PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن watermark در فایلی که روی سرورو دارم

backstreetboys
January 14th, 2016, 18:50
سلام دوستان
یک سرورو اختصاصی دارم
48 گیگ رم و 8 هسته ای ... سیستم عامل روش ubuntu هست
حالا من میخوام یه فایل ویدویو که با سرورو دانلود کردم و روی سرورو دارم روش watermark بزارم و نوشته سایت خودم رو بیارم توش مثل مثلا ایران فیلم
چطور میتونم بدون اینکه فایل را دانلود کنم روی سیستم خودم و بعد این کار رو کنم و بعد اپلود مستقیم از روی سرورو این کار را انجام دهم؟
ممنون

sudo
January 15th, 2016, 00:13
الان شما روش watermark رو سوال کردید یا طریقه دانلود و آپلود و ... بدون درگیر شدن سیستم شخصیتان؟

backstreetboys
January 15th, 2016, 00:26
الان شما روش watermark رو سوال کردید یا طریقه دانلود و آپلود و ... بدون درگیر شدن سیستم شخصیتان؟
میخوام مثلا یه لینک تورنت فیلم هست این رو بیارم لینک مستقیم روی سروروم ( ک باید احتمالا از اسکریپت rutorrent استفاده کنم درسته؟ )
حالا فایل میاد توی سرور میخوام یه watermark بهش اضافه کنم (مثلا اسم سایت بیاد روی اون فیلم) بدون اینکه فایل را با سیستم خودم دانلود یا اپلود کنم
تمام کارها رو با سرور انجام دهم
ممنون

hamid.soltani92
January 15th, 2016, 08:13
سلام.
می‌تونید از ffmpeg استفاده کنید. البته این نکته رو مد نظر داشته باشید که پردازش زیادی برای واترمارک کردن یک فیلم انجام خواهد شد...

backstreetboys
January 15th, 2016, 11:43
سلام.
می‌تونید از ffmpeg استفاده کنید. البته این نکته رو مد نظر داشته باشید که پردازش زیادی برای واترمارک کردن یک فیلم انجام خواهد شد...
ffmpeg روی ubuntu هم کار میکنه؟ نرم افزارش free هست برای نصب روی سرور؟ یه توضیحات بیشتری لطف میکنید؟
ممنون

hamid.soltani92
January 15th, 2016, 12:40
سلام.
بله روی تمام سیستم‌عامل‌های linux-based به خوبی کار میکنه. جستجو کنید آموزش‌های زیادی وجود داره. برای مثال:
http://ksloan.net/watermarking-videos-from-the-command-line-using-ffmpeg-filters/

backstreetboys
January 15th, 2016, 14:34
بله روی تمام سیستم‌عامل‌های linux-based به خوبی کار میکنه. جستجو کنید آموزش‌های زیادی وجود داره. برای مثال:
http://ksloan.net/watermarking-videos-from-the-command-line-using-ffmpeg-filters/
به نظر که خیلی چیز مفید و خوبی میاد حالا باهاش ببینم میشه کار کنم یا نه
لطف کردین مرسی