ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راه اندازی سایت فروشگاه مثل دیجی کالا یا تهران کالا برای لوازم خانگی

firstline
January 7th, 2016, 14:13
با سلام
به یک سایت ماندد دیجی کالا یا تهران کالا نیاز دارم که یک سری لوازم خانگی را برای فروش قرار بدهم
امکاناتی که میخوام تقریبا مشخصه و همانند دیجی کالا است اما چند تا گزینه اضافه هم لازمه، مثلا یک سری مشتریها، نمایندگی هامون هستن یا خریدارهای عمده هستند و قیمت براشون با تخفیف خاص حساب میشه و هم خورده فروشی و هم عمده فروشی مد نظر هست.
امکان مدیریت حساب مشتریها و تهیه فاکتور و.. هم در دسترس باشه.

نکته: نمیدونم از چه سیستم یا اسکریپتی استفاده کنم، مثلا از وردپرس و ووکامرس، یا مثل تهران کالا از او اس کامرس ، یا اوپن شاپ، یا پرستا شاپ و.... و یا یه سیستم جدید اختصاصی تهیه کنم.:39:

لطفا پیشنهادات خود را بصورت مشخص بهمراه هزینه راه اندازی را اعلام فرمایید

لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

AhrimanSefid
January 7th, 2016, 14:16
پ.خ شد.

farssub
January 7th, 2016, 16:46
با سلام دقیقا یک همچین سایتی در حال راه اندازی هستیم
اگر نیاز بود دمو قالب براتو ارسال بکنیم تا طراحی و نصب انجام بشه
در تماس باشید
info_Farssub
09394475084

ra3ou1
January 8th, 2016, 15:12
با سلام
به یک سایت ماندد دیجی کالا یا تهران کالا نیاز دارم که یک سری لوازم خانگی را برای فروش قرار بدهم
امکاناتی که میخوام تقریبا مشخصه و همانند دیجی کالا است اما چند تا گزینه اضافه هم لازمه، مثلا یک سری مشتریها، نمایندگی هامون هستن یا خریدارهای عمده هستند و قیمت براشون با تخفیف خاص حساب میشه و هم خورده فروشی و هم عمده فروشی مد نظر هست.

نکته: نمیدونم از چه سیستم یا اسکریپتی استفاده کنم، مثلا از وردپرس و ووکامرس، یا مثل تهران کالا از او اس کامرس ، یا اوپن شاپ، یا پرستا شاپ و.... و یا یه سیستم جدید اختصاصی تهیه کنم.:39:

لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

در صورتی که اختصاصی لازم دارین می توانیم برای شما پیاده سازی کنیم
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد طراحی و توسعه ماهان سرور در ارتباط باشید
ماهان سرور (http://mahanserver.ir/)

alializade3
January 8th, 2016, 15:25
با سلام بصورت اختصاصی و با ووکامارسی ووردپرس میتونیم براتون انجام بدیم .

برای مشورت

09363141570 تلگرام

tatnet
January 8th, 2016, 16:23
با سلام

سایتی که میخواهید طراحی کنید برای فروشگاه

پشنیهاد ویژه ای دارم براتون تماس بگیرید تا بهتر راهنمائی کنیم

09145806695

HesaM4388
January 23rd, 2016, 12:15
ان شاالله که دوستمون به نتیجه رسیده باشن. من واسه محصولات آشپزخانه و لوازم کوچک خانه یه قالب با شرایط دوستمون میخوام. لطفا نمونه کار و قیمت رو واسه منم بفرستید

با سلام

سایتی که میخواهید طراحی کنید برای فروشگاه

پشنیهاد ویژه ای دارم براتون تماس بگیرید تا بهتر راهنمائی کنیم

09145806695

لطفا برای منم بفرستید

farssub
January 23rd, 2016, 12:23
ان شاالله که دوستمون به نتیجه رسیده باشن. من واسه محصولات آشپزخانه و لوازم کوچک خانه یه قالب با شرایط دوستمون میخوام. لطفا نمونه کار و قیمت رو واسه منم بفرستید

لطفا برای منم بفرستید
درود یک قالب موجود هست در صورت نیاز اعلام کنید

ictpars
January 23rd, 2016, 12:28
با سلام

لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

باسلام و احترام

می تونم پارس cms به شما بدم و یک قالب عالی با امکانات فراوان پارس cms طراحی و توسعه گروه پارس گستر اصفهان بوده در صورت دیدن نمونه با من تماس بگیرید .
شماره تماس : 09135472692 - 09330809684
موفق پیروز باشید .

SamaN DL
January 23rd, 2016, 12:38
در صورت تمایل در تماس باشید

http://samanbaziyar.com

joomla2
January 23rd, 2016, 13:05
با سلام

لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

سلام،
آیا فقط قالب سایت می خواهید مانند دیجی کالا باشد یا کلیه امکانات و قابلیت های سیستم نیز مانند دیجی کالا باشد؟

در صورتی که سیستم مدیریت سایت، دریافت سفارش و کلیه ویژگی ها را مانند دیجی کالا نیاز دارید با امکانات پیشرفته می توانیم به قیمت حدود 8,000,000 تومان واستون طراحی و پشتیبانی کنیم. ( شامل خدمات پس از فروش: پشتیبانی فنی 24 ساعته، 1 سال میزبانی رایگان بر روی سرورهای داخل کشور و ارائه راه کارهای سئو و بهینه سازی سایت جهت افزایش رتبه در موتورهای جستجو می باشد.)

لطفا جهت نیاز سنجی ها و گفتگوهای بیشتر در رابطه با نحوه انعقاد قرارداد طراحی و مدت زمان اجرای پروژه با ما تماس بگیرید 4066 5329 -071
وب سایت ما: www.iranweb.co

سپاس

AliFatehi
January 23rd, 2016, 15:58
با سلام

لطفا راهنمایی بفرمایید

با تشکر

سلام

روی اپن کارت قابل انجام میباشد.
قالب هم بصورت آماده حاضر هست.
اما امکاناتتون رو دقیق ارسال کنید تا بررسی بشه در صورت نیاز ماژول مخصوص نوشته بشه.

تلگرام : 09364582380
یاهو : f4tehi

alicpk
January 23rd, 2016, 18:28
با سلام
دوست عزیز طراحی سایت شما با قابلیتهای دلخواه شما و ویژگیهای زیر قابل طراحی است
در صورت تمایل با شماره2062 998 0913 تماس بگیرید یا در تلگرام با ای دی https://telegram.me/alicpk در تماس باشید
طراحی سایت با وردپرس و ووکامرس و پرستا شاپ
قابلیت افزودن امکانات خاص مانند سیستم باشگاه مشتریان ، سیستم تخفیفات پلکانی و کپن تخفیف ، سیستم جذب فروشنده و...
طراحی اپلیکیشن فروشگاهی اختصاصی اندروید و IOS
طراحی ربات تلگرام اختصاصی
اماده سازی کانال تلگرام و پیج اینستاگرام
طراحی لوگو و تیزر تبلیغاتی حرفه ای
میزبانی وب (میزبانی سایت ، سرور و...)
پشتیبانی همیشگی و رایگان
بگ اپ روزانه هفتگی و ماهیانه
در ضمن هرگونه امکانات خاص که مد نظر شما باشد قابل انجام است
موفق باشید