ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت جهت انتخاب دامنه برای هاستینگ ( ir یا net ) ؟؟؟!

Saati
January 4th, 2016, 13:16
درود به دوستان،

یک ریسلری کوچک دارم و به صورت معمولی کار طراحی وب سایت انجام میدم. و روی دامنه نامرتبط به موضوع، به صورت محدود به دوستان و آشنایان سرویس میدم. قصد دارم کار رو کمی گسترش بدم و روی دامنه جدید ادامه بدم.

البته خودم در حوزه دامنه فعالیت دارم و احساس میکنم به همین دلیل حساسیت و وسواس خاصی روی انتخاب دامنه دارم. مسلما مشورت و استفاده از نظرات دیگران بی شک راهنمای خوبی میتونه باشه. (چند تا عقل بهتر از یک عقل میتونه مفید باشه)

حالا با در نظر گرفتن اینکه پسوند .com نام انتخابی، در مالکیت خارجی هاست و مالک کمتر از 10 هزار دلار نمیفروشه، باید از بین پسوند .net و ir یکی رو انتخاب کنم.

دو راه دارم. یا باید همه چی، هاست، whmcs و لایسنس و ... رو روی .net بیارم و ای ار رو پارک کنم روش. یا اینکه سایت اصلی روی ir باشه و هاست و لایسنس و این موارد که بحث تحریم و محدودیت وجود داره با .net بگیرم.

حتما از نظر دوستان استفاده میکنم و پیش پیش تشکر میکنم.

salar123
January 4th, 2016, 13:41
اگه میخوای گواهی ssl استفاده کنی .net بهتره از شرکتای معتبر میتونی ارزون ssl بگیری البته اینم بگم اگه نام ایران تو سایتت هم باشه بهت ssl نمیدن این شرکنت
مثلان : iran.net

زیرساخت
January 4th, 2016, 13:45
سلام
با هر دو پسوند ثبت کنید و محتوای اصلی را روی net. قرار دهید.
علاوه بر مسائلی که خودتان ذکر کردید موارد دیگری نیز وجود دارد که توصیه می شود net. دامنه اصلی باشد.

ToooPDL
January 4th, 2016, 15:29
سلام
هاستینگ میخوای چکار ممد :d
بنظرم رو .net کار کن. آی آر رو بنداز کنار

خصوصیتو خالیش کن کارت دارم /:)

khabaloo
January 27th, 2016, 01:35
بهتره حداقل یکیش بین المللی باشه

joomla2
January 27th, 2016, 03:27
سلام.
یه نام جدید انتخاب کنید. یه چیزی که بتونید دامنه com اون رو ثبت کنید. داشتن دامنه com به نظرم خیلی مهمه و ارزش پیدا میکنه در آینده کارت

nima17701
January 27th, 2016, 08:42
سلام
دامنه بین المللی به جز مواردی که فرمودید، از لحاظ ست شدن سریع دی ان اس و .. نیز مناسب تر است.
بهتره از .net استفاده کنید و .ir رو پارک کنید.
سپاس