درود به همه عزیزان
چند روز پیش برای بنده یک نامه از دارایی اومد و بصورت رسمی اعلام کردن که تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید و مالیات پرداخت کنید ...
قابل ذکر هست که ما بصورت شرکتی کار نمیکنیم و کد اقتصادی نداریم و نمیتونیم فاکتور رسمی بدیم ولی ظاهرا سیستمی رو تدارک دیدن که به اشخاص حقیقی هم کد اقتصادی بدن تا بتونن فاکتور رسمی صادر کنند و به این بهانه هرجور شده مالیات رو اخذ کنند.
با پرس و جو و رابطه هایی که داشتم متوحه شدم که زیاد هم بیراه نیست و برای کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد کیسه دوختن !
دوستانی که میخوان برای نماد اقدام کنند حواستون رو جمع کنید که مالیات بر ارزش افزوده 9% از مبالغ کل رو باید بپردازید ، مالیات بر درآمد فصلی هم خدا میدونه چطور میخوان محاسبه کنن و ازمون بگیرن ...
لینک پایین هم مصداق حرفهایی هست که زدم و میتونید مطالعه کنید.
http://e4.tax.gov.ir/pages/action/news/5071
خدا بدادمون برسه :دی
javad159
January 19th, 2016, 01:13
درود به همه عزیزان
چند روز پیش برای بنده یک نامه از دارایی اومد و بصورت رسمی اعلام کردن که تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید و مالیات پرداخت کنید ...
قابل ذکر هست که ما بصورت شرکتی کار نمیکنیم و کد اقتصادی نداریم و نمیتونیم فاکتور رسمی بدیم ولی ظاهرا سیستمی رو تدارک دیدن که به اشخاص حقیقی هم کد اقتصادی بدن تا بتونن فاکتور رسمی صادر کنند و به این بهانه هرجور شده مالیات رو اخذ کنند.
با پرس و جو و رابطه هایی که داشتم متوحه شدم که زیاد هم بیراه نیست و برای کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد کیسه دوختن !
دوستانی که میخوان برای نماد اقدام کنند حواستون رو جمع کنید که مالیات بر ارزش افزوده 9% از مبالغ کل رو باید بپردازید ، مالیات بر درآمد فصلی هم خدا میدونه چطور میخوان محاسبه کنن و ازمون بگیرن ...
سلام و احترام
تایید میشه
ای نماد برای ساماندهی کسب و کار های اینترنتی است و از ابتدا هم مشخص بوده
اگر دقت میکردید هنگام درخواست ذکر کرده بودند سایتهایی که فروشگاه می باشند می توانند دریافت کنند ،غیر مستقیم گفته بودند
کسانی هم که ای نماد دریافت میکنند بعد از مدتی به اداره مالیات معرفی می شوند
viphyip
January 19th, 2016, 09:58
پس بهتره فعلا دنبال ای نماد نرویم
مگه درآمد اینترنتی چقدر سود داره که 9% هم بدیم به دولت و مالیات فصلی و ....
parsntc1
January 19th, 2016, 10:06
جالبیش اینجا هست ما چند تا سایت داریم برای اون سایتی که فعالیت میکینم نامه نیومده برای اون دامنه ای که کلا دیگه تمدید نکردیم برای اون مالیات بریدن از همه بدتر شرکت ثبت شده هسیم و کد اقتصادی داریم اخه موندم این یکی دیگه چیه چندجا باید مالیات بدیم و ثبت نام کنیم :-o
Kian
January 19th, 2016, 10:09
درود به همه عزیزان
در لینکی که دادید چیزی در مورد مشاغل اینترنتی (مجازی) و یا درگاه های اینترنتی و کلا وب هاستینگ و ... مشاهده نکردم، لطفا بفرمایید که شما رو به چه عنوانی اداره دارائی شهرتون احضار کرده بودند؟ و نتیجه چی شد؟
parsntc1
January 19th, 2016, 10:13
در لینکی که دادید چیزی در مورد مشاغل اینترنتی (مجازی) و یا درگاه های اینترنتی و کلا وب هاستینگ و ... مشاهده نکردم، لطفا بفرمایید که شما ور به چه عنوانی اداره دارائی شهرتون احضار کرده بودند؟ و نتیجه چی شد؟
برای ما اومده یه چند دقیقه دیگه عکس نامه رو همینجا پیوست میکنم ولی این نامه که اومده در حوضه پیامکیبوده دامنه که براش گفتن مالیات بده برای هاستینگمون نامه دریافت نکرده ایم
OmidX
January 19th, 2016, 10:36
درود به همه عزیزان
شما میرید رستوران یا فست فود ، آیا مالیات رو از قیمت کم میکنن ؟ یا ب قیمت اضافه میکنن ؟
ما نباید از قیمت کم کنیم ، بلکه باید ب قیمت سرویس ها ، مالیات رو هم آخر فاکتور اضافه کنیم ! ( ک خود whmcs اینکارو انجام میده . )
این نماد لامصب رو چطور میشه حذف کرد ؟ :|
parsntc1
January 19th, 2016, 10:44
شما میرید رستوران یا فست فود ، آیا مالیات رو از قیمت کم میکنن ؟ یا ب قیمت اضافه میکنن ؟
ما نباید از قیمت کم کنیم ، بلکه باید ب قیمت سرویس ها ، مالیات رو هم آخر فاکتور اضافه کنیم ! ( ک خود whmcs اینکارو انجام میده . )
همش حرف چرت بوده که این نماد برای اطمینان دادن به خرید های اینترنتی پیاده سازی شده از همون اول میخواستن برای طرح های مالیاتی پیاده سازی شده بوده
هیچی دیگه ثبت شده رفته فک کنم باید درخواست خودت بدی حذف کنن این طوری احتمالا درگاه بانک هم کنسل میشه (مخصوصا هیچ بانکی اگه گیر نده این اسارگاد خیلی گیر میده )
از همون اول نباید نماد میگرفتیم و از هیمن درگاه های واسط استفاده میکردیم والا بهتر از این بودش (البته در مورد کارمزد های این درگاه ها بنده اطلاعی ندارم دیگه)
Nsm1000
January 19th, 2016, 11:19
همش حرف چرت بوده که این نماد برای اطمینان دادن به خرید های اینترنتی پیاده سازی شده از همون اول میخواستن برای طرح های مالیاتی پیاده سازی شده بوده
هیچی دیگه ثبت شده رفته فک کنم باید درخواست خودت بدی حذف کنن این طوری احتمالا درگاه بانک هم کنسل میشه (مخصوصا هیچ بانکی اگه گیر نده این اسارگاد خیلی گیر میده )
از همون اول نباید نماد میگرفتیم و از هیمن درگاه های واسط استفاده میکردیم والا بهتر از این بودش (البته در مورد کارمزد های این درگاه ها بنده اطلاعی ندارم دیگه)
الان درگاههای واسط هم بخشنامه کردن که به سایتهایی که نماد اعتماد ندارن سرویس ندن، متاسفانه برای گرفتن پول خوبن اما حمایت 0
بچه ها بیشتر زندگیشونو میزارن رو این سایتا تا بتونن یه چیزی از توش دربیارن، جوونی که خودش بدون انتظار از دولت میره واسه خودش
کسب و کار راه میندازه با هزار بد بختی باید اینهمه مالیات کاش مالیات میگرفتن در عوضش حمایت هم میکردن!
من خودم دارم یه فروشگاه راه میندازم اما نمیخوام با این چیزا پس بکشم تلاشمو بیشتر میکنم.
mhiizadi
January 19th, 2016, 11:38
میگم دوستان ؛ چطور میفهمن چقدر در امد داشتیم که بخوایم مالیات بدیم !؟
Kian
January 19th, 2016, 12:01
اگر صنف هاستینگ اتحادیه رسمی داشت، نمایندگان صنف می توانستند بصورت رسمی با مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور و وزرات صنعت ، مذاکره کنند و معافیت مالیاتی و یا حداقل تخفیف خوبی برای این صنف بگیرند چون عملکرد صنف هاستینگ شبیه صنف کتاب و مطبوعات می باشد که این دو مورد از مالیات معاف هستند.
- - - Updated - - -
ولی متاسفانه مسئولان اقتصادی کشور، صنف هاستینگ را با صنف کامپیوتر (رایانه) یکی میدانند، در صورتی که آن صنف واردکننده و توزیع کننده کلاهای پرسود و گرانقیت هستند که سود نسبتا خوبی نسبت به هاستینگ دارند، و به همین خاطر اگر اتحادیه رسمی وب هاستینگی وجود داشت، می توانست این سوءتفاهم و مشکل را بصورت رسمی برطرف کند و همچنین معافیت مالیاتی مانند صنف مطبوعات و کتاب بگیرد.
Modir Server
January 19th, 2016, 12:02
اگر صنف هاستینگ اتحادیه رسمی داشت، نمایندگان صنف می توانستد بصورت رسمی با مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور و وزرات صنعت ، مذاکره کنند و معافیت مالیاتی و یا حداقل تخفیف خوبی برای این صنف بگیرند چون عملکرد صنف هاستینگ شبیه صنف کتاب و مطبوعات می باشد که این دو مورد از مالیات معاف هستند.
- - - Updated - - -
متاسفانه مسئولان اقتصادی کشور، صنف هاستینگ را با صنف کامپیوتر (رایانه) یکی میدانند، در صورتی که آن صنف واردکننده و توزیع کننده کلاهای پرسود و گرانقیت هستند که سود نسبتا خوبی نسبت به هاستینگ دارند، و به همین خاطر اگر اتحادیه رسمی وب هاستینگی وجود داشت، می توانست این سوءتفاهم و مشکل را بصورت رسمی را برطرف کند و همچنین معافیت مالیاتی مانند صنف مطمبوعات و کتاب بگیرد.
شبیه به مطبوعات ؟!
هاستینگ "خدمات" ارائه می کنه.
delta
January 19th, 2016, 12:05
رفته بودم اصناف این سوالو از یکی از انها پرسیدم..گفت اداره مالیات ممیز مالیاتی داره و کلا کارطرف همینه..مثلا یک منطقه یک ممیز مالیاتی داره هربار سرمیزنه و مغازه ها و ...رو چک میکنه یواشکی!!
حالا تو کسب و کارهای اینترنتی هم با درگاه های پرداخت و ورود و خروج پول از حسابتون و راه های مختلف براتون مالیات میزنند..مخصوصا نماد!!
farmanrava
January 19th, 2016, 12:29
دوستان یک سوالی ذهنم رو مشغول کرده ...
این کد جدید نماد که سامانه جدید درج شده ، چه قابلیت هایی رو بهشون میده ؟ یعنی میتونند بازدید کننده ها و... رو رصد کنند ؟
Kian
January 19th, 2016, 12:31
شبیه به مطبوعات ؟!
هاستینگ "خدمات" ارائه می کنه.
بله چون سایتهای خبری و تبلیغات رایگان و سایت های علمی -آموزشی - ورزشی - فرهنگی و مذهبی و ... زیادی توسط هاستینگ ها میزبانی میشوند که همین موارد می تواند بهانه خوبی برای گرفتن معافیت و یا حداقل تخفیف خوب مالیاتی برای صنف هاستینگ بشود.
Modir Server
January 19th, 2016, 12:48
بله چون سایتهای خبری و تبلیغات رایگان و سایت های علمی -آموزشی - ورزشی - فرهنگی و مذهبی و ... زیادی توسط هاستینگ ها میزبانی میشوند که همین موارد می تواند بهانه خوبی برای گرفتن معافیت و یا حداقل تخفیف خوب مالیاتی برای صنف هاستینگ بشود.
بهانهء منطقی ای نیست نمیشه معافیتی گرفت ، مگر مثل پارس پک شرکت دانش بنیان بشید. ;)
pardishosting
January 19th, 2016, 13:17
مالیات بردرامد سالانه خیلی مشکل زا نیست.
متاسفانه مالیات ارزش افزوده خیلی مشکل زا خواهد شد.
RoobinaServer
January 19th, 2016, 13:17
پس بهتره فعلا دنبال ای نماد نرویم
مگه درآمد اینترنتی چقدر سود داره که 9% هم بدیم به دولت و مالیات فصلی و ....
شاید بشه از دید دیگری هم نگاه کرد :
وقتی همه ناچار به دادن مالیات بشوند مطمئن باشید درامد اینترنتی هم بیشتر میشه و خیلی از دلال ها توی بازار جمع میشوند و باعث رونق بازار میشه / الان بیشتر میزبانی وب شبیه یک بازی دوران کودکی برای کودکان فعلی شده.
مالیات رو آخر مشتری میده، به نظر من شرکت ها و دفاتر فنی هاستینگ نباید نگرانی بابت این امر داشته باشند چنانچه که همین الان نیز خیلی ها در حال دادن مالیات هستند و همین باعث خیلی از تفاوت قیمت ها در نت هست و باعث از دست دادن مشتری هایی برای این شرکت ها هست که به قیمت نگاه میکنند و اگر مالیات سراسری شود خیلی مشکلات اینچنینی ممکن هست حل شود.
موفق باشید
Statyab
January 19th, 2016, 13:28
سلام
از روی شماره حساب و در صورت عدم همکاری تمام حسابها و دارایی شما مسدود میشه
- - - Updated - - -
سلام
چندی پیش چنین تاپیکی بنده ایجاد کردم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=156226&highlight=
چندتا از دوستان گفتن چنین چیزی نیست و شایعه درست نکنیم
الان میخوام حال این عزیزان بدونم!
البته در کمال تعجب تاپیک بنده قفل شد امیدوارم تاپیک شما قفل نشه
rastindata
January 19th, 2016, 13:34
من پاشدم رفتم دارایی برگشتن بهم گفتن هاستینگ چیه اصن؟ :))
I Love you Lorestan =))
keyhan7
January 19th, 2016, 13:43
وقتی همه ناچار به دادن مالیات بشوند مطمئن باشید درامد اینترنتی هم بیشتر میشه و خیلی از دلال ها توی بازار جمع میشوند و باعث رونق بازار میشه / الان بیشتر میزبانی وب شبیه یک بازی دوران کودکی برای کودکان فعلی شده.
مالیات رو آخر مشتری میده، به نظر من شرکت ها و دفاتر فنی هاستینگ نباید نگرانی بابت این امر داشته باشند چنانچه که همین الان نیز خیلی ها در حال دادن مالیات هستند و همین باعث خیلی از تفاوت قیمت ها در نت هست و باعث از دست دادن مشتری هایی برای این شرکت ها هست که به قیمت نگاه میکنند و اگر مالیات سراسری شود خیلی مشکلات اینچنینی ممکن هست حل شود.
موفق باشید
با توجه به شناختی که دارم در کوتاه مدت وضع بدتر میشه ودر بلند مدت بهتر میشه
pardishosting
January 19th, 2016, 13:47
موفق باشید
الان چون شما دارید مالیات می دید اینطور تگاه می کنید.
طرف به جای اینکه سرور بخره 9 درصد هم مالیات بده + افزایش هزینه های شرکتی خودش می ره مستقیم سرور سفارش می ده.
از اینها گذشته دولت برای ما چه خدماتی داده که داره مالیات می گیره ؟ اینو یکی به من توضیح بده
من به شخصه 1 ریال بابت کارم از دولت کمک که نگرفتم بلکه برعکس ...
i.sharifi
January 19th, 2016, 13:51
پرداخت مالیات در همه جای دنیا یک وظیفه ست و محدود به تنها ایران نیست . تمامی صاحبین مشاغل مجازی و غیرمجازی ، حقیقی یا حقوقی ، موظف به پرداخت مالیات هستند .
اصولا کسانی که از آشفتگی این بازار سود میبرند تمایل بیشتری به نپرداختن مالیات و دور زدن اداره مالیات دارند .
شخصا خوشحالم که بالاخره دولت فکری به حال فضای مجازی کرده .
I Love you Lorestan =))
منظور از این جمله چی بوده ؟
keyhan7
January 19th, 2016, 13:57
پرداخت مالیات در همه جای دنیا یک وظیفه ست و محدود به تنها ایران نیست . تمامی صاحبین مشاغل مجازی و غیرمجازی ، حقیقی یا حقوقی ، موظف به پرداخت مالیات هستند .
