توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعاتی در مورد لایسنس سی پنل
filasufya
January 17th, 2016, 20:26
دوستان سلام
وقتتون بخیر
اخیرا به دنبال لایسنس سی پنل بودم و از برخی مراکز سرویسی با قیمت ارزون بهم پیشنهاد شد که وقتی دلیلو جویا شدم گفتم لایسنس خودمون هست ولی همون کیفیت لایسنس اصلی رو داره،درخواست دارم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی بفرمایید منظور از لایسنس خودشون دقیقا چه نوع سرویسی هست؟
سوال دوم اینکه ارزونترین لایسنس سی پنل رو کجا میتونم پیدا کنم؟
سپاس از شما
armin.rf
January 17th, 2016, 20:28
این داستانش اینه
که یک لایسنس میگیرن و روی چند سرور شیر میکنند
تقریبا مثل همون نال کردن لایسنس ها هستش
mizban97
January 17th, 2016, 20:30
دوستان سلام
وقتتون بخیر
اخیرا به دنبال لایسنس سی پنل بودم و از برخی مراکز سرویسی با قیمت ارزون بهم پیشنهاد شد که وقتی دلیلو جویا شدم گفتم لایسنس خودمون هست ولی همون کیفیت لایسنس اصلی رو داره،درخواست دارم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی بفرمایید منظور از لایسنس خودشون دقیقا چه نوع سرویسی هست؟
سپاس از شما
درود
دوست عزیز از بای سی پنل تهیه کنید شرکت معتبری هست پیشنهاد های ارزان باور نکنید معمولا نال و کرک شده هست که قانونی و معتبر نخواهد بود.
https://www.buycpanel.com/
- - - Updated - - -
دوستان سلام
وقتتون بخیر
سپاس از شما
درود
دوست عزیز از بای سی پنل تهیه کنید شرکت معتبری هست پیشنهاد های ارزان باور نکنید معمولا نال و کرک شده هست که قانونی و معتبر نخواهد بود.
https://www.buycpanel.com/
filasufya
January 17th, 2016, 20:32
این داستانش اینه
که یک لایسنس میگیرن و روی چند سرور شیر میکنند
تقریبا مثل همون نال کردن لایسنس ها هستش
به نظر شما قابل اطمینان هستن؟
k-h
January 17th, 2016, 21:25
دوستان سلام
وقتتون بخیر
سپاس از شما
کرک نمیکنیم دوست خوبم
بلکه Bypass میکنیم یعنی اینکه بجای اینکه از سرور لایسنس بخونه از سرور ما میخونه
آپدیت های جدید هم دریافت خواهید کرد
هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد در این مورد
mizban97
January 17th, 2016, 22:24
به نظر شما قابل اطمینان هستن؟
خیر عزیز اعتماد نکنید.
اگر کسب و کارتون براتون مهم هست برید لایسنس بخرید.
با اینکار رسما اگر از سمت سی پنل لود برید ایپی سرورتون از سی پنل بلاک خواهد شد. و دیگر قابل استفاده نیست.
shahabhost
January 17th, 2016, 23:08
خیر هیچ مشکلی نخواهید داشت
فقط ممکن هست ای پی بلاک بشه که اون هم راهکاری داره ای پی اصلی سرور ای پی دیگری باشد و ای پی اشتراکی بر روی سرور ای پی دیگری...
البته ارائه دهنده این سرویس و نحوه پشتیبانی و ... هم هست