PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد نمایندگی

zambi
January 9th, 2016, 17:15
سلام
من یک پنل نمایندگی نهیه کردم
قدم بعد چیه؟ نصب WHMCS (https://www.google.com/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=fflb&q=WHMCS+%D9%86%D8%A7%D9%84&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjFxJLW7ZzKAhVEkiwKHTepBzYQvwUIGSgA&biw=1047&bih=488) ؟
من تازه شروع کردم و بیشتر میخوام مهارتم بالا بره میشه نسخه نال استفاده کنم؟
اگر نکته دیگه ای هم هست که فکر میکنید مهم هست لطف کنید اعلام کنید

Z.eus
January 9th, 2016, 17:22
خیر دوست عزیز به هیچ عنوان از نال ها استفاده نکنید. همیشه از ورژن های اورجینال و اصلی استفاده کنید.
قدم بعدیتون نصب و ستاپ whmcs خواهد بود.

zambi
January 9th, 2016, 17:24
خیر دوست عزیز به هیچ عنوان از نال ها استفاده نکنید. همیشه از ورژن های اورجینال و اصلی استفاده کنید.

ممنون بابت جوابتون
میشه معایبش را بگید؟

ambo77
January 9th, 2016, 17:25
سلام
قدم بعد چیه؟ نصب WHMCS (https://www.google.com/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=fflb&q=WHMCS+%D9%86%D8%A7%D9%84&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjFxJLW7ZzKAhVEkiwKHTepBzYQvwUIGSgA&biw=1047&bih=488) ؟

با سلام و احترام

بله قدم بعدی میتونه نصب و کانفینگ whmcsباشه بهتره از نسخه نال شده استفاده کنید. هزینه هاتون کمتر میشه

Z.eus
January 9th, 2016, 17:26
ممنون بابت جوابتون
میشه معایبش را بگید؟
خواهش میکنم.
مشکلات امنیتی، فایل های مخرب بین فایل هاو.. عدم آپدیت، عدم پشتیبانی و..

zambi
January 9th, 2016, 17:28
با سلام و احترام

بله قدم بعدی میتونه نصب و کانفینگ whmcsباشه بهتره از نسخه نال شده استفاده کنید. هزینه هاتون کمتر میشه

از شما هم تشکر مکنم بابت همکاریتون
ولی دارم گیج میشم
اخر نال یا اورجینال ؟
-----------------------------
دوستان بر فرض که امنیت اورجینالش 100 باشه
به نسخه نال از 100 از چند میدید؟

Z.eus
January 9th, 2016, 17:30
ولی دارم گیج میشم
اخر نال یا اورجینال ؟
-0-

.................

ambo77
January 9th, 2016, 17:33
ولی دارم گیج میشم
اخر نال یا اورجینال ؟

عزیز امنیت نسخه های نال شده فرق زیادی با نسخه های اورجینال ندارند بنده خودم هم از نسخه اورجینال و هم از نسخه نال شده استفاده کردم بابت اپدیت هم که همکارمون گفتند نال اپدیت نمیشه باید بگم آپدیت هم میشه
من 80میدم .ولی اینم بگم خدمتتون نال با نال فرق میکنه اگر نسخه نال شده توسط فرد معتبری نال شده باشد مشکلی پیش نمیاد

zambi
January 9th, 2016, 17:34
میشه نسخه نالی که استفاده میکردید معرفی کنید؟
-------------------------

خوشحال میشم نظر بقیه را هم بدونم...

Z.eus
January 9th, 2016, 17:41
عزیز امنیت نسخه های نال شده فرق زیادی با نسخه های اورجینال ندارند بنده خودم هم از نسخه اورجینال و هم از نسخه نال شده استفاده کردم بابت اپدیت هم که همکارمون گفتند نال اپدیت نمیشه باید بگم آپدیت هم میشه
من 80میدم .ولی اینم بگم خدمتتون نال با نال فرق میکنه اگر نسخه نال شده توسط فرد معتبری نال شده باشد مشکلی پیش نمیاد
دوست عزیز لطف کنید با اطلاعات غلط یه فرد رو گمراه نکنید.

۱. هیچ وقت برای ورژن نال شده، آپدیت رسمی نخواهد آمد مگر اینکه نالر دوباره ورژن های بعدی را نال کند.
۲. اسکریپت های نال شده هیچ اعتبار امنیتی ندارند.
۳. هاستینگی که۵۰ - ۶۰ تومن پول لایسنس whmcs نداشته باشد همان بهتر که از اسکریپت نال شده استفاده کند ;)
۴. بحث در مورد موارد نال و.. در انجمن خلاف قوانین هست.