اصولا کسانی که از آشفتگی این بازار سود میبرند تمایل بیشتری به نپرداختن مالیات و دور زدن اداره مالیات دارند .
اره کاش اینجا هم ایران نبود مالیات میگرفتن
company_hosting
January 19th, 2016, 14:08
موفق باشید
سلام
قصد جسارت نیست
اما احساس میکنم یا بد بیان کردید یا مالیات نمیدهید یا در قسمت امور مالی شرکتتون فعالیت (تجربه ای )ندارد
در کدام ممیز مالیاتی تا بحال شرکت مالیات نداده ؟ طبق صحبت شما ؟ تا ما هم فوت فنش بلد بشیم
Kian
January 19th, 2016, 14:38
دوستانی که به اداره دارایی رفته اند و مالیات شان رو محاسبه کرده اند، لطفا بفرمایید که:
1- مبنای محاسبه مالیات را از چه تاریخی در نظر گرفته اند، از زمان گرفتن اینماد، یا گرفتن درگاه پرداخت و یا ....؟
2-همچنین مالیات ارزش افزوده رو چطوری براشون حساب کردند؟
3-مالیات سالیانه چطور و چند درصد؟
لطفا دقیق پاسخ بدید تا ابهامات برطرف گردد.
ممنون از محبت شما
RoobinaServer
January 19th, 2016, 14:48
سلام
قصد جسارت نیست
اما احساس میکنم یا بد بیان کردید یا مالیات نمیدهید یا در قسمت امور مالی شرکتتون فعالیت (تجربه ای )ندارد
در کدام ممیز مالیاتی تا بحال شرکت مالیات نداده ؟ طبق صحبت شما ؟ تا ما هم فوت فنش بلد بشیم
فقط ظاهرا شما بد متوجه شده اید دوستان دیگر متوجه شدند.
ذکر شد که شرکت ها در حال دادن مالیات هستند و فرقی برای آنها ندارد و نگرانی ندارند بلکه جای خوشحالی برای آنها هست.
الان چون شما دارید مالیات می دید اینطور تگاه می کنید.
طرف به جای اینکه سرور بخره 9 درصد هم مالیات بده + افزایش هزینه های شرکتی خودش می ره مستقیم سرور سفارش می ده.
از اینها گذشته دولت برای ما چه خدماتی داده که داره مالیات می گیره ؟ اینو یکی به من توضیح بده
من به شخصه 1 ریال بابت کارم از دولت کمک که نگرفتم بلکه برعکس ...
خب بره مستقیم سفارش بده چه اشکالی داره ؟!!!(وارد این صحبت که بخواهد خودش برای یک سرور ارز حواله بکنه و چه قدر گرانتر برای خودش تمام شود نمیشم)
این که یک شرکتی سرور میخره و میده به یه نفر دیگه آخرش 5 هزار تومان یا نه اصلا 50 هزار تومان سود میگیره میشه دلالی.
شرکت هاستینگ باید خدمات و پشتیبانی ارائه بکنه نه فروش واسطه ای سرور.
مفهوم هاستینگ و میزبانی خیلی وسیع تر از یک خرید و فروش واسطه ای هست خودتان قدیمی هستید و طبیعتا به این امر بسیار آگاه هستید مخصوصا در زمینه پشتیبانی هاستینگ.
مشتری باید برای دانش و پشتیبانی هزینه بده، پشتیبانی که با خرید مستقیم به دست نمیاره و همین امر باعث میشه کیفیت هاستینگ بره بالا و همه هاستینگ ها و شرکت ها روی زمینه کیفیت و دانش رقابت کنند نه زمینه قیمت.
در مورد این که دولت چه کاری کرده نظری نمیدم (چون هم با نظر شما موافقم هم ادامش ندیم که سیاسی حساب نشه و ادمین پست رو مسدود نکنه / ولی اگر خوشبینانه نگاه کنید وقتی همه مالیات بدهند آن وقت میتوان برای صنف جداگانه و ... هم همین کسانی که مالیات میدهند نظر بدهند و کاری بکنند)
January 19th, 2016, 14:50
منظور مشخصه
hostorder
January 19th, 2016, 14:51
100 سال سیاه نمیخوام کسی به خاطر نماد اعتماد داشتن بیاد به ما اعتماد کنه که سرویس خرید کنه!!!
mhiizadi
January 19th, 2016, 15:17
بهانهء منطقی ای نیست نمیشه معافیتی گرفت ، مگر مثل پارس پک شرکت دانش بنیان بشید. ;)
خب دیگه چه خبرا جناب دانیال گُردی ؟ :)
farmanrava
January 19th, 2016, 15:25
خب دیگه چه خبرا جناب دانیال گُردی ؟ :)
جاان ؟؟ دانیال گُردی ؟؟
از کجا متوجه شدین که ایشون دانیال گُردی هستند ؟
mhiizadi
January 19th, 2016, 15:28
جاان ؟؟ دانیال گُردی ؟؟
از کجا متوجه شدین که ایشون دانیال گُردی هستند ؟
یه حس بد بهم گفت خودشه :|
از اون جایی که ماه ها هست همین جور یوزر میزنن و ما میفهمیم و باز هم یوزر میزنند و میفهمیم ..........
Modir Server
January 19th, 2016, 15:32
یه حس بد بهم گفت خودشه :|
از اون جایی که ماه ها هست همین جور یوزر میزنن و ما میفهمیم و باز هم یوزر میزنند و میفهمیم ..........
سلامتی ، شما خوبین؟
farmanrava
January 19th, 2016, 15:56
سلامتی ، شما خوبین؟
شما دانیال گرُدی هستین پس ؟
من فقط موندم آخه با چه رویی میاین اینجا ؟ :|
mhiizadi
January 19th, 2016, 16:31
سلامتی ، شما خوبین؟
سلامتی ؛ خبری نیست ؛ چه خبرا ؟
ارادت داریم :)
da6276
January 19th, 2016, 16:56
در لینکی که دادید چیزی در مورد مشاغل اینترنتی (مجازی) و یا درگاه های اینترنتی و کلا وب هاستینگ و ... مشاهده نکردم، لطفا بفرمایید که شما رو به چه عنوانی اداره دارائی شهرتون احضار کرده بودند؟ و نتیجه چی شد؟
صاحبان مشاغل (اشخاص حقيقي) مشروحه زير از ابتداي سال 1393 ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش (pos مكانيزه فروشگاهي) يا رايانه داراي سيستم نرم افزار فروشگاهي و صدور الكترونيكي صورتحساب فروش (فاكتور) مطابق نمونه اعلام شده در دستورالعمل موضوع مواد 19 قانون ماليات بر ارزش افزوده و 169 قانون ماليات هاي مستقيم مي باشند
بنده فعلا اقدام نکردم تا ببینم چی میشه.
kool
January 19th, 2016, 19:40
فقط متاسفانه نمیشه زیرساخت های فعلی ایران (بحث شبکه و فضای مجازی و...) رو در مقابل مثلا کشورهای اروپایی مقایسه کرد !!!
- - - Updated - - -
از طریق پنل کاربری باید درخواست ارسال کنید.
- - - Updated - - -
حداقل اش گردش حساب های بانکی ...
da6276
January 19th, 2016, 19:40
فکر نمیکنم با حذف نماد مشکل حل یشود ، الان برای داشتن درگاه انلاین نماد اعتماد الزامی شده است و بدون نماد درگاه هم قطع خواهد شد.
m2n
January 19th, 2016, 21:43
از مشتری می گیریم :">
hostorder
January 19th, 2016, 23:41
ارزش افزوده از مشتری ها گرفته شود بهتر نیست ؟مثل شرکت های ای دی اس ال و اس ام اس
peym@n
January 19th, 2016, 23:43
ارزش افزوده از مشتری ها گرفته شود بهتر نیست ؟مثل شرکت های ای دی اس ال و اس ام اس
اگر همه عمل کنند بهتره (همه)
- - - Updated - - -
تنها مشکل ما اینه هیچکس بالاسرمون نیست و هیچ صنفی برای هدایت ما ها موجود نیست
hostorder
January 19th, 2016, 23:49
اگر همه عمل کنند بهتره (همه)
- - - Updated - - -
تنها مشکل ما اینه هیچکس بالاسرمون نیست و هیچ صنفی برای هدایت ما ها موجود نیست
بهترین راه این هست فقط مثل ای دی اس ال که کل ایران بدون فرار کردن ازش این پول رو پرداخت میکنن
asrhosting
January 19th, 2016, 23:53
مالیات بشه حرفی نیست .
ولی نه برای فاکتور های غیر رسمی که رسمیت ندارند و قرار نیست جایی ثبت بشوند . !
مبحث هاستینگ کلا جدا هست . شما دارین سروری رو خارج از کشور می فروشین دولت چرا باید مالیات بگیره ؟ مگه مالیاتش رو روی برقی یا اینترنتی که می گیرم نمی گیره ؟
اصلا چرا جای دور بریم ما سروری که داخل دیتاسنتر های داخلی می گذاریم داریم مالیاتش رو پرداخت می کنیم . قرار نیست دوباره مالیات بدیم که !
kool
January 20th, 2016, 00:36
مالیات بشه حرفی نیست .
مبحث هاستینگ کلا جدا هست . شما دارین سروری رو خارج از کشور می فروشین دولت چرا باید مالیات بگیره ؟ مگه مالیاتش رو روی برقی یا اینترنتی که می گیرم نمی گیره ؟
اصلا چرا جای دور بریم ما سروری که داخل دیتاسنتر های داخلی می گذاریم داریم مالیاتش رو پرداخت می کنیم . قرار نیست دوباره مالیات بدیم که !
دقیقا من هم نمیدونم چرا نمیتونم توجیه شم که چرا ما باید هزینه مالیات رو چند بار برای یک چیز پرداخت کنیم؟
(درسته که مصرف کننده نهایی باید مالیات پرداخت کنه ولی این وسط چند بار دست به دست میشه همه میشن مصرف کننده نهایی!)
پس چرا مثلا برای یک کارمند، دو بار در ماه حقوق نمیدن؟
Kian
January 20th, 2016, 01:07
مالیات بشه حرفی نیست .
اثبات این حرفها به مسئولان، نیاز به یک اتحادیه صنفی تخصصی سراسری کشوری داره که متاسفانه به علت وجود رقابت منفی و جو بسیار منفی موجود و پراکندگی شرکت های هاستینگ، عملا این اتحادیه تشکیل نمیشه،
مگر اینکه کمپینی از سوی مدیران شرکتهای هاستینگ بصورت جدی راه اندازی بشه و همگی در یک مکان واحد در تهران جمع بشوند و با نوشتن یک درخواست رسمی و تعیین نمایندگان رسمی آنرا به وزارت صنعت و ... ارجاع بدهند و سایر مراحل قانونی را پیگیری و به سرانجام برسونند تا اتحادیه صنفی تشکیل بشود و پس از تشکیل این اتحادیه، مانند سایر اتحادیه های صنفی، مواردی مانند مشخص کردن درصدهای مالیاتی شرکت ها و ارزش افزوده خدمات و ... و جلوگیری از تخلفات اعضای صنف هاستینگ و حتی شاغلان غیر عضو در این صنف، بصورت جدی توسط اتحادیه انجام بشود،
در اینصورت خواهد بود که هاستینگ های تابستانی موقتی و افراد غیرحرفه ای و متخلف، مجال حضور و سوء استفاده از کاربران و خراب کردن جو و ایجادی بدبینی نسبت به سایر اعضاء رسمی صنف را نخواهند یافت، چون بازرسان خود صنف با توسل به اختیارات قانونی که دولت در اختیارشان می گذارد ( مانند: اعمال جریمه های سنگین نقدی و ارجاع به سازمان تعزیرات حکومتی و دادگاه - پلیس فتا و فی-لترینگ سایت متخلف و ... )، براحتی می توانند جلوی خرابکاری ها و سوء استفاده ها را هم بگیرند.
- - - Updated - - -
و در آخر اینکه : اگر اتحایه صنفی سراسری وب هاستینگ ایران بصورت رسمی تشکیل نشود و شاغلان این صنف نسبت به تشکیل این اتحادیه بیخیال باشند، هر اجحاف و ظلمی ممکن هست که از سوی دیگران بر سر این صنف بیاید و تنها به زدن تاپیک در این سایت و موارد مشابه بسنده خواهید کرد و عملا هیچ کاری از دست هیچکدام از مشغولان این صنف ساخته نخواهد بود،
به افرادی که در این صنف مشغول فعالیت حرفه ای هستند توصیه اکید می کنم که سریعا با همکارانتان متحد شوید و به فکر تشکیل اتحادیه سراسری باشید و از تک روی ها و رقابت های منفی دست بردارید تا مشکلات اقتصادی -حقوقی و مالیاتی و ... این صنف و کسب و کار خودتان، برای همیشه مرتفع گردد و وضعیت آشفته و رقابت منفی بازار این صنف سریعا اصلاح گردد.
موفق باشید
downloaddl
January 20th, 2016, 02:07
چه جالب
پس هرکس که درامد اینترنتی داره باید مالیات بده
چون یکی از شرایط گرفتن درگاه از بانکا داشتن نماده . :دی
هنوز مغض ایرانی جریان داره و خوب کار می کنه .
pakradm
January 20th, 2016, 02:34
با عرض سلام و احترام
قانون مالیات بر ارزش افزوده یعنی مشتری نهایی می بایست 9% مالیات را پرداخت نماید و این مورد دلخواهی نیست که از مشتری بگیرید یا خیر، البته بعضی شرکت ها این 9% را هم روی قیمت خود اضافه می نمایند و می گویند نیازی به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نمی باشد. در هر صورت همه شرکت ها می بایست بابت هر فاکتور خود 9% مالیات بر ارزش افزوده ای را که از مشتریان خود می گیرند پرداخت نمایند.
هم اکنون شما بر روی همه خدمات و کالاها از جمله لبنیات، برق، اینترنت و ... مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت می فرمایید چون مشتری نهایی هستید.
در خصوص اتحادیه و صنف و... هم در خارج ایران تعداد بسیار زیادی اشخاص سرویس دهنده هاستینگ وجود دارند که همگی موظف به پرداخت مالیات هستند(مثلا PayPal قبل از رسیدن به 200 تراکنش بابت سرویس، از شما درخواست SSN یا EIN می نماید تا گزارش مالیات شما را ارسال نماید) اما آیا در همه کشورها چنین تشکل هایی شکل می گیرد؟؟؟ چرا فکر می کنید اگر اتحادیه ای تاسیس شود شما ملزم به پرداخت مالیات نمی باشید؟؟؟ اگر فردا صبح اتحادیه هاستینگ ایران تاسیس شد و همین افرادی که خود شما به عنوان مدیر و مسئول انتخاب فرموده اید بخشنامه کردند همه می بایست مثلا 12% مالیات بدهند، آنگاه مالیات را پرداخت می نمایید و یا سعی به فرار از آن و تخریب اتحادیه می فرمایید؟؟؟
هم اکنون سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان اتحادیه صنعت کامپیوتر ایران شناخته می شود و فکر میکنم هاستینگ هم جزئی از صنعت کامپیوتر می باشد به طوری که همه ساله نظام صنفی در تعرفه "نرخ پایه خدمات فنی - تخصیی انفورماتیک" که ارائه می نماید قیمت دامنه و هاستینگ را نیز اعلام می دارد. اگر کلیه سرویس دهندگان بر اساس این قیمت ها سرویس دهی نمایند و هیچ شخصی نه یک ریال بیشتر بگیرد و نه یک ریال کمتر آنگاه همه سود خوبی خواهند کرد و به راحتی میتوانند مالیات پرداخت نمایند.
به عنوان مثال در تعرفه امسال هزینه هاست 100 مگابایت با امکان میزبانی فقط یک سایت و یک دیتابیس در شرکت دارنده رتبه 7 شورا(پایین ترین رتبه) برابر 108,000 تومان می باشد.
