PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی usa - شروع قیمت از ۱۰ هزار تومان

HugeServer
October 11th, 2010, 18:15
با سلام خدمت دوستان،

به مدت ۱ هفته سرور های مجازی امریکا حراج میخورند و به قیمت کم واگذار خواهند شد. تمامی سرور های زیر توسط ESXi مجازی شده است و از منابع اختصاصی تغذیه میشوند. در صورت درخواست میتونید با پشتیبانی فروش تماس بگیرد، و یا در همین توپیک اعلام نماید. تمامی سرور ها طی ۱ تا ۶ ساعت پس از پرداخت آماده و تحویل داده خواهند شد. سیستم عامل های نصب شده، لینوکس و ویندوز میباشند.

Disk Space 10 Gb
Data Transfer 200 Gb
Cpu Dedicated
Ram 256 Mb
Os Linux/Windows
Port 1Gbit Shared - 50Mbps Guaranteed
Price : Only 10.000T Monthly
Disk Space 30 Gb
Data Transfer 500 Gb
Cpu Dedicated
Ram 512 Mb
Os Linux/Windows
Price : Only 15.000T Monthly
Disk Space 50 Gb
Data Transfer 1000 Gb
Cpu Dedicated
Ram 768 Mb
Os Linux/Windows
Price : Only 20.000T Monthly
Disk Space 70 Gb
Data Transfer 1500 Gb
2x Cpu Dedicated
Ram 1024 Mb
Os Linux/Windows
Port 1Gbit Shared - 100Mbps Guaranteed
Price : Only 30.000T Monthly
Disk Space 100 Gb
Data Transfer 3000 Gb
4x Cpu Dedicated
Ram 1536 Mb
Os Linux/Windows
Port 1Gbit Shared - 200Mbps Guaranteed
Price : Only 50.000T Monthly

تمامی سرور ها مدیریت سطح ۱ دارند، این مدیریت به این معنی میباشد، که تیم پشتیبانی به سوالات شما در سطح معقولی جواب خواهند داد، و در صورت امکان مشکل را برطرف میکنند.

هزینه Cpanel برای سیستم های لینوکسی ۷.۵۰۰ تومان میباشد، هزینه هر IP اضافی نیز ۱.۰۰۰ تومان میباشد.

13871388

موفق باشید.

nimapendar
October 11th, 2010, 19:30
سلام از کدوم دیتاسنتر میدید

HugeServer
October 11th, 2010, 19:38
سلام از کدوم دیتاسنتر میدید
با سلام،

از دیتا سنتر های همکار.

SingleHop . COM
DedicatedNow . COM

rn4j1m1
October 11th, 2010, 21:11
دسترسی برای reboot و console وجود داره ؟
هزینه لایسنس DirectAdmin ؟

reza115
October 11th, 2010, 21:55
سلام
لطفا هزینه پهنای باند اضافه رو بفرمایید و اینکه آیا پنل نصب و ریبوت هم میدین ؟

nimapendar
October 11th, 2010, 22:16
سلام آیا میکروتیک هم نصب می کنید؟

Mohsen
October 11th, 2010, 23:06
به همراه سرویس برای بک آپ فضا ارائه میشه؟ اگه نه هزینه فضای بک آپ رو می فرمایید؟

HugeServer
October 11th, 2010, 23:30
دسترسی برای reboot و console وجود داره ؟
هزینه لایسنس DirectAdmin ؟

باسلام.

هزینه لایسنس directadmin 10T میباشد.
متاسفانه در حال حاضر پنلی برای reboot و ... موجود نمیباشد.

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

سلام
لطفا هزینه پهنای باند اضافه رو بفرمایید و اینکه آیا پنل نصب و ریبوت هم میدین ؟

50Gb 5$
75Gb 7.5$
100Gb 10$
200Gb 17.5$
500Gb 25$
750 Gb 35$

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

سلام آیا میکروتیک هم نصب می کنید؟

بله.
تمامی نسخه های لینوکس و ویندوز و همچنین میکروتیک پشتیبانی میشوند.
در مراحل سفارش سیستم عامل درخواستی از شما سوال میشود.

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

به همراه سرویس برای بک آپ فضا ارائه میشه؟ اگه نه هزینه فضای بک آپ رو می فرمایید؟

متاسفانه خیر.
https://www.hugeserver.com/support/cart.php?gid=11
در صورت درخواست میتوانید سفارش بدهید.

