توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف vat در hetzner
OmidX
January 16th, 2016, 19:39
درود ، دوستان قیمت های hetzner همه همراه با مالیات اتحادیه اروپا (VAT) هستن ، ک قابل حذفه :
Third Country (all countries outside the EU)
Customers from a third country will receive their invoice without VAT.
دوستانی ک با این دیتاسنتر کار میکنن و برای حذف vat اقدام کردن بگن چه مدارکی باید ارائه بشه ک از فاکتور حذف بشه ؟! :دی
و سؤال بعدی اینه ک من پنلم در hetzner ظاهرا غیر فعال شده ، یعنی وقتی اومدم رو ovh ، سرور آلمان رو کنسل کردم و چند ماه بعدش فک میکنم پنل رو غیر فعال کردن ، الان باید دوباره ثبت نام کنم ؟ یا پنل قبلی رو میتونم دوباره فعال کنم ؟
rezaserver
January 17th, 2016, 10:13
درود ، دوستان قیمت های hetzner همه همراه با مالیات اتحادیه اروپا (VAT) هستن ، ک قابل حذفه :
دوستانی ک با این دیتاسنتر کار میکنن و برای حذف vat اقدام کردن بگن چه مدارکی باید ارائه بشه ک از فاکتور حذف بشه ؟! :دی
و سؤال بعدی اینه ک من پنلم در hetzner ظاهرا غیر فعال شده ، یعنی وقتی اومدم رو ovh ، سرور آلمان رو کنسل کردم و چند ماه بعدش فک میکنم پنل رو غیر فعال کردن ، الان باید دوباره ثبت نام کنم ؟ یا پنل قبلی رو میتونم دوباره فعال کنم ؟
سلام
در مورد بسته شدن اکانت ، شما یک اطلاعیه از طریق ایمیل دریافت کرده اید.
همان ایمیل را ریپلای کنید reActive خواهند کرد.
ارادتمند شما:53:
OmidX
January 17th, 2016, 10:31
سلام
در مورد بسته شدن اکانت ، شما یک اطلاعیه از طریق ایمیل دریافت کرده اید.
همان ایمیل را ریپلای کنید reActive خواهند کرد.
ارادتمند شما:53:
بله ، فقط نیازمند وریفای مجدد و ارسال مدارک مجدد هست ؟ چون من پاسپورتم دو هفته ست ک اکسپایر شده و تازه دیروز برای تمدیدش اقدام کردم :|
sssoheil
January 17th, 2016, 13:54
با سلام
اگر مدارک و قبض آب و برق و ادرس شما خارج از اروپا باشد vat حذف خواهد شد.
OmidX
January 17th, 2016, 16:39
با سلام
اگر مدارک و قبض آب و برق و ادرس شما خارج از اروپا باشد vat حذف خواهد شد.
آدرس پنل برای ایران هست (پنل مربوط ب چند سال پیش هست) ، حذف میشه یعنی ؟
sssoheil
January 17th, 2016, 16:44
اگر مشکلی با موقعیت ایران نداشته باشند و مدارک را قبول کنند قاعدتا باید حذف شود.
sudo
January 17th, 2016, 23:50
سلام
اگه اطلاعاتتون به ایران یا آسیا یا .... ساخته بشه ،دیگه مالیات تعلق نمیگیره.
در مورد فعالسازی اکانتتون هم با ارسال ایمیل و درخواست دوباره فعال خواهند کرد
برای افتتاح حساب هم فقط یه پاسپورت ایرانی نیاز هست!
موفق باشید