حالا بعضی ها می آیند هاست می دهند 100GB با امکانات نامحدود و هزینه سالیانه 10,000 تومان!!!=P~
من قول می دهم اگر هیچ شخصی دامنه IR به مدت 5 سال را زیر 40,000 تومان(حدود 15,000 تومان ارزانتر از ایرنیک) ثبت و تمدید نکند، هیچکس از نان خوردن نمی افتد!!! چون میلیون ها دامنه IR نیاز به ثبت و تمدید مجدد دارند و کسی با این قیمت 40,000 تومان مستقیما به سراغ ایرنیک نخواهد رفت(چون به هر حال ارزان تر از ایرنیک است)
چون ما قیمت های درستی برای خدماتی که می دهیم در نظر نمی گیریم و بالطبع درآمد کم حاصل از آن نیز سبب مشکلات مالی زندگیمان می شود و توانایی پرداخت مالیات نیز نداریم؛ دلیل نمی شود که دولت استثناعا از ما مالیات نگیرد!!! پس بیایید کمی قیمت هایمان را اصلاح نماییم تا هم وضع خومان خوب شود و هم بتوانیم مالیات بدهیم!!!:d
انشاءالله مشکلات همه مان برطرف گردد.;)
شب خوش:53:
takpar7
January 20th, 2016, 05:18
سلام و عرض ادب
دوستان مشکل اینجاست که من تو سایت باشگاه خبرنگاران جوان خونده بودم که از اول سال بعد برای سایتهایی که فروش انلاین دارن دریافت اینماد اجباری میشه و احتمالا اگه اینماد دریافت نشه *****بشن!
دردسرهای زیادی تو راهه
بعضی از دوستان هم فاز ملی نگیرن ما هنوز نه اتحادیه داریم نه صنف نه کسی که ازمون حمایت کنه تاحالا دوبار سایتهایی که اینماد داشتن سرم کلاه گذاشتن به اینماد پیام دادم هیچ جوابی ندادن.از اولش معلوم بود هدف چیه!
javad159
January 20th, 2016, 06:04
متاسفانه نماد را نمیتوان حذف کرد فقط می توانید صبر کنید تاریخش تمام شود و تمدید نکنید که در اون صورت هم بهتون اخطار میدن چون ای نماد یجور مجوز فعالیت توو اینترنت هست و اینکه حتی اگه تمدید نکنید و اخطار هم ندن باز هم فایده ای نداره چون پرونده ی هممون همون اول ارسال میشه اداره مالیات و هر لحظه ممکنه تماس بگیرند .
برای ما هنوز تماس نگرفتند ولی ما برای تست چند ماه بر روی سرویس ها 2 درصد مالیات ارزش افزوده زده ایم و کاربرا شاکی شده بودند و اینکه اکثرشون بخاطر اینکه اون 2 درصد رو حساب نکنن انتقال میدادند بعد شماره پیگیری تیکت میکردن که آقا ما پرداخت کردیم این شماره پیگیری لطفا فاکتور رو تایید کنید !!
حالا فکر کنید 9 درصد مالیات ارزش افزوده بره روش !!!!!
بهتره کم کم خودمون محترمانه جمع کنیم کسب و کار اینترنتی رو یا یه اتحادیه تشکیل بدیم و صنف جدا از امور رایانه باشیم که اونم با کمی پیگیری امکانپذیره ،در اون صورت حرفی برای زدن داریم ، در غیر این صورت صنف امور رایانه ای کشور بحساب میایم و باید مالیات پرداخت کنیم ...
- - - Updated - - -
الان درگاههای واسط هم بخشنامه کردن که به سایتهایی که نماد اعتماد ندارن سرویس ندن، متاسفانه برای گرفتن پول خوبن اما حمایت 0
بچه ها بیشتر زندگیشونو میزارن رو این سایتا تا بتونن یه چیزی از توش دربیارن، جوونی که خودش بدون انتظار از دولت میره واسه خودش
کسب و کار راه میندازه با هزار بد بختی باید اینهمه مالیات کاش مالیات میگرفتن در عوضش حمایت هم میکردن!
من خودم دارم یه فروشگاه راه میندازم اما نمیخوام با این چیزا پس بکشم تلاشمو بیشتر میکنم.
در مورد اینکه بخشنامه زدن بهمون که به سایتهایی که نماد ندارند درگاه ندیم کی بهتون گفته دوست عزیز ؟
هرکی گفته شایعه ای بیش نبوده ،ما تمام سختی ها رو داریم تحمل میکنیم که پذیرنده ها با کمترین دردسر بتونن درگاه داشته باشند اونوقت اگه قرار باشه نماد بگیرند که ما چه فرقی با psp ها داریم ؟ و اگه فرقی با psp ها نداریم چرا اینقدر سختگیری و کلی داستان دیگه ... ؟؟؟
شایعه هست دوست عزیز هر اتفاقی بیوفته یا قوانین دیگری تنظیم بشه سریعا اطلاع رسانی خواهیم کرد ، مثل مدارک یا پروفایل فردی که همگی تنظیم و اجرا و اطلاع رسانی کردیم .
موفق باشید
Yas-Host
January 20th, 2016, 06:33
سلامتی ، شما خوبین؟
29725
kool
January 20th, 2016, 11:40
فکر نکنم هنوز به این زودی این مورد رو اقدام کنن (حداقل یکی دو سال بعد). که باز ین رو ارائه دهنده های درگاه واسط باید جلوش بایستن .... وگرنه نماد رو مجبور به درج بشیم همون مستقیم میگیریم درگاه رو هم ...
فوقش پرداخت آنلاین رو به سادگی غیرفعال میکینم و روش های واریز دیگر رو انجام میدیم...
javadonline
January 21st, 2016, 12:37
دیگه این نماد خیلی مسخره شده
رابط کاربری رو عوض کردن به بهانه اون واسه گرفتن کد نماد اومدن 35 تومن از قبلی ها هم پول میگیرن. حالا این که هیچ
هر 50 روز باید بری پنل دوباره کد تایید رو بزنی که واسه فرستاندنش 8 تومن هر سری باید پول بدیم !!!
مالیات از اونور نماد از اینور ! دیگه این وسط چی واسه ما میمونه !
farmanrava
January 21st, 2016, 13:05
رابط کاربری رو عوض کردن به بهانه اون واسه گرفتن کد نماد اومدن 35 تومن از قبلی ها هم پول میگیرن. حالا این که هیچ
هر 50 روز باید بری پنل دوباره کد تایید رو بزنی که واسه فرستاندنش 8 تومن هر سری باید پول بدیم !!!
نیازی به گرفتن کد از خود سایت نیست . این کد رو قرار بدید تا نماد بدون مشکل در سایت شما نمایش داده بشه ...
kool
January 21st, 2016, 13:09
چرا از دست رفتن (عمر و سلامتی و آرامش و پول و وقت) هم برای ما میمونه دیگه ! باز بهتر از هیچ است/
reportday.ir
January 21st, 2016, 13:47
مالیات بشه حرفی نیست .
سلام
ما چند نوع مالیات داریم.
یکی مالیات بر درآمد است. یعنی شما تمام هزینه هایتان را از درآمد کسب شده، کم می کنید و اگر در نهایت سود کردید باید مالیات آن را پرداخت کنید. که مبلغ آن برای شرکت ها 25 درصد سود است.
دومی مالیات بر ارزش افزوده است. (با مثال توضیح می دهم) در این مالیات شما به دیتاسنترهای داخلی مالیات می دهید (مثلاً 10,000 تومان) و زمانی که فردی از شما سرویس بخرد از او مالیات دریافت می کنید (مثلاً 18,000 تومان). حالا برای پرداخت مالیات بر ارزش افزوده تان به دارایی، باید ابتدا مالیات بر ارزش افزوده که به دیتاسنتر داخلی داده اید را کم کنید سپس مالیات تان را پراخت کنید که در مثال مان می شود 8,000 تومان.
سایر مالیات های دیگر هم داریم مثل مالیات بر حقوق، املاک و...
اگر در زمینه مالی و حسابداری راهنمایی می خواهید با ما در تماس باشید.
support [at] reportday.ir
nginxweb
January 27th, 2016, 00:05
دوستان کسی مراجعه کرده دارایی؟
چقدر مالیات بریدن واستون؟
peym@n
January 27th, 2016, 00:17
دوستان کسی مراجعه کرده دارایی؟
چقدر مالیات بریدن واستون؟
درود
ظاهر 10 % از کل درآمد :d
توجه کنید کل در آمد نه کل سود :)
nginxweb
January 27th, 2016, 00:18
درود
خوب وقتی کسی شرکتی نیست و حقیقی کار میکنه... و فاکتور خاصی هم نداره.. چطور میخوان این مسئله رو تشخیص بدن...
peym@n
January 27th, 2016, 00:20
خوب وقتی کسی شرکتی نیست و حقیقی کار میکنه... و فاکتور خاصی هم نداره.. چطور میخوان این مسئله رو تشخیص بدن...
درود
ظاهر برای شرکت های ثبت شده و داری نماد اعتماد هست
da6276
January 27th, 2016, 00:23
درود
درود
درستش 9% هست ، که بابت ارزش افزوده هست.
و مالیات بردرامد هم 25 درصد هست.
nginxweb
January 27th, 2016, 00:23
درود
ظاهر برای شرکت های ثبت شده و داری نماد اعتماد هست
خیر اینطور نیست مثلا خود ما شرکت نیستیم اما از روی نماد زنگ زدن به ما که باید بیان و پرونده تشکیل بدید و شما از سال 92 نماد دارید....
peym@n
January 27th, 2016, 00:26
خیر اینطور نیست مثلا خود ما شرکت نیستیم اما از روی نماد زنگ زدن به ما که باید بیان و پرونده تشکیل بدید و شما از سال 92 نماد دارید....
طبق چند دوستان که داشتیم
اونایی که شخصی بودن تنها نماد داشتن زنگ زدن گفتن نه نیازی به مالیات از شخص حقیقی نیست
اونای که نماد داشتن و شرکت ثبت شده بودند زنگ زدن گفته اره برای شما نیازه
فعلا اطلاعات دقیق نمیدن
nginxweb
January 27th, 2016, 00:28
طبق چند دوستان که داشتیم
اونایی که شخصی بودن تنها نماد داشتن زنگ زدن گفتن نه نیازی به مالیات از شخص حقیقی نیست
اونای که نماد داشتن و شرکت ثبت شده بودند زنگ زدن گفته اره برای شما نیازه
فعلا اطلاعات دقیق نمیدن
اما الان از حقیقی هاه م میگیرن..
اونی که شرکت داره که خواه ناخواه موظف هستش مالیات بده و همون اول میره پرونده دارایی تشکیل میده..
مشئله سر افراد حقیقی هستش که سر قضیه نماد الان دایم دارن بهشون زنگ میزنن و میگن بیاین پرونده تشکیل بدید
da6276
January 27th, 2016, 00:29
از نظر دارایی هرکس که درامدی داره باید مالیات بده ، ضمنا من پیگیری کردم و متوجه شدم برای افراد حقیقی سیستمی رو تدارک دیدن که کد ملی هر فرد شماره اقتصادی اون فرد هست ! ولی بازم نمیشه فاکتور رسمی معتبر صادر کرد ، اینکار رو کردن که فقط پوله رو بگیرن ...
nginxweb
January 27th, 2016, 00:30
از نظر دارایی هرکس که درامدی داره باید مالیات بده ، ضمنا من پیگیری کردم و متوجه شدم برای افراد حقیقی سیستمی رو تدارک دیدن که کد ملی هر فرد شماره اقتصادی اون فرد هست ! ولی بازم نمیشه فاکتور رسمی معتبر صادر کرد ، اینکار رو کردن که فقط پوله رو بگیرن ...
اطلاع ندارید چطور میخوان محاسبه کنن؟ یعنی مثلا کسیک ه فاکتور رسمی نداره و شرکتی نیست و حقیقی کار میکنه چطور میخوان درآمدش رو محاسبه کند؟
peym@n
January 27th, 2016, 00:32
فکر کنم نتونن برای افراد حقیقی حرکتی بزنن
da6276
January 27th, 2016, 00:35
اطلاع ندارید چطور میخوان محاسبه کنن؟ یعنی مثلا کسیک ه فاکتور رسمی نداره و شرکتی نیست و حقیقی کار میکنه چطور میخوان درآمدش رو محاسبه کند؟
من با کارمند دارایی صحبت کردم بهش گفتم خب وقتی ما نمیتونیم فاگتور رسمی صادر کنیم چظور 9 درصد ارزش افزوده رو از مشتری بگیریم ، بنده خدا خودشم هنگ کرد چی بگه ! گف حرف شما منطقیه ولی چون درامد دارید ما موظفیم از شما بگیریم !
و از همه جالبتر اینکه اصن به فاکتور کار ندارن ، طرف میگه ما از درگاهتون استعلام میگیریم و برای سال های قبل که ارزش افزوده ندادید جریمه 275% محاسبه خواهد شد...
مملکت نیست که ...
nginxweb
January 27th, 2016, 00:37
من با کارمند دارایی صحبت کردم بهش گفتم خب وقتی ما نمیتونیم فاگتور رسمی صادر کنیم چظور 9 درصد ارزش افزوده رو از مشتری بگیریم ، بنده خدا خودشم هنگ کرد چی بگه ! گف حرف شما منطقیه ولی چون درامد دارید ما از موظفیم از شما بگیریم !
و از همه جالبتر اینکه اصن به فاکتور کار ندارن ، طرف میگه ما از درگاهتون اصتعلام میگیریم و برای سال های قبل که ارزش افزوده ندادید جریمه 275% محاسبه خواهد شد...
مملکت نیست که ...
اوه.. اگه اینطور باشه و از درگاه بخوان استعلام کنن که خیلی سنگین میشه... یهم هم مال 2-3 سال رو باه م بگیرن...
peym@n
January 27th, 2016, 00:38
من با کارمند دارایی صحبت کردم بهش گفتم خب وقتی ما نمیتونیم فاگتور رسمی صادر کنیم چظور 9 درصد ارزش افزوده رو از مشتری بگیریم ، بنده خدا خودشم هنگ کرد چی بگه ! گف حرف شما منطقیه ولی چون درامد دارید ما موظفیم از شما بگیریم !
و از همه جالبتر اینکه اصن به فاکتور کار ندارن ، طرف میگه ما از درگاهتون استعلام میگیریم و برای سال های قبل که ارزش افزوده ندادید جریمه 275% محاسبه خواهد شد...
مملکت نیست که ...
275%%%%%%%%%%%%%%%%%%
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
da6276
January 27th, 2016, 00:44
اوه.. اگه اینطور باشه و از درگاه بخوان استعلام کنن که خیلی سنگین میشه... یهم هم مال 2-3 سال رو باه م بگیرن...
دقیقا این حرف رو که زد بنده تو دلم گفتم پس بشین تا من بیام پرونده تشکیل بدم !
جریمه 275 درصدی واقعا سنگین هست ، وقتی پرونده ای تشکیل نشه هیچجا به مشکل نمیخوره !
شما در صورتی به مشکل میخورید که توی دارایی پرونده داشته باشید و نسبت به مالیات دادن بی تفاوت باشید اونوقت برای سند زدن و ... به مشکل میخورید ولی در صورتی که پرونده ای نداشته باشید نمیتونن جلو کارتون رو بگیرن...
مثلا اگر شرکت باشید و مالیات ندید با دستور دادگاه مدیر عامل تحت تعقیب قرار خواهد گرفت و شرکت هم پلمپ خواهد شد ولی برای فرد حقیقی میخوان چکار کنن!
nginxweb
January 27th, 2016, 00:47
دقیقا این حرف رو که زد بنده تو دلم گفتم پس بشین تا من بیام پرونده تشکیل بدم !
جریمه 275 درصدی واقعا سنگین هست ، وقتی پرونده ای تشکیل نشه هیچجا به مشکل نمیخوره !
شما در صورتی به مشکل میخورید که توی دارایی پرونده داشته باشید و نسبت به مالیات دادن بی تفاوت باشید اونوقت برای سند زدن و ... به مشکل میخورید ولی در صورتی که پرونده ای نداشته باشید نمیتونن جلو کارتون رو بگیرن...
مثلا اگر شرکت باشید و مالیات ندید با دستور دادگاه مدیر عامل تحت تعقیب قرار خواهد گرفت و شرکت هم پلمپ خواهد شد ولی برای فرد حقیقی میخوان چکار کنن!
