توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی اطلاع از ایمیل دریافت شده
demonse2
January 5th, 2016, 19:52
درود
من یه ایمیل توی هاستم درست کردم برای ایمیل زدن به کاربرا و... امااز اونجایی که فراموش میکنم ایمیل را چککنم ببینم ایمیل جدید دارم یا نه خواستم بدونم راهی هست که من به ۱ راه دیگه متوجه بشم که ایمیل جدید دارم ؟
مثلا الان من واسه جیمیلم وقتی ایمیل دارم تو گوشی هم نوتیفکشینش میاد و سریع متوجه میشم
mizban97
January 5th, 2016, 19:56
درود
من یه ایمیل توی هاستم درست کردم برای ایمیل زدن به کاربرا و... امااز اونجایی که فراموش میکنم ایمیل را چککنم ببینم ایمیل جدید دارم یا نه خواستم بدونم راهی هست که من به ۱ راه دیگه متوجه بشم که ایمیل جدید دارم ؟
مثلا الان من واسه جیمیلم وقتی ایمیل دارم تو گوشی هم نوتیفکشینش میاد و سریع متوجه میشم
سلام
میتونید کاری کنید ایمیل هاتون روی جیمیل فوروارد بشه
تو گوگل سرچ کنید اموزشش موجود هست.
fadak
January 5th, 2016, 21:32
سلام
دوست عزیز میتونید ایمیل خودتون رو توی برنامه ایمیل گوشی وارد کنید که مثل جیمیل براتون نوتیفیکیشن بیاد
fireserver
January 5th, 2016, 21:37
درود
سلام
با استفاده از قسمت account در تنظیمات گوشی شما می توانید ایمیل خود را اضافه کنید
یا از طریق تنظیمات هاست ایمیل های دریافتی را به جیمیل خود فوروارد کنید که تقریباْ تمامی همکاران این کار را انجام می دهند.
SaeedFazlollahzadeh
January 5th, 2016, 22:10
تنظیمات مربوط به ایمیل mail@site.ir تون رو در قسمت accounts گوشی اضافه کنید. یکی از دو تنظیم ssl یا tsl رو وارد کنید در گوشی و بعد از نوشتن یوزرنیم و پسورد و در صورت ارتباط کامل با سرور، دیگه ایمیل های @site.ir تون هم مثل جیمیل روی گوشی میاد و با همون میتونید پاسخ بدید
در قسمت Mail Client Configuration در ایمیل هاست وارد بشید و در پایینش هم مشخصات رو میتونید ببینید که چه چیز هایی رو باید وارد کنید
اگر جایی در ورود اطلاعات مشکل داشتید، در تاپیک اعلام کنید تا راهنمایی بشید
قسمت manual رو پیدا کنید و مشخصات رو ببینید:
http://up.vbiran.ir/uploads/33469145202030640011_mail-wht.png
zigma4000
January 5th, 2016, 23:07
توی جیمیل میتونین تعریف کنید ایمیلتون رو، هم میتونید از جیمیل با اون ایمیلتون ایمیل بفرستید و هم میتونین ایمیل دریافت کنید.
در جیمیل به قسمت setting برین و در قسمت Accounts and Import میتونین تعریف کنید.