PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در حذف ساب دامین

yozar30f
January 4th, 2016, 16:34
سلام و درود
من ی ساب دامین ایجاد کرده بودم بعد اومدم حذفش کردم که به ی هاست دیگه وصلش کنم اما بعد از حذف وقتی ادرس ساب دامین رو میزنی این ارور رو میده و نمیتونم با هاست دیگم ستش کنم... لطفا راهنمایی کنید...
Apache is functioning normally

Hi Data
January 4th, 2016, 16:41
شما باید dns های اون ساب دامین رو به ip اون سرور وصل کنید

زیرساخت
January 4th, 2016, 16:46
سلام و درود
من ی ساب دامین ایجاد کرده بودم بعد اومدم حذفش کردم که به ی هاست دیگه وصلش کنم اما بعد از حذف وقتی ادرس ساب دامین رو میزنی این ارور رو میده و نمیتونم با هاست دیگم ستش کنم... لطفا راهنمایی کنید...

ابتدا باید ساب دامین را به همراه اطلاعات کامل شامل دایرکتوری مخصوص آن ساب دامین و محتویات حذف کنید.
سپس یک A Record با نام مورد نظر مثلا dl به آی پی مقصد تعریف کنید.
در انتها اکانت خود را در سرور مقصد ایجاد و استفاده کنید.

yozar30f
January 4th, 2016, 16:55
این کارو انجام دادم ولی در اصل باید قبل این که تنظیم کنی ساب دامینو از روی هاست اصلی پاک کنی من پاک که میکنم این ارورو میده ..

29552

- - - Updated - - -

ابتدا باید ساب دامین را به همراه اطلاعات کامل شامل دایرکتوری مخصوص آن ساب دامین و محتویات حذف کنید.
سپس یک A Record با نام مورد نظر مثلا dl به آی پی مقصد تعریف کنید.
در انتها اکانت خود را در سرور مقصد ایجاد و استفاده کنید.

خیلی ممنون از پاسختون حتی محتویات درون پوشه ای که به هنگام ایجاد ساب دامین ایجاد میشه یا میتونم محتویات رو انتقال بدم بعد اون پوشه رو حذف کنم؟

زیرساخت
January 4th, 2016, 17:00
این کارو انجام دادم ولی در اصل باید قبل این که تنظیم کنی ساب دامینو از روی هاست اصلی پاک کنی من پاک که میکنم این ارورو میده ..

29552

- - - Updated - - -

خیلی ممنون از پاسختون حتی محتویات درون پوشه ای که به هنگام ایجاد ساب دامین ایجاد میشه یا میتونم محتویات رو انتقال بدم بعد اون پوشه رو حذف کنم؟

مهم حذف ساب دامین از بخش Subdomain Management هست. اگر به اطلاعات دایرکتوری که در ایجاد ساب دامین ایجاد شده نیاز دارید یا منتقل کنید و یا تغییر نام دهید تا در آدرس دهی سایت اختلال ایجاد نکند.
ممکن است با توجه به اینکه قبلا این آدرس ساب دامین بوده و به رکورد تغییر داده خواهد شد نیازمند گذشت چند ساعت باشد.
کش مرورگر خود را نیز با ctrl+F5 خالی کنید.

yozar30f
January 4th, 2016, 17:30
الان ساب دامین اوکی شده اما هاست جدید سی پنل هست هاست قبلی دایرکت ادمین مشکلی ایجاد نممیشه هنوز ست نشده کسی میدونه چقد طول میکشه تا فعال بشه؟