حرف شما کاملا درسته اما با بنده تماس گرفتن گفتن باید بیای پرونده تشکیل بدی وگرنه واست بد خواهد شد.... و با اینکه میدونستن حقیقی فعالیت دارم گفتن تفاوتین میکنه... حالا گفتم اینجا مطرح کنم چون صبح میخوام برم.. از طرفی پرونده تشکیل بدم که هر سال مالیات و.. میخوان ببرن.. خواستم نظر شما عزیزان رو بدونم
da6276
January 27th, 2016, 00:48
حرف شما کاملا درسته اما با بنده تماس گرفتن گفتن باید بیای پرونده تشکیل بدی وگرنه واست بد خواهد شد.... و با اینکه میدونستن حقیقی فعالیت دارم گفتن تفاوتین میکنه... حالا گفتم اینجا مطرح کنم چون صبح میخوام برم.. از طرفی پرونده تشکیل بدم که هر سال مالیات و.. میخوان ببرن.. خواستم نظر شما عزیزان رو بدونم
خوبه شما برید ببینیم با شما چکار میکنن ، اگه کاری نداشتن و باهاتون خوب تا کردن خب ماهم اقدام میکنیم.
nginxweb
January 27th, 2016, 00:51
خوبه شما برید ببینیم با شما چکار میکنن ، اگه کاری نداشتن و باهاتون خوب تا کردن خب ماهم اقدام میکنیم.
اگه پرونده تشکیل بدم تمومه دیگه... و درگیریا شروع میشه... اما خواستم قبل اینکه برم ببینم تجربیات شما چطور هستش و چه کاری صلاح هستش.. اگه پرونده تشکیل نشه به نظرتون اقدام قانونی میکنن وقتی ما حقیقی هستیم؟ چون طرف میگفت از سازمان بازرسی کل کشور نامه اومده...
da6276
January 27th, 2016, 00:59
اگه پرونده تشکیل بدم تمومه دیگه... و درگیریا شروع میشه... اما خواستم قبل اینکه برم ببینم تجربیات شما چطور هستش و چه کاری صلاح هستش.. اگه پرونده تشکیل نشه به نظرتون اقدام قانونی میکنن وقتی ما حقیقی هستیم؟ چون طرف میگفت از سازمان بازرسی کل کشور نامه اومده...
بنده که فعلا اقدامی نمیکنم ، فکر نمیکنم مشکل بخوره !
بنده کسی رو میشناسم که 4 ساله مغازه داره و بدون جواز داره فعالیت میکنه ، هر دفعه میان بهش گیر میدن سر سال مغازشو عوض میکنه و میره 4 تا مغازه اونورتر ، با اینکه تمام اطلاعاتشو دارن هیچ کاری هم باهاش نکردن تا الان ...
nginxweb
January 27th, 2016, 01:02
بنده که فعلا اقدامی نمیکنم ، فکر نمیکنم مشکل بخوره !
بنده کسی رو میشناسم که 4 ساله مغازه داره و بدون جواز داره فعالیت میکنه ، هر دفعه میان بهش گیر میدن سر سال مغازشو عوض میکنه و میره 4 تا مغازه اونورتر ، با اینکه تمام اطلاعاتشو دارن هیچ کاری هم باهاش نکردن تا الان ...
اما جریمه میکنن... یهو مالیات چند برابر میشه.. زیاد دیدم از انی موارد و حتی میتونن کل دارایی و حساب هارو توقیف کنن....
da6276
January 27th, 2016, 01:03
اخه بدبختی اینجاست هرکس یه حرفی میزنه ، من از کارشناس ای نماد هم سوال کردم و گفتن که اصلا به سایت های دارای نماد مالیات تعلق نمیگیره !
ولی خود دارایی میگه تعلق میگیره ، ولی یه چیزی رو که متوجه شدم اینا بدون رضایت خود موعدی نمیتونن کاری بکنن ، هر سوالی میپرسیدم فقط کارمنده میگفت شما تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید ما استعلام میگیریم ، آخرش هم با منت گفت نگران نباشید فوقش براتون جریمه رو اقساطی میکنیم که پرداخت کنید =p~
nginxweb
January 27th, 2016, 01:05
اخه بدبختی اینجاست هرکس یه حرفی میزنه ، من از کارشناس ای نماد هم سوال کردم و گفتن که اصلا به سایت های دارای نماد مالیات تعلق نمیگیره !
ولی خود دارایی میگه تعلق میگیره ، ولی یه چیزی رو که متوجه شدم اینا بدون رضایت خود موعدی نمیتونن کاری بکنن ، هر سوالی میپرسیدم فقط کارمنده میگفت شما تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید ما استعلام میگیریم ، آخرش هم با منت گفت نگران نباشید فوقش براتون جریمه رو اقساطی میکنیم که پرداخت کنید =p~
بله همینه دیگه... حریمه میکنن و چند برابر میشه... و اول و اخر این پول رو باید داد... یعنی پرونده تشکیل بشه دیگه گیره آدم...
da6276
January 27th, 2016, 01:09
بله همینه دیگه... حریمه میکنن و چند برابر میشه... و اول و اخر این پول رو باید داد... یعنی پرونده تشکیل بشه دیگه گیره آدم...
دقت کردید به حرفم؟
گفت تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید بعدمالیات و جریمه رو محسابه میکنیم و اقساطی میکنیم و فلان ...
یعنی تا پرونده تشکیل ندیم مجوز ندارن که مالیات بگیرن !
مگرا خودشون برامون پرونده تشکیل بدن ، حالا فردا میخوام همینو بپرسم باز ، ببینم میتونن از پیش خود پرونده برامون درست کنن یا خیر.
nginxweb
January 27th, 2016, 01:14
دقت کردید به حرفم؟
گفت تشریف بیارید پرونده تشکیل بدید بعدمالیات و جریمه رو محسابه میکنیم و اقساطی میکنیم و فلان ...
یعنی تا پرونده تشکیل ندیم مجوز ندارن که مالیات بگیرن !
مگرا خودشون برامون پرونده تشکیل بدن ، حالا فردا میخوام همینو بپرسم باز ، ببینم میتونن از پیش خود پرونده برامون درست کنن یا خیر.
بله به منم گفتم کپی کارت ملی کپی شناسنامه به همراه کپی سند مجل کار رو بیارید.... پرونده تشکیل بدید و اگر نیاین متضرضر زیادی خواهید شد...
نظرتون چیه؟
larsa.soft
January 27th, 2016, 01:26
خوب یکی بخواد کنسل کنه اینمادشو باید چیکار کنه؟
da6276
January 27th, 2016, 01:30
بله به منم گفتم کپی کارت ملی کپی شناسنامه به همراه کپی سند مجل کار رو بیارید.... پرونده تشکیل بدید و اگر نیاین متضرضر زیادی خواهید شد...
نظرتون چیه؟
بنظرم تهدید هست که بترسونن ! حالا من فردا همینو میپرسم اگه اقدام نکنیم خودشون میتونن برامون پرونده تشکیل بدن یا نه ، اگه تشکیل بدن که خب میتونن بر علیه ما شکایت کنن ولی اگر نتونن بعید هست بتونن بزور بگیرن ، فوقش میخوان چکار کنن؟ ***** میکنن یا درکاه قطع میشه یا نماد رو کنسل میکنند ، که البته هیچکدوم از اینا به نفعشون نیست و بعیده اینکارو بکنن.
شماهم بپرسید اگه به نتیجه رسیدید همینجا اعلام کنید.
kool
January 27th, 2016, 06:36
مملکت نیست که ...
بله در برخی جهات اینطوری هست متاسفانه!
- - - Updated - - -
خوب یکی بخواد کنسل کنه اینمادشو باید چیکار کنه؟
چند ماه پیش از طریق خود پنل درخواست دادم حذف کردن. الان نمیدونم تفاوتی کرده یا خیر! خوبه حالا برای حذفش سند و ضامن و هزینه درخواست نکردن :)
- - - Updated - - -
بله دیگه اینجا ایرانه. کاری نداره که سود چقدر هست. اصلا سود چی هست حالا؟
چون به فکر شما هستن و می خوان زیاد درگیر حساب و کتاب نشید میگن کل گردش حساب شما رو در نظر میگیریم... خیلی هم خوب و مفید !
یعنی با این وضع حاجی ارزونی ها که خودمون هم یکیش میشیم... مثلا هر 100 هزار تومان 2000 تومان سود هست مالیات اینم میشه 9000 تومان یعنی 7000 سود/زیان/نامعلوم/....
nginxweb
January 27th, 2016, 09:27
دوستان دیگر اگر تجربه ای دارن در این مورد یا اخیرا مراجعه کردن دارایی خوشحال میشیم نظراتشونو به اشتراک بزارن
scary-x2
January 27th, 2016, 10:00
با سلام خدمت دوستان عزیز
من چند سالی هست که با دارایی و مالیات دستو پنجه نرم می کنم
چیزی که تا الان تجربه کردم اینه که اگه کسی نره پرونده تشکل نده معافیت مالیاتی بهش تعلق نمی گیری
کسی که نره اضهار نامه مالیاتی پر نکنه معافیت مالیاتی بهش تعلق نمی گیره
در مورد 9% مالیات بر ارزش افزوده بگم : شماهایی که شرکت هستید و فعالیت خود را از شرکت آغاز کرده اید مالیات بر ارزش افزوده باید بدید
کسایی که حقیقی هستن این مالیات فصلی را نباید پرداخت کنن به شرطی که شب بخوابی صبح رئیس مالیاتی کشور خوب از خواب پاشده باشه
کسی هم که نره کدملی تو دارن خودشون برات درامدت 5 میلیونه میزنن 10 میلیون می ندازن تو فرمول + جرمه عدم اضهار نامه + عدم معرفی خود به دارایی را می زنن تنگش بجایی که بزنن 200 تومن مالیات 3میلیون باید پخ کنی بشون
امسال کسی که درامدش زیر 12 میلیون باشه معاف می شه اگر برات مالیات بزنن و تو اضهار نامه پر کنی اگه مالیات برات ببرن رئس حوزه مالیاتی می تونه 50% بت تخفیف بده
این چیزی که من باهاش برخورد داشتم
ولی برای سایت هایی که دارم تا الان بهم رنگ نزدن شاید بخواطر اینکه پرونده دارم اونجا
- - - Updated - - -
راسی اینو بگم دوستان
اگه براتون مالیات زدن تخفیف نهایی رو گرفتی سال دیگه خواستی اضهار نامه پر کنی از توافق استفاده کنید
اگه مثلا 200 تومن مالیات بزنن پرداخت کرده باشی بگی با من توافق کنید +20% مالیات جدیدت رو می زنن که به نظرم بهترین گزینه هست
من دو سال پیش درامدو زدم 5 تومن سال بعدش زدم 7 تومن توافق نکردم خودشون 7 تومن منو کردن 12 تومن 2 تومن مالیات زدن
حالا پیدا کن میوه فروش را به کرکی هم می گم می گه من نبودم برو با فلانی - فلانی می گه برو رئیس - رئیس می گه برو کمیسئون خلاصه داستان ادامه دارد
yastheme
January 27th, 2016, 10:21
هفته قبل با من تماس گرفتن؛
به صورت اتومات کلیه کسانی که نماد داشتند اطلاعاتشون برای حوزه مالیاتی اونها ارسال شده ؛ من نامه ای که به حوزه های مالیاتی زدند رو دیدم؛
من پرونده ساختم ولی این که شما پرونده بسازید دلیل بر این نمیشه که حتما مالیات بدید. مخصوصا اگر کسب و کار خانگی باشه.
سالی یه بار اضهار نامه رو پر می کنید و احتمالا معاف میشید اگه زرنگ باشید اما بالا خره یه حجم پولی داره این وسط جابجا میشه؛ برای جلوگیری از کار های خلاف مثل پولشویی و موارد این چنینی میگن باید مالیات حد اقل پرونده رو داشته باشید.
scary-x2
January 27th, 2016, 10:34
به صورت اتومات کلیه کسانی که نماد داشتند اطلاعاتشون برای حوزه مالیاتی اونها ارسال شده ؛ من نامه ای که به حوزه های مالیاتی زدند رو دیدم؛
من پرونده ساختم ولی این که شما پرونده بسازید دلیل بر این نمیشه که حتما مالیات بدید. مخصوصا اگر کسب و کار خانگی باشه.
سالی یه بار اضهار نامه رو پر می کنید و احتمالا معاف میشید اگه زرنگ باشید اما بالا خره یه حجم پولی داره این وسط جابجا میشه؛ برای جلوگیری از کار های خلاف مثل پولشویی و موارد این چنینی میگن باید مالیات حد اقل پرونده رو داشته باشید.
کاملا موافقم
pardishosting
January 27th, 2016, 11:39
اینطوری ها هم نیست.
مالیات بر ارزش افزوده مشکل ساز است . بابت هر فاکتور باید 9% مالیات از کاربر دریافت کنید و هر فصل پرداخت کنید.
بعد برای هر کسب و کار سیستم صدور فاکتور الزامی است.
وقتی فاکتور داشته باشید بر اساس همین فاکتور می ان بررسی می کنند و درامد و ... شما رو محاسبه می کنند. این سیستم طوری طراحی شده که مو لای درزش نمی ره.
ببینید مغازه دار ها حقیقی هستند ، مالیات نمی دند ؟
nginxweb
January 27th, 2016, 11:43
اینطوری ها هم نیست.
مالیات بر ارزش افزوده مشکل ساز است . بابت هر فاکتور باید 9% مالیات از کاربر دریافت کنید و هر فصل پرداخت کنید.
بعد برای هر کسب و کار سیستم صدور فاکتور الزامی است.
وقتی فاکتور داشته باشید بر اساس همین فاکتور می ان بررسی می کنند و درامد و ... شما رو محاسبه می کنند. این سیستم طوری طراحی شده که مو لای درزش نمی ره.
ببینید مغازه دار ها حقیقی هستند ، مالیات نمی دند ؟
نظر شما چیه؟ برای افراد حقیقی به نظرتون جتما باید مراجعه کرد و پرونده تشکیل داد؟
pardishosting
January 27th, 2016, 12:00
به نظرم فعلا برید ببینید چی می گن .. به خصوص در مورد تاریخ فعالیت قبلی شما ... ولی هیچ پرونده تشکیل ندید و تهدیدهاشون هم اعتنا نکنید.
بعد هم با چند کارشناس مالیاتی مشورت کنید. در انجمن هر کس تجربه و نظر شخصی خودش رو بیان می کنه که از یک حوزه تا حوزه دیگه کلی فرق دارند.
GREAT
January 27th, 2016, 12:19
دوستان نماد رو ریپ کنید
خودتونو راحت کنید!
معمولا بازدید کننده ها هم نمیان در مورد صحتش تحقیق کنن فقط ظاهر رو میبینن
من بزودی 5 ستارشو ریپ میزنم!خخخ
nginxweb
January 27th, 2016, 12:20
به نظرم فعلا برید ببینید چی می گن .. به خصوص در مورد تاریخ فعالیت قبلی شما ... ولی هیچ پرونده تشکیل ندید و تهدیدهاشون هم اعتنا نکنید.
بعد هم با چند کارشناس مالیاتی مشورت کنید. در انجمن هر کس تجربه و نظر شخصی خودش رو بیان می کنه که از یک حوزه تا حوزه دیگه کلی فرق دارند.
بنده مراجعه کردم میگن باید پرونده تشکیل بدید... از هر تاریخی هم نماد داشتید مالیات میگیرن مثلا 2 سال نماد دارید 2 سال مالیات میبرن... اما فعلا پرونده تشکیل ندادم گفتم چند روز صبر کنم..
خوشحال میشم نظر دوستان دیگه رو بدونم
- - - Updated - - -
دوستان نماد رو ریپ کنید
خودتونو راحت کنید!
معمولا بازدید کننده ها هم نمیان در مورد صحتش تحقیق کنن فقط ظاهر رو میبینن
من بزودی 5 ستارشو ریپ میزنم!خخخ
فرقن میکنه الان هم نماد رو برداریم.. مالیات از قبل اومده نامه از سازمان بازرسی کشور به شهرها اومده... و اون مالیات چند سالی که نماد داشتیم رو میخوان بگیرن..
j4b3r
January 27th, 2016, 12:27
سلام
من این مورد رو جایی دیدم:
مالیات از خریدار :اگر مایلید از خریدار مالیات بگیرید باید به صورت شفاف میزان مالیات مشخص باشه .مالیات از فروشنده : طبق گفته ی کارشناس نماد : دریافت نماد به منزله ی معرفی شما به سازمان مالیات نمی باشد ولی اگر درخواست از طرف سازمان مالیات بیاد شما رو معرفی می کنند .