بدرود.

ambo77
January 9th, 2016, 17:41

نسخه های نال شده توسط جناب آقای سنجری نسخه 5.3.14 استفاده کردم مشکلی نداشت

zambi
January 9th, 2016, 17:47
نسخه های نال شده توسط جناب آقای سنجری نسخه 5.3.14 استفاده کردم مشکلی نداشت

اگر براتون مقدور هست لینکش هم قرار بدید

ambo77
January 9th, 2016, 17:48

۱. هیچ وقت برای ورژن نال شده، آپدیت رسمی نخواهد آمد مگر اینکه نالر دوباره ورژن های بعدی را نال کند.
۳. هاستینگی که۵۰ - ۶۰ تومن پول لایسنس whmcs نداشته باشد همان بهتر که از اسکریپت نال شده استفاده کند ;)

بدرود.

عزیز من شما بهتره اطلاعات خودتون رو کامل کنید

۱. من نگفتم آپدیت رسمی خواهد اومد گفتم قابلیت آپدیت داره!
۲.این نظر شماست اعتبار امنیتی ندارند
۳.این دوستمون تازه میخوان نصب کنند و شروع به کار کنند هزینه لایسنس برای ایشون ی خرج اضافه هست!!
۴.بحثی در مورد نال نشده ایشون سوال کردن بنده هم جوابشون رو دادم.

الکی جو سازی نکنید

Z.eus
January 9th, 2016, 17:51
عزیز من شما بهتره اطلاعات خودتون رو کامل کنید

۱. من نگفتم آپدیت رسمی خواهد اومد گفتم قابلیت آپدیت داره!
۲.این نظر شماست اعتبار امنیتی ندارند
۳.این دوستمون تازه میخوان نصب کنند و شروع به کار کنند هزینه لایسنس برای ایشون ی خرج اضافه هست!!
۴.بحثی در مورد نال نشده ایشون سوال کردن بنده هم جوابشون رو دادم.

الکی جو سازی نکنید
خوبه‌ :)
موفق باشید.

zambi
January 9th, 2016, 22:16
بقیه عزیزان نظری ندارن؟

- - - Updated - - -

نال استفاده بکنم یا خیر؟
لینک whmcs نا شده خوب هم بگذارید ممنون میشم

CYCLONER
January 9th, 2016, 22:24

بدرود.

با سلام

شما از کجا می گید نا ها امنیت ندارن من خودم نال کردم یعنی مال خودم هم امنیت نداره

از سایت های خارجی نال شده رو دانلود کنید نه از سایت ایرانی بدونید مشکلی پیش نمیاد

خارجی ها مثل ایرانی ها نیستند بیان فایل های دیگه ( بک دور ، شل و ... ) رو توی اسکریپت بریزن

- - - Updated - - -

بقیه عزیزان نظری ندارن؟

- - - Updated - - -

نال استفاده بکنم یا خیر؟
لینک whmcs نا شده خوب هم بگذارید ممنون میشم

قرار دادن اسکریپت های نال شده و بحث در مورد آن ها در انجمن ممنوع می باشد

1online.ir
January 10th, 2016, 11:49

پ.خ چک کنید

Z.eus
January 10th, 2016, 12:31
من خودم نال کردم یعنی مال خودم هم امنیت نداره
دوست عزیز فکر کنم اینقدر متوجه باشید که صبحت من با استارتر بود که تازه میخوان از اسکریپت های نال شده در سطح اینترنت (که توسط دیگران انجام می شود نه استارتر) استفاده کنند، نه شما.

خارجی ها مثل ایرانی ها نیستند بیان فایل های دیگه ( بک دور ، شل و ... ) رو توی اسکریپت بریزن

یه جور میگید ایرانی ها... بنظر میرسه ایرانی نیستید..
لطفا از هرچیزی بت نسازید! شخصا دیدم که یک قالب وردپرس از یک سایت خارجی، به بکدور CryptoPHP آلوده بود.

کلام آخر،
خیلی متخصص تر از من و شما هستن دوست عزیز که از لایسنس های نرم افزار های اورجینال و قانونی استفاده میکنن و یا اون هارو میخرند، چون به این درک رسیدند که باید به حقوق شرکت یا افرادی که یک cms، برنامه یا هر چیز دیگه رو تولید کردن احترام گذاشت.

