PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر d ان اس

tmfar
October 7th, 2010, 22:46
سلام دوستان من دوتا دی ان اس دارم که قبلاً توسط دیتاسنتر ست شده به این شکل :

ns1.222.222.222.333
ns2.222.222.222.444
و توی پنل دومینم هم رفتم از Child Name Server درست کردم والان سایت ها قشنگ بالا میان مشکلی ندارم .

فقط می خوام یه کاری بکنم می خوام یکی از آی پی ها رو حذف کنم و از نو دی ان اس ست کنم و برم دامنه پنل و اوکی کنم .

می خوام اینطوری باشه دی ان اس هام :

ns1.222.222.222.444
ns2.222.222.222.444

یعنی هر دو دی ان اس یک آی پی در مورد تنظیمات دامنه کاملاً آشنا هستم فقط سی پنل رو نمی دونم .

خواهشاً یکی بیاد کامل از صفر شروع کنه به گفتن که کجا برم وچیکار کنم ببینید من قبل از زدن این تاپیک خیلی جستجو کردم سه تا تاپیک مرتبط پیدا کردم که قشنگ توضیح داده نشده بود مثلاً dns zone و اینا گفته شده بود توش من تقریباً هیچی نفهمیدم.

یکی اگه اینو از پایه بگه به کجاها برم و چیکار کنم تا دی ان اس درست کنم ممنون میشم .

tmfar
October 8th, 2010, 01:28
دوستان افتخار پاسخگویی نمی دن ؟

Online24
October 8th, 2010, 01:38
کلیه متغییر های مربوط به DNS های یک سایت در DNS zone آن قرار دارند ! این قسمت رو مطابق با شرایطتون ویرایش کنید .

tmfar
October 8th, 2010, 10:59
ممنون اما من گفتم که مبتدی تشریف دارم توضیح دقیق می خوام البته همه موارد dns zone رو بلدم اما ترسم اینه که اشتباه برم یه بنده خدایی توضیح بده ممنون میشم.

info_dlsong
October 8th, 2010, 13:21
سلام

Server Configuration=>Basic cPanel/WHM Setup

در قسمت name server نیم سرور های دلخواهتون رو وارد کنید و براش a entry اضافه کنید

البته این فکر نمیکنم نیم سرور یوزر هایی که ثبلا ساخته شدن رو تغییر بده
برای تغییر نیم سرور یوزرهایی که از قبل ساخته شدن:

DNS Functions=>Edit DNS Zone

اگه سوالی براتون پیش اومد با یاهو آیدیم تماس بگیرین