ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید سرور اختصاصی

nevergotme
January 19th, 2016, 17:55
سلام یه بزرگرواران و اساتید گرامی بنده یک سایت موزیک میخوام راه بندازم منتها اطلاعاتی که مربوط به سرور میشه رو فقط در حدی میدونم.... به ترتیب سوالامو میپرسم دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون میشم :

1. میزان اطلاعاتی که دارم حدوده 3-4 ترابایت برای انتقال به سرور هستش ، به نظرتون چه فضای هاردی بگیرم؟ 8 ترابایت خوبه ؟
2. عملیاتی که بیشتر تو سرور انجام میدم مربوط به زیپ کردن فایل هاست ( آلبوم های 100 مگابایتی) چه مقدار رم و سی پی یو لازم میشه .
3. بودجه که میتونم برای هر ماه بزارم حدوده 110 تومن نهایت هستش ...
4. از چه کشوری بگیرم مناسب هستش که با تورنت و قوانین کپی رایت مشکل نداشته باشه (البته فایل ها زیپ هستند فک نکنم مشکلی پیش بیاد) از آلمان تجربه داشتم بد نبود... پیشنهاد دیگه ای هست ؟
5. با این مقدار بودجه ای که دارم نهایت فضای هاردی که میتونم بگیرم چقدره ؟
6. چقدر پهنای باند لازم میشه ؟
7. آیا میتونم به سرور هارد اضافه کنم ؟ یا منابع دیگه ای از سرور بیشتر یا کمتر کنم؟ یا اینکه سرور جداگونه ی دیگه بخرم بهتر نیست ؟

با تشکر

farssub
January 19th, 2016, 18:01
سلام خدمت شما دوست عزیز
سرور با 6 ترا هارد مناسب شما هست
2.رم 16 گیگ و سی پیو کور ای 7 مناسب هستش
3. بودجه تون رو باید کمی افزایش بدید
4. المان بهترین گزینه هست به صرفه و اقتصادی
5 نهایت 3 تا4 ترابایت
6. پهنای باند در المان20 ترا هست مناسب کارتون هست
7. در سرور های اصلی قابل اضافه هستش

mizban97
January 19th, 2016, 18:01
سلام یه بزرگرواران و اساتید گرامی بنده یک سایت موزیک میخوام راه بندازم منتها اطلاعاتی که مربوط به سرور میشه رو فقط در حدی میدونم.... به ترتیب سوالامو میپرسم دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون میشم :

1. میزان اطلاعاتی که دارم حدوده 3-4 ترابایت برای انتقال به سرور هستش ، به نظرتون چه فضای هاردی بگیرم؟ 8 ترابایت خوبه ؟
2. عملیاتی که بیشتر تو سرور انجام میدم مربوط به زیپ کردن فایل هاست ( آلبوم های 100 مگابایتی) چه مقدار رم و سی پی یو لازم میشه .
4. از چه کشوری بگیرم مناسب هستش که با تورنت و قوانین کپی رایت مشکل نداشته باشه (البته فایل ها زیپ هستند فک نکنم مشکلی پیش بیاد) از آلمان تجربه داشتم بد نبود... پیشنهاد دیگه ای هست ؟
7. آیا میتونم به سرور هارد اضافه کنم ؟ یا منابع دیگه ای از سرور بیشتر یا کمتر کنم؟ یا اینکه سرور جداگونه ی دیگه بخرم بهتر نیست ؟

با تشکر

باسلام
جواب سوالات شما:
1-بله 8 ترابایت کافی هست
2-رم 16 یا 32 گیگ و پردازنده 8 هسته ای ترجیحا i7 3770 کمتر نباشه.
3-اگر بودجه بیشتر کنید مثلا 150-160 میتونید یه سرور نسبتا قوی بگیرید.
4-با این بودجه کم فقط از المان میتونید تهیه کنید باقی کشور ها گران قیمت هستند. اگر از دیتاسنتر های هلندی بگیرید باید بیشتر هزینه کنید.
5-نهایت 6-4 ترابایت البته باید بیشتر کنید
6-سرور های المان 20 ترابایت پهنای باند دارند.
7- باید سرورتون این قابلیت داشته باشه

سوالی بود در یاهو در خدمتم

rezaserver
January 19th, 2016, 18:03

با تشکر

با سلام

اگر بتوانید تا 160 الی 200 هزار تومان در ماه هزینه کنید ،

یک سرور اختصاصی با حداقل رم 16/32 گیگ و هارد 4/6 ترابایت با سی پی یو خوب خریداری کنید.

