توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب اختصاصی یا آماده؟
omid_dragon
January 20th, 2016, 19:08
سلام. سوالم این هست که آیا قالب های اختصاصی وردپرس, به طور پیش فرض بهتر از قالب های آماده هستند؟ من یک قالب وردپرس دیدم (در سایت تم فارست) که واقعا از نظر ظاهری حرفه ای بود و خوشم اومد. آیا با مطالب و پست های یکسان و شرایط برابر, قالب های اختصاصی بازدید بیش تری نسبت به پوسته های آماده وردپرسی نصیبشون میشه؟ ممنون
shakib zero
January 20th, 2016, 19:24
درود
بیشتر بر میگرده به ظاهر سایت که تک باشه در بین دیگر سایت های مشابه ...
قالب های آماده بسیار قوی و زیبایی برای فروش به تعداد در فروشگاه های قالب موجود هست ولی اگه میخواید ظاهر سایتتون شناسه سایتتون هم باشه بهتره برید سراغ قالب اختصاصی
omid_dragon
January 20th, 2016, 19:33
ممنونم از پاسخ شما. من فکر کردم که شاید بهتر باشه یک قالب آماده بگیرم و هزینه ای که میخواستم برای قالب اختصاصی کنم, هزینه کنم برای سئوی قالب. نمیدونم این کار چقدر درسته. به قالب های آماده ایرانی که اعتمادی نیست, ولی قالب های خارجی کارشون درسته
shakib zero
January 20th, 2016, 19:38
معمولا خیلی از قالب های آماده ای که در فروشگاه های قالب میبینید فارسی و راست چین شده نسخه خارجی هستند ...
بنظر بنده برای شروع میتونید از قالب های آماده استفاده کنید و کمی شخصی سازی و ویرایش انجام بدید !
طراح
January 20th, 2016, 19:46
قالب آماده در وقت شما صرفه جویی میکنه و به سرعت میتونید به دلخواه و ایده آل خودتون برسید ، قالب اختصاصی برای زمانیه که قالب آماده جوابگوی شما نیست و ایده آل های شما چیز دیگس
اگر قالبی مورد تایید شماست شک نکن و به سرعت خریداری کن و کارها پیش ببر
در زمانی که هستیم اصلا نمیشه توی کارها وقفه بندازیم
omid_dragon
January 20th, 2016, 19:54
ممنونم از راهنمایی شما دوستان. فقط نمیدونم چطور میشه فهمید که قالب هایی که برخی سایت های فروش قالب ادعا می کنند که از تم فارست اورجینال خریدند و فارسی سازی کردند, واقعا اورجینال هست یا نال شده؟ راهی وجود داره تا این مورد رو بفهمیم؟
shakib zero
January 20th, 2016, 19:56
درود
کلمه نال که برای اسکریپت به کار میره و قالب رو نمیشه نال کرد در واقع میشه ریپ زد از یه سایت دیگه ...
قالب ها اورجینال خریداری میشن چون دارای پنل و ... هستند
omid_dragon
January 20th, 2016, 20:08
ممنون بابت این نکته ظریف ;) بله دارای پنل و تنظیمات هستند. یک سوال خارج از موضوع اینکه من مدتیه در فکر ایجاد یک سایت موزیک و فیلم هستم و به نظرم غیرمجاز بهتر جواب میده. این طرز فکر درسته آیا؟! به نظرم محتوای دانلودی بازخورد خوبی باید داشته باشه.
shakib zero
January 20th, 2016, 20:20
ما هم به فکر راه اندازی چنین سایتی هستیم ولی بصورت مجاز و در چارچوب قوانین !! به دردسر های بعدش نمیرزه !!
