PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید هاست از من و استفاده برای دیگری

SaeedFazlollahzadeh
January 5th, 2016, 16:48
سلام
تقریبا دو سه ماه پیش برای یکی از همکلاسی های دانشگاهی (صد البته پسر;)) دامنه و یه هاست یک ساله هم خریدم (دامنه=4000 و هاست=11000). یعنی حداقل قیمتی که میشد رو براش پیدا کردم برای هاست (کیفیت هاست نه برای خودم مهم بود و نه اصلا ایشون میدونه چی هست). سرش کلاه هم نذاشتم که هاست بد بگیرم. و هم چنین هنوز ریالی بهم پرداخت نکرده.
الان به صورت انسان دوستانه، من باید هر روز بکاپ بگیرم و مراقب سایتش باشم که دان شد، تیکت بزنم و بپرسم، اما خب قانونا، از اون جایی که هاست و دامنه به نام خودمه، قانونا میتونم استفاده های دیگری (باب میل خودم)) انجام بدم و خب اون شخص هم هیچ حقی نمیتونه داشته باشه و شکایتی هم نمیتونه.
و هم چنین موقع سررسید دامنه و هاست هم اگر تمدید نکنم (البته اگر بخواد بعد از یک سال، باز هم هزینه کنه که خیلی بعید میدونم)، باز هم شخص نمیتونه هیچ شکایتی بکنه یا حتی به صورت گفتمان بخواد که با هزینه ی خودم دوباره تمدید کنم.
اولا که با این تفاسیر، قانونا حق با منه؟ یا ایشون هم میتونه حقی داشته باشه؟
دوما اگه در طول این مدت باقی مانده، من هیچ بکاپی از سایت نگیرم و هیچ وقت هم اصلا به سایت سر نزنم و نبینم مشکل داره یا خیر، چطور؟
نکته ی مهم این که مبلغ 15هزار تومن پولی نیست که آدم بخواد با یکی بد بشه، اما خب ایشون بد حساب تشریف دارن و برای همینه که دارم این سوالات رو میپرسم.
البته این شخص مذکور، هم کلاسی و هم رشته ای دانشگاه من هست و همه ی کلاس ها هم با هم هستیم، اما خب بالاخره بهتره که بدونم که اگر حرفی زد و ادعایی کرد، بهش بگم هیچ حقی برای اعتراض نداره و این جوری ساکتش کنم
و این که منظورم از شکایت، دادگاه و دادسرا نیست! بگو مگو های دو نفر که به صورت تلفنی و حضوری و پیامی رخ میده رو میگم
آدم بدجنسی نیستم، ولی تا همین جا هم خیلی بهش در خیلی جا ها (به غیر از سایت) کمک کردم و آخرین خوبیم هم بهش، اگر خدا بخواد و خودم بخوام، همین خواهد بود
تشکر از پاسخ تون

007
January 5th, 2016, 17:01
س خوب معلوم هست تنها فرد مسیول شما هستین!(تاکنون)
بهتراست زودتر این مسله رو با رفیق خود مطرح کنین و مشکلاتتتون رو حل کنین
و درصورت خواستن دامنه و سایت +.... همه اطلاعات را به دوستتتون منتقل کنین و هزینشو هم بگیرین
اگرم نخواست لااقل تکلیف شما مشخص میشه و همیشه در نگرانی به سر نخواهید برد
ارادت