البته ظاهر امر این هست که سراغ همه نرفتند.
یک نظر کاملا شخصی هم دارم:
شاید دوستانی که مشتری شرکتی زیاد داشتند . شرکت ها نام شما رو توی مالیت رد کردند و بعد سراغ شما اومدن
nginxweb
January 27th, 2016, 12:28
سلام
شاید دوستانی که مشتری شرکتی زیاد داشتند . شرکت ها نام شما رو توی مالیت رد کردند و بعد سراغ شما اومدن
درود
جابر جان طبق تماس گفتن از روی نماد بوده اصلا هم کاری به حقیقی و حقوقی ندارن میگن به هر نجوی اگه پولی در میاری باید مالیات بدی چه حقیقی چه حقوقی ..
k0tkin
January 27th, 2016, 12:34
من از همون ابتدا فقط سایت هایی که مرتبط با بیتکوین بود راه انداختم به هیچ احدی هم یک قرون مالیات ندادم و نمیدم
به شما ها هم توصیه میکنم واسه خودتون درگاه پرداخت بیتکوین راه بندازید و خریدار رو با بیتکوین آشنا کنید
سوالی که پیش میاد الان که نفت شده ۲۲ دلار میخوان پول کسری درآمد نفتی که قرار بود بیاد سر سفره هامون رو از خودمون بگیرن؟
اگر نفت دوباره بشه ۱۰۰ دلار آیا این مالیات ها رو حذف میکنن اون موقع؟
برید مالیات بدید تا آقا زاده ها پول کافی واسه اخلاس کردن داشته باشن
asrhosting
January 27th, 2016, 12:45
درود
جابر جان طبق تماس گفتن از روی نماد بوده اصلا هم کاری به حقیقی و حقوقی ندارن میگن به هر نجوی اگه پولی در میاری باید مالیات بدی چه حقیقی چه حقوقی ..
آخه مالیات چی رو بدیم ؟ سروری که هتزنر مالیاتشو از ما میگیره ؟ یا دیتاسنتر های ایرانی که مالیاتشون رو دو سه برابر می گیرن ؟
چند بار چند بار که مالیات نمی دن .
da6276
January 27th, 2016, 13:06
سلام
سلام
حرفهای جابر عزیز هم میتونه درست باشه ، منم از کارشناس نماد سوال کردم گفتن که ما لیست سایت های دارای نماد رو به دارایی ندادیم ولی خود دارایی به وزارت خونه درخواست داده و لیست تمام سایت ها رو گرفته.
مورد دوم هم احتمالش هست که شرکت هایی که سرویس دادیم بهشون اسمی از ما توی هزینه هاشون اورده باشن ، ولی تا جایی که اطلاع دارم دارایی به ریز هزینه ها کاری نداره و یکی یکی چک نمیکنن که کجاها هزینه شده است.
GREAT
January 27th, 2016, 13:08
درود
اقا ما قبلا برای گرفتن نماد اقدام کرده بودیم
منتهی نگرفتیم و ناقص رها کردم
دو سه روز پیش تماس گرفتن باهام گفتن از وزارت صنعت معدن شمارمو گیر اوردن و الان هم یک پکیج هست برای مدیریت فروش و... و یکسری سوال پرسیدن از جمله ادرس-تلفن ثابت-و من گفتم باید فکر کنم
و بعدش هم تماس گرفتن
گفتم ن نیازی ندارم و گفت شما رو از لیست حذف کنیم پس منم گتم اره(منظورش بود به قید قرعه این کار رو کردن)
ایا این اطلاعاتی که از من گرفتن ممکنه برای ما هم درد سر مالیاتی درست کنن یا ن؟
یا اصلا با دوستان چنین تماسی در این مورد گرفتن؟
da6276
January 27th, 2016, 13:08
آخه مالیات چی رو بدیم ؟ سروری که هتزنر مالیاتشو از ما میگیره ؟ یا دیتاسنتر های ایرانی که مالیاتشون رو دو سه برابر می گیرن ؟
چند بار چند بار که مالیات نمی دن .
از لحاظ قانونی مالیات ارزش افزوده رو مشتری باید پرداخت کنه ، کاری به مالیاتی که شما پرداخت کردید نداره.
nginxweb
January 27th, 2016, 13:10
سلام
حرفهای جابر عزیز هم میتونه درست باشه ، منم از کارشناس نماد سوال کردم گفتن که ما لیست سایت های دارای نماد رو به دارایی ندادیم ولی خود دارایی به وزارت خونه درخواست داده و لیست تمام سایت ها رو گرفته.
مورد دوم هم احتمالش هست که شرکت هایی که سرویس دادیم بهشون اسمی از ما توی هزینه هاشون اورده باشن ، ولی تا جایی که اطلاع دارم دارایی به ریز هزینه ها کاری نداره و یکی یکی چک نمیکنن که کجاها هزینه شده است.
شما نرفتید امروز؟
کاش میپرسیدید اگه کسی نره پرونده تشکیل بده چه پیامدهایی واسش داره...
da6276
January 27th, 2016, 13:24
شما نرفتید امروز؟
کاش میپرسیدید اگه کسی نره پرونده تشکیل بده چه پیامدهایی واسش داره...
راستش نه نرفتم دیدم رفتنم به دارایی فایده نداره ، چون دارایی که فقط میخواد پول بگیره و اگر واقعا هم مالیات تعلق نگیره هیچوقت این حرف رو نمیزنن!
دنبال یه اشنا هستم که توی دارایی هست و میخوام از اون بپرسم ، ولی امروز موفق نشدم باهاش صحبت کنم.
nginxweb
January 27th, 2016, 13:36
راستش نه نرفتم دیدم رفتنم به دارایی فایده نداره ، چون دارایی که فقط میخواد پول بگیره و اگر واقعا هم مالیات تعلق نگیره هیچوقت این حرف رو نمیزنن!
دنبال یه اشنا هستم که توی دارایی هست و میخوام از اون بپرسم ، ولی امروز موفق نشدم باهاش صحبت کنم.
ممنون میشم اگه در تماس بودید با ایشون و نتیجه ای گرفتید به اشتراک بزارید
JATHIYA
January 27th, 2016, 17:58
سلام
بحث این 35 هزار تومان سالانه هست که میگیرند
کارشناس مرکز (1394/11/07 12:57:43)
این فرایند باید هر سال تکرار شود
به نظرم این یک نظر هست نمیدونم تا چه مقدر واقعی بینانه یا درست یا غلط هست
اما بهتره دوستان همگی از نماد هاشون عکس بگیرند و اطلاعات داخل enamad اشون و تو سایتشون بگذارند
و بگوییم به ملت به این دلیل و این دلیل ما دیگر نخواستیم با enamad کار کنیم
اگر اینجا تو این موضوع نتوانیم راه حل درست پیدا کنیم و مقابله نکنیم
قطعا به زودی خواب های دیگری برای گرفتن مالیات ، پول زور .............. می بینند و فردا صبح ما ملت هم باید خواب ها رو تعبیر به صدق کنیم
--
اما واسه مالیات فعلا هنوز به من زنگی نزدند
سوالی داشتم از کسانی که بهشون زنگ زدند به تلفن ثابت زنگ زدند یا موبایل؟
چون من تلفن ثابتم 1-2 سالی هست بدلیل عدم بدهی مخابرات جمع کرده
pardishosting
January 27th, 2016, 18:31
ببینید ارم نماد از سایت ها جاسوسی می کنه ، کدی که می ذارید میزان بازدیدتون رو و موارد دیگه رو در سیستم نماد منتقل می شه. و با توجه به بازدیدی که سایت ها دارند متوجه میشند که چه قدر فعال هستید.
nginxweb
January 27th, 2016, 18:34
ببینید ارم نماد از سایت ها جاسوسی می کنه ، کدی که می ذارید میزان بازدیدتون رو و موارد دیگه رو در سیستم نماد منتقل می شه. و با توجه به بازدیدی که سایت ها دارند متوجه میشند که چه قدر فعال هستید.
فکر نمیکنم اصلا ارتباطی با بازدید و.. داشته باشن بخوایم نخوایم گیر هستیم با این مالیات... واقعا اوضاع بدی شده.. هم واسه تمدید نماد پول میخوان.. هر چند ماه هم واسه verify باز پول میخوان.. مالیات هم که میخوان...
kool
January 27th, 2016, 18:42
فکر نمیکنم اصلا ارتباطی با بازدید و.. داشته باشن بخوایم نخوایم گیر هستیم با این مالیات... واقعا اوضاع بدی شده.. هم واسه تمدید نماد پول میخوان.. هر چند ماه هم واسه verify باز پول میخوان.. مالیات هم که میخوان...
چرا دربرخی موارد میتونه مرتبط باشه البته برای بررسی های ثانویه... ولی موارد ابتدایی فکر کنم همون ثبت و دریافت نماد و تراکنش های درگاه رو در نظر بگیرن... از همون ابتدا اشتباه کردیم رفتیم سراغ نماد ... فکر کردیم واقعا چه تاییدیه معتبری خواهد بود.. نگو ب.م.ب زما-ندار است!!!!!
خلاصه دولت کمر همت بسته که کلا فضای مجازی ایران رو بده هوا ... خدا رو شکر :|
nginxweb
January 27th, 2016, 19:06
دوستانی که حقیقی فعالیت دارن کسی اقدام کرده تا الان؟ کاری کردید؟ تشکیل پرونده دادید؟
sat2148
January 27th, 2016, 19:18
دیگه شورشو در اوردند نماد من 15 روز به 15 روز تمدید میشه و الان هم بعد از یک سال مجدد کدلیست الزاماتم قرمز شده و نوشته باید 35 هزار تومان بدید
این چه وضعیه برای مردم درست کردند واقعا که شورشو در اوردند
وقتی تلفن و ادرس یک سال پیش تایید شده چرا باید دوباره 35 هزار تومن بدیم و دوباره تایید بشه و این رو نوشته باید سه ماه به سه ماه تایید بشه یعنی همه رو *** و فراری میدونند
دوستان اگه با این وضع مقابله نکنیم وضع خیلی بدتر خواهد شد و مردم رو بخاطر یه سایت و کسب درامد خیلی ناچیز بیچاره میکنند
دوستان همه اعتراض کنید و به گوش همه برسونید که چه بلایی دارند سره مردم میارند
SibaPal
January 27th, 2016, 19:22
تا زمانی که حساب های بانکی افراد وجود ندارد نیازی به جاسوسی از طریق آرم نمی باشد
خیلی راحت از سپرده های شما میزان فعال بودتان را به دست خواهند آورد
doctorportable
January 27th, 2016, 22:42
با سلام خدمت همه
کلیه فعالیت های اقتصادی مشمول مالیات بر درامد و در موارد معلوم مالیات بر ارزش افزوده
فروشنده برای استفاده از معافیت مالیاتی مصوب هر سال باید اضهارنامه پر کنه و شروع فعالیت رو اعلام کنه!
دوم اینکه لیست کلیه سایت های دارای نماد به اداره مالیاتی ارسال شده و بسته به ناحیه مالیاتی و اینکه سرشون خلوت باشه یا نه اقدام میکنند.
سوم تماس گرفته شده برای ارسال پک اموزشی بنظرم ۹۰ درصد تبلیغاتی بوده و قصد سو استفاده از نااگاهی کاربران را دارند.
Sent from my thl T11 using Tapatalk
doctorportable
January 27th, 2016, 22:47
جاسوسی در کار نیست ، اداره مالیاتی لیست کسب و کارها رو از وزارت خواسته یا خودشون از سایت برداشتن
دوست عزیز ، نام ، نام خانوادگی ، شماره تماس ، ادرس و خلاصه همه چی تو نماد مشخصه
انچه که مشهوده ، دولت سعی داره درامد خودشو افزایش بده وچندسال اخیر رو کسبه داره فشار میاره!!
جریمه می خوره هاااااااااااا حالا نرید دست دست کنید
dertgtr
January 29th, 2016, 19:12
وقتی از کسبه بابت جواز کسب متغییر از 500 هزار تا 1.5 میلیون هر سال پول می گیرند و بعد دوباره از راه دارایی مالیات می گیرند و دوباره بابت نصب تابلو سردر مالیات می گیرند و دوباره هزینه برق مغازه رو با نرخ تجاری پول می گیرند ( هر کیلووات 200 تومن تجاری و مسکونی 50 تومن ! ) و مالیات اب می گیرند و مالیات ....
حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش را !
nginxweb
January 29th, 2016, 19:14
دوستان حقیقی کسیس مراجعه نکرده این چند روز دارایی؟ خبر جدیدی ندارید؟
alicpk
January 30th, 2016, 01:20
من که نماد دارم و مالیاتم نمیدم و نخواهم داد چون از هیچکدوم از زیر ساختهای کشور استفاده نمیکنم که بخوام مالیات بدم
مالیاتی که اینا میخوان بگیرن از گوشت سگ نجستره و بالاخره یک جایی هرچی که خوردن بالا میارن
همه وبمسترها دارن با هزار بدبختی خودشون توی این بازار خراب زنده نگه میدارن به امید اینکه روزی همچی درست بشه و اگه قرار باشه درصدی به مالیات هم بدن که نمیشه
اگه قرار به مالیات باشه من با برند دیگری شروع میکنم
hostorder
January 30th, 2016, 01:33
ساده ترین راه حل ،مالیات رو مگر از اون کسی که نماد داره نمیگیرند مگر بر اساس واریزی ها نیست خوب واسه درگاه باز کردن از کارت بانکی مادر یا پدر یا اقوام استفاده کنید خوب!!!!
Quality
January 30th, 2016, 01:48
با عرض سلام و احترام
قانون مالیات بر ارزش افزوده یعنی مشتری نهایی می بایست 9% مالیات را پرداخت نماید و این مورد دلخواهی نیست که از مشتری بگیرید یا خیر، البته بعضی شرکت ها این 9% را هم روی قیمت خود اضافه می نمایند و می گویند نیازی به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نمی باشد. در هر صورت همه شرکت ها می بایست بابت هر فاکتور خود 9% مالیات بر ارزش افزوده ای را که از مشتریان خود می گیرند پرداخت نمایند.
هم اکنون شما بر روی همه خدمات و کالاها از جمله لبنیات، برق، اینترنت و ... مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت می فرمایید چون مشتری نهایی هستید.
در خصوص اتحادیه و صنف و... هم در خارج ایران تعداد بسیار زیادی اشخاص سرویس دهنده هاستینگ وجود دارند که همگی موظف به پرداخت مالیات هستند(مثلا PayPal قبل از رسیدن به 200 تراکنش بابت سرویس، از شما درخواست SSN یا EIN می نماید تا گزارش مالیات شما را ارسال نماید) اما آیا در همه کشورها چنین تشکل هایی شکل می گیرد؟؟؟ چرا فکر می کنید اگر اتحادیه ای تاسیس شود شما ملزم به پرداخت مالیات نمی باشید؟؟؟ اگر فردا صبح اتحادیه هاستینگ ایران تاسیس شد و همین افرادی که خود شما به عنوان مدیر و مسئول انتخاب فرموده اید بخشنامه کردند همه می بایست مثلا 12% مالیات بدهند، آنگاه مالیات را پرداخت می نمایید و یا سعی به فرار از آن و تخریب اتحادیه می فرمایید؟؟؟
هم اکنون سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان اتحادیه صنعت کامپیوتر ایران شناخته می شود و فکر میکنم هاستینگ هم جزئی از صنعت کامپیوتر می باشد به طوری که همه ساله نظام صنفی در تعرفه "نرخ پایه خدمات فنی - تخصیی انفورماتیک" که ارائه می نماید قیمت دامنه و هاستینگ را نیز اعلام می دارد. اگر کلیه سرویس دهندگان بر اساس این قیمت ها سرویس دهی نمایند و هیچ شخصی نه یک ریال بیشتر بگیرد و نه یک ریال کمتر آنگاه همه سود خوبی خواهند کرد و به راحتی میتوانند مالیات پرداخت نمایند.
