PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باگ در قالب Paper Lantern ؟ یا ؟! :|

OmidX
January 6th, 2016, 16:38
دوستان ، بعد از آپدیت جدید سی پنل ، یک مشکلی با قالب Paper Lantern دارم ، برید در سی پنل یک دیتابیس جدید بسازید ، یک یوزر هم بسازید و یوزر رو ب دیتابیس متصل کنید و دسترسی رو هم بصورت ALL PRIVILEGES بدید ، حالا ب شما میگه دسترسی با موفقیت داده شد و ب مرحله قبل بر میگرده .

رو نام یوزر اد شده ب دیتابیس کلیک کنید ، میبینید ک دسترسی TRIGGER تیک ش نخورده ! ، تیک بزنید و دوباره ذخیره کنید هم فرقی نمیکنه ، وقتی بر گردید تیک TRIGGER برداشته میشه .

در حالیکه در قالب قدیمی x3 این مشکل نیست ...

نسخه سی پنل : WHM 11.52.2 (build 1)

نسخه mysql هم 5.5 هست .

کسی این مشکل رو داشته ؟ :-|

Kian
January 6th, 2016, 22:33
اگه به سی پنل گزارش بدید (از طریق انجمن و یا تیکت) ، در نسخه بعدی حتما اصلاح می کنند.

Yas-Host
January 6th, 2016, 23:52
مشکلی مشاهده نشد!

مجددا یکبار بصورت force سی پنل را آپدیت کنید.

زیرساخت
January 7th, 2016, 00:12
دوستان ، بعد از آپدیت جدید سی پنل ، یک مشکلی با قالب Paper Lantern دارم ، برید در سی پنل یک دیتابیس جدید بسازید ، یک یوزر هم بسازید و یوزر رو ب دیتابیس متصل کنید و دسترسی رو هم بصورت ALL PRIVILEGES بدید ، حالا ب شما میگه دسترسی با موفقیت داده شد و ب مرحله قبل بر میگرده .

رو نام یوزر اد شده ب دیتابیس کلیک کنید ، میبینید ک دسترسی TRIGGER تیک ش نخورده ! ، تیک بزنید و دوباره ذخیره کنید هم فرقی نمیکنه ، وقتی بر گردید تیک TRIGGER برداشته میشه .

در حالیکه در قالب قدیمی x3 این مشکل نیست ...

نسخه سی پنل : WHM 11.52.2 (build 1)

نسخه mysql هم 5.5 هست .

کسی این مشکل رو داشته ؟ :-|

مشکلی مشاهده نشد.
احتمالا با آپدیت امروز حل شود.
با ری استارت سرویس mysql هم شاید مشکل شود.

smhnw
January 7th, 2016, 01:04
نه مشکلی نداره لابت مشکل از سرورتونه به قول اقای سنجری force آپدین کنید

در اس اس اج : /scripts/upcp --force

یا در پنل گزینه آپدیت تیک force بزنید و اپدیت بزنید .

اگر زیاد حرف زدم توهین نباشه گفتم شاید دیگر دوستان بخوان اپدیت کنن ندونن force چیه ( از شما چه پنهون مثل اول خود ما :D )

OmidX
January 7th, 2016, 03:04
مشکلی مشاهده نشد.
احتمالا با آپدیت امروز حل شود.
با ری استارت سرویس mysql هم شاید مشکل شود.

اینکارو قبلا انجام دادم ، ولی تغییری نکرد .

نه مشکلی نداره لابت مشکل از سرورتونه به قول اقای سنجری force آپدین کنید

در اس اس اج : /scripts/upcp --force

یا در پنل گزینه آپدیت تیک force بزنید و اپدیت بزنید .

اگر زیاد حرف زدم توهین نباشه گفتم شاید دیگر دوستان بخوان اپدیت کنن ندونن force چیه ( از شما چه پنهون مثل اول خود ما :D )

مشکلی مشاهده نشد!

مجددا یکبار بصورت force سی پنل را آپدیت کنید.

اولین کاری ک کردم همین بود ک بصورت force آپ کردم ، کامل هم انجام شد ، ولی بازم تغییری نکرد .

