توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دو تا home
irangroup110
January 13th, 2016, 12:57
سلام
دوستان ما یک سرور با 24 ترابایت هارد خریداری کردیم و یکی از دوستان زحمت پارتیشن بندی اون را کشید
ولی چون هاردها خیلی زیاد بود گویا centos اجازه نمیداد که تمام فضارو برای پارتیشن root و home ادد کنیم، به همین جهت 16 ترابایت رو برای root و home و مابقی رو برای home2 تعریف کردند .
حالا من میخوام روی این سرور دایرکت آدمین نصب کنم و از تمام فضای هارد هم استفاده کنم ، فایل ها را کجا بریزم تا از home2 هم بتونم استفاده کنم ؟
کلا من این سایت را برای فایل میخوام
اساتید لطفا راهنمایی کنید
j4b3r
January 13th, 2016, 12:59
سلام
اگر فقط برای یک سایت هست
هاست رو بسازید
و بعد تعدادی از فولدرها رو میشه به /home2 لینک کرد که این پوشه ها در هارد دوم قرار بگیرند
irangroup110
January 13th, 2016, 13:23
سلام
اگر فقط برای یک سایت هست
هاست رو بسازید
و بعد تعدادی از فولدرها رو میشه به /home2 لینک کرد که این پوشه ها در هارد دوم قرار بگیرند
والله یک دامنه وصل میشه و فایل روش ریخته میشه
ولی تمام فضا را نیاز دارم
حالا من ماندم این همه سرور با این همه هارد داره ارائه میشه فایده اش چیه وقتی نشه ازش استفاده نکرد ؟
روش کار چطور هست مهندس ؟
j4b3r
January 13th, 2016, 14:20
والله یک دامنه وصل میشه و فایل روش ریخته میشه
ولی تمام فضا را نیاز دارم
حالا من ماندم این همه سرور با این همه هارد داره ارائه میشه فایده اش چیه وقتی نشه ازش استفاده نکرد ؟
روش کار چطور هست مهندس ؟
سلام
ظاهرا با xfs میشه با ظرفیت دلحواه ایجاد کرد پارتیشن رو
با lvm هم ظاهرا میشه
اگر خواستید من براتون اوکی کنم این مورد رو
irangroup110
January 13th, 2016, 19:09
یعنی تو این انجمن تخصصی کسی بلد نیست چیکار باید کرد که از کل فضای هاردها استفاده کرد ؟
ولی احتمالا بلد ولی خوب مهندس های اینجا خسیس هستند و آموزش دادن را دوست ندارند وگرنه این همه سرور وجود داره :53:
sudo
January 13th, 2016, 19:46
دوست عزیز!
مطمئن هستید که روی سرور شما raid نرم افزاری کانفیگ نشده!؟
اگه بله!به دیتاسنتر بگید یا با پنل کاربریتون سرور رو reload کنید و raid رو حذف کنید و سیستم عامل رو مجددا نصب کنید.
در این حالت سرور شما در حالت بدون raid شروع به کار خواهد کرد و از تمام فضای سرورتان استفاده میکنید.
irangroup110
January 13th, 2016, 19:51
دوست عزیز!
مطمئن هستید که روی سرور شما raid نرم افزاری کانفیگ نشده!؟
اگه بله!به دیتاسنتر بگید یا با پنل کاربریتون سرور رو reload کنید و raid رو حذف کنید و سیستم عامل رو مجددا نصب کنید.
در این حالت سرور شما در حالت بدون raid شروع به کار خواهد کرد و از تمام فضای سرورتان استفاده میکنید.
raid صفر هست و لینوکس دستی نصب شده ولی چون حجم هاردها زیاد بود centos اجازه نمیداد که تمام فضارو برای پارتیشن root و home اختصاص داد و یا لااقل ما نتونستیم حالا دنیال راهی هستیم که بتونیم از تمام هاردها استفاده کنیم وگرنه اگه raid بود که فضا را نصف میکرد ولی ما تو شاخه home حدود 16 ترابایت فضا و در شاخه home2 حدود 6.5 ترابایت فضا داریم که تو تصویر هم مشخص هست
http://worldup.ir/images/ijs09t9w3c0kgyhk69wm.png
OnlineServer
January 13th, 2016, 19:53
فایل سیستمتون چیه دوست عزیز ؟
OmidX
January 13th, 2016, 19:58
ریلود کنید و موقع نصب سیستم عامل /home رو XFS فرمت کنید ، XFS تا صد ترا رو ساپورت میکنه ، مشکلی هم با دایرکت ادمین نداره ، اتفاقا دایرکت ادمین بطور کامل این فرمت رو در نسخه های جدید ش پشتیبانی میکنه .