برای مثال شما که توی فوتر سایتتون می نویسید تمام حقوق برای ما محفوظ است و کپی برداری جرم است و فلان... به این دلیل هست که برای استایل و قالبتون زحمت کشیدید و وقت گذاشتید. حالا خودتون رو جای افراد دیگه بگذارید..

امیدوارم که از صحبت های بنده ناراحت نشده باشید، انتظارات بیشتری از یک فرد حرفه‌ای وجود داره تا یک کاربران عادی.

بد نیست مطلبی که سالار (https://sallar.me/) عزیز در مورد کپی رایت نوشته رو بخونید.. قسمتی از مطلب رو نقل میکنم:

البته این موضوع همیشه ارادی نیست. شما وب‌سایت‌های ایرانی رو ببینید، تقریبا تمامشون زیر وب‌سایت نوشتن «تمام حقوق برای این فلانی محفوظ می‌باشد.» و اگر خود وب‌سایتشون رو ببینید، حداقل ۱۰ مورد از نقض قانون کپی‌رایت توسط خودشون رو مشاهده می‌کنید. از خنده‌دارترین موارد می‌شه به وب‌سایت‌های دانلود موسیقی و فیلم و نرم‌افزار اشاره کرد که تقریبا تمام قوانین کپی‌رایت دنیا رو زیر پا می‌ذارن، ولی بازهم اصرار دارن که «تمام حقوق برای ما محفوظ است»! این نشون می‌ده که جامعه هنوز به درک درستی از مالکیت فکری، معنوی و تکثیر نرسیده.
لینک مطلب نویسنده (https://sallar.me/farsi/copyright/)

بدرود.

mehdi naj
January 13th, 2016, 10:28
دقیقا حق با شماست
:57:

zambi
January 13th, 2016, 20:25
هاست بیل چطوره؟
کسی بااون کار کرده؟
میگن رقیب whmcs هست

sinahosting
January 14th, 2016, 16:27
سلام

درود
بله قدم بعدیت whmcs فرق چندانی نداره به نظرم در ابدیتش اگه میخوای مهارتت بره بالا
بهت پیشنهاد میکنم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=46302
طبق این آموزش نصب کن

hostorder
January 14th, 2016, 20:42
نسخه هایی که آقای سنجری نال کردن بدونید آنچنان مشکل امنیتی ندارد آقای سنجری مدیر یاس آیتی یکی از حرفه ای ترین اشخاص تو این زمینه هستند کارشون بیسته

zambi
January 15th, 2016, 12:33
خب با همه این توضیحات
امکانش هست که نسخه نال نصب کنم بعد که کسب و کار گرفت لاینس تهیه کنم و بکاپ نسخه نال را روی نسخه قانونی بریزم؟

javad159
January 16th, 2016, 05:01
خب با همه این توضیحات
امکانش هست که نسخه نال نصب کنم بعد که کسب و کار گرفت لاینس تهیه کنم و بکاپ نسخه نال را روی نسخه قانونی بریزم؟

سلام

بله امکانش هست دوست عزیز ولی در حال حاظر شرکت whmcs ایران را تحریم کرده است و تمام لایسنس ها را غیرفعال کرده ...http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=158469
نسخه های نال شده هم اگر درست کانفیگ شود و باگ کمتری داشته باشد هیچ فرقی با نسخه اورجینال ندارد و مطمئنن کسی که بلفرض ورژن 5 را نال کرده ورژن بعدی اش را هم نال خواهد کرد ، پس آپدیت هم برایش مقدور است .
بنده هم بر روی یکی از دامنه های شرکت 4 سال از whmcs نال شده استفاده کرده ام بدون هیچ مشکلی و برای نمایندگانمان آنهایی که نسخه ی نال شده را میخواستند برایشان نصب و کانفیگ میکردیم و تا کنون هیچ مشکلی گزارش نکرده اند .

موفق و پیروز باشید

yasserhost
January 16th, 2016, 13:54

سلام دوست عزیز خوب وقتی Whmcs ما رو تحریم کرد مجبوری از نال شده استفاده کنی:d

zambi
January 16th, 2016, 13:58
سلام دوست عزیز خوب وقتی Whmcs ما رو تحریم کرد مجبوری از نال شده استفاده کنی:d

عزیز من وقتی این تاپیک را زدم هنوز خبری از تحریم نبود