توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ارسال ایمیل های یاداوری فاکتور
Obka
January 9th, 2016, 21:33
سلام و درود
دوستان عزیز متاسفانه هیچ گونه ایمیل یاداوری جهت پرداخت فاکتور ارسال نمیشه به صورت دستی وقتی میخوام بزنم ببینم ایراد از چی هست با اخطار زیر مواجه میشم :
Email Sending Failed - SMTP Error: The following recipients failed: test@test.com: Verification failed for The mail server could not deliver mail to test@test.com. The account or domain may not exist, they
may be blacklisted, or missing the proper dns entries. Sender verify failed
لازم به ذکر هست که ایمیل های مربوط به تیکت ارسال میشه ، دوستان مشکل چه طور حل میشه ؟ چیزی باید فعال کنم ؟
سپاس
زیرساخت
January 9th, 2016, 21:50
سلام
در هنگام استفاده از سرویس smtp می بایست اطلاعات صحیح اکانت را تنظیم کنید.
طبق لاگ شما ایمیل را test@test.com معرفی کرده اید که کاملا اشتباه است.
Obka
January 9th, 2016, 22:08
سلام
در هنگام استفاده از سرویس smtp می بایست اطلاعات صحیح اکانت را تنظیم کنید.
طبق لاگ شما ایمیل را test@test.com معرفی کرده اید که کاملا اشتباه است.
دوست عزیز سلام ،
تنظیمات SMTP به صورت صحیح انجام شده است در WHMCS ، ایمیلی که به صورت test@test.com وارد شده رو بنده جهت جلوگیری از اسپمرها اینجا ویرایش کردم ویلا ایمیل ها واقعی و صحیح هست اینجا بنده ویرایش کردم این طوری گذاشتم .
سپاس
زیرساخت
January 9th, 2016, 22:14
اگر owner ( مالکیت دامنه ) و اطلاعات smtp صحیح است سرویس smtp را بررسی کنید.
مواردی مانند run بودن smtp و باز بودن پورت 25 و در صورت استفاده از SSL/TLS پورت 465
و بررسی فعال بودن DKIM و SPF
و همچنین بررسی آی پی سرور در سایت های زیر از بابت اینکه در لیست بلاک هست یا خیر
https://www.spamhaus.org/lookup/
http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx
Obka
January 9th, 2016, 23:00
اگر owner ( مالکیت دامنه ) و اطلاعات smtp صحیح است سرویس smtp را بررسی کنید. مواردی مانند run بودن smtp و باز بودن پورت 25 و در صورت استفاده از SSL/TLS پورت 465 و بررسی فعال بودن DKIM و SPF و همچنین بررسی آی پی سرور در سایت های زیر از بابت اینکه در لیست بلاک هست یا خیر https://www.spamhaus.org/lookup/ http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx 1. تنظیمات مربوط به SMTP بر روی whmcs مجدد بررسی شد و مشکلی وجود نداشت . 2.پورت های 25 بر روی سرور فعال است همچنین SMTP . 3.DKIM و SPF فعال است . 4.از سایت های مذکور سایت اول موردی رو به عنوان بلک لیست اشاره نکرد ، اما سایت دوم فقط یک مورد رو عنوان کرده بودم به نام BARRACUDA که ای پی سرور فقط تو این قسمت ظاهرا جزو بلک لیست هست !
زیرساخت
January 9th, 2016, 23:11
بسیار خب. موضوع را از سایت مورد نظر پیگیری کنید.
توجه کنید که ابتدا مشکل سرور خود را که طی همین مشکل به بلاک لیست رفته حل و با سایت مورد نظر در تماس باشید تا رفع بلاک کنند.
Obka
January 9th, 2016, 23:17
بسیار خب. موضوع را از سایت مورد نظر پیگیری کنید.
توجه کنید که ابتدا مشکل سرور خود را که طی همین مشکل به بلاک لیست رفته حل و با سایت مورد نظر در تماس باشید تا رفع بلاک کنند.
سپاس از حضرت عالی ، ایا عدم ارسال ایمیل های smtp به دلیل قرار داده شدن در همین یک بلک لیست می باشد ؟
ایا امکان راهنمایی جهت حذف از بلک لیست توسط سایت مذکور وجود دارد ؟
بنده مورد smtp هم از طریق همین سایت تست گرفتم و موراد ذیل حاصل شد :
29609
زیرساخت
January 9th, 2016, 23:23
به احتمال بسیار بالا به همین دلیل است. البته با فرض بر اینکه Mail server از لحاظ کانفیگ و Up بودن مشکلی نداشته باشد.
وقتی بررسی کردید و برای مثال BARRACUDA سرور شما را در بلاک لیست قرار داده باشد یک لینک برای بررسی و مشاهده بیشتر به شما نمایش داده می شود که با پیگیری آن می توانید مشکل را حل کنید.
Obka
January 10th, 2016, 01:32
به احتمال بسیار بالا به همین دلیل است. البته با فرض بر اینکه Mail server از لحاظ کانفیگ و Up بودن مشکلی نداشته باشد.
وقتی بررسی کردید و برای مثال BARRACUDA سرور شما را در بلاک لیست قرار داده باشد یک لینک برای بررسی و مشاهده بیشتر به شما نمایش داده می شود که با پیگیری آن می توانید مشکل را حل کنید.
خوشبختانه حذف از بلک لیست BARRACUDA خیلی زود انجام شد ، اما همچنان مشکل اولیه پا برجاست ، بنده فکر نمیکنم عدم ارسال ایمیل از بلک لیست باشه ، نهایتش این هست که ارسال میشه اما اسپم میشه ! به نظر باید تنظیماتی در سرور انجام بشه احتمالا برای Exim حالا با توجه به اخطار پست اول چه پیشنهادی دارید ؟
لطفا به تصویر پست شماره 7 که پیوست شد دقت کنید ....
زیرساخت
January 10th, 2016, 10:06
توجه داشته باشید که پس از حذف آی پی سرور از بلاک لیست ممکن است در حدود چند ساعت تا چند روز این مشکل پابرجا باشد. یعنی ایمیل های شما مخصوصا توسط گوگل دریافت نشود.
Obka
January 10th, 2016, 20:39
مشکل از rpf بود که در تصویر پست 7 خدمت شما نشون دادم ، از بلک لیست نبود بعد از تنظیم مورد فوق مشکل حل شد .
موفق باشید
mrsaeidi
January 10th, 2016, 21:59
دوست عزیز از نسخه نال شده استفاده میکنید یا اصلی؟
در ضمن از کدام ورژن
سرور اختصاصی دارید یا مجازی یا نمایندگی؟
به سوالات پاسخ بدید
اگه امکانش هست ای پی و مشخصات سی پنل را بدید چک کنم
اگه مشکل حل نشد باید خود whmcs چک بشه
موارد را پ خ کنید
موفق باشید
Obka
January 11th, 2016, 00:25
دوست عزیز از نسخه نال شده استفاده میکنید یا اصلی؟
در ضمن از کدام ورژن
سرور اختصاصی دارید یا مجازی یا نمایندگی؟
به سوالات پاسخ بدید
اگه امکانش هست ای پی و مشخصات سی پنل را بدید چک کنم
اگه مشکل حل نشد باید خود whmcs چک بشه
موارد را پ خ کنید
موفق باشید
در پست شماره 11 عرض کردم مشکل از rpf بود رفع کردم ، سرور اختصاصی و نسخه whm اصلی
ممنون از توجه شما