از نظر سرعت هم نسبت ب ex4 خیلی بهتر هست ، فقط یادتون باشه ک باید CentOS 7 رو نصب کنید .
sudo
January 13th, 2016, 20:01
اوه !شرمنده!من اصلا عکس رو نگاه نکردم...
خوب این که کاری نداره!
خود وبسایت دایرکت ادمین یه راهکار هم ارائه داده!
توی همین صفحه هم گفته که ... شما پارتیشن اصلیتون که /root/home هست پر شده و یه پارتیشن دوم ایجاد کردید و از تمام سرویس ها (میل و وب و ... )روی پارتشین جدید میتونید استفاده کنید
irangroup110
January 13th, 2016, 20:04
فایل سیستمتون چیه دوست عزیز ؟
مهندس سبستم عامل centos 6.7 هست و پنل هم قراره اگه این مشکل حل بشه دایرکت آدمین باشه
فایل سیستم را نمیدانم اگه دستوری هست بگید اجرا کنم
البته گویا راه حل این هست که مهندس سعادت راهنمایی کردن
http://help.directadmin.com/item.php?id=451
OnlineServer
January 13th, 2016, 20:07
اگر حدس من درست باشه و نصب به صورت پیشفرض انجام شده باشه از فایل سیستم est4 استفاده میکنید همونطور که دوستمون گفتن باید فایل سیستم تونو تغییر بدید . فایل سیستم ext3 ,ext4 ماکزیمم 16TB روی یک پارتیشن ساپورت میکنند
برای پارتیشن هایی با حجم بیشتر باید از فایل سیستم هایی مثل Reiser با ماکزیم فضای 32TB یا XFS با ماکزیمم فضای 8EB و یا JFS با نهایت ظرفیت 4PB استفاده کنید
- - - Updated - - -
مهندس سبستم عامل centos 6.7 هست و پنل هم قراره اگه این مشکل حل بشه دایرکت آدمین باشه
فایل سیستم را نمیدانم اگه دستوری هست بگید اجرا کنم
البته گویا راه حل این هست که مهندس سعادت راهنمایی کردن
http://help.directadmin.com/item.php?id=451
کامند df -T ستون type پاسخ سوال شماست ;)
irangroup110
January 13th, 2016, 20:14
اوه !شرمنده!من اصلا عکس رو نگاه نکردم...
خوب این که کاری نداره!
خود وبسایت دایرکت ادمین یه راهکار هم ارائه داده!
توی همین صفحه هم گفته که ... شما پارتیشن اصلیتون که /root/home هست پر شده و یه پارتیشن دوم ایجاد کردید و از تمام سرویس ها (میل و وب و ... )روی پارتشین جدید میتونید استفاده کنید
ممنون ، بله گویا راه حلش همینه
- - - Updated - - -
اگر حدس من درست باشه و نصب به صورت پیشفرض انجام شده باشه از فایل سیستم est4 استفاده میکنید همونطور که دوستمون گفتن باید فایل سیستم تونو تغییر بدید . فایل سیستم ext3 ,ext4 ماکزیمم 16TB روی یک پارتیشن ساپورت میکنند
برای پارتیشن هایی با حجم بیشتر باید از فایل سیستم هایی مثل Reiser با ماکزیم فضای 32TB یا XFS با ماکزیمم فضای 8EB و یا JFS با نهایت ظرفیت 4PB استفاده کنید
- - - Updated - - -
کامند df -T ستون type پاسخ سوال شماست ;)
مهندس جان خروجی اون دستور را که تصویرش را گذاشتم ولی نبود
یعنی با کارهایی که تو اون صفحه گفته شده مشکل حل نخواهد شد ؟
فقط من متوجه نشدم قبل از نصب دایرکت آدمین کارهایی که تو اون صفحه گفته را انجام بدم یا نه بعد نصب ؟ البته اگر مشکل ساز میشه که چاره ای نیست
sudo
January 13th, 2016, 20:20
اگه دیتایی روی سرورتون ندارید!
