توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارتیشن بندی سرور ویندوز
zemenik
January 11th, 2016, 12:18
سلام دوستان . من یک vps خریدم و تازه دارم روش راه اندازیشو یاد میگیرم.
الان فضای هارد من به این صورت هست که درایو c حجمش 20 گیگه . درایو E هم 100 گیگ .
می خوام از روی درایو E حدود 80 گیگ بردارم و به c اضافه کنم . لطف می کنین راهنماییم کنین که بهترین روش برای انجام این کار چیه ؟
ممنون
persian.developer
January 11th, 2016, 12:20
از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
arminak
January 11th, 2016, 13:19
سلام
اگر دو هارد به صورت جدا اضافه شده باشه خیر امکانش نیست. اگر یک هارد به مجازی ساز تعریف شده باشه امکانش وجود داره
zemenik
January 11th, 2016, 13:27
از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
win server 2008
- - - Updated - - -
سلام
اگر دو هارد به صورت جدا اضافه شده باشه خیر امکانش نیست. اگر یک هارد به مجازی ساز تعریف شده باشه امکانش وجود داره
فکر نمی کنم به صورت جدا اضافه شده باشه . از کجا باید بفهمم ؟ کلا این بحث عوض کردن پارتیشن رو Vps چجوریه ؟ خوبه ؟ بده ؟
arminak
January 11th, 2016, 13:45
دسترسی اصلی مجازی سازی دست شماست؟! اگر بله از اونجا میتونید متوجه بشید، اگر خیر بهتر هست این موضوع رو از میزبان سرورتون بپرسید
البته توی بخش منیجر ویندوز هم میشه این رو دید، طبق عکس زیر ببینید اگر هارد جدا باشه به اسم Disk0 و Disk1 شماره گذاری میشه:
29631
persian.developer
January 11th, 2016, 13:49
برای ویندوز 2008
Control Panel=> Administrative Tools=> Disk Management
با استفاده از ابزار Shrink میتونید اینکار رو انجام بدید
https://social.technet.microsoft.com/Forums/windowsserver/en-US/a9f17f05-68b4-41c8-a8ef-00287e738af5/shrink-a-volume-in-windows-server-2008?forum=winserverManagement
نرم افزارهایی مانند Partition Magic هم قبلا اینکار رو انجام میدادند اما این امکان بصورت پیشفرض در ویندوزهای جدید قرار داره
zemenik
January 11th, 2016, 13:58
دسترسی اصلی مجازی سازی دست شماست؟! اگر بله از اونجا میتونید متوجه بشید، اگر خیر بهتر هست این موضوع رو از میزبان سرورتون بپرسید
البته توی بخش منیجر ویندوز هم میشه این رو دید، طبق عکس زیر ببینید اگر هارد جدا باشه به اسم Disk0 و Disk1 شماره گذاری میشه:
29631
جدا هست متاسفانه .. ممنون از راهنماییتون
mrsaeidi
January 11th, 2016, 14:12
با شرکت تماس بگیرید تا هارد درایو ویندوزتون افزایش بدن
موفق باشید
kool
January 11th, 2016, 14:12
جدا هست متاسفانه .. ممنون از راهنماییتون
اگه روش اطلاعات مهم ندارید (فرمت!) به میزبانتون بگید هارد ها رو حذف کنه و همه در یک پارت به سرورتون اختصاصی بده و مجدد سیستم عامل نصب کنید. و یا اگه فضای خالی دارن به هارد اول اضافه کنن.