SaeedFazlollahzadeh
January 5th, 2016, 17:09
س خوب معلوم هست تنها فرد مسیول شما هستین!(تاکنون)
بهتراست زودتر این مسله رو با رفیق خود مطرح کنین و مشکلاتتتون رو حل کنین
و درصورت خواستن دامنه و سایت +.... همه اطلاعات را به دوستتتون منتقل کنین و هزینشو هم بگیرین
اگرم نخواست لااقل تکلیف شما مشخص میشه و همیشه در نگرانی به سر نخواهید برد
ارادت
البته من نه الان نگران این هستم که نکنه اطلاعاتش از بین بره و نه نگران پولم!
همین که به لحاظ حقوقی (نه انسانی و نه هیچ چیز دیگری)، حد و حدود خودم رو بدونم کافیه، و حتی اصلا دوست ندارم در این مورد باهاشون صحبت کنم، چون مطمئنم میگه فلان بخش سایت مثلا میخوام اینجوری بشه و برام درست کن.
این جوری روشنگری کنم که میخوام باهاش برای همیشه قهر کنم و تنها منتظر یک بهانه ی کوچک هستم تا تمامی ماجراهای گذشته+فعلی رو بهش یاداوری کنم و تمام.
AminArjmand
January 5th, 2016, 17:10
سلام
تقریبا دو سه ماه پیش برای یکی از همکلاسی های دانشگاهی (صد البته پسر;)) دامنه و یه هاست یک ساله هم خریدم (دامنه=4000 و هاست=11000). یعنی حداقل قیمتی که میشد رو براش پیدا کردم برای هاست (کیفیت هاست نه برای خودم مهم بود و نه اصلا ایشون میدونه چی هست). سرش کلاه هم نذاشتم که هاست بد بگیرم. و هم چنین هنوز ریالی بهم پرداخت نکرده.
الان به صورت انسان دوستانه، من باید هر روز بکاپ بگیرم و مراقب سایتش باشم که دان شد، تیکت بزنم و بپرسم، اما خب قانونا، از اون جایی که هاست و دامنه به نام خودمه، قانونا میتونم استفاده های دیگری (باب میل خودم)) انجام بدم و خب اون شخص هم هیچ حقی نمیتونه داشته باشه و شکایتی هم نمیتونه.
و هم چنین موقع سررسید دامنه و هاست هم اگر تمدید نکنم (البته اگر بخواد بعد از یک سال، باز هم هزینه کنه که خیلی بعید میدونم)، باز هم شخص نمیتونه هیچ شکایتی بکنه یا حتی به صورت گفتمان بخواد که با هزینه ی خودم دوباره تمدید کنم.
اولا که با این تفاسیر، قانونا حق با منه؟ یا ایشون هم میتونه حقی داشته باشه؟
دوما اگه در طول این مدت باقی مانده، من هیچ بکاپی از سایت نگیرم و هیچ وقت هم اصلا به سایت سر نزنم و نبینم مشکل داره یا خیر، چطور؟
نکته ی مهم این که مبلغ 15هزار تومن پولی نیست که آدم بخواد با یکی بد بشه، اما خب ایشون بد حساب تشریف دارن و برای همینه که دارم این سوالات رو میپرسم.
البته این شخص مذکور، هم کلاسی و هم رشته ای دانشگاه من هست و همه ی کلاس ها هم با هم هستیم، اما خب بالاخره بهتره که بدونم که اگر حرفی زد و ادعایی کرد، بهش بگم هیچ حقی برای اعتراض نداره و این جوری ساکتش کنم
و این که منظورم از شکایت، دادگاه و دادسرا نیست! بگو مگو های دو نفر که به صورت تلفنی و حضوری و پیامی رخ میده رو میگم
آدم بدجنسی نیستم، ولی تا همین جا هم خیلی بهش در خیلی جا ها (به غیر از سایت) کمک کردم و آخرین خوبیم هم بهش، اگر خدا بخواد و خودم بخوام، همین خواهد بود
تشکر از پاسخ تون
به دشمنت خوبی بکن اما به دوست نه@
تجربشو داشتم دوست عزیز
بحث دوستی با کار رو جدا کنید تا گرفتار مشکلاتش نشید###
کار جدا دوستی جدا اینطوری مشکلی پیش نخواهد آمد

farhadhelix
January 6th, 2016, 12:42
موضوع رو بهش بگید بهتره
ما هم مورد داشتیم
هنونطور که دوستمون گفت کار رو از رفاقت جدا کنید همیشه

kool
January 6th, 2016, 15:31
معمولا وقتی آدم می خواد خوبی کنه آخرش بد تموم میشه... نمیدونم چرا!
ولی الان به جای اینکه با خودتون درگیر بشید پولش به کنار دوستتون هست شاید بده شاید نده. ولی حداقلکار باید شما بهش اطلاع و آگاهی بدید که چه وظیفه ای داره در مقابل نگهداری سایت خودش!