مشکل از مرورگر من (سافاری) هم نیست ، چون کش و کوکی هاش رو ریست کردم ، حتی با کروم و فایرفاکس هم تست کردم ، همینطوری ه :|

چند روز پیش ، شایدم یک هفته پیش یک ورد پرس نصب کردم و این مشکل نبود ، چون وقتی تیک TRIGGER فعال نباشه ، cms نصب نمیشه و در اتصال ب دیتابیس مشکل داره :|

الان چیزی ک برای من عجیب هست ، اینه ک رو قالب x3 این مشکل وجود نداره :|

زیرساخت
January 7th, 2016, 03:18
اینکارو قبلا انجام دادم ، ولی تغییری نکرد .

اولین کاری ک کردم همین بود ک بصورت force آپ کردم ، کامل هم انجام شد ، ولی بازم تغییری نکرد .

مشکل از مرورگر من (سافاری) هم نیست ، چون کش و کوکی هاش رو ریست کردم ، حتی با کروم و فایرفاکس هم تست کردم ، همینطوری ه :|

چند روز پیش ، شایدم یک هفته پیش یک ورد پرس نصب کردم و این مشکل نبود ، چون وقتی تیک TRIGGER فعال نباشه ، cms نصب نمیشه و در اتصال ب دیتابیس مشکل داره :|

الان چیزی ک برای من عجیب هست ، اینه ک رو قالب x3 این مشکل وجود نداره :|
تاپیک زیر رو مطالعه کنید.
https://forums.cpanel.net/threads/mysql-trigger-error.500571/

OmidX
January 7th, 2016, 03:35
تاپیک زیر رو مطالعه کنید.
https://forums.cpanel.net/threads/mysql-trigger-error.500571/

ممنون ... تو اون تاپیک مث اینکه طرف بیخیال شده کلا :دی

البته گفته شده ک :

There's an internal case where this happens if the local MySQL server is 5.0 and the remote MySQL server is 5.5+.

ک شامل من نمیشه ، چون من سرور mysql من local ه و ریموت نیست .

در هر صورت تاپیک ش رو آپ کردم ، ببینم ج میدن :دی

- - - Updated - - -

دوستانی ک مشکل نداشتن رو نسخه 11.52.2.1 هستن ؟ نسخه mysql تون 5.5 ه ؟

زیرساخت
January 7th, 2016, 03:36
ممنون ... تو اون تاپیک مث اینکه طرف بیخیال شده کلا :دی

البته گفته شده ک :

There's an internal case where this happens if the local MySQL server is 5.0 and the remote MySQL server is 5.5+.

ک شامل من نمیشه ، چون من سرور mysql من local ه و ریموت نیست .

در هر صورت تاپیک ش رو آپ کردم ، ببینم ج میدن :دی
اگر می تونید این دو مورد رو هم تست کنید.

آپگرید mysql
و کامپایل مجدد easyapache

OmidX
January 7th, 2016, 03:58
اگر می تونید این دو مورد رو هم تست کنید.

آپگرید mysql
و کامپایل مجدد easyapache

نسخه ۵.۶ پایداری نسخه ۵.۵ رو نداره ، mariadb هم میترسم مشکل ایجاد کنه. (بعضی اسکریپت ها موقع نصب mariadb رو شناسایی نمیکنن و ارور میدن ، مثل اکسوال)

زیرساخت
January 7th, 2016, 04:06
نسخه ۵.۶ پایداری نسخه ۵.۵ رو نداره ، mariadb هم میترسم مشکل ایجاد کنه. (بعضی اسکریپت ها موقع نصب mariadb رو شناسایی نمیکنن و ارور میدن ، مثل اکسوال)
سایت سی پنل هم در مرکز آموزشش قویا توصیه میکنه از mysql استفاده کنید. فعلا برای استفاده از mariadb زود هست.
به نظر میاد با کامپایل مجدد بتونید به نتیجه برسید اما در هر صورت خود شما به شرایط خودتون بیشتر اشراف دارید.

Yas-Host
January 7th, 2016, 22:08
در صورت حل نشدن مشکل به سی پنل تیکت ارسال کرده و اعلام مشکل کنید.