PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نمایندگی ثبت دامین

alisc
October 8th, 2010, 20:52
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و همکاران گرامی .

اگر کسی قادر است با مشخصات زیر نمایندگی ثبت دامنه بدهد ، لطفا اعلام کند :

1. بابت پنل نمایندگی ، مبلغی دریافت نکند .
2. نیاز به شارژ اولیه نداشته باشد .
3. از DirectI یا TuCows یا Name.com باشد ( شرکتی که با ایران مشکل نداشته باشد )
4. من بتوانم به مشتری پنل بدهم ( بدون اینکه نامی از شما درمیان باشد )
*** لطف کنید قیمت ریسلر دامنه رو هم ذکر کنید ( 1عدد - 2 عدد - 5 عدد - 10 عدد ) حتی المقدور ، برای تعداد قیمت نگذارید ، قیمت خوب بدید که من بتونم ازتون بگیرم . فعلا 1 یا 2 تا میخوام .

ترجیحا شرکت معتبر باشد ( یا حداقل تلفن ثابت داشته باشد ) :)

اگر از DirectI هست لطفا slab رو هم ذکر کنید .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
درضمن : با عرض پوزش به علت ایجاد این تاپیک ، چند بار تاپیک زدم ، چون جواب مناسبی نبود ، بعد از چند ماه دوباره تاپیک زدم . ( انشالله که این بار یکی پیدا بشه به ما با این شرایط ریسلر بده . )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

باتشکر فراوان

bijans
October 8th, 2010, 21:34
دوست عزیز ما در خدمت هستیم. پنل ما دایرکت آی می باشد و همه ی مشخصات بالا را دارد. فقط هنوز تعیین قیمت قطعی انجام نشده. جهت تعیین قیمت با ما تماس بگیرید.

نت سازان هاست نامحدود براي سايت شما (http://www.netsazan.com/)

info_dlsong
October 8th, 2010, 22:07
سلام
در خدمتم
میتونم بهتون از دایرکت آی پنل ارائه بدم
قیمت دامنه ها هم خواستین بگید براتون پ.خ کنم

amirizadi
October 9th, 2010, 06:56
در خدمتم
تمامی مواردی که گفتید موجوده
قیمت دومین ها هم
تکی : 12000
5 عدد : 50.000
10 عدد : 95000
ir هم 4500 به شما میدیم

alisc
October 9th, 2010, 15:10
قیمت بهتر نبود ؟

bijans
October 9th, 2010, 15:23
قیمت بهتر نبود ؟

قیمت ها از 10100 تومان برای هر دامین. لیست قیمت های بروز شده ی نمایندگی ثبت دامین: تعرفه های نمایندگی ثبت دامین | منابع کاربران (http://www.netsazan.com/index.php/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86/international-domain-reseller.html)

hamidreza_s
October 9th, 2010, 22:24
قیمت ها از 10100 تومان برای هر دامین. لیست قیمت های بروز شده ی نمایندگی ثبت دامین: تعرفه های نمایندگی ثبت دامین | منابع کاربران (http://www.netsazan.com/index.php/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86/international-domain-reseller.html)

ما قیمت مناسب تری ارائه میدیم.

نمایندگی رایگان ریسلرکلاب(دایرکتی) بهتون میدم. شما هم میتونید به هرتعداد که بخواهید زیر نمایندگی بدون هزینه ایجاد کنید.
لیست قیمت ثبت دامنه هامون هم اگر بخواهید براتون ارسال میکنم.
slab 3.
همچنین برخلاف دیگران از شما پیش پرداخت نمیگیریم تا به این طریق قیمت های پایین تر را برایتان در نظر بگیریم.
از خودمونم نامی نخواهد بود، طبق رویه ریسلرکلاب.
برای توضیحات بیشتر به پیام خصوصی اتان در تالار مراجعه کنید. و یا با من تماس بگیرید.

shamimi
October 9th, 2010, 22:28
دوست عزیز شما می توانید در دایرکتی پنل بگیرید و ما برای شما شارژ کنیم در صورت تمایل با ما در تماس باشید.