SaeedFazlollahzadeh
January 6th, 2016, 15:47
معمولا وقتی آدم می خواد خوبی کنه آخرش بد تموم میشه... نمیدونم چرا!
ولی الان به جای اینکه با خودتون درگیر بشید پولش به کنار دوستتون هست شاید بده شاید نده. ولی حداقلکار باید شما بهش اطلاع و آگاهی بدید که چه وظیفه ای داره در مقابل نگهداری سایت خودش!
خب یوزرنیم و پسورد سی پنل و یوزرنیم در هاستینگ به نام منه و اکانت خودمه و دامنه هم که به نام خودمه. اختیار تام در همه ی موارد، به جز وب سایت که دسترسی خودم رو محدود کردم و از مدیر کل به ویرایشگر کاهش دادم.
بنابراین هیچ جوره نمیتونه از سایتش بکاپ بگیره، و حتی برای ارتقای افزونه های وردپرس هم باید در قسمت آپدیت، یوزرنیم و پسورد رو برای ftp وارد کنه که اون رو نداره.
افزونه ی بکاپ گیری از دیتابیس رو هم قبلا روی وب سایت خودم امتحان کرده بودم که نتیجه نگرفتم.
البته دلیل اصلی این که دسترسی هیچ چیز رو بهش ندادم، این بوده که میترسیدم بزنه دستکاری کنه و خراب کنه (چه اون موقع و چه الان هم دلیل اصلی همینه)
دقیقا آخر خوبی، بد تموم میشه (هم خودم در حق خوبی یکی، بدی بهش کردم و هم بهم در خیلی جا های دیگه بدی شد) (راستگویم)
تشکر از راهنمایی ها تون

ParsWebIT
January 6th, 2016, 16:59
این جوری روشنگری کنم که میخوام باهاش برای همیشه قهر کنم و تنها منتظر یک بهانه ی کوچک هستم تا تمامی ماجراهای گذشته+فعلی رو بهش یاداوری کنم و تمام.

میخواین 15 تومنو بکوبید تو چشش و تموم!!!:-&
خوب قهر کنید باهاش بعد با کمال بی شرمی "تمامی ماجراهای گذشته+فعلی رو بهش یاداوری کنید" و تموم :-ss
اینجا انجمن تخصصی هست خیر سرش :62:
جای مشورت برای قهر بچها نیست برید به یارو بگید سر 15 تومن دارم اینقدر خود خوری میکنم که تاپیک زدم:61::61:
وقتی قهر رو کردید! این تاپیک رو هم پرینت بگیرید بدید دستش :))

**در کل شما خودتون منطق دارین، این طور وقتا اگه دیدین طرف آشناس اما سو استفاده چی هست میگید برو از فلان جا خودت بخر
من کاراشو میکنم بعد به طرف یاد میدین چطوری سایتش رو آپدیت کنه طی 1 جلسه 2 ساعته، همین.
نه شما بد میشین نه طرف
**
من مشتری فوق العاده نزدیک دارم میگه هاست میخوام آدرس سایت همکار رو میدم بره بخره
سایت خودم رو نمیدم چون وقت حمالی برای سواستفاده چی های به اسم آشنا رو ندارم.

SaeedFazlollahzadeh
January 6th, 2016, 17:20
میخواین 15 تومنو بکوبید تو چشش و تموم!!!http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/31.gif

خوب قهر کنید باهاش بعد با کمال بی شرمی "تمامی ماجراهای گذشته+فعلی رو بهش یاداوری کنید" و تموم http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/42.gif

اینجا انجمن تخصصی هست خیر سرش http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/62.gif

جای مشورت برای قهر بچها نیست برید به یارو بگید سر 15 تومن دارم اینقدر خود خوری میکنم که تاپیک زدمhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/61.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/61.gif

وقتی قهر رو کردید! این تاپیک رو هم پرینت بگیرید بدید دستش http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/21.gif

**در کل شما خودتون منطق دارین، این طور وقتا اگه دیدین طرف آشناس اما سو استفاده چی هست میگید برو از فلان جا خودت بخر
من کاراشو میکنم بعد به طرف یاد میدین چطوری سایتش رو آپدیت کنه طی 1 جلسه 2 ساعته، همین.
نه شما بد میشین نه طرف
**
من مشتری فوق العاده نزدیک دارم میگه هاست میخوام آدرس سایت همکار رو میدم بره بخره
سایت خودم رو نمیدم چون وقت حمالی برای سواستفاده چی های به اسم آشنا رو ندارم.
اصلا تنها هدف من از تاپیک این بود که بدونم با تمام توضیحات بالا، حق کامل با من هست دیگه یا نه!
نه 15 تومن مبلغیه که به خاطرش کاری کنم و نه هیچ چیز دیگه ای.
صرفا میخواستم حق و خقوق خودم رو، پیش از حوادث احتمالی، بدونم
البته دوستان دیگه لطف کردن راهنمایی کردند، اما اصل حرف بنده همون حق و حقوق و بحث و جدل و حتی شکایت بوده که بدونم من تا چه میزان حق دارم که به اون میزانی که فکر میکردم دارم، مطمئن شدم و تمام
(شرمنده، اما گزارش شد :دی)
اگر مغزم یاری کرد، ایشالا دفعه ی بعدی چنین میکنم حتما و این نصیحت شما رو آویزه ی گوشم میکنم