PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری دوستان به مشکل بر خوردم با کانفینگ دایرکت ادمین با یک شرکتی

farshad_club
January 5th, 2016, 23:08
دوستان میبخشید وقتتون رو میگیرم

من از یه شرکت یه وی پی اس خریدم که 120 گیگ گفتن فضا دار روشم دایرکت ادمین کانفینگ کردن( من سر در نمیارم از کانفنینگا و مشخصاتی که گرفتم )

من 55 گیگ فایل اپ کردم پر شده کل حجمی که برا نصب دایرکت ادمین و لینوکس و ... لازمه چند گیگه؟ینی برا کل پارتیشت بندی های

home
root
boot
tmp
swap

ممنون میشم یه توضیحی بدین

OnlineServer
January 6th, 2016, 00:13
سلام . بستگی داره پارتیشن بندیتون به چه شکل باشه
احتمالا /home یا پارتیشنی که فایل ها درش اپلود شده فضای ۵۵ گیگ داشته

peym@n
January 6th, 2016, 00:48
درود
بستگی به پارتیش بندی داره که به home دادن با دستور df -h چک کنید
اگر کم هست فایل هاتون رو هر جوری شده بک اپ گرفته و دوباره ریلود کنید و centOS را دوباره نصب کنید زیرا اضافه کردن حجم به پارتیش ها دشوار هست
موفق باشید

demonvictor
January 6th, 2016, 01:29

من از یه شرکت یه وی پی اس خریدم که 120 گیگ گفتن فضا دار روشم دایرکت ادمین کانفینگ کردن( من سر در نمیارم از کانفنینگا و مشخصاتی که گرفتم )

من 55 گیگ فایل اپ کردم پر شده کل حجمی که برا نصب دایرکت ادمین و لینوکس و ... لازمه چند گیگه؟ینی برا کل پارتیشت بندی های

home
root
boot
tmp
swap

یه چک کن ببین اگه پارتیان بندی درایو هات ال وی ام باشه راحت میتونی تو چند دقیقه از هر کدوم از پارتیشنات که میخوایی کم کنی و به اون اضافه کنی.
خودتم نتونی به هاستینگت بگو باید برات اوکی کنه.خودشون برات انجامش میدن رایگان.

Sent from my LT22i using Tapatalk

OmidX
January 6th, 2016, 02:05

home
root
boot
tmp
swap

خروجی دستور df -h رو قرار بدید .

takpar7
January 6th, 2016, 03:20
سلام و عرض ادب
پارتیشن بندی رو باید موقع نصب لینوکس تنظیم میکردن
به صورت پیشفرض 50 گیگ فقط برای /root قرار میگیره که مصرف سرور خود من 6 گیگ ثابت بود که من رو سرور جدید این میزان رو 20 گیگ قرار دادم

yourhosting
January 6th, 2016, 10:22
دستور df -h بزنید میتونید میزان فضا در home رو ببنید.اگر پارتیشن llvm باشه میتونید بدون مشکل فضا تهیه کنید و هارد سرور اضافه کنید(البته اگر lvm نباشد هم میشود اما با ریسک همراه است)