به عنوان مثال در تعرفه امسال هزینه هاست 100 مگابایت با امکان میزبانی فقط یک سایت و یک دیتابیس در شرکت دارنده رتبه 7 شورا(پایین ترین رتبه) برابر 108,000 تومان می باشد.
حالا بعضی ها می آیند هاست می دهند 100GB با امکانات نامحدود و هزینه سالیانه 10,000 تومان!!!=P~
من قول می دهم اگر هیچ شخصی دامنه IR به مدت 5 سال را زیر 40,000 تومان(حدود 15,000 تومان ارزانتر از ایرنیک) ثبت و تمدید نکند، هیچکس از نان خوردن نمی افتد!!! چون میلیون ها دامنه IR نیاز به ثبت و تمدید مجدد دارند و کسی با این قیمت 40,000 تومان مستقیما به سراغ ایرنیک نخواهد رفت(چون به هر حال ارزان تر از ایرنیک است)
چون ما قیمت های درستی برای خدماتی که می دهیم در نظر نمی گیریم و بالطبع درآمد کم حاصل از آن نیز سبب مشکلات مالی زندگیمان می شود و توانایی پرداخت مالیات نیز نداریم؛ دلیل نمی شود که دولت استثناعا از ما مالیات نگیرد!!! پس بیایید کمی قیمت هایمان را اصلاح نماییم تا هم وضع خومان خوب شود و هم بتوانیم مالیات بدهیم!!!:d
انشاءالله مشکلات همه مان برطرف گردد.;)
شب خوش:53:
Big Like
کاملا موافقم
Yas-Host
January 30th, 2016, 07:51
طبق نظریه دوستان الان باید مالیات بر ارزش افزوده رو بر روی تمامی فاکتور ها اضافه کنیم؟ یعنی 9% ؟!
nginxweb
January 30th, 2016, 09:32
دوستان بنده امروز مراجعه کردم.. گفتن اگه تشکیل پرونده ندید ما مشکلین داریم اما ملیانتتون 10 برابر میشه... مالیات 100 تومن میشه +1 میلیون تومان و تازه جریمه هم اضافه میشه...
اگر نرید تشکیل پرونده بدید ضررشو خودتون میکنید و بعدا یهو چندین میلیون ضرر سنگین مالی رو باید متحمل شید در صورتیکه با تشکیل پرونده و هر سال ارائه اظهارنامه هزینه مالیات به هرحال خیلی کم خواهد شد
doctorportable
January 30th, 2016, 09:38
سلام،
دوست عزیز یه سوال اساسی داشتم : شماره ملی شما رو داشتند یا خودتون دادید؟
nginxweb
January 30th, 2016, 09:46
سلام،
دوست عزیز یه سوال اساسی داشتم : شماره ملی شما رو داشتند یا خودتون دادید؟
اصلا کاری به شماره ملی ندارن.. از نماد پیدا کردن اطلاعات رو.. بعد واسه تشکیل پرونده کارت ملی و شناسنامه و سند میخوان
asrhosting
January 30th, 2016, 12:06
اصلا کاری به شماره ملی ندارن.. از نماد پیدا کردن اطلاعات رو.. بعد واسه تشکیل پرونده کارت ملی و شناسنامه و سند میخوان
شما شرکتی در نماد گرفتین یا حقیقی ؟
mohsenshayan
January 30th, 2016, 12:12
تا اونجا که مشخصه کفگیر خورده ته دیگ ،این اخذ مالیات منحصرا مربوط به این صنف نمیشه،پدر بنده یه مغازه و یه کسب جز داره ،برای خرجی خونش لنگ مونده ،اون وقت از مالیات بر ارزش افزوده زنگ زدن که بیا برات محاسبه کردیم 30 میلیون بدهکاری!
اونوقت میگه من هیچ درآمدی نداشتم تو این یکسال ،،در جواب با کمال نا باوری میگه :
به ما مربوط نیست ما به این کارا کار نداریم...
Kian
January 30th, 2016, 13:37
دوستان بنده امروز مراجعه کردم.. گفتن اگه تشکیل پرونده ندید ما مشکلین داریم اما ملیانتتون 10 برابر میشه... مالیات 100 تومن میشه +1 میلیون تومان و تازه جریمه هم اضافه میشه...
اگر نرید تشکیل پرونده بدید ضررشو خودتون میکنید و بعدا یهو چندین میلیون ضرر سنگین مالی رو باید متحمل شید در صورتیکه با تشکیل پرونده و هر سال ارائه اظهارنامه هزینه مالیات به هرحال خیلی کم خواهد شد
اونکه به شما گفتند مالیات عادی سالیانه هست، و مالیات ارزش افزوده با اون خیلی فرق داره و باید 9درصد از همه تراکنش هاتون رو هر فصل به دارایی پرداخت کنید.
Yas-Host
January 30th, 2016, 13:49
اونکه به شما گفتند مالیات عادی سالیانه هست، و مالیات ارزش افزوده با اون خیلی فرق داره و باید 9درصد از همه تراکنش هاتون رو هر فصل به دارایی پرداخت کنید.
روی هر تراکنش؟!
خوب مشتری باید پرداخت کنه دیگه؟!
Kian
January 30th, 2016, 14:04
روی هر تراکنش؟!
در فروشگاه های بزرگ مثل رفاه و شهروند و ... اگه برید خرید کنید، می بینید که در آخر فاکتورشون 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده میزنند و یا در خرید و تمدید adsl و ... که حتی یک فاکتور 4 هزار تومانی خرید هم می کنید همین 9 درصد رو سیستمشون اضافه و دریافت میکنه،
اگر برای هاستینگ ها و .... هم اینمورد اجباری باشه، همه درگاه بانکی دارها هم باید اینکارو انجام بدند که متاسفانه با نبود فرهنگ دادن مالیات ارزش افزوده توسط مصرف کنننده نهایی، در بین کاربران ایرانی ، این قضیه مشکل ساز خواهد شد.
- - - Updated - - -
روی هر تراکنش؟!
در فروشگاه های بزرگ مثل رفاه و شهروند و ... اگه برید خرید کنید، می بینید که در آخر فاکتورشون 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده میزنند و یا در خرید و تمدید ADSL و ... که حتی یک فاکتور 4 هزار تومانی خرید هم می کنید همین 9 درصد رو سیستمشون اضافه و دریافت میکنه،
اگر برای هاستینگ ها و .... هم اینمورد اجباری باشه، همه درگاه بانکی دارها هم باید اینکارو انجام بدند که متاسفانه با نبود فرهنگ دادن مالیات ارزش افزوده توسط مصرف کنننده نهایی، در بین کاربران ایرانی ، این قضیه مشکل ساز خواهد شد.
filasufya
January 30th, 2016, 14:12
وقتی مالیات منطقیه که شورای صنفی وجود داشته باشه
وقتی هیچ نظارتی نیست و ما طیف گسترده ای از قیمت رو برای یک نوع سرویس داریم مالیات یعنی چی؟
Kian
January 30th, 2016, 14:35
وقتی مالیات منطقیه که شورای صنفی وجود داشته باشه
وقتی هیچ نظارتی نیست و ما طیف گسترده ای از قیمت رو برای یک نوع سرویس داریم مالیات یعنی چی؟
در سیستم مالیات بر ارزش افزوده ، فقط به تراکنش ها (فاکتورها) 9 درصد مالیات اضافه می کنند که این مالیات در اصل مال مصرف کننده نهایی هست نه فروشنده ها ! و ارتباطی به نوع کالا و یا خدمات و صنف و .................................... ندارد #-o
و همانطور که در مطلب قبلی هم گفتم " فرهنگ پرداخت مالیات ارزش افزوده در بین کاربران ایرانی در فضای مجازی بسیار پایین هست و تا جایی که مجبور نباشند سعی می کنند که پرداخت نکنند ولی در جایی مثل تمدید adsl و پنل پیامک و ... چون مجبور هستند پرداخت می کنند و همین مورد مشکل ساز هست !
ضمنا مشکل بسیار بزرگی که در حال حاضر مطرح است و دوستان از آن غافل هستند اینه که در برخی ادارات دارایی گفته اند که : " از زمانی که اینماد گرفته اید ارزش افزوده ها تون رو باید پرداخت کنید " که اگر این خبر درست باشد، مشکل بسیار بزرگی هست و هر درگاه پرداخت داری باید میلیون ها تومان از جیب خودش مالیات ارزش افزده تراکنش های سالهای گذشته را باید بدهد .... #:-s دوستان به فکر حل این مشکل باشید ! ....
rouhallah
January 30th, 2016, 14:38
با من هم تماس گرفتند و وقتی رفتم اداره مالیات از عذر خواهی کردند که مزاحم وقت شریف من شده بودند :)
اخه قبلا کارهای مالیات شرکت را کرده بودم :(
به نظر من بهترین راه مقابله با این کار اینماد دور زدن اداره مالیات است
کاری نداره
1.چند تا درگاه بگیرید
2.درگاهی که کمترین تراکنش را داره بزارید برای مالیات
3.محل کار اگر ندارید بهتر ادرس خانه خود را به ادره مالیات دهید ( فقط یه اجاره نامه دستی بین خودتون و بابا بنویسید )
4.قبوض برق و اب و .... کلا هرچی می خرید ( چه برای خونه و چه برای خودتون ) همه را فاکتور بگیرید و به نام خودتون
5.پول بیمه و .. همه چیز را اگر رد می کنی به نام خودتان باشد :)
در هنگام رد کردن مالیات پیرنت در گاه + فاکتور ها را بهشون نشون بدهید
کلا فکر کنم از مسئولین اداره مالیات فقط 1% از نت حالیشون است :)
پس جایی نگرانی نیست
در اخر هم اعجز و ناله و التماس یادتون نره
سالی یه مبلغ اندکی از شما خواهند گرفت
خواهشا تشکر یادتون نره »:
taksis
January 30th, 2016, 14:42
عجز و ناله خیلی جواب میده
یه رفیق داریم درامدش بالا هم هست
رفته بود مالیات گریه هم کرده بود : )))))
pardishosting
January 30th, 2016, 14:51
همه اینها برای مالیات سالانه است.
مالیات ارزش افزوده بحثش جداست و با عجز و ناله حل نمیشه.
اول اینکه تمام مودیان باید صندوق الکترونیک یا سیستم فاکتوردهی داشته باشند. و کم کم اداره مالیات اینها رو رسمیت خواهد داد.
بعد طبق این سیستم شما باید روی هر فاکتور 9% بگیرید.
این باعث میشه درامد و یا دریافتی شما مشخص بشه و بعد باید مدارک ارائه بدید که خرج کردتون رو کم کنند.
دقیقا همین 9% مشکل ساز است. (ارزش افزوده)
nginxweb
January 30th, 2016, 14:54
من پرسیدم از رییس دایره مالیات گفتم کسیکه حقیقی هستش اگه نیاد تشکیل پرونده بده چه عواقبی داره .. گفت بعد خودمون واسش از دارایی مالیات میبریم و جریمه هم میخوره بهش و یهو مالیاتی که میبینی 100-200 تومنه چند میلیون میشه... و ضرر زیادی طرف متحمل خواهد شد..
Kian
January 30th, 2016, 15:08
همه اینها برای مالیات سالانه است.
مالیات ارزش افزوده بحثش جداست و با عجز و ناله حل نمیشه.
اول اینکه تمام مودیان باید صندوق الکترونیک یا سیستم فاکتوردهی داشته باشند. و کم کم اداره مالیات اینها رو رسمیت خواهد داد.
بعد طبق این سیستم شما باید روی هر فاکتور 9% بگیرید.
این باعث میشه درامد و یا دریافتی شما مشخص بشه و بعد باید مدارک ارائه بدید که خرج کردتون رو کم کنند.
دقیقا همین 9% مشکل ساز است. (ارزش افزوده)
من پرسیدم از رییس دایره مالیات گفتم کسیکه حقیقی هستش اگه نیاد تشکیل پرونده بده چه عواقبی داره .. گفت بعد خودمون واسش از دارایی مالیات میبریم و جریمه هم میخوره بهش و یهو مالیاتی که میبینی 100-200 تومنه چند میلیون میشه... و ضرر زیادی طرف متحمل خواهد شد..
در مورد دریافت ارزش افزوده های سالهای گذشته یعنی بعد از گرفتن اینماد تا الان، خبری و نظری ندارید؟
nginxweb
January 30th, 2016, 15:09
در مورد دریافت ارزش افزوده های سالهای گذشته یعنی بعد از گرفتن اینماد تا الان، خبری و نظری ندارید؟
چرا گفت که از همان سال مثلا ما از 92 بوده از همان سالمالیات مجاسبه میشه واستون چون اظهار نامه ندادید...
rouhallah
January 30th, 2016, 16:23
چرا گفت که از همان سال مثلا ما از 92 بوده از همان سالمالیات مجاسبه میشه واستون چون اظهار نامه ندادید...
دوستان برای حل این مشکل باید بروید و عدم فعالیت رد کنید
رفتید اداره مالیات بگید من نماد گرفتم اما فعالیت نداشتم :)
- - - Updated - - -
با من هم تماس گرفتند و وقتی رفتم اداره مالیات از عذر خواهی کردند که مزاحم وقت شریف من شده بودند :)
اخه قبلا کارهای مالیات شرکت را کرده بودم :(
به نظر من بهترین راه مقابله با این کار اینماد دور زدن اداره مالیات است
کاری نداره
1.چند تا درگاه بگیرید
2.درگاهی که کمترین تراکنش را داره بزارید برای مالیات
3.محل کار اگر ندارید بهتر ادرس خانه خود را به ادره مالیات دهید ( فقط یه اجاره نامه دستی بین خودتون و بابا بنویسید )
4.قبوض برق و اب و .... کلا هرچی می خرید ( چه برای خونه و چه برای خودتون ) همه را فاکتور بگیرید و به نام خودتون
5.پول بیمه و .. همه چیز را اگر رد می کنی به نام خودتان باشد :)
در هنگام رد کردن مالیات پیرنت در گاه + فاکتور ها را بهشون نشون بدهید
کلا فکر کنم از مسئولین اداره مالیات فقط 1% از نت حالیشون است :)
پس جایی نگرانی نیست
در اخر هم اعجز و ناله و التماس یادتون نره
سالی یه مبلغ اندکی از شما خواهند گرفت
خواهشا تشکر یادتون نره »:
دوستان عزیز
منظور از تشکر یادتون نره
از کارمندهای مالیات بود ،
نه شخص بنده :)
peym@n
January 30th, 2016, 16:23
درود
فقط اونایی که نماد دارن پیگر هستن دیگه؟
pardishosting
January 30th, 2016, 16:27
درود
فقط اونایی که نماد دارن پیگر هستن دیگه؟
فعلا بله
مابقی هم احتمالا از سال بعد درگاه هاشون بسته میشه.
پیشنهاد می کنم از درگاه های واسط هم استعلام کنیم یه وقت اطلاعات نفرستاده باشند.
Kian
January 30th, 2016, 23:03
دوستان برای حل این مشکل باید بروید و عدم فعالیت رد کنید
رفتید اداره مالیات بگید من نماد گرفتم اما فعالیت نداشتم :)
اگه به حرف بود که خیلی راحت میشد،
شما میگید که اداره دارایی نمی تونه از تراکنش های درگاه های بانکی استعلام بگیره و ریز تراکنش های شما رو ببینه ؟!
hostorder
January 30th, 2016, 23:20
شما میگید که اداره دارایی نمی تونه از تراکنش های درگاه های بانکی استعلام بگیره و ریز تراکنش های شما رو ببینه ؟!
درگاه رو به اسم یکی از اقوام بگیرید
Kian
January 30th, 2016, 23:32
درگاه رو به اسم یکی از اقوام بگیرید
مگه فرقی هم می کنه ؟!
اولا که درگاه نماد اعتماد میخواد، بعدش یقه اون اقوام تون رو میچسند واسه گرفتن ارزش افزوده .... :65:
اونا با خود هویت افراد کار ندارند، بلکه با گردش و تراکنش مالی درگاه های مجازی سایت ها و پوزهای فیزیکی فروشگاه ها کار دارند و ارزش افزوده میخواند بگیرند !
