alisc
October 8th, 2010, 20:52
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و همکاران گرامی .
اگر کسی قادر است با مشخصات زیر نمایندگی ثبت دامنه بدهد ، لطفا اعلام کند :
1. بابت پنل نمایندگی ، مبلغی دریافت نکند .
2. نیاز به شارژ اولیه نداشته باشد .
3. از DirectI یا TuCows یا Name.com باشد ( شرکتی که با ایران مشکل نداشته باشد )
4. من بتوانم به مشتری پنل بدهم ( بدون اینکه نامی از شما درمیان باشد )
*** لطف کنید قیمت ریسلر دامنه رو هم ذکر کنید ( 1عدد - 2 عدد - 5 عدد - 10 عدد ) حتی المقدور ، برای تعداد قیمت نگذارید ، قیمت خوب بدید که من بتونم ازتون بگیرم . فعلا 1 یا 2 تا میخوام .
ترجیحا شرکت معتبر باشد ( یا حداقل تلفن ثابت داشته باشد ) :)
اگر از DirectI هست لطفا slab رو هم ذکر کنید .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
درضمن : با عرض پوزش به علت ایجاد این تاپیک ، چند بار تاپیک زدم ، چون جواب مناسبی نبود ، بعد از چند ماه دوباره تاپیک زدم . ( انشالله که این بار یکی پیدا بشه به ما با این شرایط ریسلر بده . )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
باتشکر فراوان
اگر کسی قادر است با مشخصات زیر نمایندگی ثبت دامنه بدهد ، لطفا اعلام کند :
1. بابت پنل نمایندگی ، مبلغی دریافت نکند .
2. نیاز به شارژ اولیه نداشته باشد .
3. از DirectI یا TuCows یا Name.com باشد ( شرکتی که با ایران مشکل نداشته باشد )
4. من بتوانم به مشتری پنل بدهم ( بدون اینکه نامی از شما درمیان باشد )
*** لطف کنید قیمت ریسلر دامنه رو هم ذکر کنید ( 1عدد - 2 عدد - 5 عدد - 10 عدد ) حتی المقدور ، برای تعداد قیمت نگذارید ، قیمت خوب بدید که من بتونم ازتون بگیرم . فعلا 1 یا 2 تا میخوام .
ترجیحا شرکت معتبر باشد ( یا حداقل تلفن ثابت داشته باشد ) :)
اگر از DirectI هست لطفا slab رو هم ذکر کنید .
درضمن : با عرض پوزش به علت ایجاد این تاپیک ، چند بار تاپیک زدم ، چون جواب مناسبی نبود ، بعد از چند ماه دوباره تاپیک زدم . ( انشالله که این بار یکی پیدا بشه به ما با این شرایط ریسلر بده . )
باتشکر فراوان