توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام طراح و گرافیست وب سایت - تهران
farjadp
January 9th, 2016, 18:59
دورکاری و پروژه ای نداریم
با سلام
شرکت طراحی وب سایت وانیا (http://www.vaniait.com/) جهت تکمیل کادر فنی خود از علاقه مندان و متخصصان دعوت بعمل می آورد:
+ متعهد و با اخلاق
+ دارای روحیه ی کار تیمی
+ مسلط به PHP
+ مسلط به تبدیل قالب از فتوشاپ به HTML و سپس به وردپرس یا جوملا
+ آشنا به ماژول نویسی برای یکی از دو سیستم عنوان شده
+ مسلط به HTML , JQuery , CSS
+ آشنا به سیستم های مدیریت محتوای رایج به خصوص وردپرس
+ ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه 10 الی 18
+ پنج شنبه ها تعطیل
+ حقوق و مزایا
+ بیمه بعد از سه ماه
سلام دوست عزیزم
خواستم توی اون تاپیک مطلبی رو عنوان کنم اما تاپیک قفل بود
فکر کنم توی سابقه کاری تقریباً شبیه بهم باشیم. منم از سال 82 کاره تخصصیم طراحی و برنامه نویسی تحت وب هست و تمام اون مسائلی که دوستان مطرح کرده بودند رو با پوست و استخونم حس کردم مثل همه ی عزیزان...
اگه راهی پیدا کردید تا این شارلاتان های حوزه ی وب راهی گور بشن ، به منم نشون بدید....
هرچی بیشتر حرف میزنیم بیشتر عصبی میشیم. :/
فقط برای اینکه بدونی چی دارم میکشم و تو چه وضعیتی هستم اینو میگم : من فروردین ماه عقد کردم. 7 تومن وام ازدواج داشتیم و یه مقدار پول برای رهن خونه و مراسم عروسی که جمعاً 70 تومن میشد. تا الان 50 تومنشو خرج دفتر و کارآفرینی کردم. الانم اون 7 تومن پول وام ازدواجم رو میخوام بدم هزینه هایی که عقب افتاده و ... دیگه روم نمیشه تو چشمای زنم نگاه کنم و بگم عزیزم اگه میشه بیخیال عروسی بشیم :(((( باور کنی یا نه از ته دل دارم اشک میریزم و باز هم باور کنی یا نه بعد از 12 سال کار کردن و کدنویسی های شبانه که مطمئناً درک می کنی چی می گم (بدون هیچ ادعایی ) از خیلی از این ادمای پست ، کارم رو بهتر بلدم . ولی چه کنیم که مشتری دنبال راه اندازی سایتی مثل دیجی کالا با قیمتی باور نکردنی 100 هزار تومنه....
امیدوارم خیلی چیزا عوض بشه و به قول یکی از دوستانم که بهم امید میده «توی یه بیابون ، چند تا گل خیلی تو چشم میان»
برای تو و همه ی عزیزانی که مثل هم هستیم آرزوی موفقیت دارم
Netfollower
January 9th, 2016, 23:39
سلام دوست عزیزم
خواستم توی اون تاپیک مطلبی رو عنوان کنم اما تاپیک قفل بود
فکر کنم توی سابقه کاری تقریباً شبیه بهم باشیم. منم از سال 82 کاره تخصصیم طراحی و برنامه نویسی تحت وب هست و تمام اون مسائلی که دوستان مطرح کرده بودند رو با پوست و استخونم حس کردم مثل همه ی عزیزان...
اگه راهی پیدا کردید تا این شارلاتان های حوزه ی وب راهی گور بشن ، به منم نشون بدید....
هرچی بیشتر حرف میزنیم بیشتر عصبی میشیم. :/
فقط برای اینکه بدونی چی دارم میکشم و تو چه وضعیتی هستم اینو میگم : من فروردین ماه عقد کردم. 7 تومن وام ازدواج داشتیم و یه مقدار پول برای رهن خونه و مراسم عروسی که جمعاً 70 تومن میشد. تا الان 50 تومنشو خرج دفتر و کارآفرینی کردم. الانم اون 7 تومن پول وام ازدواجم رو میخوام بدم هزینه هایی که عقب افتاده و ... دیگه روم نمیشه تو چشمای زنم نگاه کنم و بگم عزیزم اگه میشه بیخیال عروسی بشیم :(((( باور کنی یا نه از ته دل دارم اشک میریزم و باز هم باور کنی یا نه بعد از 12 سال کار کردن و کدنویسی های شبانه که مطمئناً درک می کنی چی می گم (بدون هیچ ادعایی ) از خیلی از این ادمای پست ، کارم رو بهتر بلدم . ولی چه کنیم که مشتری دنبال راه اندازی سایتی مثل دیجی کالا با قیمتی باور نکردنی 100 هزار تومنه....
امیدوارم خیلی چیزا عوض بشه و به قول یکی از دوستانم که بهم امید میده «توی یه بیابون ، چند تا گل خیلی تو چشم میان»
برای تو و همه ی عزیزانی که مثل هم هستیم آرزوی موفقیت دارم
اقا من حداقل مجردم
واقعا خیلی دردناکه
جدا اعصابم بهم ریخت !!!!!!!
