PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود اطلاعات انجمن سایت کلوب روی دیتابیس

faridman
October 11th, 2010, 00:35
یکی از بچه های وی بی اسکین اینجا رو بهم معرفی کرد و گفت جواب سوالمو می گیرم، منم اومدم با شما درمیون بذارم شاید راه حلی براش پیدا شد...

ما یه انجمنی دارم توی سایت کلوب دات کام، که نزدیک 100 بحث و 2 هزار و خرده ای عضو داره. ولی به دلیل امکانات پایین این سایت، به این نتیجه رسیدیم که با کمک vBulletin انجمن مخصوص خودمونو راه بندازیم

ما می خواهیم بحثای قبلی مونو داشته باشیم و ادامه اش بدیم، چون کلوبمون هنریه و بعضی از تاپیکاش واقعا ارزش داره و حیفه که توی سایتی مثل کلوب خاک بشه.

حالا سوالی که من داشتم، میشه یه برنامه ای نوشت که به صورت خودکار اطلاعات صفحاتی که بهش می دیمو دربیاره و یه دیتابیس ازش بسازه؟ مثال می زنم، میشه بهش برنامه داد که از این کد تا این کد تایتل تاپیکه، از این کد به بعد متنشه، یا مثلا تاریخش اینجا نوشته شده و و و... حالا من که سابقه برنامه نویسی ندارم و فقط در حد html و java یه چیزایی بلدم، می خوام بدونم این کار شدنی یه یا نه؟

پ.ن: اگه کسی می تونه این برنامه رو بنویسه لطفا تعرفه و هزینه ای که باید پاش بدیمو برام پ.خ کنه، خیلی ممنون :53:

Rezash
October 11th, 2010, 00:54
بله ميشه
روشي كه من به ذهنم ميرسه : اگر كلوب براي تاپيك ها خروجي آر اس نميده ميشه با يك برنامه php صفحات رو گرفت و با كمك عبارات باقاعده روي صفحات تجزيه و تحليل هايي رو انجام داد و محتواي صفحه رو در ديتابيس ريخت
اگر هم نياز به لوگين باشه ، ميشه اينم پياده سازي كرد
البته ممكنه مديران كلوب با اين كار مخالف باشند (نميدونم ! شايد باشند شايد نه !)

saeidj
October 11th, 2010, 01:09
بله ميشه
روشي كه من به ذهنم ميرسه : اگر كلوب براي تاپيك ها خروجي آر اس نميده ميشه با يك برنامه php صفحات رو گرفت و با كمك عبارات باقاعده روي صفحات تجزيه و تحليل هايي رو انجام داد و محتواي صفحه رو در ديتابيس ريخت

فکر خوبیه. واسه همه چیز هم یه راهی داری ها:d
بعد چرا مدیرا کخالف باشند این بابا واسه کلوبش پول داده!!

faridman
October 11th, 2010, 02:19
بله ميشه

واسه مقالات rss میده ولی واسه تاپیک ها نه نیازی به لاگین هم نیست چون بحثا واسه همه بازه مگه لازمه مدیران کلوب خبر دار بشن؟ این همه کلوب هست، مگه با کلوب ما کار دارن؟ فکر نکنم براشون خیلی فرقی بکنه، بعدم به قول دوستمون ما کلی زحمت و هزینه بابتش کردیم، دیگه حق داریم درمورد محتواش تصمیم بگیریم، مگه نه؟ خیلی ممنون واقعا فقط چند تا سوال: من فقط می خوام واسه هر کاربر آی دی یوذر نیمش کپی بشه و یه کاربر جدید خودکار بسازه واسه هر پست که بعد بشه با کاربرای سایت ادغامش کرد یعنی مثلا معلوم باشه پست شماره 2 رو آقای x داده، پست شماره 3 رو آقای y زده و... بعدم تاریخ و ساعت هر پست کپی بشه چقدر زمان می بره؟ هزینه اش حدودا چقدر میشه؟ پیشاپیش متشکرم از شما

Talahost.Com
October 11th, 2010, 03:37
یکم پیچیدس ولی میشه.
راه حلش regular exp. هست همون طور که دوستمون اشاره کردند.
با یک مقدار محاسبات مثل تبدیل تاریخ به timestamp‏ و ...
و خوندن تگ ها حل میشه.
هزینه هم زیر 200 نمی صرفه وقت بذاری
نظر من بود.

Rezash
October 11th, 2010, 09:47
يك لينك از تاپيك برام بفرست يك چك بكنم،چون تا بهحال تو اين جامعه مجازي 0% هم فعاليت نكردم كه با ساختارش آشنا باشم.
همش شدني هست ! حتي در اين حد كه نام كاربري طرف رو ايجاد كنه و ايميلي براش بفرسته كه بيا اينور ! (البته اگر ايميل رو كلوب به دوستان يا صاحب تاپيك نشون بده ، ولي در كل در بدترين حالت هم ميشه پ.خ فرستاد باز!)

packsaft
October 11th, 2010, 19:24
پ.خ زدم جواب ندادید صبح!
لینک بدید بررسی بشه بعد قیمت میدم!

faridman
October 12th, 2010, 19:33
یکم پیچیدس ولی میشه.
و خوندن تگ ها حل میشه.
نظر من بود.

خُب نظر شما یه ذره زیادی بالاست...
چون انجمن ما تاپیکاش خیلی زیاد نیست، بالاخره یه ذره قیمتش باید با کسی که می خواد از انجمن های دیگه مطلب بگیره که سایتش پر بار بشه فرق کنه
من اصلا خود اسکریپت رو نمی خوام، فقط می خوام نصب بشه و اطلاعات برداشته بشه، فقط همین

يك لينك از تاپيك برام بفرست يك چك بكنم،چون تا بهحال تو اين جامعه مجازي 0% هم فعاليت نكردم كه با ساختارش آشنا باشم.
همش شدني هست ! حتي در اين حد كه نام كاربري طرف رو ايجاد كنه و ايميلي براش بفرسته كه بيا اينور ! (البته اگر ايميل رو كلوب به دوستان يا صاحب تاپيك نشون بده ، ولي در كل در بدترين حالت هم ميشه پ.خ فرستاد باز!)

نه اصلاً این چیزاش لازم نیست... اینکه پ.خ بفرسته واسه طرف و اینا
فقط مطالب کپی بشه کافیه، چون اکثر کاربرا آدرس سایت جدیدو دارن و از اون لحاظ مشکلی نیست

پ.خ زدم جواب ندادید صبح!
لینک بدید بررسی بشه بعد قیمت میدم!

پ.خ شد!

redhat10
October 12th, 2010, 21:36
یکم پیچیدس ولی میشه.
و خوندن تگ ها حل میشه.
نظر من بود.
به نظر من که 200 خیلی پایین این کار واسه 10 تا پیج باشه یا 10000 فرقی نداره