سایت های مجاز موفق بسیارند مثل " پلنها" و...
salar123
January 20th, 2016, 20:31
سلام اگه با *****نگ و با خرید ماه به ماه دامنه جدید مشکل ندارید غیر مجاز ;)
birmusical
January 20th, 2016, 21:02
ممنون بابت این نکته ظریف ;) بله دارای پنل و تنظیمات هستند. یک سوال خارج از موضوع اینکه من مدتیه در فکر ایجاد یک سایت موزیک و فیلم هستم و به نظرم غیرمجاز بهتر جواب میده. این طرز فکر درسته آیا؟! به نظرم محتوای دانلودی بازخورد خوبی باید داشته باشه.
توصیه میکنم بیخیال سایت غیر مجاز بشید! حرف بنده رو به عنوان شخصی که سابقه زیادی در موزیک و فیلم داره قبول کنید. هم بخاطر مشکلات قانونی که پلیس فتا جدیدا خیلی گیر میده، هم به خاطر فی لتر شدن که دردسر سئوی سایت شمارو بالا میبره! (البته من چون خودم سئو کار سایت خودم بودم خیلی برام مشکل نبود، اما اگه سئو کار بخواد براتون کانفیگ کنه باید زیاد خرج کنید)
کلا گوگل سایت هایی که قدمت بیشتری دارن رو بیشتر دوست داره
در مورد قالب هم الکی هزینه واسه قالب اختصاصی نکنید! حداقل که تو شروع کار هستید نیازی نیست...
واسه انتخاب قالب هم پیشنهاد بنده:
اولا سیستم وردپرس
دوم از نظر کد نویسی ایراد نداشته باشه
سوم سبک باشه و سرعت لود خوبی داشته باشه (این خیلی مهمه)
در گزینه های چهارم و بعدی به فکر گرافیک و امکانات باشید...
hostorder
January 20th, 2016, 21:07
مهم seo قالب هست و بس
omid_dragon
January 21st, 2016, 13:30
با سایت های مجاز میشه 1 ساله به جایی رسید؟ :-< اصلا بازدید خوبی میتونن داشته باشن؟! دوراهی سختیه به نظرم (:| البته من با تغییر آدرس سایت و دادن آدرس جدید مخالفم.
shakib zero
January 21st, 2016, 13:31
با سایت های مجاز میشه 1 ساله به جایی رسید؟ :-< اصلا بازدید خوبی میتونن داشته باشن؟! دوراهی سختیه به نظرم (:| البته من با تغییر آدرس سایت و دادن آدرس جدید مخالفم.
بستگی به تلاش و سرمایه خودتون داره که بتونید چقدر آپدیت باشید و چقدر برای تبلیغات هزینه کنید ...
omid_dragon
January 21st, 2016, 13:56
ممنونم از همه. با این توصیه های دوستان پس فکر کنم مجاز کار کنم بهتر باشه :) بله با چندتاشون آشنا هستم که با سئوی خوب و قدمت 4 ساله و آپدیت بودن توی صفحه اول گوگل هستن! بازم یک سوال جدا از موضوع! من یک دامنه خوب, رند و زیبا دارم. فقط یکم شبیه یکی از سایت های معروف ایران هست که بازدید زیادی داره.
با این فرق که آخر دامین من 98 داره و مال اون از - استفاده کرده و 98 هم نداره. اینجوری شروع کنم آیا من ضرر میکنم یا برعکس به نفع منه؟ البته قصد ندارم خودمو بچسبونم به اون سایت و اینجوری بالا بیام.