بنده برای بهمن ماه یه طرح داشتم
اگر بهم ثابت شود واقعا این موارد میفرمائید صحت دارد
بدون خرج کردن و هزینه کمکتان میکنم شرکت روی روال بیفتد
اما یک چیز رو مطمئن باشید وضعیت بازار وب ایران در بدترین شکل ممکن است
این طرح رو هم بنده میخواستم با پسرعمو خودم پیاده سازی کنم
یا برم در کافه یکی از دوستان قدیمی ام باریستا باشم
مردد بودم
ادرس دفتر و یا موارد رو پ خ کنید یک جلسه با هم داشته باشیم
انشالا اگر نیت شما هم خیر باشد وخدا بخواهد حلش میکنیم
فعلا مسئله استخدام رو کنسل کنید
// نمیخواستم بگم
اما استخدام نیروی فنی
بدون تضمین فروش و.... اشتباه و یا بلانسبت شما حماقت محضه
اوضاع این بازار به شدت وحشتناکه
شما واقعا چگونه میخواهید با این وضعیت و بدون پشتوانه استخدام کنید !!!!
takpar7
January 10th, 2016, 01:16
سلام و درود
همکاران عزیزم بچه زیاد شده تو طراحی درسته و همین بچه ها کلی سوء استفاده و کلاهبرادی هم انجام میدن و از همین کوچیکی با زندگیشون دارن بازی میکنن اینها به کنار
من از اول که وارد این کار شدم وضعیت رو دیدم گفتم به این بازار امیدی نیست بهتره برای خودم سایت بزنم و رو اونها کار کنم و در کنارش طراحی تا اگه طراحی هم نباشه کنارش سایت ها بالا باشن
البته اینم بگم درآمد هدف اصلی نبود فقط یک اطمینان خاطر که من تمام وقت با کدنویسی حال کنم ونگران شغل و درامد هم نباشم
خدارو شکر الآن هم راضیم هم سایت ها درآمد مناسبی دارن و هم همین سایتها باعث آوردن مشتری برام شدن و وقتی قیمتهارو تو سایت زدم دیگه هر کسی پیام نمیدن فقط کسایی که کارهارو میبینن و ارزششونو درک میکنن پیام میدن.
تجربه هر دوی شما عزیازن از من بیشتره ولی این روش بهترین روشه به نظر که چندین سایت درآمد زا برای خودتون بزنید و در کنار اون به علاقتون که طراحی و کدنویسیه بپردازید همه چی با هم میاد براتون
با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان طراح.
- - - Updated - - -
خواستم اینم بگم که تو هر کاری افرادی هستن که دستو پاگیر بشن.مهم باور خود ما و تلاشو هدفمونه
یه طراح 10 ها بار هم صفر بشه بازم میتونه بیاد بالا من یادمه اولای راه که 20 سالم بود شروع کردم هنوز حساب بالا نیومده بود که کل سیستمم سوخت!پول نداشتم یه سیستم جدید جمع کنم :( و با کمک پدرم یه سیستم جدید جمع کردم.زندگی بالاپایین زیاد داره من اونقدر مشکلات و تلخی داشتم تو این راه که ده ها بار خواستم کلا اینترنت رو بذارم کنار شده 30 ساعت بیدار بودم بخاطر اینکه سرور اختصاصیمو که مشکل داشت بالا بیارم بعد حل مشکل هم رفتم بیرون هواخوری اونقدر گیج بودم که قرمزو رد کردم یه نیسانیه کوبید به پشت ماشین و داغونش کرد ولی همیشه علاقه بود که نگهم داشت و با هر مشکلی من سراغ ایده های جدیدی رفتم و با موفقیت یا شکست تو یک ایده دنبال ایده ی بعدی و بعدی و هنوز هم ادامه داره این راه
farjadp
January 11th, 2016, 15:18
اقا من حداقل مجردم
واقعا خیلی دردناکه
جدا اعصابم بهم ریخت !!!!!!!
بنده برای بهمن ماه یه طرح داشتم
اگر بهم ثابت شود واقعا این موارد میفرمائید صحت دارد
بدون خرج کردن و هزینه کمکتان میکنم شرکت روی روال بیفتد
اما یک چیز رو مطمئن باشید وضعیت بازار وب ایران در بدترین شکل ممکن است
این طرح رو هم بنده میخواستم با پسرعمو خودم پیاده سازی کنم
یا برم در کافه یکی از دوستان قدیمی ام باریستا باشم
مردد بودم
ادرس دفتر و یا موارد رو پ خ کنید یک جلسه با هم داشته باشیم
انشالا اگر نیت شما هم خیر باشد وخدا بخواهد حلش میکنیم
فعلا مسئله استخدام رو کنسل کنید
// نمیخواستم بگم
اما استخدام نیروی فنی
بدون تضمین فروش و.... اشتباه و یا بلانسبت شما حماقت محضه
اوضاع این بازار به شدت وحشتناکه
شما واقعا چگونه میخواهید با این وضعیت و بدون پشتوانه استخدام کنید !!!!
با سلام
تشکر از ابراز همدردیتون و نیت پاکتون خیلی خیلی خیلی برام ارزشمنده
خوشحال میشم با دوستانی مانند شما همکار بشم. در حال حاضر در جمالزاده هستیم که آدرسش در سایت هست . از اول ماه دفتر رو عوض می کنیم ( به دلیل کم کردن هزینه ها ) و میریم سمت خیابان آذربایجان نبش خوش . که به محض جابجایی آدرس رو هم در اینجا براتون میذارم و هم در سایت عوض می کنم