ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ساب دامین با دایرکت ادمین

yast6r
January 22nd, 2016, 10:35
سلام دوستان
بنده سایتم رو از سی پنل منتقل کردم به دایرکت ادمین، فقط یه مشکل پیش اومده اونم اینکه سابدامین به پایگاه داده وصل نمیشه! و این خطا رو میده: خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌دادهاین تاپیک رو هم خوندم ولی جواب مشکلم رو پیدا نکردم :http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=18441

لطفا راهنماییم کنید چکار کنم
ممنون

iwpanel
January 22nd, 2016, 11:12
سلام دوستان
بنده سایتم رو از سی پنل منتقل کردم به دایرکت ادمین، فقط یه مشکل پیش اومده اونم اینکه سابدامین به پایگاه داده وصل نمیشه! و این خطا رو میده: خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌دادهاین تاپیک رو هم خوندم ولی جواب مشکلم رو پیدا نکردم :http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=18441

لطفا راهنماییم کنید چکار کنم
ممنون

دامين اصلي با ياب دامين روي يه هاست هست ؟

yast6r
January 22nd, 2016, 11:17
بله هر دو روی یه هاست هستن.
قبلا روی سی پنل بودم و هیج مشکلی نداشتم، الان که رفتم دایرکت ادمین صفحه اصلی مشکلی نداره ولی این سابدامینم که خیلی هم برام مهمه داره اذیت میکنه

iwpanel
January 22nd, 2016, 11:17
قبلا روی سی پنل بودم و هیج مشکلی نداشتم، الان که رفتم دایرکت ادمین صفحه اصلی مشکلی نداره ولی این سابدامینم که خیلی هم برام مهمه داره اذیت میکنه

از چه مدريت محتوا استفاده ميكنيد؟

yast6r
January 22nd, 2016, 11:22
دامين اصلي با ياب دامين روي يه هاست هست ؟

- - - Updated - - -

از چه مدريت محتوا استفاده ميكنيد؟
هم اصلی هم ساب دامین وردپرس

iwpanel
January 22nd, 2016, 11:25

- - - Updated - - -

هم اصلی هم ساب دامین وردپرس

Data base كه restore كرديد فايل config ويرايش كرديد؟
الان دقيقا چه اروري ميده؟

yast6r
January 22nd, 2016, 11:39
Data base كه restore كرديد فايل config ويرايش كرديد؟
الان دقيقا چه اروري ميده؟
انتقال رو خودم انجام ندادم و سپردم دست شرکتی که هاست رو گرفتم. گفتند دستی منتقل میکنیم، با پشتیبانیشون هم مکاتبه کردم از دیروزه جوابی ندادن. config رو چک نکردم.
الان این ارور رو میده : خطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده

- - - Updated - - -

بالاخره تونستم مشکلش رو حل کنم. وقتی منتقل شده پسورد پایگاه داده تغییر پیدا کرده به خاطر همین نمیتونسته وصل بشه.
ممنون از پیگیری شما iwpanel

mohammadkia
January 22nd, 2016, 17:34
منم هنوز این مشکل رو دارم رو بعضی از اینترنت ها ساب دامین های دایرکت ادمین باز نمیشه :|

iwpanel
January 22nd, 2016, 19:04
منم هنوز این مشکل رو دارم رو بعضی از اینترنت ها ساب دامین های دایرکت ادمین باز نمیشه :|

آدرس سايتتون ارسال كنيد بررسي كنم براتون

mohammadkia
January 22nd, 2016, 19:08
uploadday.com

iwpanel
January 22nd, 2016, 19:09
uploadday.com

اين سايت براي ماهم بالا مياد احتمالا جاهايي كه نمياد بالاتوكش هست ياشايد تازه انتقال انجام داديد

mohammadkia
January 22nd, 2016, 19:19
3 ماه هست که انتقال انجام شده

iwpanel
January 22nd, 2016, 19:21
3 ماه هست که انتقال انجام شده

بهترين پيشنهادي كه دارم براتون اينه كه با *** هاي چند سرور تست كنيد ببينيد كجا ها باز نميشه

mohammadkia
January 22nd, 2016, 19:27
با چی ؟ *** چی هست ؟

iwpanel
January 22nd, 2016, 19:28
V p n-etwork

mohammadkia
January 22nd, 2016, 19:37
چک کردم بالا میاد گفتم که با نت دیگه بالا میاد

iwpanel
January 22nd, 2016, 19:38
چک کردم بالا میاد گفتم که با نت دیگه بالا میاد

چند جا اين مورد داشتيد ؟

mohammadkia
January 22nd, 2016, 23:10
نت مخابرات و صبا نت البته صبا نت بعضی وقتا یعنی بیش تر اوقات باز می کنه

iwpanel
January 22nd, 2016, 23:14
نت مخابرات و صبا نت البته صبا نت بعضی وقتا یعنی بیش تر اوقات باز می کنه

خوب روي چندتا نت صبانت تونستيد تست كنيد؟ من ديدم بعضي وقتا dns هاي نت مشكل داره بعضي از سايت بايد چندين بار هي refresh بزني تا شايد باز كنه احتمالااينم همين جوري شده