باتشکر.

tmfar
October 11th, 2010, 23:47
ان تی هم نصب میکنید و همچنین کانفیگ و راه اندازی ؟

و در نهایت ibsng چطور ؟

می خوام بخرم پشتیبانی سطح یک منو نگه داشته اینطوری باید 24 ساعت منتظر باشیم تا یه تیکت رو پاسخ بدید .

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

و در نهایت ibsng چطور ؟

می خوام بخرم پشتیبانی سطح یک منو نگه داشته اینطوری باید 24 ساعت منتظر باشیم تا یه تیکت رو پاسخ بدید .

nimapendar
October 12th, 2010, 00:01
میتونید به من یه لینوکس و یه میکروتیک بدید و این 2 را با هم کانفیگ کنید و ibsng نصب کنید هزینش چقدر میشه؟

HugeServer
October 12th, 2010, 00:11

و در نهایت ibsng چطور ؟

با سلام خدمت شما،

خیر متاسفنه، نصب نمیشود. و شما خودتون میتونید نصب کنید.
در مورد پاسخگونی به تیکت ها هم شما سریترین جواب ممکن را خواهید گرفت. و حتمن نباید ‎24sa'at منتظر بمانید.

موفق باشد.

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

میتونید به من یه لینوکس و یه میکروتیک بدید و این 2 را با هم کانفیگ کنید و ibsng نصب کنید هزینش چقدر میشه؟
با سلام خدمت شما،

بله، مشکلی از لحاظ سرور نمیباشد. ولی کانفیگ سرور، را خوده شما باید انجام بدید.

موفق باشد.

tmfar
October 12th, 2010, 00:22
در صورتی که کانفیگ می کنید و اطلاعات ما رو از Nt به Nt انتقال میدید یا از Nt به Lin من هزینه رو وارز کنم و Order کنم .

و اینکه لینوکس هم ریموت می دید ؟

HugeServer
October 12th, 2010, 00:52
در صورتی که کانفیگ می کنید و اطلاعات ما رو از nt به nt انتقال میدید یا از nt به lin من هزینه رو وارز کنم و order کنم .

و اینکه لینوکس هم ریموت می دید ؟
با سلام خدمت شما،

در صورت درخواست میتونید هزینه منیج اولیه را پرداخت کنید. و ما براتون به صورت کامل منیج میکنیم. این هزینه 60t میباشد. که شما میتونید هر درخواست دیگری روی ان اضافه کنید. تا ما به صورت کامل منیج کنیم.

موفق باشید

rn4j1m1
October 12th, 2010, 00:57
مثل این که جواب پیغام خصوصی رو نمیدین :d
با توجه به این که مجازی ساز ESXi هست و شما به راحتی میتونید پنل برای ریبوت و کنسول بدین چرا نمیدین ؟ :d

HugeServer
October 12th, 2010, 01:11
مثل این که جواب پیغام خصوصی رو نمیدین :d
با توجه به این که مجازی ساز ESXi هست و شما به راحتی میتونید پنل برای ریبوت و کنسول بدین چرا نمیدین ؟ :d

با سلام خدمت شما،

اگر که دقت کنید، در جوابیه قبلی، ارض شد، در حال حاضر پنل داده نمیشود. و گفته نشده که کلان پنل ارایه نمیشود. امکان دارد در آینده نزدیک این امکان هم اضافه شود.

موفق باشید.

tom_hanks
October 13th, 2010, 12:03
چه طور باید پرداخت کرد

HugeServer
October 13th, 2010, 12:49
چه طور باید پرداخت کرد

با سلام،

بعد از ثبت نام در سایت و همچنین ثبت سرور مورد نظر، مشخصات بانک های ایرانی برای شما ارسال میشود و شما میتونید هزینه مشخص شده را به این حساب ها واریز فرمایید.

موفق باشید.

friday13th
October 13th, 2010, 15:36
من برای تورنت میخوام میشه تورنت کلاینت نصب کرد و شروع به دانلود کرد

HugeServer
October 13th, 2010, 16:14
من برای تورنت میخوام میشه تورنت کلاینت نصب کرد و شروع به دانلود کرد

با سلام،

بله شما مجاز به نسب تورنت هستید. و مشکلی موجود نمیباشد.

