PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده برای سایت فیلم و سریال

nima.moviez
January 13th, 2016, 22:16
سلام خدمت کاربران عزیز
دنبال نویسنده برای سایت دانلود فیلم و سریال هستم که آشنایی با وردپرس و vps رو داشته باشه
فعلا حقوقی تعلق نمیگیره ولی بعدا در آینده حتما اگه سایت پیشرفت کنه حقوق ویژه ای نسبت به نویسنده های دیگه بهشون تعلق میگیره چون جز اولین نویسنده های سایت هستند اگر مایل به همکاری بودید بگید تا صحبت کنیم تشکر.

persiancoder
January 13th, 2016, 22:21
یک سوال. با توجه به اینکه حقوقی به نویسنده تعلق نمیگیره پس نویسندگی برای شما چه منفعتی برای نویسنده خواهد داشت؟

nima.moviez
January 13th, 2016, 22:23
یک سوال. با توجه به اینکه حقوقی به نویسنده تعلق نمیگیره پس نویسندگی برای شما چه منفعتی برای نویسنده خواهد داشت؟

خب دارم میگم اگه سایت پیشرفت کنه نسبت به سایر نویسنده ها حقوق بالاتری دریافت میکنند

persiancoder
January 13th, 2016, 22:27
خب دارم میگم اگه سایت پیشرفت کنه نسبت به سایر نویسنده ها حقوق بالاتری دریافت میکنند

قانع کننده نیست. فکر کنم شما به چند فرد بیکار نیاز دارید نه نویسنده حرفه ای.

nima.moviez
January 13th, 2016, 22:30
قانع کننده نیست. فکر کنم شما به چند فرد بیکار نیاز دارید نه نویسنده حرفه ای.
هیچ اجباری نیست هر کسی خواست میتونه پی ام بده در ضمن لازم نیست شما جاشون حرف بزنی هر کسی خودش مایل بود درخواست میده

yousef.R.e
January 14th, 2016, 01:50
کسی رو پیدا نمیکنید با این شرایط دوست عزیز

persiancoder
January 14th, 2016, 10:28
هیچ اجباری نیست هر کسی خواست میتونه پی ام بده در ضمن لازم نیست شما جاشون حرف بزنی هر کسی خودش مایل بود درخواست میده

با این اخلاق ضعیف ، توقع دارید کسی بدون هیچ تضمینی با شما همکاری کنه؟
امیدوارم که موفق باشید. بدرود