PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [کمک] اتصال هاست دانلود!

sajadtnt
January 5th, 2016, 20:46
سلام دوستان.
امروز یک عدد هاست دانلود برای سایتم گرفتم,
که فایلهای مربوط به دانلود رو روی اون بریزم و بصورت لینک dl.mysite.com بشه!...
برای همین طبق آموزش هایی که توی نت پیدا کردم برای متصل کردنش به هاست اصلی به شکل زیر عمل کردم:
وارد Cpanel هاست اصلی شدم و در بخش DNS Manager یک Aرکورد با مشخصات زیر ثبت کردم:
29565

بعد از چندساعت برای تست یک فایل روی هاست دانلود آپلود کردم اما وقتی آدرسش رو وارد میکنم پیغام 404 میده!...
و خود دامنه dl.mysite.com پیغام default webpage میده !...

آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟!...
مثلا در قسمت DNS Manager و CNAME نباید چیزی وارد کنم ؟؟!
29566

یا روی هاست ها ساب دامنه بسازم؟!...
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!.

peym@n
January 5th, 2016, 20:49
درود
یک رکورد a به اسم dl و آی پی سرور دانلودتون بزنید
و اگر دامنه بین المللی باشه از پنل دامنه نیز رکورد a بزنید اگر هاست سایتون مشکلی پیش اومد فایل های دانلودیتون مشکلی پیش نیاد و ping دهد
موفق باشید

sajadtnt
January 5th, 2016, 23:09
درود
یک رکورد a به اسم dl و آی پی سرور دانلودتون بزنید
و اگر دامنه بین المللی باشه از پنل دامنه نیز رکورد a بزنید اگر هاست سایتون مشکلی پیش اومد فایل های دانلودیتون مشکلی پیش نیاد و ping دهد
موفق باشید
مرسی از پاسختون.
همینطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید, a رکورد رو ایجاد کردم...
اما بنظرم مشکلی وجود داره, چون با بازکردن ساب دامنه dl.mysite.ir میره به هاست اصلی و فایلهای هاست دانلود رو نمایش نمیده!...
خیر دامنه ir هست بین المللی نیست!...
دوستان چه کنم؟...

- - - Updated - - -

دوستان توی قسمت
DNS Manager موقع ایجاد a رکورد, باید

آی پی سرور دانلود
(همونی که باهاش وارد سی پنل میشم)
رو بدم یا یکی از

NameServer های هاست دانلود

؟؟!.

peym@n
January 6th, 2016, 00:37
درود دوست عزیز از طریق PING گرفتن از دی ان اس سرور دانلود میتوانید آی پی سرور دانلودتون رو پیدا کنید اگر موفق نشدید به میزبان هاست دانلودتون تیکت دهید و بپرسید ای پی سرو رو در قسمت رکورد A باید شما ای پی سرور دانلودتون رو وصل کنید با این کار دستور میدید dl.usite.ir از این ای پی خونده بشه همچنین توجه کنید از جای گه خرید کردید هاست دانلودتون رو رو با دامنه dl.usite.ir ساخته باشند موفق باشید