PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواموش شدن خودکار سرور اختصاصی هتزنر

k-pax
January 21st, 2016, 13:00
من یه سرور EX41S هتزنر از یکی فروشنده عزیز که توی همن انجمن هم هستند خردیاری کردم
برا یمن vMware 5.5 نصب کردن و
یک ماه سرور بدون مشکل کار میکرد . بعد از یک ماه الان سرور خودکار خواموش میشه .

من بعد از اینکه سرور از دسترس خارج شد وارد پنل robot شدم و در قسمت Rescue دیدم درخواست داده شده
که بعد از ریست سرور درست شد

طی 4 روز گذشته تقریبا هر روز همین اتفاق افتاده یعنی سرور از دسترس خارج میشه و وقتی داخل پنل میرم میبینم که Rescue فعال شده

به فروشنده گفتم تیکت بزنه هتزنر . بعد از یک روز گفت اعلام کردن سرور مشکلی نداره

الان میخوام بدونم مشکل از کجاست که سرور خودکار وارد Rescue میشه !؟

ایا این امکان داره کسی وارد پنل شده باشه و سرور Rescue کنه !؟ یا فروشنده دسترسی این کار داره ؟

Yas-Host
January 21st, 2016, 13:38
سلام.

سرور های مجازی روشن می ماند و فقط وی ام ویر از کار می افتد یا سرور ها هم خاموش می شوند؟

k-pax
January 21st, 2016, 13:44
سلام.

سرور های مجازی روشن می ماند و فقط وی ام ویر از کار می افتد یا سرور ها هم خاموش می شوند؟

کلا سرورهای مجازی هم از کار میفاته

خود vm هم از دسترس خارج میشه

امکان اتصال با ssh هم ندارم !

company_hosting
January 21st, 2016, 13:59
من یه سرور EX41S هتزنر از یکی فروشنده عزیز که توی همن انجمن هم هستند خردیاری کردم
برا یمن vMware 5.5 نصب کردن و
یک ماه سرور بدون مشکل کار میکرد . بعد از یک ماه الان سرور خودکار خواموش میشه .

من بعد از اینکه سرور از دسترس خارج شد وارد پنل robot شدم و در قسمت Rescue دیدم درخواست داده شده
که بعد از ریست سرور درست شد

طی 4 روز گذشته تقریبا هر روز همین اتفاق افتاده یعنی سرور از دسترس خارج میشه و وقتی داخل پنل میرم میبینم که Rescue فعال شده

به فروشنده گفتم تیکت بزنه هتزنر . بعد از یک روز گفت اعلام کردن سرور مشکلی نداره

الان میخوام بدونم مشکل از کجاست که سرور خودکار وارد Rescue میشه !؟

ایا این امکان داره کسی وارد پنل شده باشه و سرور Rescue کنه !؟ یا فروشنده دسترسی این کار داره ؟

سلام

99% زمانی که پنل داشته باشید و هک شوید از این اتفاق ها میافتد

ان هم بصورت مکرر که اعلام کردید

رسیکو فعال شدن بصورت دستی هست و اتومات نیست

موفق باشید

mizban97
January 21st, 2016, 14:04
درود
ممکن هست وی ام ور شما با سخت افزار سازگاری ندارد برای همین خاموش میشه!

mehrshad.ho
January 21st, 2016, 14:06
جهت محکم کاری اول درخواست بدید پنل هتزنر رو براتون ریست رمز کنند تا اطلاعات تغییر کند
سپس اگر تکرار شد بعد از ریست سرور ماشین های مجازی رو روشن نکنید و تست کنید مشکل مجددا ایجاد می شود یا خیر
همچنین سرعت لود هارد در vmware هم میتونید یک تست ساده بزنید

k-pax
January 21st, 2016, 14:13
درود
ممکن هست وی ام ور شما با سخت افزار سازگاری ندارد برای همین خاموش میشه!

یک ماه بدون هیچ مکشلی کار کردم
vps اضافه نکردم یعنی همون اطلاعات اولیه

کلش شاید از 40 درصد رم و سی پی یو استفاده میکردم

بعدش فعال شدن Rescue این چی ؟ این هم ربطی به عدم سازگاری VM با سخات افزار داره ؟

company_hosting
January 21st, 2016, 15:04
بعدش فعال شدن Rescue این چی ؟ این هم ربطی به عدم سازگاری VM با سخات افزار داره ؟

سلام

دوست عزیز من که عرض کردم

این مورد تحت هیچ شرایطی فعال نمیشود مگر ادمین سرور (فروشنده) یا یوزر و پسورد ساب پنل (پنل کاربری دارید ) که هک شده است

این مورد هیچ ربطی به منابع و سرور ندارد

موفق باشید

w.h.t
January 21st, 2016, 15:10
سلام همکار گرامی

برای ما هم چنین مشکلی بود
پنلتون هک شده به احتمال زیاد

بروزباشید

k-pax
January 21st, 2016, 15:16
سلام

دوست عزیز من که عرض کردم

این مورد تحت هیچ شرایطی فعال نمیشود مگر ادمین سرور (فروشنده) یا یوزر و پسورد ساب پنل (پنل کاربری دارید ) که هک شده است

