PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در بخش فرم ثبت نام whmcs

rezah
January 5th, 2016, 18:50
سلام
من میخوام whmcs فرم ثبت نام وقتی میخوان عضو بشن الزاما فقط با حروف فارسی فقط کاربر بتونه ثبت نام کنه و با حروف انگلیسی خواست فیلدی را پر کنه بهش پیام بده زبانشو فارسی کنه و تا زمانی که زبانش فارسی نشده هیچ چیزی تو فیلد نوشته نشه
باید چجوری این کارو بکنم؟
مثلا من میهن وب هاستو دیدم که بصورتی کرده فقط میشه انگلیسی توش عضو شد ولی من میخوام فقط فارسی تو فرم نوشته بشه

chichosting.net
January 5th, 2016, 18:57
سلام
من میخوام whmcs فرم ثبت نام وقتی میخوان عضو بشن الزاما فقط با حروف فارسی فقط کاربر بتونه ثبت نام کنه و با حروف انگلیسی خواست فیلدی را پر کنه بهش پیام بده زبانشو فارسی کنه و تا زمانی که زبانش فارسی نشده هیچ چیزی تو فیلد نوشته نشه
باید چجوری این کارو بکنم؟
مثلا من میهن وب هاستو دیدم که بصورتی کرده فقط میشه انگلیسی توش عضو شد ولی من میخوام فقط فارسی تو فرم نوشته بشه

با درود
فارسی نکنید لاتین بگذارید بهتره
در ثبت دامنه های بین المللی برای کاربران با پروفایل فارسی با مشکل ارور ماژول ثبت دامنه مواجهه می شوید

rezah
January 5th, 2016, 22:27
با درود
فارسی نکنید لاتین بگذارید بهتره
در ثبت دامنه های بین المللی برای کاربران با پروفایل فارسی با مشکل ارور ماژول ثبت دامنه مواجهه می شوید

در حال حاظر نیاز به ارائه ثبت دامنه بین المللی از پنل خودم را ندارم و فقط دامنه ir نمایندگی دارم

- - - Updated - - -

کسی انجام نداده؟
یا حد اقل فقط با زبان انگلیسی وارد کنند
چون نمیخوام کاربران به دو زبان تو سایت عضو بشن

CYCLONER
January 5th, 2016, 22:55
در حال حاظر نیاز به ارائه ثبت دامنه بین المللی از پنل خودم را ندارم و فقط دامنه ir نمایندگی دارم

- - - Updated - - -

کسی انجام نداده؟
یا حد اقل فقط با زبان انگلیسی وارد کنند
چون نمیخوام کاربران به دو زبان تو سایت عضو بشن

با سلام

تو ir هم بازم به مشکل بر می خورید

rezah
January 5th, 2016, 23:12
با سلام

تو ir هم بازم به مشکل بر می خورید

خیر چون من از طرف فقط یه شناسه ایرنیک میخوام
من تالا ثبت دامنه ir داشتم ولی با اینکه پلن com ,net ,org هم گذاشتم تالا یه نفرم سفارش بین المللی نداده
اگه کسی داره بده اگه مشکل برخوردم بر میدارمش