یه os reload کنید!
فایل سیستم رو XFS کنید (به قول دوستان)
اگه دیتا دارید و نمیتونید منتقل یا پشتیبان بگیرید ... بهتره طبق گفته خود سایت دایرکت ادمین پیش برید و پارتشین دوم رو به یوزرنیم مورد نظرتان ادد کنید
OnlineServer
January 13th, 2016, 20:24
ممنون ، بله گویا راه حلش همینه
- - - Updated - - -
مهندس جان خروجی اون دستور را که تصویرش را گذاشتم ولی نبود
یعنی با کارهایی که تو اون صفحه گفته شده مشکل حل نخواهد شد ؟
فقط من متوجه نشدم قبل از نصب دایرکت آدمین کارهایی که تو اون صفحه گفته را انجام بدم یا نه بعد نصب ؟ البته اگر مشکل ساز میشه که چاره ای نیست
شما df را با سویج h بکار بردید نه T
این موارد باید حین نصب انجام بشه
irangroup110
January 13th, 2016, 20:32
شما df را با سویج h بکار بردید نه T
این موارد باید حین نصب انجام بشه
اگه دیتایی روی سرورتون ندارید!
یه os reload کنید!
فایل سیستم رو XFS کنید (به قول دوستان)
اگه دیتا دارید و نمیتونید منتقل یا پشتیبان بگیرید ... بهتره طبق گفته خود سایت دایرکت ادمین پیش برید و پارتشین دوم رو به یوزرنیم مورد نظرتان ادد کنید
والله مهندس فعلا که دیتایی نداریم ولی برای این پارتیشن بندی هزینه دادیم که متاسفانه اونی که هزینه گرفته بود باید انجام میداد که نداده ...
Yas-Host
January 13th, 2016, 22:35
سلام.
در هنگام نصب یک پارتیشن روت ( / ) با سایز 100 گیگابایت ایجاد کنید.
سپس در هنگام نصب سیستم عامل physical group برای کل هارد سرور تون ایجاد کنید (بدون ایجاد volume group).
سپس بعد از ایجاد centos دستور زیر را بزنید:
vgdisplay
سپس باید خروجی دستور بالا 23 ترابایت فضای خالی داشته باشد.
سپس بصورت دستی اقدام به ایجاد volume group نمایید و قبل از فرمت آن با دستور mkfs.ext4 دکیومنت زیر را مطالعه بفرمایید:
در صورت نیاز بصورت رایگان اینکار را برای شما انجام خواهیم داد.
موفق باشید
company_hosting
January 14th, 2016, 01:20
سلام
ظاهرا با xfs میشه با ظرفیت دلحواه ایجاد کرد پارتیشن رو
با lvm هم ظاهرا میشه
اگر خواستید من براتون اوکی کنم این مورد رو
سلام
همانطور که اقای زارع گفتند باید از فرمت xfs استفاده کنید با توجه به اینکه سرور از هتزنز هست ....
و سنتاوس 7 بالا قابلیت خواندن هارد بالاتر از 16 تی بی دارد
در سنتاوس 6 فقط فرمت ex4 تا 16 ترا میشناسد
سنتاوس 7 نصب کنید مشکل حل میشه
فروشنده باید این علم داشته باشه ...
سعی کنید از جای معتر خرید کنید (به معنای واقعی) نه برای قیمت کمتر ....
Yas-Host
January 14th, 2016, 07:23
سلام
همانطور که اقای زارع گفتند باید از فرمت xfs استفاده کنید با توجه به اینکه سرور از هتزنز هست ....