این مورد هیچ ربطی به منابع و سرور ندارد

موفق باشید

والا یه سرور قبل از این داشتم EX40-Hybrid از همین نفر خردیه بودم !
اونم بعد از یک ماه همینجوری شد . که گفتند هاردش مشکل داره . یه سرور دیگه بگیر من سرورEX41S گرفتم

سرور اولی EX40-Hybrid یعنی ماه اول خیلی خوب کار میکرد . پرداخت ماه دوم که زدم سه چهار روز بعدش ریخت به هم . گفتند هاردش خرابه
این سرور EX41S هم که گرفتم ماه اول بدون مشکلی کار میکرد حتی یه بار هم ریست نشداما هفته پیش پرداخت ماه دوم انجام دادم که این هم سه چهار روزه ریخته به هم

بنظرتون داره کلاه برداری میکنه ؟

company_hosting
January 21st, 2016, 15:22
اونم بعد از یک ماه همینجوری شد . که گفتند هاردش مشکل داره . یه سرور دیگه بگیر من سرورEX41S گرفتم

سرور اولی EX40-Hybrid یعنی ماه اول خیلی خوب کار میکرد . پرداخت ماه دوم که زدم سه چهار روز بعدش ریخت به هم . گفتند هاردش خرابه
این سرور EX41S هم که گرفتم ماه اول بدون مشکلی کار میکرد حتی یه بار هم ریست نشداما هفته پیش پرداخت ماه دوم انجام دادم که این هم سه چهار روزه ریخته به هم

سلام

دوست عزیز خیلی ها تیکت زدن به ما که این بلا سرشون میاد

نگو اقا سرور میفروشه به یکی دیگه با ستاپ
شما پول ستاپ دادی مجدد از نفر بعدی و ....

این صحبت من هم ممکنه هیچ ربطی به فروشنده شما نداشته باشد ... چون اسم نبردید و نمیشناسم ...و نمیخواهم گناه کسی به گردن بگیرم

موفق باشید

sssoheil
January 21st, 2016, 16:19
درود

بعید میدونم پنل هک شده باشه.میتونید دسترسی بدید esxi را بررسی کنیم؟

farssub
January 21st, 2016, 16:26
درود خدمت شما دوست عزیز و گرامی با بنده در ارتباط باشید
مشکلتون رو بررسی بکنم
حتما با بنده تماس بگیرید فکر میکنم این شخص رو میشناسم بنده هم
info_Farssub
09394475084
تلگرام و تماس یا یاهو

kool
January 21st, 2016, 18:10

یکم مورد مشکوک هست ... در حالت عادی حساب کنیم یا باید کسی دسترسی به پنل ادمین شما داشته باشه و این کار رو انجام بده ... یا فروشنده شما این کار رو میکنه حال یا جهت اذیت یا از روی اشتباه! یا به خاطر دریافت هزینه و ... و یا اینکه باید پنل هتزنر چنین باگی دشته باشه و...

Ramin
January 23rd, 2016, 17:03
نتیجه نهایی مشکل شما در این زمینه چه شد؟ دلیل مشکل را پیدا نمودید؟

nevergotme
January 27th, 2016, 01:03
در حال حاضر من هم روی سرور اختصاصیمون همین مشکل رو داریم سرور هم 1-2 رو یه بار خاموش میشه .... اپدیت کردیم ویندوز رو باز نشد...

kool
January 27th, 2016, 06:46
نتیجه نهایی مشکل شما در این زمینه چه شد؟ دلیل مشکل را پیدا نمودید؟

نمیدونم چرا اکثرا تاپیک های درخواست کمک و سوال و راهنمایی بعد از چند پست، استارتر غیب میشه و دیگه انگار اصلا تاپیک ایشون نیست.
یا شاید راهشون دور هست نمیتونن به تاپیک سر بزنن :39: البته منظورم تنها استارتر این تاپیک نیست کلی میگم! چون اکثرا به این شکل میشه آخرش.

vps247
January 27th, 2016, 08:37
در حال حاضر من هم روی سرور اختصاصیمون همین مشکل رو داریم سرور هم 1-2 رو یه بار خاموش میشه .... اپدیت کردیم ویندوز رو باز نشد...
خیلی ها فکر می کنند اگر از این دیتاسنتر سرور غیرمارکتی بخرند
دیتاسنتر براشون قطعات نو می بنده در حالیکه چنین نیست
بنده خودم همان روزهای اول
که سری
ex40
میومد مستقیم خریدم که مشکلات زیادی داشت مثل خاموش شدن خودکار
اخرش هم از خیرش گذشتم
بهتره از دیتاسنترهای درجه یک برای کارهای حرفه ای استفاده کنید