توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در whmcs 6.2 بعد از نصب
akbari
January 16th, 2016, 14:51
سلام whmcs 6.2 نصب کردم بعد از نصب گاهی اوقات بالا میاد و گاهی اوقات هم No data received در کروم میده
سرور بالاست و بقیه سایت ها لود میشن خود این whmcs هم با چند بار refresh کردن بالا میاد
بعضی از سایت ها گفته بودن از فایروال هست منم off کردم ولی باز هم این مشکل هست
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کند
ممنون
TeraServerCo
January 16th, 2016, 15:38
سلام whmcs 6.2 نصب کردم بعد از نصب گاهی اوقات بالا میاد و گاهی اوقات هم No data received در کروم میده
سرور بالاست و بقیه سایت ها لود میشن خود این whmcs هم با چند بار refresh کردن بالا میاد
ممنون
سلام مشکل ذکر شده مربوط به سمت خودتان هست کوکی های سایت فوق را از کروم پاک کنید و با ctrl+f5 سایت را بالا بیارید
در cmd هم ipconfig /flushdns بزنید
akbari
January 16th, 2016, 16:08
سلام مشکل ذکر شده مربوط به سمت خودتان هست کوکی های سایت فوق را از کروم پاک کنید و با ctrl+f5 سایت را بالا بیارید
در cmd هم ipconfig /flushdns بزنید
مشکل از کوکی نیست در این حد دیگه تست کرده بودم :"> حتی با 3 تا لپ تاپ دیگه هم تست کردیم حتی در شهری دیگر هم دوستان تست کردن روی نام subdomain را تغییر دادیم و مشکل پا بر جا هست همچنان
TeraServerCo
January 16th, 2016, 16:34
مشکل از کوکی نیست در این حد دیگه تست کرده بودم :"> حتی با 3 تا لپ تاپ دیگه هم تست کردیم حتی در شهری دیگر هم دوستان تست کردن روی نام subdomain را تغییر دادیم و مشکل پا بر جا هست همچنان
در مورد templates_c چطور؟ تست کردید؟ با پاک کردن یکبار محتوای داخل ان؟ این فولدر کش هست
akbari
January 16th, 2016, 16:38
بله اینگار هم انجام شده فکر نمیکنم از کش باشه لینک را به صورت خصوصی براتون ارسال میکنم ببینید
shivahost
January 16th, 2016, 17:30
بالاخره وقتی سایت بالا نمیاد باید یکجایی یک لوگ خطا ثبت کنه! نمیکنه؟
OmidX
January 16th, 2016, 18:07
ممنون