بله اما در centos 6 هم می توان با استفاده از ext4 انجام داد :
موفق باشید
سلام
من فکر نکنم،که فایل سیستم ext4 روی centos 6.X و 7 متفاوت باشه
منظورم این هست که اینه که ext4 چه روی centos ,6 چه ۷ ، نمیتونه بیشتر از ۱۶ ترابایت رو پشتیبانی کنه ...
منبع حرفم :(مقایسه فایل سیستم ها)
(https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_file_systems)حالا بجای درگیری با مسائل LVM ،به نظرم بهتره از یه فایل سیستم دیگه استفاده کنند و بصورت خیلی ساده لینوکس خودشون رو پیاده سازی کنند...
AvalinHost
January 14th, 2016, 13:39
در centos 6.7 هم میشه از فایل سیستم xfs برای پارتیشن home و برای پارتیشن root هم با حجم کمتر میشه از ext4 استفاده کرد چون root رو نمیشه روی فایل سیستم xfs ست کرد..
در کل میتونید برای پارتیشن root حجمی حدود 100 گیگ تعریف کنید و برای پارتیشن home هم میتونید از فایل سیستم xfs برای حجم بالای 16 ترابایت استفاده کنید.
company_hosting
January 14th, 2016, 13:44
بله اما در centos 6 هم می توان با استفاده از ext4 انجام داد :
من هدفم یا منظورم نه شما بوده و نه شخص دیگه که برخی پست هارو کوت.. میکنن
شما در تعاریف سیستم عامل لینوکسی سنتاوس بخونید
نوشته در سنتاوس 6 فرمت ex4 بیشتر از 16 ترا نمیشناسد
برای این کار باید از xfs استفاده کنید ..
منظور از ایجاد پست ، همین مورد بود
موفق باشید
کوت ؟!
من بحث رو Cut میکنم؟!
هیچ قصد و غرضی ندارم
اینجا فروم تخصصی و آموزشی هست !
قصد داریم دانش و تجربه به اشتراک بذاریم و از دانش و تجربه هم دیگه استفاده کنیم.
عرض کردم!فایل سیستم ext4 روی سنت اوس ۶ و ۷ از لحاظ فضای پشتیبان عملکرد یکسانی دارند. منبع حرفم رو هم ارائه دادم.
اگه حرف من رو نقض میکنید، خوشحال میشم حرفم رو اصلاح کنید و به علم من اضافه کنید ! ;;)
company_hosting
January 14th, 2016, 14:17
کوت ؟!
من بحث رو Cut میکنم؟!
هیچ قصد و غرضی ندارم
اینجا فروم تخصصی و آموزشی هست !
قصد داریم دانش و تجربه به اشتراک بذاریم و از دانش و تجربه هم دیگه استفاده کنیم.
عرض کردم!فایل سیستم ext4 روی سنت اوس ۶ و ۷ از لحاظ فضای پشتیبان عملکرد یکسانی دارند. منبع حرفم رو هم ارائه دادم.
اگه حرف من رو نقض میکنید، خوشحال میشم حرفم رو اصلاح کنید و به علم من اضافه کنید ! ;;)
سلام
دوست عزیز بنده عرض کردم هدفم چه بوده و هست
سوء تفاهم شده
بنده تقریبا حرف شما رو تایید کردم
پست اول من را بخواهید ، پست کوت شده من و پاسخ اون رو ...
پست (پاسخ دوم من) به مطالب مطرح شده
موفق باشید
irangroup110
January 14th, 2016, 20:57
از همگی دوستانی که لطف کردن و راهنمایی کردن تشکر میکنم ، مشکل رفع شد و جناب مهندس سعادت مشکل را به طریقی که گفتن حل کردن
http://worldup.ir/images/rp0nv017ztr9ksiplmn.png
سلام.
بزرگواری شما را میرسانه مهندس که حاضرید حتی بدون چشم داشت به یک هموطن خودتان کمک کنید ، امروزه کمتر افرادی مثل شما را میشه پیدا کرد و اینکه شما حاضرید اینکار را بکنید نشان میده مردانگی تو این کشور از بین نرفته ....