اصلا هدف اصلی شون از دادن نماد هم همین گرفتن ارزش افزوده بود، منتها زیرآبی رفتند :)
OmidX
January 30th, 2016, 23:51
دوست عزیز مثل اینکه شما تا حالا اظهارنامه پر نکردید ، ببینید همه ی تراکنش هایی ک از درگاه بانکی یک هاستینگ انجام میشه ، سود ک نیست ! ، بخشیش برای هزینه های سرور ، لایسنس ها ، حقوق کارمندان و ... هزینه میشه .
شما در اون نرم افزار اداره مالیات وقتی دارید اظهارنامه پر میکنید تو مراحل پایانی همه ی اینا رو ذکر میکنید ک آقا مثلا من ایکس تومن درآمد داشتم ، y تومنش هزینه شده و سود من فلان قدر بوده ، مالیات هم در شرایطی ب اون فلان قدر سود تعلق میگیره ک حداقل در ماه شما یک میلیون تومن سود خالص داشته باشید . (سالی ۱۲ میلیون)
اینطوری نیست برن تراکنش های شما رو بررسی کنن و ب کل تراکنش ها مالیات ببندن ...
InterServer.ir
January 31st, 2016, 00:13
هر دم از این باغ بری میرسد ...
برای خرید یه سرور اختصاصی مناسب 20 % مالیات به فرانسه میدیم 10 % هم به ایران دلار هم که ماشالله قیمتش هر روز قد می کشه هزینه ستاپ و آیپی به کنار کارمزد هایی که سر ریختن دلار تو پی پال میدیم...
کم کم باید از صحنه خارج بشیم
Kian
January 31st, 2016, 00:46
دوست عزیز مثل اینکه شما تا حالا اظهارنامه پر نکردید ، ببینید همه ی تراکنش هایی ک از درگاه بانکی یک هاستینگ انجام میشه ، سود ک نیست ! ، بخشیش برای هزینه های سرور ، لایسنس ها ، حقوق کارمندان و ... هزینه میشه .
شما در اون نرم افزار اداره مالیات وقتی دارید اظهارنامه پر میکنید تو مراحل پایانی همه ی اینا رو ذکر میکنید ک آقا مثلا من ایکس تومن درآمد داشتم ، y تومنش هزینه شده و سود من فلان قدر بوده ، مالیات هم در شرایطی ب اون فلان قدر سود تعلق میگیره ک حداقل در ماه شما یک میلیون تومن سود خالص داشته باشید . (سالی ۱۲ میلیون)
اینطوری نیست برن تراکنش های شما رو بررسی کنن و ب کل تراکنش ها مالیات ببندن ...
مواردی که فرمودید مربوط به "مالیات بر درآمد سالیانه" هست و ارتباطی با مالیات بر ارزش افزوده نداره، و ارزش افزوده به همه خریدها و پرداخت ها تعلق میگیره، یعنی شما فقط می توانید مالیات بر ارزش های افزوده هایی که به دیگران بصورت رسمی و فاکتور معتبر پرداخت کرده اید را از مالیات ارزش افزوده هایی که خودتان از مشتری نهایی میگیرید رو کم کنید البته ابن مورد در 90 درصد کارهای هاستینگ صدق نمی کنه چون بیشتر از خارج از کشور تهیه میشه و خدمت واسطه ای حساب میشه و همه مالیات ارزش افزوده 9 درصدی رو باید از مشتری بگیرید و به دارایی پرداخت کنید،
لطفا متن لینک های زیر رو با دقت مطالعه بفرمایید تا ببینید چه اوضاعی خواهیم داشت:
مگه فرقی هم می کنه ؟!
اولا که درگاه نماد اعتماد میخواد، بعدش یقه اون اقوام تون رو میچسند واسه گرفتن ارزش افزوده .... :65:
اونا با خود هویت افراد کار ندارند، بلکه با گردش و تراکنش مالی درگاه های مجازی سایت ها و پوزهای فیزیکی فروشگاه ها کار دارند و ارزش افزوده میخواند بگیرند !
اصلا هدف اصلی شون از دادن نماد هم همین گرفتن ارزش افزوده بود، منتها زیرآبی رفتند :)
درگاه واسط نماد که نمی خواد!
nginxweb
February 1st, 2016, 22:20
منتظر تجربیات دوستان دیگر هستیم
Kian
February 2nd, 2016, 08:28
http://enamad.ir/News/Khabar13920905.aspx
http://www.eanjoman.ir/news.bc?lid=1&id=1221348
انتقاد از احضاریه جدید مالیاتی برای کسب و کارهای اینترنتی
در حالی که در بسیاری از کشورهای جهان کسب و کارهای اینترتنی از طرحهای معافیت مالیاتی گوناگونی برخوردارند در ایران ماموران مالیاتی سختگیریهای بیش از اندازهای را روی شرکتهای نوپا و کسب و کارهای اینترنتی برقرار کردهاند.دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی طی نامهای به رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خواستار رسیدگی به مشکلات مالیاتی این صنف نوپا شد.
دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی طی نامهای به رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خواستار رسیدگی به مشکلات مالیاتی این صنف نوپا شد.در این نامه که پیرو ارسال نامه ادارات مالیات سراسر کشور به کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی و احضار برای پرداخت مالیات ارزش افزوده صورت گرفته آمده است: متاسفانه اداره مالیات بدون هیچگونه اطلاع رسانی قبلی مبنی بر نحوه دریافت مالیات از کسب و کارهای اینترنتی اقدام به ارسال نامه برای آنها کرده است که با مراجعه برخی از کسب و کارها به اداره فوق به آنان اعلام شده است که از تاریخ دریافت نماد شما مشمول پرداخت مالیات هستید و در صورت عدم پرداخت تا امروز مشمول جریمه پرداخت میشود.این نامه میافزاید: در حالی که هیچ گونه اطلاع رسانی از طرف اداره مالیات و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مبنی بر مشمول شدن کسب و کار از زمان دریافت نماد اعتماد، انجام نشده است و کسب و کارهای نوپا دچار مشکل اساسی شدهاند و متاسفانه برخی از آنان به دنبال ابطال نماد خود بوده تا مانند خیل کثیری از کسب و کارهای بدون نماد و با استفاده از درگاههای بانکی واسط فعالیت خود را انجام دهند و این موضوع باعث سرخوردگی کسب و کارهای قانونمند شده است.در این نامه درخواست شده با توجه به اینکه بیشتر کسب و کارهای اینترنتی بهعنوان کارگزار و بدون انبار کردن محصول، اقدام به فروش اینترنتی کالا یا خدمات میکنند و نحوه فعالیت و محاسبات مالی آنها با کسب و کارهای فیزیکی متفاوت است، قوانین یا حداقل دستورالعملهای مجزایی به این منظور صادر شود.این نامه با اشاره به اینکه ثبت وب سایت در سایت نماد به امید به دست آوردن شغل و کارآفرینی صورت گرفته و هنوز بخش قابل توجهی از هزینهها صرف فرهنگسازی خرید اینترنتی میشود انتظار میرود هزینههای مالیاتی این صنف نیز مشمول تخفیف و مالیات ارزش افزوده نیز صفر محاسبه شود.
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد
- - - Updated - - -
asrhosting
February 2nd, 2016, 08:43
http://enamad.ir/News/Khabar13920905.aspx
http://www.eanjoman.ir/news.bc?lid=1&id=1221348
انتقاد از احضاریه جدید مالیاتی برای کسب و کارهای اینترنتی
در حالی که در بسیاری از کشورهای جهان کسب و کارهای اینترتنی از طرحهای معافیت مالیاتی گوناگونی برخوردارند در ایران ماموران مالیاتی سختگیریهای بیش از اندازهای را روی شرکتهای نوپا و کسب و کارهای اینترنتی برقرار کردهاند.دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی طی نامهای به رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خواستار رسیدگی به مشکلات مالیاتی این صنف نوپا شد.
دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی طی نامهای به رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خواستار رسیدگی به مشکلات مالیاتی این صنف نوپا شد.در این نامه که پیرو ارسال نامه ادارات مالیات سراسر کشور به کسب و کارهای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی و احضار برای پرداخت مالیات ارزش افزوده صورت گرفته آمده است: متاسفانه اداره مالیات بدون هیچگونه اطلاع رسانی قبلی مبنی بر نحوه دریافت مالیات از کسب و کارهای اینترنتی اقدام به ارسال نامه برای آنها کرده است که با مراجعه برخی از کسب و کارها به اداره فوق به آنان اعلام شده است که از تاریخ دریافت نماد شما مشمول پرداخت مالیات هستید و در صورت عدم پرداخت تا امروز مشمول جریمه پرداخت میشود.این نامه میافزاید: در حالی که هیچ گونه اطلاع رسانی از طرف اداره مالیات و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مبنی بر مشمول شدن کسب و کار از زمان دریافت نماد اعتماد، انجام نشده است و کسب و کارهای نوپا دچار مشکل اساسی شدهاند و متاسفانه برخی از آنان به دنبال ابطال نماد خود بوده تا مانند خیل کثیری از کسب و کارهای بدون نماد و با استفاده از درگاههای بانکی واسط فعالیت خود را انجام دهند و این موضوع باعث سرخوردگی کسب و کارهای قانونمند شده است.در این نامه درخواست شده با توجه به اینکه بیشتر کسب و کارهای اینترنتی بهعنوان کارگزار و بدون انبار کردن محصول، اقدام به فروش اینترنتی کالا یا خدمات میکنند و نحوه فعالیت و محاسبات مالی آنها با کسب و کارهای فیزیکی متفاوت است، قوانین یا حداقل دستورالعملهای مجزایی به این منظور صادر شود.این نامه با اشاره به اینکه ثبت وب سایت در سایت نماد به امید به دست آوردن شغل و کارآفرینی صورت گرفته و هنوز بخش قابل توجهی از هزینهها صرف فرهنگسازی خرید اینترنتی میشود انتظار میرود هزینههای مالیاتی این صنف نیز مشمول تخفیف و مالیات ارزش افزوده نیز صفر محاسبه شود.
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد
- - - Updated - - -
اگر واقعا انجمن صنفی کسب و کار اینترنت پیگیر بشه و تمام همکاران هم نامه بزنن به اداره مالیات و همین انجمن میشه به نتیجه خوبی رسید .
hostorder
February 2nd, 2016, 10:32
ما هم امروز می خواییم نماد اعتمادمون رو حذف کنیم وقتی اداره مالیات نمیدونه هاست چیه چرا پول بدیم
scary-x2
February 2nd, 2016, 10:47
اصلا هیچ اعصاب خودتونو خورد نکنید
دادنی هارو باید داد
29843
جریمه شدم عدم پر کردن اضهار نامه
تازه 20% تخفیف داد شد این اگرم تا یک ماه دیگه پرداخت نشه ماهی 2.5 % جریمه
دادنی هارا باید داد
Kian
February 2nd, 2016, 10:52
اگر واقعا انجمن صنفی کسب و کار اینترنت پیگیر بشه و تمام همکاران هم نامه بزنن به اداره مالیات و همین انجمن میشه به نتیجه خوبی رسید .
بله درسته ، اگه اکثر دوستان و همکاران عزیز صنف کسب و کار اینترنتی ( هاستینگ ها - فروشگاه ها و ...) هم با انجمن ارتباط داشته باشند و هم به ادارات دارائی و مرکز اینماد و ... مکاتبه رسمی (انتقادی) کنند احتمال رسیدن به نتایج خوب، دور از دسترس نیست، یا مجبور میشند زمان اخذ ارزش افزوده رو از زمان اعلام رسمی قرار بدند و یا تخفیف درست و حسابی قائل بشند،
doctorportable
February 2nd, 2016, 10:52
تا اونجا که میدونم دارایی میتونه تا ۹۰℅جریمه ارزش افزوده رو تخفیف بده!! در مورد مالیات بر درامد نمیدونم
hostorder
February 2nd, 2016, 12:29
دادنی هارو باید داد
29843
دادنی هارا باید داد
پرداخت مالیات کمک به سازندگی!!!تو کجای کسب کار اینترنتی سازندگی کردند؟!
farmanrava
February 2nd, 2016, 12:43
دادنی هارو باید داد
29843
دادنی هارا باید داد
شرکت های ثبت شده باید مالیات بدهند . شما زودتر از این چیزا باید اقدام میکردین
مسئله شما ربطی به نماد نداره
raminramz2
February 12th, 2016, 22:36
سلامچند سوال فنی1 - اگه شرکت ثبت شده باشیم باید مالیات جدا بدیم؟ یا مالیاتش مشترکه چه ثبت باشه چه نباشه همون 9 درصد و 20 درصده2 - اگر شرکت دارای چند سایت جدا باشد و هر سایت یه نماد جداگانه داشته باشه چی؟3 - میشه از یک نماد برای چند سایت استفاده کرد؟ مثلا دامنه های دیگه رو اضافه کنیم تو اونها قرار بدیم4 - 9 درصد ارزش بر افزوده رو از کل فروش میگیرن؟ مشتری هایی که کارت به کارت میکنن چی؟ میشه گفت مشتری هایی که کارت به کارت میکنن دیگه مالیات رو ندن؟ 5 - ما که از سایت های خارجی خرید داریم و فاکتور درست حسابی ندارن 20 درصد مالیات بر درامد رو از کجا میخوان تشخصی شدن؟ مثلا لایسنس رو از کجا میخوان بفهمن واسش پول میدیم یا نمیدیم
hegza
February 13th, 2016, 17:38
من این 16 صفحه رو نخوندم اما مشت نشونه خرواره پس بر همین اساس چند نکته رو عرض کنم:
برای اینکه مالیات بدین و مشخص بشه درآمدتون چقدر بوده باید برید دارایی و دفتر پلمپ کنید و ریز خرج و درآمدها رو در اون ذکر کنید.
حالا من در حیطه هاستینگ توضیحاتی بدم:
1. طبیعتا سود دامنه خیلی کمتر از سود هاسته پس اونا درصدی از کل فروشتون که نمیگیرند. شما باید فروش ناخالص یک سال رو ذکر کنید
2.حالا خرج کرده ها از کرایه دفتر پول آب برق و تلفن و.. گرفته تا هزینه های جاری دیگه.
اما قسمت سخت مسءله اینه که بخش عظیمی از خرج کردهای شرکت های هاستینک بصورت ارزی هست و شما میبایست رسید تمام تبدیل کردن ارزهاتون رو بیارید. که اگر صرافیه که فاکتور و اگر از افراد دیگه میخرید باید مجوز داشته باشند و یا ریز پرداخت بحساب اونها رو ذکر کنید.
کلا حکایتی داره برای همه
اون دوستانیکه میگن شرکت دارند کل مخارج اعضای شرکت میشه خرج کردهاشون. و نیاز به پرداخت مالیات اضاف تر ندارند. درکل این دارند کاری میکنن که شما بصورت نامشخص اقدام به کسب و کار نکنید.
بلفرض طرف میگه سرور بدم بهت با قرارداد شرکتی ارزش افزوده رو میگیرم و بدون اون نمیخواد بدی .. بله دیگه اینجوریاست
- - - Updated - - -
در مورد ارزش افزوده شما موظفید از مشتری دریافت کنید وگرنه باید از جیب بدین و ضمنا این رو هر 3ماه یکبار باید در سایت دارایی خود اظهاری نماید.
مثل شارژ 10 تومنی که شده 9100 و طلا فروشان و....
raminramz2
February 13th, 2016, 19:48
من این 16 صفحه رو نخوندم اما مشت نشونه خرواره پس بر همین اساس چند نکته رو عرض کنم:
برای اینکه مالیات بدین و مشخص بشه درآمدتون چقدر بوده باید برید دارایی و دفتر پلمپ کنید و ریز خرج و درآمدها رو در اون ذکر کنید.
حالا من در حیطه هاستینگ توضیحاتی بدم:
1. طبیعتا سود دامنه خیلی کمتر از سود هاسته پس اونا درصدی از کل فروشتون که نمیگیرند. شما باید فروش ناخالص یک سال رو ذکر کنید
2.حالا خرج کرده ها از کرایه دفتر پول آب برق و تلفن و.. گرفته تا هزینه های جاری دیگه.