موفق باشید

friday13th
October 13th, 2010, 16:50
من پلن اول رو میخوام به قیمته 10 هزار تومان به همراه سیستم عامل ویندوز نحوه سفارش فقط من یه وقت از تورنت استفاده نکنم سرویس قطع بشه
با تشکر

HugeServer
October 13th, 2010, 16:56
با سلام،

نحوه سفارش به صورت زیر میباشد.

Go to our website : HugeServer - Portal Home (http://hugeserver.com/support/)
Do register your email and take an account : https://www.hugeserver.com/support/register.php
Please after you logged in our system, do send a ticket to the sales department and tell you re from WHT and you want to order the following server : https://www.hugeserver.com/support/submitticket.php?step=2&deptid=10

And after it we will send you the payment information

1eng.ir
October 14th, 2010, 00:30
بله شما مجاز به نسب تورنت هستید. و مشکلی موجود نمیباشد.

به عنوان یک سرویس گیرنده:
استفاده از تورنت تو دیتاسنترهای آمریکایی مجازه ؟! / اگه آره از کی جز کپی رایت شده ؟! / اگه مشکلی نداره، چه تضمینی میدید که در آینده مشکلی پیش نیاد ؟!

HugeServer
October 14th, 2010, 02:35
به عنوان یک سرویس گیرنده:
استفاده از تورنت تو دیتاسنترهای آمریکایی مجازه ؟! / اگه آره از کی جز کپی رایت شده ؟! / اگه مشکلی نداره، چه تضمینی میدید که در آینده مشکلی پیش نیاد ؟!

سلام.

سیستم تورنت به هیچ عنوان در شبکه های آمریکا غیر قانونی نیست مگر در بعضی در دیتاسنتر های آمریکایی که خودشون شخصاً این قانون رو گزاشتن (چون آمریکا این اجازه رو به دیتاسنتر ها داده) و در اون حالت هم دیتاسنتر کل Protocol رو مسدود می کنه و شما در کل نمی تونید با این برنامه چیزی دریافت کنید.

اما در بیشتر دیتاسنتر های آمریکایی این Protocol به صورت قانونی مجاز هست و قابل استفاده خواهد بود **به شرطی که** شما فایل های Copyright دار رو دریافت نکنید مثل فیلم ها و آهنگ های خارجی و برنامه های کرک شده.

در تورنت خیلی ترافیک قانونی رد و بدل میشه ولی متاسفانه در کشور های روسیه - چین - هند - ایران و کل کشور های عربی، بیشترین ترافیک بین فایل های فیلم و موزیک و ... هست که همشون Copyright دارند و غیر مجاز هستند!

در مورد تضمین هم، باید ارض کنم. این تضمین رو میتونیم به مشتریان خود بدیم که مشکلی پیش نمیاد و در صورت بروز مشکل با حذف کردن فایل مورد نظر مشکل بر طرف خواهد شد، که یکی از نماینده های معتبر دیتاسنتر های همکار هستیم، و به صورت مستقیم با دیتاسنتر ها کار میکنیم، و تمامی موارد بینه ما و دیتاسنتر حل خواهد شد، و در خرید سرور ها هیچ گونه واسطه ای وجود نخواهد داشت که موجب مشکل برای ما و مشتریان ما باشد.

موفق باشید.

Mohsen6558
October 14th, 2010, 10:28
با سلام
یه سرور مجازی از پلان اول نیاز دارم (رم 256)
شماره حساب بانک ملت ترجیحا رو لطف کنید.

HugeServer
October 14th, 2010, 11:57
با سلام
یه سرور مجازی از پلان اول نیاز دارم (رم 256)
شماره حساب بانک ملت ترجیحا رو لطف کنید.

با سلام خدمت شما،

طریقه خرید در پست های قبل گفته شده است. شما اول باید در سایت ثبت نام بفرماید، سپس باقی مراحل جلو خواهد رفت.

موفق باشید.

reza115
October 14th, 2010, 23:28
دوست عزیز
شما فایل iso که ما میدیم رو ماونت نمی کنید برامون ؟

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

شما انتظار دارید که ما تو ایران خودمون با این اینترنت فایل رو ماونت کنیم ؟؟؟؟؟

rn4j1m1
October 15th, 2010, 01:45
دوست عزیز
شما فایل iso که ما میدیم رو ماونت نمی کنید برامون ؟

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

شما انتظار دارید که ما تو ایران خودمون با این اینترنت فایل رو ماونت کنیم ؟؟؟؟؟

اولا که شما خودتون نمیتونید فایلی رو مونت کنید
دوما من ازشون پرسیدم گفتن انجام میدن

HugeServer
October 15th, 2010, 02:01
با سلام خدمت شما،

هر شخصی میتونه خودش از طریق پنل و کنسول iso مورد نظر رو مونت کند، و هیچ مشکلی در این باره نمیباشد.
ولی دلیل ایشون این بوده که چون ایران هستند، ما موظف به انجام این کار برای ایشان هستیم، که متاسفانه اینگونه نمیباشد.