موفق باشید

98M!zban
January 19th, 2016, 18:05

با تشکر

سلام وقت بخیر

1 - برای شروع بله همین میزان کاملا کافی خواهد بود که هزینه هم زیاد نشه
2 - مقدار زیادی مصرف نمیشه و این موارد بهتره توسط سرورهای ویندوزی انجام بشه و سپس به قسمت هاست دانلود شما بره
3 - این بودجه بسیار بسیار کم هست برای درخواست شما و اصلا نمیشه همچین مواردی رو با این بودجه فراهم کرد
4 - والا ارزونترین کشور که آلمان هست بازم با بودجه شما جور در نمیاد
5 - با این بودجه معمولی ترین سرور آلمان رو هم نمیشه گرفت متاسفانه
6 - پهنای باند زیادی مصرف نخواهید داشت در شروع کار و در ادامه کار معمولا با توجه به اینکه الان پهنای باندا بالا هست
7 - در آینده امکان همه موارد هست و مشکلی نیست در اضافه کردن هارد و ...

در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ارتباط برقرار کنید

nevergotme
January 19th, 2016, 18:39
ببخشید چند تا مورد رو یادم رفت :

1. اینکه بعضیا میگن کانفیگ رایگان ، با اون کسی که پول میگیره چی فرقی دارن ؟
2. این که میگن مثلا با 20 آی پی رایگان ، منظور چیه ؟ مگه خوده سرور یه ای پی نداره
3

farssub
January 19th, 2016, 18:42

2. این که میگن مثلا با 20 آی پی رایگان ، منظور چیه ؟ مگه خوده سرور یه ای پی نداره
3
1. کانفیگ حرفه ایی بهتر هست هزینه بدید کانفیگ های رایگان ابتدایی میباشد
2. بسته به فروشنده داره که ر وسرور ای پی رایگان موچود باشه یا نه
مثلا در فرانسه پرداخت ای پی یکبار هست ماه بعد رایگان میشه

kool
January 19th, 2016, 19:07
سلام
موردی که خودتون درج کردید مناسب هستند ولی بودجه کم است .... حدود 160000 تومان ماهانه نیاز دارید. (آلمان - رم 16/32 و پردازنده در رده 8000 و هارد 6 ترا)
خیر روی سرور آی پی رایگان توسط دیتاسنتر ارائه نمیشود.

98M!zban
January 19th, 2016, 19:12

3

در آلمان که با بودجه شما مناسب هست آی پی رایگان نیست

البته شما نیاز به آی پی زیاد ندارید اصلا

sssoheil
January 19th, 2016, 19:36
با سلام

همانطور که دوستان فرمودند اگر بودجه را به 150-200 افزایش دهید سرورهای مناسبی از دیتاسنتر هتزر آلمان میتوانید تهیه کنید.برای فایل هایی که دارید فکر میکنم 6 ترابایت فضا کفایت کند ولی اگر میخواهید اینده نگری کنید بهتر است یک سرور با فضای 8 یا 16 ترابایت در نظر بگیرید که درگیر انتقال های کوتاه مدت و پی در پی نشوید.سی پی یو نیز در حد 4 هسته و 8 ترد پاسخگو خواهد بود.ضمن اینکه با بودجه ای که شما دارید در دیتاسنتر هتزر پهنای باند 20 ترابایت معمولا ارائه میشود.

masterphp
January 19th, 2016, 19:45
برای شما سرور های مارکت هتزنر هست
هارد 6 ترا برای شما مناسبه و سی پی یو مناستی داره
قیمت هم پایینه