هم اكنون با شروع فعاليت رسمي با وجود تعداد بالاي سرور شركت سرورهاا در ديتاسنتر RapidSwitch تصميم بر آن شد سرورهاي زير با بهترين قيمت و نزديك به 70% تخفيف به شما عزيزان ارائه شوند .... !
تمامي تخفيف ها به صورت دائمي بر روي سرورهاي مورد نظر در حال حاضر ارائه ميشوند ... از مزايای ديتاسنتر RapidSwitch نسبت به ديتاسنترهاي ديگر ميتوان به سخت افزار فوق العاده قوي و پورت شبكه فوق العاده آن اشاره كرد ...
جهت سفارش و استعلام قيمت روز ارز ميتوانيد از طريق تيكت در ناحيه كاربري وبسايت سرورهاا با ما در تماس باشيد ...
سرور اول :
CPU : Quad Core Intel Xeon E-31230 --- 3.20Ghz
Ram : 32GB
HDD : 4x2 TB SATA 7200 RPM
Port : 1x1Gigabit
IP : 4 Free
قيمت در ديتاسنتر : 229.00 پوند
قيمت در سرورهاا : 64 پوند !!!!!
----------------------------------------------
سرور دوم :
CPU : 2xE5-2630V2
Ram : 128 GB
HDD : 4x2 TB SATA 7200 RPM
Port : 1x1Gigabit
IP : 4 Free
قيمت در ديتاسنتر : 400 پوند ماهيانه + 100 پوند هزينه ستاپ اوليه
قيمت در سرورهاا : 175 پوند ماهيانه بدون هزينه ستاپ!!!!
------------------------------------------------
داراي نماد دو ستاره ....
آدرس سايت : http://serverhaa.com
آدرس ناحيه كاربري : https://serverhaa.com/clients
farmanrava
January 11th, 2016, 16:04
با سلام
ممنون میشم یک توضیحی بدید که چه طور همچین تخفیفی میتونید بدید ؟
تا جایی که اطلاع دارم دیتاسنتر ها برای نمایندگان خودشون هم که تعداد سرور زیادی دارند به این شکل تخفیف نمیدن . مگر اینکه دیتاسنتر برای کل خریدها تخفیف قائل بشه که این مورد عادیه و همیشه اتفاق میوفته ... البته قصد جسارت ندارم ، فقط ممنون میشم یک توضیحی جهت روشن سازی قضیه اعلام بفرمایید .
با تشکر
serverhaa
January 11th, 2016, 16:28
با سلام
ممنون میشم یک توضیحی بدید که چه طور همچین تخفیفی میتونید بدید ؟
تا جایی که اطلاع دارم دیتاسنتر ها برای نمایندگان خودشون هم که تعداد سرور زیادی دارند به این شکل تخفیف نمیدن . مگر اینکه دیتاسنتر برای کل خریدها تخفیف قائل بشه که این مورد عادیه و همیشه اتفاق میوفته ... البته قصد جسارت ندارم ، فقط ممنون میشم یک توضیحی جهت روشن سازی قضیه اعلام بفرمایید .
با تشکر
دوست عزيز ممنون بابت توجه شما ، همونطور كه ميدونيد نمايندگان شرايط كاريشون با پارتنر متفاوت هست ، ما طبق مذاكرات از طريق شركت ثبت شده خود در انگلستان با اين ديتاسنتر و توافقات انجام شده بزودي پارتنر رسمي رپيد سوييچ خواهيم بود همچنين تعداد بالاي سرورهاي ما در اين ديتاسنتر و مذاكرات انجام شده از طريق شركت انگليسي باعث شد تا بتوانيم در حال حاضر اين آفر رو از ديتاسنتر بگيريم و قطعا در آينده آفرهاي ديگه اي كه شايد بسيار جالب توجه تر از اين آفر باشن ارايه خواهيم كرد ... بازهم ممنون از توجه شما
farmanrava
January 11th, 2016, 16:30
دوست عزيز ممنون بابت توجه شما ، همونطور كه ميدونيد نمايندگان شرايط كاريشون با پارتنر متفاوت هست ، ما طبق مذاكرات از طريق شركت ثبت شده خود در انگلستان با اين ديتاسنتر و توافقات انجام شده بزودي پارتنر رسمي رپيد سوييچ خواهيم بود همچنين تعداد بالاي سرورهاي ما در اين ديتاسنتر و مذاكرات انجام شده از طريق شركت انگليسي باعث شد تا بتوانيم در حال حاضر اين آفر رو از ديتاسنتر بگيريم و قطعا در آينده آفرهاي ديگه اي كه شايد بسيار جالب توجه تر از اين آفر باشن ارايه خواهيم كرد ... بازهم ممنون از توجه شما
ممنونم بابت پاسخگویی .