مهندس قبل از هر چیز از اینکه این همه وقت برای کمک گذاشتید در حالی که سودی براتون نداشته سپاسگزارم ولی مهندس سعادت معتبرترین و با دانش ترین فردی هست که دیدم و من میشناسم
بنا به نیاز بنده کار کرده بودن ولی مهندس این تاپیک درخواست سرور من
بیشتر افرادی که آفر دادن تو یاهو پیام داده بودن و از بین اونها کسی که از همه خوش برخودتر و مودب تر بود ، نماد داشت ، مدارک پرداختی و پنلش سالم بود و همه را چک کردم را انتخاب کردم ، شاید تجربه شما را ندارند ولی انشااالله با کمک همکارانش که شماها باشید تجربه را هم بدست خواهند آورند و البته یک نکته مهندس
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=158185&p=1459176&viewfull=1#post1459176
این آفر شماست ولی آفر شما ارتباطش با درخواست بنده چی بوده ؟ بنده نگفتم چی دارید بلکه با رنگ قرمز و پررنگ نوشتم این سرور را نیاز دارم و ستاپ را هم میدم ولی شما آوردید سرور استوک خودت را آفر دادید که مشابه اون تو مارکت هتزنر زیر 60 یورو قیمتش هست و بعد انتظار دارید بنده چیکار کنم ؟ آیا من خریدار حقی ندارم که سرورم و نوع اون را مشخص کنم ؟ یا نه هر چی گفتن را باید انتخاب کنم ؟
این حرفه ای بودن هست که اصلا به درخواست مشتری فکر نکنید ؟
باز هم از شما و همگی دوستان که در تاپیکک شرکت کردند سپاسگزارم و کاش یک آموزش برای پارتیشن بندی و نصب لینوکس به صورت تصویری درست کنید اون هم با نام خودتان و مجموعه خودتان تا هم علم را گسترش داده باشید و هم مشکل خیلی ها با توجه به سرورهای جدید حل بشه :53:
company_hosting
January 14th, 2016, 22:26
مهندس قبل از هر چیز از اینکه این همه وقت برای کمک گذاشتید در حالی که سودی براتون نداشته سپاسگزارم ولی مهندس سعادت معتبرترین و با دانش ترین فردی هست که دیدم و من میشناسم
بنا به نیاز بنده کار کرده بودن ولی مهندس این تاپیک درخواست سرور من
بیشتر افرادی که آفر دادن تو یاهو پیام داده بودن و از بین اونها کسی که از همه خوش برخودتر و مودب تر بود ، نماد داشت ، مدارک پرداختی و پنلش سالم بود و همه را چک کردم را انتخاب کردم ، شاید تجربه شما را ندارند ولی انشااالله با کمک همکارانش که شماها باشید تجربه را هم بدست خواهند آورند و البته یک نکته مهندس
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=158185&p=1459176&viewfull=1#post1459176
این آفر شماست ولی آفر شما ارتباطش با درخواست بنده چی بوده ؟ بنده نگفتم چی دارید بلکه با رنگ قرمز و پررنگ نوشتم این سرور را نیاز دارم و ستاپ را هم میدم ولی شما آوردید سرور استوک خودت را آفر دادید که مشابه اون تو مارکت هتزنر زیر 60 یورو قیمتش هست و بعد انتظار دارید بنده چیکار کنم ؟ آیا من خریدار حقی ندارم که سرورم و نوع اون را مشخص کنم ؟ یا نه هر چی گفتن را باید انتخاب کنم ؟
این حرفه ای بودن هست که اصلا به درخواست مشتری فکر نکنید ؟
باز هم از شما و همگی دوستان که در تاپیکک شرکت کردند سپاسگزارم و کاش یک آموزش برای پارتیشن بندی و نصب لینوکس به صورت تصویری درست کنید اون هم با نام خودتان و مجموعه خودتان تا هم علم را گسترش داده باشید و هم مشکل خیلی ها با توجه به سرورهای جدید حل بشه :53:
سلام
ممنون بابت طرح سوال
امید وارم اینو بعنوان پست افر حساب نکنند (مدیران عزیز)
ببنید درسته من افر سرور دست دوم دادم (اما از نوع مارکتی نیست)
دلیل که افر دادم به این دلیل بود که شما اگاه بشوید این افر موجود هست بدون هزینه ستاپ و سرور هتزنر میباشد (یعنی مارکتی نیست)
حالا چرا افر با نوع درخواست شما داده نشد
چون پلان مشخص کردید که sx61 میخواهید
زیر همان افر بنده نوشتم تمام سرورهای هتزنر با 20% تخفیف که شامل همون درخواست شما هم میشد (sx61)
قیمت یورو مشخص شده بود
...
