PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با افزونه آمارگیر و کش, کدام یک از بازدیدهای من واقعی است؟!

omid_dragon
January 5th, 2016, 20:07
سلام. من از افزونه کش w3 total cash برای کش سایت و از افزونه فارسی wp statistics برای آمارگیری استفاده میکنم. وقتی افزونه کش فعاله, افراد انلاین 2 یا 3 نفر و بازدید در هر دقیقه حدود 5 نفر است. افزونه کش رو غیرفعال میکنم میبینم افراد انلاین بین 10 تا 20 نفر و بازدید هر دقیقه بالای 10 تا 15 نفر است! کدام بازدید من واقعی است؟ آیا این 2 افزونه با هم مشکل دارند؟ تشکر

- - - Updated - - -

جالب اینجاست که بازدید مطالب قبلی و جدیدم هم خیلی بالا رفته و حدود 2 برابر شده!!

chaishpish
February 10th, 2016, 11:38
سلام دوست عزیز زیاد به آمار گیر ورد پرس دل نبند شما اون افزونه اضافه کردید سایتتون بهتر بالا بیاد برای آمارگیری بهتون پیشنهاد میکنم فقط از گوگل آنالیز استفاده کنید تنها امارگیری هست که دقیقا گزارشات رو به شما میده تمامی نرم افزار های دیگه مشکلاتی دارن و آمار دقیقی به شما نمیدن.

m2n
February 10th, 2016, 11:50
سلام. من از افزونه کش w3 total cash برای کش سایت و از افزونه فارسی wp statistics برای آمارگیری استفاده میکنم. وقتی افزونه کش فعاله, افراد انلاین 2 یا 3 نفر و بازدید در هر دقیقه حدود 5 نفر است. افزونه کش رو غیرفعال میکنم میبینم افراد انلاین بین 10 تا 20 نفر و بازدید هر دقیقه بالای 10 تا 15 نفر است! کدام بازدید من واقعی است؟ آیا این 2 افزونه با هم مشکل دارند؟ تشکر

- - - Updated - - -

جالب اینجاست که بازدید مطالب قبلی و جدیدم هم خیلی بالا رفته و حدود 2 برابر شده!!

به هیچ وجه توصیه نمیشه از افزونه اماره وردپرس استفاده کنید، حجم دیتابیس شدیدا بالا میره بهتره از آمارگیر رایگان piwik استفاده کنید.

emperatoor73
February 10th, 2016, 17:37
افزونه w3 total cash با همه هاست ها سازگار نیست
من رو یکی از سایت هام نصب کردم کل سایت را بهم ریخت ولی رو سایت دیگم که از سرور دیگری بود
نصب کردم به خوبی کار کرد. تو همیار وردپرس هم نوشته بود که افزونه w3 total cash با همه سرورها سازگار نیست و ممکنه اختلالاتی بوجود بیاره