zemenik
January 11th, 2016, 14:35
اگه روش اطلاعات مهم ندارید (فرمت!) به میزبانتون بگید هارد ها رو حذف کنه و همه در یک پارت به سرورتون اختصاصی بده و مجدد سیستم عامل نصب کنید. و یا اگه فضای خالی دارن به هارد اول اضافه کنن. میزبان ها این کار رو انجام میدن ؟ یعنی باید ازشون انتظار داشته باشم یا اگه انجام بدن به عنوان لطف هست ؟ چون من در هنگام خرید شرایطی برای نوع پارتیشن بندی تعیین نکردم . فقط طبق پلن قرار بود 100 گیگ فضا بدن
kool
January 11th, 2016, 14:40
میزبان ها این کار رو انجام میدن ؟ یعنی باید ازشون انتظار داشته باشم یا اگه انجام بدن به عنوان لطف هست ؟ چون من در هنگام خرید شرایطی برای نوع پارتیشن بندی تعیین نکردم . فقط طبق پلن قرار بود 100 گیگ فضا بدن
والا بستگی داره. ممکنه روی اون هاردشون فضا نداشته باشن میتونن اگه روی هارد دیگر فضا بیشتر هست کلش رو از اون اختصاصی بدن. بقیه به انصاف و سیاست کاری و امکانپذیر بودن ربط داره که باید تیکت کنید به فروشنده و سوال فرمایید. بالاخره باید ایشون نظر نهایی رو بدن.
zemenik
January 11th, 2016, 15:00
والا بستگی داره. ممکنه روی اون هاردشون فضا نداشته باشن میتونن اگه روی هارد دیگر فضا بیشتر هست کلش رو از اون اختصاصی بدن. بقیه به انصاف و سیاست کاری و امکانپذیر بودن ربط داره که باید تیکت کنید به فروشنده و سوال فرمایید. بالاخره باید ایشون نظر نهایی رو بدن.
ممنون
sssoheil
January 11th, 2016, 23:04
با سلام
از نرم افزار EaseUS Partition Master میتوانید برای این کار استفاده کنید.
zemenik
January 12th, 2016, 08:46
با پشتیبانی صحبت کردم گفتن "این ویندوز بکاپ هست و بکاپ اولیه ما هم حجم درایوش 20 گیگ هست"
و بعد سوال کردم یعنی روی درایو C نمی تونم بیشتر از 20 گیگ داشته باشم ؟ جواب دادن "روی درایو سی نه"
میزبانی که ازش سرویس گرفتم berbidvps.ir هست .
قیمتاشون خوبه . پشتیبانیشون تا اینجا بد نبوده . این اولین امتیاز منفی بود که گرفتن .
خواستم دوستان در جریان باشن اگر می خوان VPS بگیرن قبلش راجع به نوع پارتیشن بندی هم سوال کنن . این تجربه من بود .
persian.developer
January 12th, 2016, 08:58
با پشتیبانی صحبت کردم گفتن "این ویندوز بکاپ هست و بکاپ اولیه ما هم حجم درایوش 20 گیگ هست"
و بعد سوال کردم یعنی روی درایو C نمی تونم بیشتر از 20 گیگ داشته باشم ؟ جواب دادن "روی درایو سی نه"
میزبانی که ازش سرویس گرفتم berbidvps.ir هست .
قیمتاشون خوبه . پشتیبانیشون تا اینجا بد نبوده . این اولین امتیاز منفی بود که گرفتن .
خواستم دوستان در جریان باشن اگر می خوان VPS بگیرن قبلش راجع به نوع پارتیشن بندی هم سوال کنن . این تجربه من بود .
هر سرویس دهنده یک سیاست کاری بخصوصی داره و شما قبل از خرید باید این مسئله رو میپرسیدید
zemenik
January 12th, 2016, 09:10
هر سرویس دهنده یک سیاست کاری بخصوصی داره و شما قبل از خرید باید این مسئله رو میپرسیدید
درسته . من اطلاع نداشتم و نپرسیدم . خواستم دوستانی که مثل من تازه وارد هستن این مورد رو هم قبل از خرید در نظر بگیرن .
البته من با دونستن این مسئله باز هم این سرویس رو می گرفتم . چون قمیت و پشتیبانیشون خوبه . اما شاید برای دوستان دیگه این مورد خیلی مهم باشه .