اما قسمت سخت مسءله اینه که بخش عظیمی از خرج کردهای شرکت های هاستینک بصورت ارزی هست و شما میبایست رسید تمام تبدیل کردن ارزهاتون رو بیارید. که اگر صرافیه که فاکتور و اگر از افراد دیگه میخرید باید مجوز داشته باشند و یا ریز پرداخت بحساب اونها رو ذکر کنید.
کلا حکایتی داره برای همه
اون دوستانیکه میگن شرکت دارند کل مخارج اعضای شرکت میشه خرج کردهاشون. و نیاز به پرداخت مالیات اضاف تر ندارند. درکل این دارند کاری میکنن که شما بصورت نامشخص اقدام به کسب و کار نکنید.
بلفرض طرف میگه سرور بدم بهت با قرارداد شرکتی ارزش افزوده رو میگیرم و بدون اون نمیخواد بدی .. بله دیگه اینجوریاست
- - - Updated - - -
در مورد ارزش افزوده شما موظفید از مشتری دریافت کنید وگرنه باید از جیب بدین و ضمنا این رو هر 3ماه یکبار باید در سایت دارایی خود اظهاری نماید.
مثل شارژ 10 تومنی که شده 9100 و طلا فروشان و....
پس به نظرتون شرکت ثبت کنیم؟؟
چون فرقی نداره دیگه چه ثبت نکنیم چه ثبت کنیم باید همون مالیات رو بدیم
elementary
February 13th, 2016, 19:57
شرکت هایی که درمنطقه ازاد ثبت شده باشن معاف از مالیات هستن اونا چطوره داستانشون با نماد ؟
hegza
February 13th, 2016, 20:43
شرکت هایی که درمنطقه ازاد ثبت شده باشن معاف از مالیات هستن اونا چطوره داستانشون با نماد ؟
پس به نظرتون شرکت ثبت کنیم؟؟
چون فرقی نداره دیگه چه ثبت نکنیم چه ثبت کنیم باید همون مالیات رو بدیم
این اصلا دیگه ربطی به نماد و.. نداره قوانین همون قوانینی هست که برای مغازه دارها و کاسب های سنتی وجود داره . نماد فقط راه افرادیکه قصد فروش بدون مالیات رو دارند میبنده(البته با همکاری خود شماها با بها دادن به اون ظرف این چند سال)
دیگه این بازی مالیاتیه حالا منطقه آزاد معافند خوب برید اونجا یا برای اعضای خانوادتون حقوق بریزید و بگید کارمند سبز مالیاتتون کمتر بشه و.. دیگه اینا مساءل خارج نت هست. وگرنه از دید سازمان داریی فرقی بین نت و سنتی نیست و همه مودی مالیاتی هستند.
در مورد شرکت هم خوب طبیعتا ثبت کنید بهتره چون بعدها میتونه مالیات داده شما امتیازی باشه برای گرفتن ویزا از کشورهای خارجی چون سفرای اون کشورها در ایران سوابق مالی شما رو بررسی میکنن و امتیازهای خاص دیگه
raminramz2
February 14th, 2016, 19:51
منظورم اینه
ما قبلا به خاطر مالیات شرکت ثبت نمکردیم
الان دیگه مثل اینکه فرقی نداره مالیاتش یه مدله
ثبت کنیم دیگه
Kian
February 14th, 2016, 20:56
منظورم اینه
ما قبلا به خاطر مالیات شرکت ثبت نمکردیم
الان دیگه مثل اینکه فرقی نداره مالیاتش یه مدله
ثبت کنیم دیگه
مالیات بردرآمد سالیانه شرکت ها با مالیات بر ارزش افزوده (موضوع این تاپیک) که از همه قراره بگیرند، فرق میکنه !
farmanrava
February 14th, 2016, 21:20
این دقیقا سوال منم هستش
Kian
February 14th, 2016, 22:05
@ شرکتی که در مناطق آزاد باشه، از دادن مالیات بردرآمد سالیانه عادی معاف هست
@ بحث این تاپیک مربوط به مالیات ارزش افزوده است که مربوط به خریدار و استفاده کننده نهایی داخل کشور هست که فعلا 9 درصد تعیین شده است،
روش محاسبه مالیات ارزش افزوده هم اینطوریه که فروشنده 9 درصد مالیات ارزش افزوده رو هنگام فروش با ارائه فاکتور رسمی از خریدار دریافت میکنه و هر سه ماه یکبار با کسر ارزش افزوده هایی که خودش به دیگران بابت گرفتن خدمت یا کالا پرداخت کرده ( فاکتور رسمی و معتبر باید داشته باشد) باقیمونده رو به دارایی پرداخت خواهد کرد.
1-بطور مثال، یک هاستینگ دار یک عدد سرور از دیتاسنتر پارس آنلاین میخره ماهیانه 100 هزار تومان و 9 درصد به اون ارزش افزوده پرداخت میکنه که میشه 109 هزار تومان،
2-و سپس سرور رو به یک مشتری میفروشه 200 هزار تومان و 9 درصدر مالیات باید از مشتری بگیره که میشه 218 هزار تومان
3- و در آخر 9 هزار تومانی که به پارس آنلاین پرداخت کرده رو از 18 هزار تومانی که از مشتری نهایی دریافت کرده کسر میکنه و 9 هزار تومان باقیمونده رو به اداراه دارایی اظهار و پرداخت میکنه، که این میشه مالیات ارزش افزوده این فروشنده.
@# اما مشکل بدی که شرکت های هاستینگ و فروشنده های مشابه درگیرش هستند اینه که: به خاطر تهیه و خرید اکثر خدمات از خارج از کشور، فاکتور رسمی برای خریدهای خودشون ندارند که میزان خرید خودشون و مالیاتی که پرداخت کرده اند رو مشخص و ثابت کنند ولی مشتری چون داخل ایران هست و از طریق درگاه بانکی هم پرداخت میکنه براحتی رصد میشه و مالیات ارزش افزودش مشخصه،
ضمنا خریداران و کاربران صنف هاستینگ و برخی اصناف مجازی با دادن مالیات 9 درصدی اکثرا مخالفند و این قضیه رو پیچیده تر و مشکل تر خواهد کرد !
elementary
February 14th, 2016, 22:06
این دقیقا سوال منم هستش
امروز پرسیدیم درجواب گفتند : اگر نماد اعتماد به ادرس و تلفن کیش گرفته شده باشه شامل مالیات نمیشه و معاف هستید ولی اگه ادرس نماد و فعالیت شرکت ادرس و تلفن تهران یا شهر های دیگه باشه یا فعالیت خارج محدوده منطقه ازاد داشته باشید باید مالیات بدید
---
اما شرکت های داخل تهران
طبق یک دستور عمل اگه شرکت از نوع * ثبت کنید در تهران مطابق ماده * شامل تجارت الکترونیک میشید و چون شرکت از نوع * ثبت کردید طبق * رو به رشد هستید ومعاف میشید این رو من از چند نفر شنیدم ولی قسمت های ستاره دار رو یادم نیست کسی کامل شو میدونه ؟
Kian
February 14th, 2016, 22:15
امروز پرسیدیم درجواب گفتند : اگر نماد اعتماد به ادرس و تلفن کیش گرفته شده باشه شامل مالیات نمیشه و معاف هستید ولی اگه ادرس نماد و فعالیت شرکت ادرس و تلفن تهران یا شهر های دیگه باشه یا فعالیت خارج محدوده منطقه ازاد داشته باشید باید مالیات بدید
---
اما شرکت های داخل تهران
طبق یک دستور عمل اگه شرکت از نوع * ثبت کنید در تهران مطابق ماده * شامل تجارت الکترونیک میشید و چون شرکت از نوع * ثبت کردید طبق * رو به رشد هستید ومعاف میشید این رو من از چند نفر شنیدم ولی قسمت های ستاره دار رو یادم نیست کسی کامل شو میدونه ؟
احتمالا در مورد قسمت اول حرف تون ، پاسخ اشتباه به شما داده باشند، چون خریداران شما که همشون در مناطق آزاد نیستند و شامل قوانین اونجا نمیشند!، این مورد مشتری نهایی رو هم ازشون سوال کنید.
hostorder
February 14th, 2016, 22:45
ما میخواییم برندمون رو بعد عید تغییر بدیم و با نام دیگر فعالیت کنیم هر چند یک هفته پیش اداره مالیات زنگ نزده خودمون رفتم اداره مالیات و اسممون رو ثبت کردیم که گفتند بعد عید یا قبل عید با شما تماس میگیریم تماس هم گرفتند میریم میگیم نماد اعتمادمون رو غیر فعال کردیم.
majids
February 14th, 2016, 23:32
سلام.
دوستان هنوز نامه و دعوت نامشون نیومده.
آیا باید بریم تشکیل پرونده بدیم یا خودشون بو میکشن میان دنبالمون؟؟
hostorder
February 14th, 2016, 23:36
سلام.
دوستان هنوز نامه و دعوت نامشون نیومده.
آیا باید بریم تشکیل پرونده بدیم یا خودشون بو میکشن میان دنبالمون؟؟
خودتون برید بهتره
raminramz2
February 15th, 2016, 01:17
مالیات بردرآمد سالیانه شرکت ها با مالیات بر ارزش افزوده (موضوع این تاپیک) که از همه قراره بگیرند، فرق میکنه !
شرکت بر درامد داره؟
نماد فقط ارزش افزوده؟
حالا اینارو بیخیال
این 3 سوال جواب منو میده
1 هاستینگی که هم نماد داره هم شرکته چه نوع مالیات هایی باید بده
2 هاستینگی که نماد نداره اما شرکته چی؟
3 حالا هاستینگی که نماد داره اما شرکت نیست چی؟
- - - Updated - - -
@ شرکتی که در مناطق آزاد باشه، از دادن مالیات بردرآمد سالیانه عادی معاف هست
@ بحث این تاپیک مربوط به مالیات ارزش افزوده است که مربوط به خریدار و استفاده کننده نهایی داخل کشور هست که فعلا 9 درصد تعیین شده است،
روش محاسبه مالیات ارزش افزوده هم اینطوریه که فروشنده 9 درصد مالیات ارزش افزوده رو هنگام فروش با ارائه فاکتور رسمی از خریدار دریافت میکنه و هر سه ماه یکبار با کسر ارزش افزوده هایی که خودش به دیگران بابت گرفتن خدمت یا کالا پرداخت کرده ( فاکتور رسمی و معتبر باید داشته باشد) باقیمونده رو به دارایی پرداخت خواهد کرد.
1-بطور مثال، یک هاستینگ دار یک عدد سرور از دیتاسنتر پارس آنلاین میخره ماهیانه 100 هزار تومان و 9 درصد به اون ارزش افزوده پرداخت میکنه که میشه 109 هزار تومان،
2-و سپس سرور رو به یک مشتری میفروشه 200 هزار تومان و 9 درصدر مالیات باید از مشتری بگیره که میشه 218 هزار تومان
3- و در آخر 9 هزار تومانی که به پارس آنلاین پرداخت کرده رو از 18 هزار تومانی که از مشتری نهایی دریافت کرده کسر میکنه و 9 هزار تومان باقیمونده رو به اداراه دارایی اظهار و پرداخت میکنه، که این میشه مالیات ارزش افزوده این فروشنده.
@# اما مشکل بدی که شرکت های هاستینگ و فروشنده های مشابه درگیرش هستند اینه که: به خاطر تهیه و خرید اکثر خدمات از خارج از کشور، فاکتور رسمی برای خریدهای خودشون ندارند که میزان خرید خودشون و مالیاتی که پرداخت کرده اند رو مشخص و ثابت کنند ولی مشتری چون داخل ایران هست و از طریق درگاه بانکی هم پرداخت میکنه براحتی رصد میشه و مالیات ارزش افزودش مشخصه،
ضمنا خریداران و کاربران صنف هاستینگ و برخی اصناف مجازی با دادن مالیات 9 درصدی اکثرا مخالفند و این قضیه رو پیچیده تر و مشکل تر خواهد کرد !
میگن از همون اول مالیات رد کردن
اگه سرور بدون سود فروخته باشیم و تا الان خبر نداشتیم که مالیات رو بگیریم
باید چه کنیم
نداریم که بدیم :))
نمیدیم
مالیات واسه هاستینگ نیست واسه دی جی کالاست
هیچ کس نده اتحاد داشته باشید
البته با این وضع هیچ هاستینگی پولی نداره بده
همه اومدن واسه رقابت و خوابوندن بازار همدیگه هاست مفتی دادن
majids
February 15th, 2016, 01:54
خود نماد از همون اول یکی از شرایطش این بود که در سایتتون مشخص باشه این محصول با مالیات حساب شده یا بدون مالیات.
تو اکثر وب سایت ها هم درج شده همین عنوان، پس نمیتونن قانون خودشون رو انکار کنن.
Azad Web
February 15th, 2016, 09:05
چقدر این ماجرا شبیه دوران مغازه داریمه...!!!
شیش ماه مغازه زده بودم که دیدم از مشتری خبری نیست بدجایی بود... جمع کردم رفتم برای تسویه حساب... 210 هزار تومن مالیات گفتن بایدبدی
پرسیدم برا چیه؟
گفتن مالیات بر درآمد!!
گفتم عموجان بنده به خاطر عدم درآمد مغازه رو جمع کردم... شما باید مالیات بر در نیامد بزنی برام و یه چیزی هم به من پرداخت کنی که... درآمد اگر بود که مرض نداشتم جمع کنم
گفتم اصن از کجا میدونید من چی فروختم و چقدر فروختم چقدر درآوردم که به این مبلغ رسیدین!!
دیدم جوابی نداره
یه آشنا پیدا کردیم گفت بیا من زنگ میزنم مالیات پالیات مالیده میشه... یارو با یه تلفن حلش کرد.
و این است داستان مالیات و پولهای یامفتی که از من و شما میگیرن...
اگر بالاجبار پای دادنش برسه من میدم ولی میگم انشالله سرطان بشه بیافته به جون گیرنده و خورنده ش
asrhosting
February 15th, 2016, 09:41
شیش ماه مغازه زده بودم که دیدم از مشتری خبری نیست بدجایی بود... جمع کردم رفتم برای تسویه حساب... 210 هزار تومن مالیات گفتن بایدبدی
پرسیدم برا چیه؟
گفتن مالیات بر درآمد!!
گفتم عموجان بنده به خاطر عدم درآمد مغازه رو جمع کردم... شما باید مالیات بر در نیامد بزنی برام و یه چیزی هم به من پرداخت کنی که... درآمد اگر بود که مرض نداشتم جمع کنم
گفتم اصن از کجا میدونید من چی فروختم و چقدر فروختم چقدر درآوردم که به این مبلغ رسیدین!!
دیدم جوابی نداره
یه آشنا پیدا کردیم گفت بیا من زنگ میزنم مالیات پالیات مالیده میشه... یارو با یه تلفن حلش کرد.
اگر بالاجبار پای دادنش برسه من میدم ولی میگم انشالله سرطان بشه بیافته به جون گیرنده و خورنده ش
مالیات اگه درست خرج بشه باید صرف آبادانی بشه ... سرطان بشه چیه آخه ؟!
hostorder
February 15th, 2016, 09:50
مالیات اگه درست خرج بشه باید صرف آبادانی بشه ... سرطان بشه چیه آخه ؟!
وقتی صرف این کارا بشه و اصولی دریافت ما با شوق میدیم!!!وقتی نمدونن چه طور مالیات هاستینگ رو تعیین کنن مای بیچاره چی کنیم!!الان من شخصی حقیقی چه طور فاکتور رسمی بدم وفتی خود من هماز شخصی حقیقی خرید میکنم خدا به دادمون برسه کل گردش مالی من هم با سود و خرجش به 500ت هم نمیرسه تو ماه.تو اولین سال فعالیتم تو 6ماه گردش فروش ام 600هزار تومان فقط بوده
raminramz2
February 18th, 2016, 02:23
پرسیدم برا چیه؟
گفتن مالیات بر درآمد!!
دیدم جوابی نداره
پس منم با آشنا میمالم بره
این هاستینگ ما داره در راه خدا کار میکنه
واسه مسلموناست
خدمات خوب گذاشتیم واسه ملت
4 تا سایت هم از مسجد های محل روی سرور
اصلا درست نیست مالیات گرفته بشه :39: