PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پاک شدن اطلاعات وی پی اس

parsa3
January 15th, 2016, 08:39
نیاز به راهنمایی فنی و حقوقی

با سلام خدمت همه ی اساتید فن
بنده یه سرور از وی دی اس پارسه http://vdsparse.ir گرفتم همراه هاست بک اپ که بعد از مدتی هاست بک اپ به مشکل برخورد و هر بار درخواست هاست بک آپ کردم گفتن به زودی وحتی بنده خواستم از جای دیگه تهیه کنم گفتن نیازی نیست مشکلی پیش نمیاد
چند وقت پیش هم اومدن گفتن یه افر ویژه داریم براتون و سروری که 75تومن میدادم قرار شد یه سرور دیگه بدن 50تومن قیمت که گفتن خودمون اطلاع میدیم (فکر نکنم دلشون بحال من سوخته بود که سرویس گرون ترو با ارزون تر عوض کنن)

خلاصه دیروز یه پیام دادن بهم که
(( ehteraman
serveretan
yek restart bayad beshe
chon dakhel liste server ha nistesh
serveret
servereton))

بنده هم که شوکه شدم نمیدونستم چی شده پیگیری کردم جواب هایی که دادن رو در زیر میارم

احتراما به عرض می رسانیم سرور شما در مجازی ساز ناشناخته تلقی شده است
در حال رفع مشکل آن هستیم

مشکلی است ناخوداگاه پیش امده
در حال پی گیر سرویس هستیم لطفا صبور باشید

با بررسی انجام شده ماشین مجازی شما (وی پی اس ) دچار مشکل شده و تلاش های ما جهت راه اندازی مجدد بی فایده بوده

تصاویر از وضعیت سرور شما پیوست شده است .

ظاهرا فایل های ماشین مجازی شده پاک شده است با بررسی گزارش های سرور هیچ فایلی توسط ما یا خود سیتسم پاک نشده اما فایل های شما بر روی سرور وجود ندارد بجز چند فایل سیستم

با توجه به تماس تلفنی و فحاشی های شما ، صدای شما رکورد شده است و دیگر به صورت تلفنی به شما پاسخ گو نخواهیم بود

لازم به توضیح چند مورد هست .

شما میتوانید متن قوانین شرکت را از لینک زیر مطالعه کنید :

http://vdsparse.ir/term-of-service/

اول از همه قوانین شرکت درباره از دست رفتن اطلاعات :

به طور کلی مسئولیت تهیه نسخه پشتیبان از داده ها، فایلها، بانکهای اطلاعاتی و ایمیلها با خود خریداران بوده و همه خریداران می بایست پشتیبان کلیه داده های مورد نیاز خود را در جایی غیر از تجهیزات و سرورهای وی دی اس پارسه نگهداری نمایند. در صورت بروز هر مشکل و عدم توانایی بازگرداندن اطلاعات از آرشیو بکاپ هیچگونه اعتراضی مسموع نخواهد بود و وی دی اس پارسه در این زمینه هیچگونه مسئولیتی ندارد.

تیم فنی ما تمام تلاش ممکن را برای بازگردانی اطلاعات شما خواهد کرد .

مشکل ایجاد شده از مجازی ساز سرور اختصاصی میباشد .

به همین سادگی البته یه چیزی هم بدهکار شدم نتیجه چهار سال زحمتم بعضی وقتا تا 17-18 ساعتم توی روز پای این سایتا بودم هزینه های میلیونی اسکریپت اختصاصی
حتی یه عذرخواهی نکردن هیچ یه چیزی هم طلب کار شدم
یه صفحه قوانین فرستادن که برو رد کارت
در صورتی که حرف زدیم من سرویس رو با هاست بک اپ که هر ماه پولشو میدادم گرفتم

لطفا خواهشا اگه کسی میدونه به هر صورتی یا میتونه اطلاعاتو بازیابی کنه یا حقوقی بتونم بخشی از ضررمو جبران کنم راهنمایی کنید
با سپاس

compiler
January 15th, 2016, 09:23
سلام، بر فرض هم اگر بشه دست شما نیست و باید واگذار کنید به مدیران فعلی سرور اصلی (سروری که مجازی ساز روش نصب هست). در هر صورت از نتیجه ۴ سال زحمت باید خیلی خوب مواظبت کنید! در هاستینگ هر چیزی ممکنه...باید منتظر هر اتفاقی باشید.

موفق باشید

007
January 15th, 2016, 11:51
نیاز به راهنمایی فنی و حقوقی

با سلام خدمت همه ی اساتید فن
بنده یه سرور از وی دی اس پارسه http://vdsparse.ir گرفتم همراه هاست بک اپ که بعد از مدتی هاست بک اپ به مشکل برخورد و هر بار درخواست هاست بک آپ کردم گفتن به زودی وحتی بنده خواستم از جای دیگه تهیه کنم گفتن نیازی نیست مشکلی پیش نمیاد
چند وقت پیش هم اومدن گفتن یه افر ویژه داریم براتون و سروری که 75تومن میدادم قرار شد یه سرور دیگه بدن 50تومن قیمت که گفتن خودمون اطلاع میدیم (فکر نکنم دلشون بحال من سوخته بود که سرویس گرون ترو با ارزون تر عوض کنن)