به هر حال ایشون در تیکت پیگیری کردند، و به نتیجه هم رسیدند.

موفق باشید.

reza115
October 15th, 2010, 08:42
منم ابتدا از خودشون پرسیدم و گفتن که هر فایلی شما لینکشو بدین ما ماونت میکنیم !
ولی وقتی خواستیم ماونت کنند جوابشون تغییر کرد !

---------- Post added at 07:42 AM ---------- Previous post was at 07:41 AM ----------

با سلام خدمت شما،

هر شخصی میتونه خودش از طریق پنل و کنسول iso مورد نظر رو مونت کند، و هیچ مشکلی در این باره نمیباشد.
ولی دلیل ایشون این بوده که چون ایران هستند، ما موظف به انجام این کار برای ایشان هستیم، که متاسفانه اینگونه نمیباشد.

موفق باشید.

حالا لطف کنید و بفرمایید با این سطح دسترسی که به ما دادین چطوری باید فایل رو ماونت کنیم؟ (برای از این به بعد...)

Aria
October 15th, 2010, 08:49
حالا لطف کنید و بفرمایید با این سطح دسترسی که به ما دادین چطوری باید فایل رو ماونت کنیم؟ (برای از این به بعد...)

سلام.

اینجا یک انجمن عمومی هست و این تاپیک هم برای فروش محصول ایجاد شده.

لطفاً این گونه موارد رو از طریق تیکت با شخص/شرکت سرویس دهنده در میان بگزارید چون پرسیدن این سوالات در انجمن سودی نخواهد داشت و قاعدتاً سرویس دهنده قادر به توضیح موارد داخلی سرویس هاشون در انجمن به دلایل امنیتی نخواهند بود.

با تشکر.

reza115
October 15th, 2010, 08:56
با سلام خدمت شما،

موفق باشید.

با این که هنوز به نتیجه نرسیدیم ولی از یه طریق دیگه سعی می کنیم مشکل حل بشه (پ خ و تیکت و ...)
این هم فایل ISO که گذاشته بودین !! the datastore ISO file you have specified does not exist-you must specify a valid iso image file

Persi@n
October 15th, 2010, 11:01
سلام
مشکلی که قبلا بود با سرویس های فرانسه شما (2 بار یک بار وی پی اس یکبار سرور) وی پی اس به مشکل میخورد و کلی کار تو وی پی اس داشتم و بعد پیشنهاد میدادید یک سرویس دیگه بدید سری آخر هم پول رو پس دادید و وسط کاری که داشتم همه چیز پرید
این یکی ثبات داره ؟

HugeServer
October 15th, 2010, 11:45
سلام
مشکلی که قبلا بود با سرویس های فرانسه شما (2 بار یک بار وی پی اس یکبار سرور) وی پی اس به مشکل میخورد و کلی کار تو وی پی اس داشتم و بعد پیشنهاد میدادید یک سرویس دیگه بدید سری آخر هم پول رو پس دادید و وسط کاری که داشتم همه چیز پرید
این یکی ثبات داره ؟

با سلام خدمت شما،

باتوجه به مشکلاتی که برای سرور های قبلی به دلیل همکاری نکردن دیتاسنتر در تمدید سرور ها انجام داده بودند، متاسفانه برخی از سرور ها امکان تمدید نداشتند، و به همین صورت به افرادی که مشخص بودند هزینه برگشت داده شد، همانند شما.

ولی سعی خواهد شد، با توجه به اینکه درحال حاضر نماینده مستقیم دیتاسنتر هایی هستیم که با آنها درحال، کارهستیم دیگر همچین مشکلاتی پیش نخواهد آمد.

در صورت درخواست سرور با ما تماس بگیرید.

موفق باشید.

HugeServer
October 28th, 2010, 19:10
با سلام خدمت دوستان عزیز.

این فروش ویژه به پایان رسیده است. و تمامی قیمت ها به قیمت ولی باز خواهد گشت.

موفق باشید