th, 2016, 09:02
تشکر از ruide2 بهتر است ؟
توضیجات برای نصب fastcgi دارید چند بار تست کردم زمان نصب ارور داده
درود
دوست عزیز از نظر cli+ruid2 سریعترین حالت هستش و همینطور با انواع کد و اسکریپت و opcode cache نیز سازگاری دارد. اما اگر چیزی بخواین که هم سرعت خوب و هم امنیت مناسب داشته باشد fastcgo گزینه مناسبی هستش که سرعنی نزدیک به cli و امنیتی نزدیک به SUPHP را در این مد تجربه خواهید کرد
serverstar.ir
January 31st, 2016, 14:14
پیشنهاد می کنم در سی پنل اصلا از nginx استفاده نکنید و منتظر باشید خود سی پنل در easyapache 4 نسخه اش را منتشر کند.
در مورد nginx حق با شما بود پس از نصب آن 1 روز خوب بود اما زمانی که تعداد آنلاینها بیشتر از 100 نفر شد
اروز 504 gateway نمایش داده میشود و کلا nginx را حذف کردم
smhnw
January 31st, 2016, 14:45
در مورد nginx حق با شما بود پس از نصب آن 1 روز خوب بود اما زمانی که تعداد آنلاینها بیشتر از 100 نفر شد
اروز 504 gateway نمایش داده میشود و کلا nginx را حذف کردم
بله nginx در سی پنل مطلوب نیست اما این ارور از max_execution_time در php.ini هستش .
خوده اپاچی اگر خوب تنظیم بشه نیازی به این مکمل ها نداره :d
serverstar.ir
February 3rd, 2016, 10:50
درود
دوست عزیز از نظر cli+ruid2 سریعترین حالت هستش و همینطور با انواع کد و اسکریپت و opcode cache نیز سازگاری دارد. اما اگر چیزی بخواین که هم سرعت خوب و هم امنیت مناسب داشته باشد fastcgo گزینه مناسبی هستش که سرعنی نزدیک به cli و امنیتی نزدیک به SUPHP را در این مد تجربه خواهید کرد
متاسفانه مد fcgi سرعت خوبی به ما نمیده و مد dso بهترین سرعت را به ما میده