خلاصه دیروز یه پیام دادن بهم که
(( ehteraman
serveretan
yek restart bayad beshe
chon dakhel liste server ha nistesh
serveret
servereton))

بنده هم که شوکه شدم نمیدونستم چی شده پیگیری کردم جواب هایی که دادن رو در زیر میارم

به همین سادگی البته یه چیزی هم بدهکار شدم نتیجه چهار سال زحمتم بعضی وقتا تا 17-18 ساعتم توی روز پای این سایتا بودم هزینه های میلیونی اسکریپت اختصاصی
حتی یه عذرخواهی نکردن هیچ یه چیزی هم طلب کار شدم
یه صفحه قوانین فرستادن که برو رد کارت
در صورتی که حرف زدیم من سرویس رو با هاست بک اپ که هر ماه پولشو میدادم گرفتم

لطفا خواهشا اگه کسی میدونه به هر صورتی یا میتونه اطلاعاتو بازیابی کنه یا حقوقی بتونم بخشی از ضررمو جبران کنم راهنمایی کنید
با سپاس

س می بایست بک اپ تهیه می کردین و اینکارو انجام ندادین و واقعا فروشنده مقصر نیست.
درتمامی هاستینگ ها هم به همین شکل رفتار می شود.درصورتی بتونین از فروشنده دسترسی به سرور بگیرین میشه با نرم افزارhttp://www.diskinternals.com/vmware-recovery/
نسخه ی پولیش براتون اگر بشه بازیابی کرد اطلاعات رو(رایگان) که لازم است فروشنده با ما هماهنگ شود برای اینکار.
ارادت

kool
January 15th, 2016, 13:46
سلام
اون مورد هاست بکاپ رو دقیق توضیح ندادید. قرار بوده اونا براتون بکاپ بگیرن ؟ یا فضای بکاپ مجزا بدن و خودتون در زمان های مختلف بکاپ تهیه کنید روی اون فضا ؟

و اینکه بعد از 4 سال شما یک بکاپ تهیه نکردید!!! چهار سل روی همین سرویس دهنده بودید؟

در حالت کلی اگه قرار بر تهیه بکاپ توسط سرویس دهنده نبوده، مشکل از سمت خودتان است! (وظیفه تهیه بکاپ با خود کاربر هست حتی روی هاست اشتراکی... چه برسه به سرور مجازی و اختصاصی)

parsa3
January 15th, 2016, 16:44
س می بایست بک اپ تهیه می کردین و اینکارو انجام ندادین و واقعا فروشنده مقصر نیست.
درتمامی هاستینگ ها هم به همین شکل رفتار می شود.درصورتی بتونین از فروشنده دسترسی به سرور بگیرین میشه با نرم افزارhttp://www.diskinternals.com/vmware-recovery/
نسخه ی پولیش براتون اگر بشه بازیابی کرد اطلاعات رو(رایگان) که لازم است فروشنده با ما هماهنگ شود برای اینکار.
ارادت
سپاس از شما
دوست عزیز بنده قبل از خرید سرور مجازی در مورد بک اپ باهاشون توافق کرده بودم در ابتدا یه سرویس بک اپ بهم دادن که بعد به صورت اتوماتیک بک اپ میگرفت تا یه مدت بدون اینکه اطلاع بدن این هاست رو حذف کرده بودن و طبق مکاتبه ای که باهاشون داشتم هر بار میگفتن به زودی سرویس بک اپ میدیم حتی من خواستم از جای دیگه بگیرم که گفتن نیازی نیست و مشکلی پیش نمیاد
البته مقصر اصلی هم منم که به این مدل ادمای بی وجدان که فقط به فکر جیب خودشونن و اهمیتی و تعهدی به کارشون و مشتری نمیدن اعتماد کردم

- - - Updated - - -

سلام
اون مورد هاست بکاپ رو دقیق توضیح ندادید. قرار بوده اونا براتون بکاپ بگیرن ؟ یا فضای بکاپ مجزا بدن و خودتون در زمان های مختلف بکاپ تهیه کنید روی اون فضا ؟

و اینکه بعد از 4 سال شما یک بکاپ تهیه نکردید!!! چهار سل روی همین سرویس دهنده بودید؟

در حالت کلی اگه قرار بر تهیه بکاپ توسط سرویس دهنده نبوده، مشکل از سمت خودتان است! (وظیفه تهیه بکاپ با خود کاربر هست حتی روی هاست اشتراکی... چه برسه به سرور مجازی و اختصاصی)

بنده قبل از خرید سرور مجازی در مورد بک اپ باهاشون توافق کرده بودم در ابتدا یه سرویس بک اپ بهم دادن که بعد به صورت اتوماتیک بک اپ میگرفت تا یه مدت بدون اینکه اطلاع بدن این هاست رو حذف کرده بودن و طبق مکاتبه ای که باهاشون داشتم هر بار میگفتن به زودی سرویس بک اپ میدیم حتی من خواستم از جای دیگه بگیرم که گفتن نیازی نیست و مشکلی پیش نمیاد

قبل از اینا یه سرویس دهنده ی دیگه بود که فکر میکنم تا الان حذف کردن