PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویروسی شدن سرور لینوکسی

Parsing
January 15th, 2016, 10:47
به نام خدا

سلام دوستان
من یه سرور اختصاصی دارم با کنترل پنل دایرکت ادمین
اکثر سایت هام هم روی سرور وردپرس هستند.
یه مدتیه مطالب اسپم به صورت خودکار میره روی سایت ها و از یوزر ها 1000 تا 1000 تا ایمیل ارسال میشه!
حتی یوزری که ساسپند هست هم ایمیل میفرسته
برای یک مطلب که زمانبندی شده و هنوز منتشر نشده یکسری از کامنت های سابدامین رو برداشته آورد گذاشته پایین این مطلب!!!
خلاصه سرورو به هم ریخته
البته نکته این هست که بعضی از سایت های رور دچار این مشکل شدن نه همه یوزر های وردپرسی
ClamAV هم نصب کردیم و اسکن کردیم چیزی پیدا نشد.

به نظر شما مشکل از چی هست و چه پیشنهادی برای حلش دارید دوستان

OnlineServer
January 15th, 2016, 11:04
بنظر میرسه امنیت کلی سرورتون پایین بوده که این اتفاق برای اکثر سایتهاتون اتفاق افتاده
در بین فایل های سایت ها فایل یا اسکریپت برای اسپم قرار داده شده . شما میتونید فایل های یوزر مربوطه را پاک کنید مجددا با فایل های اورجینال, سایت و آپلود کنید

Parsing
January 15th, 2016, 11:10
بنظر میرسه امنیت کلی سرورتون پایین بوده که این اتفاق برای اکثر سایتهاتون اتفاق افتاده
در بین فایل های سایت ها فایل یا اسکریپت برای اسپم قرار داده شده . شما میتونید فایل های یوزر مربوطه را پاک کنید مجددا با فایل های اورجینال, سایت و آپلود کنید

تعداد زیادی از یوزر ها متاسفانه اینطوری شدن
راهی برای اسکن کلی سرور نیست؟ که این فایل های اسپم یا ویروس رو پیدا کنه؟

007
January 15th, 2016, 11:16
تعداد زیادی از یوزر ها متاسفانه اینطوری شدن
راهی برای اسکن کلی سرور نیست؟ که این فایل های اسپم یا ویروس رو پیدا کنه؟
س
احتمالا شل های کد شده هستن که انتی ویروس توانایی شناسایی شون رو نداره
و سیستم هم شاید پرمیشن بندی درستی نداره که به کل سرورتون سرایت کرده
باید بدین فردی سرورتون رو بررسی کنه و از پایه مشکلاتشو حل کنه.
ارادت

Parsing
January 15th, 2016, 11:25
س
احتمالا شل های کد شده هستن که انتی ویروس توانایی شناسایی شون رو نداره
و سیستم هم شاید پرمیشن بندی درستی نداره که به کل سرورتون سرایت کرده
باید بدین فردی سرورتون رو بررسی کنه و از پایه مشکلاتشو حل کنه.
ارادت

سپاسگزارم
ینی اینکه این ویروس ها روتن داخل وردپرس یا روی سرور هستند و فقط به بعضی از فایل ها دسترسی دارن؟

زیرساخت
January 15th, 2016, 13:07
به نام خدا

سلام دوستان
من یه سرور اختصاصی دارم با کنترل پنل دایرکت ادمین
اکثر سایت هام هم روی سرور وردپرس هستند.
یه مدتیه مطالب اسپم به صورت خودکار میره روی سایت ها و از یوزر ها 1000 تا 1000 تا ایمیل ارسال میشه!
حتی یوزری که ساسپند هست هم ایمیل میفرسته
برای یک مطلب که زمانبندی شده و هنوز منتشر نشده یکسری از کامنت های سابدامین رو برداشته آورد گذاشته پایین این مطلب!!!
خلاصه سرورو به هم ریخته
البته نکته این هست که بعضی از سایت های رور دچار این مشکل شدن نه همه یوزر های وردپرسی
clamav هم نصب کردیم و اسکن کردیم چیزی پیدا نشد.

به نظر شما مشکل از چی هست و چه پیشنهادی برای حلش دارید دوستان

برای سرورهای اشتراکی استفاده از cxs حیاتی است. توصیه می کنم علاوه بر کانفیگ صحیح سرور و ... از این آنتی شل نیز روی سرور استفاده کنید.

kool
January 15th, 2016, 13:36
بهتره با آنتی شلر اسکن کنید... و ممکنه ویروس نباشه و برخی پلاگین های وردپرس هم این مشکلات رو بوجود میارن...