امیدوارم که موفق باشید .
بدرود
vpsmad
January 11th, 2016, 16:43
قیمت آی پی اضافه لطفا برای مثال پلان اول با 29 آی پی چقدر میوفته ؟
serverhaa
January 11th, 2016, 17:07
قیمت آی پی اضافه لطفا برای مثال پلان اول با 29 آی پی چقدر میوفته ؟
با سلام
قیمت هر آی پی 1 پوند
2 آی پی قابل استفاده : 1.70 پوند
4 آی پی قابل استفاده : 3.50 پوند
9 آی پی قابل استفاده : 10 پوند
17 آی پی قابل استفاده : 20 پوند
33 آی پی قابل استفاده : 40 پوند
65 آی پی قابل استفاده : 80 پوند
vpsmad
January 12th, 2016, 00:15
ببخشید ترافیک سرورها رو ننوشتید به چه صورت هست!
serverhaa
January 12th, 2016, 01:19
ببخشید ترافیک سرورها رو ننوشتید به چه صورت هست!
سلام مجدد
به صورت نامحدود ارائه مبشه
vpsmad
January 12th, 2016, 16:52
ببخشید یک آی پی جهت تست پینگ میخواستم ولی سرور ویندوزی باشه ممنون
serverhaa
January 12th, 2016, 17:12
ببخشید یک آی پی جهت تست پینگ میخواستم ولی سرور ویندوزی باشه ممنون
متاسفانه در حال حاصر امکان ارائه آی پی تست وجود نداره ، شرمنده شما هستم ولی بابت کیفیت تضمین میدیم خدمتتون
میشه گفت رپید سوئیچ تز بهترین دیتاسنترها از لحاظ پورت و سخت افزار هست
alimosavi
January 12th, 2016, 22:01
سرور اول با ssd آفر دارید ؟
serverhaa
January 13th, 2016, 10:11
سرور اول با ssd آفر دارید ؟
با سلام لطفا در سايت ثبت نام كنيد و از طريق تيكت در تماس باشيد تا استعلام قيمت براي سرويس ويژه ssd خدمتتون ارسال شود
OmidX
January 16th, 2016, 19:08
خودتون تو این کار هستید و میدونید ک اعتماد سخت هست ، برای همین لطفا لینکی ایمیلی چیزی ارائه کنید ک حرفی ک میزنید رو اثبات کنه.
من ب دلیل مشکلاتی ک با ovh پیدا کردم واقعا خریدار هستم و اصلا قصد بر هم زدن نظم تاپیک شما رو ندارم ، صرفا سؤال هست ک همچین قیمت هایی از RapidSwitch چطور ممکن هست.
یک آي پی تست هم برای من پ.خ کنید ، پینگ ب ایران ش رو بررسی کنم ...
پیشاپیش ممنون ، فقط یکم عجله دارم و سریع باید منتقل شم ، لطفا سریعتر پاسخ بدید .
serverhaa
January 16th, 2016, 22:34
خودتون تو این کار هستید و میدونید ک اعتماد سخت هست ، برای همین لطفا لینکی ایمیلی چیزی ارائه کنید ک حرفی ک میزنید رو اثبات کنه.
من ب دلیل مشکلاتی ک با ovh پیدا کردم واقعا خریدار هستم و اصلا قصد بر هم زدن نظم تاپیک شما رو ندارم ، صرفا سؤال هست ک همچین قیمت هایی از RapidSwitch چطور ممکن هست.
یک آي پی تست هم برای من پ.خ کنید ، پینگ ب ایران ش رو بررسی کنم ...
پیشاپیش ممنون ، فقط یکم عجله دارم و سریع باید منتقل شم ، لطفا سریعتر پاسخ بدید .
با سلام داخل سایت تیکت ایجاد کنید تا مدارک خدمتتون ارسال بشه
- - - Updated - - -
قیمت سرور مجازیتون جقد در میاد ؟
پایین ترین پلان رو درنظر بگیرید
به تومان بگید :)
سرورمجازی متاسفانه در حال حاضر ارائه نمیشه