ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روی VPS ویندوز میشود به Windows 10 آپگرید کرد؟

Meistero
January 8th, 2016, 20:47
درود

من یه سرور مجازی دارم که روش ویندوز 7 نصب شده و مجازی سازش هم Vmware هستش.خب طبیعتا پیام برای آپگرید شدن به ویندوز 10 رو هم دارم.آیا از نظر فنی امکان پذیره که این آپگرید انجام بشه؟
اینو هم درنظر بگیرید که منابع به اندازه کافی دارم و مدیر سرور هم در جریان نخواهد بود پس کمکی هم نمیتونه بکنه.

سپاسگزارو

OmidX
January 8th, 2016, 21:10
اگر ادمین سرور ESXi هستید ، حتما خودتون با توجه ب نسخه ESXi تون و نوع و ورژن vmیی ک ساختید ، بهتر میدونید .

اگر هم فقط یک vps دارید ، خیر ، اینکارو نکنید ، نه اینکه نشه ، اصلا نیازی ب اینکار نیست ...

AbtinServer
January 8th, 2016, 23:57
بله
این مورد را انجام دادیم و روی مجازی از 7 به 10 آپگرید نمودیم بدون هیچ مشکلی

Meistero
January 9th, 2016, 00:03
اگر ادمین سرور ESXi هستید ، حتما خودتون با توجه ب نسخه ESXi تون و نوع و ورژن vmیی ک ساختید ، بهتر میدونید .

اگر هم فقط یک vps دارید ، خیر ، اینکارو نکنید ، نه اینکه نشه ، اصلا نیازی ب اینکار نیست ...

ممنون از پاسختون
نه من ادمین نیستم و فقط یه vps دارم.راستش یه جورایی نیاز دارم.حالا زیادم نگران نیستم چون فوقش خراب میشه و دوباره درخواست Reinstall میدم.
بیشتر نگران اینم که برای کل مجازی سازی و سرور مشکل ایجاد کنه.بهرحال ممنون میشم بازم نظر دوستان رو بدونم

arminak
January 9th, 2016, 12:38
درود

من یه سرور مجازی دارم که روش ویندوز 7 نصب شده و مجازی سازش هم Vmware هستش.خب طبیعتا پیام برای آپگرید شدن به ویندوز 10 رو هم دارم.آیا از نظر فنی امکان پذیره که این آپگرید انجام بشه؟
اینو هم درنظر بگیرید که منابع به اندازه کافی دارم و مدیر سرور هم در جریان نخواهد بود پس کمکی هم نمیتونه بکنه.

سپاسگزارو

سلام، شدنی هست
به دلیل محدودیت cpu زمان زیادی برای آپگرید به ویندوز 10 رو باید صرف نظر کنید که میتونه خسته کننده باشه