چرا شما متوجه این موضوع نشدید، مشکل از متن من بوده که عذر میخواهم
موفق باشید
mrsaeidi
January 14th, 2016, 23:13
سلام
دوستان ما یک سرور با 24 ترابایت هارد خریداری کردیم و یکی از دوستان زحمت پارتیشن بندی اون را کشید
ولی چون هاردها خیلی زیاد بود گویا centos اجازه نمیداد که تمام فضارو برای پارتیشن root و home ادد کنیم، به همین جهت 16 ترابایت رو برای root و home و مابقی رو برای home2 تعریف کردند .
حالا من میخوام روی این سرور دایرکت آدمین نصب کنم و از تمام فضای هارد هم استفاده کنم ، فایل ها را کجا بریزم تا از home2 هم بتونم استفاده کنم ؟
کلا من این سایت را برای فایل میخوام
اساتید لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز سنتوس 7 نصب کنید مشکلتون حل میشه
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوست عزیز سنتوس 7 نصب کنید مشکلتون حل میشه
موفق باشید
دوست عزیز من مطالب را کامل نخوندم و گویا مشکل شما حل شده
به هر حال شما با نصب سنتوس 7 میتونید به راحتی مشکلتون را حل کنید و اگه بازم مشکل داشتید مشخصات بفرستید تا کانفیگ براتون انجام بدم
موفق باشید
irangroup110
January 16th, 2016, 19:51
سلام
چون پلان مشخص کردید که sx61 میخواهید
زیر همان افر بنده نوشتم تمام سرورهای هتزنر با 20% تخفیف که شامل همون درخواست شما هم میشد (sx61)
قیمت یورو مشخص شده بود
...
چرا شما متوجه این موضوع نشدید، مشکل از متن من بوده که عذر میخواهم
موفق باشید
درود
شرمنده چون این نوع آفر برای من خودش جالب هست و آموزشی امیدوارم اسپم محسوب نشه ...
مهندس اتفاقا متوجه شدم و برام سوال بود و میخواستم اینجا هم مطرح کنید تا سوال کنم
82-20%=65.6
حالا چطور شما که سرور sx60 را 69 یورو بدون یک یورو تخفیف دارید آفر میدید میخواید سرور sx61 را 66 یورو بفروشید ؟!
حداقل برای بنده منطقی نبود
اگر واقعا اینطوری میفروشید دو ماه دیگه دوباره سرور لازم داریم و مطمئنا از شما خریداری خواهیم کرد
راستی کاش برای درخواست آفر بدید و آفرهای متفرقه را که دارید و فکر میکنید جالبه در خصوصی و یا یاهو ارائه کنید
شرمنده
سپاسگزارم
company_hosting
January 16th, 2016, 19:56
درود
شرمنده چون این نوع آفر برای من خودش جالب هست و آموزشی امیدوارم اسپم محسوب نشه ...
مهندس اتفاقا متوجه شدم و برام سوال بود و میخواستم اینجا هم مطرح کنید تا سوال کنم
82-20%=65.6
حالا چطور شما که سرور sx60 را 69 یورو بدون یک یورو تخفیف دارید آفر میدید میخواید سرور sx61 را 66 یورو بفروشید ؟!
حداقل برای بنده منطقی نبود
اگر واقعا اینطوری میفروشید دو ماه دیگه دوباره سرور لازم داریم و مطمئنا از شما خریداری خواهیم کرد
راستی کاش برای درخواست آفر بدید و آفرهای متفرقه را که دارید و فکر میکنید جالبه در خصوصی و یا یاهو ارائه کنید
شرمنده
سپاسگزارم
سلام
اون سرور بدون ستاپ بود و 1 مرتبه تخفیف خورده بود و هزینه ستاپ داده شده بود