omid_dragon
January 21st, 2016, 14:52
دامینی که دارم دقیقا در راستای کارم هست. البته موردی سراغ دارم که اسم سایت سرچ میشه؛ یه سایت دیگه مورد اول بالا میاد! خلاصه ترسیدم به ضررم باشه وگرنه دامین خوبی هست. پس به این نتیجه رسیدیم که مجاز کار بشه :) فقط برای سئوی قالب؛ از همون ابتدای کار بدیم دست سئو کار بهتره؟
shakib zero
January 21st, 2016, 15:09
سئو قالب که اکثر قالب ها سئو خوبی هم دارن اگه منظورتون سئو سایت هست اگه از نظر مالی مشکلی ندارید با یک سئوکار حرفه ای همکاری کنید
davood1156
January 21st, 2016, 15:40
دامینی که دارم دقیقا در راستای کارم هست. البته موردی سراغ دارم که اسم سایت سرچ میشه؛ یه سایت دیگه مورد اول بالا میاد! خلاصه ترسیدم به ضررم باشه وگرنه دامین خوبی هست. پس به این نتیجه رسیدیم که مجاز کار بشه :) فقط برای سئوی قالب؛ از همون ابتدای کار بدیم دست سئو کار بهتره؟
درود
بهتره از همون دامین مجاز و در راستای کار خودتون استفاده کنید چون سیستم ***ینگ ایران سیاست مشخصی نداره و هر لحظه ممکنه بدتر هم بشه و احتمالا رو سئوی سایت هم تاثیر بد بذاره.
در مورد سئو قالب اگه قالبتون تجاری باشه معمولا قالبهای تجاری سئوی بهتری از رایگان دارن پس اگه قراره از سئوکار استفاده کنید بهتره سئوکار مورد نظر آشنایی کامل با اسکریپت مورد نظرتون داشته باشه .
موفق باشی
omid_dragon
January 21st, 2016, 15:48
ممنونم. بله قالب در تم فارست 60 دلار هست و خیلی حرفه ای به نظر میرسه. سئو فکر نکنم کمتر از 500 تومن باشه. تشکر از راهنمایی شما.
perfect20
March 5th, 2016, 12:49
با عرض خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بپرسم که چطور میتوانم قالب سایت زیر را ریسپانسیو کنم؟؟؟
تور استانبول (http://gashtenavid.com/%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84)
rezaardi
March 5th, 2016, 14:35
ممنونم از راهنمایی شما دوستان. فقط نمیدونم چطور میشه فهمید که قالب هایی که برخی سایت های فروش قالب ادعا می کنند که از تم فارست اورجینال خریدند و فارسی سازی کردند, واقعا اورجینال هست یا نال شده؟ راهی وجود داره تا این مورد رو بفهمیم؟
سلام امید عزیز
برای قالب های اماده تم فارست باید بگم خیلی خوب طراحی شدن ولی بعضی از انها سئوی خوبی نداره ، جاوا اسکریپت ها ، css هایی که داره بهینه شده نیست و شما باید تک تک خطاهای درون سی اس اس رو بگیرید
درسته شما میتونید یه قالب بخرید و خریدی که از تم فارست انجام میدید سعی کنید از یه سایت معتبر که این کارو انجام بدید که مثل بنده به مشکل بر نخورید
و نظر من هم این است که شما مبلغی که میخواهید بدید به قالب اختصاصی میتونید برای سئوی سایت خرج کنید
بعد ها که سایت شما بازدید بالایی داشت و در امد خوبی پیدا کرد اون موقعه میتونید یه قالب اختصاصی طراحی کنید
salar123-user8
March 5th, 2016, 19:48
قالب اختصاصی برای اینه که مثلا تو اینترنت سایت مشابه شما نباشه که دوستان بعد از 6 ماه مشابهشو مسازن. در کل بازدید ربطی به قالب نداره بازدید بستگی به seo و بک لینک ها داره.
Majiiid
March 5th, 2016, 19:51
در شروع کار بهتره از قالب ارزان یا حتی رایگان استفاده کنید چون ممکنه بعد از یک مدت که سایت برای شما بازدهی نداشته باشه بدلیل هزینه بالای سرور بیخیال بشین
اول اینکه پیشنهاد نمیکنم برای شروع اینکار ولی اگر تمایل دارین حتما یک گروه تشکیل بدین حداقل دو نفر باشین بیشتر هم باشه خیلی بهتر. چون تجربه نشون داده تو این تنهایی چیزی جز ضرر عاید آدم نمیشه.