توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم Easyphp در VPS Windows
amirreza22
October 7th, 2010, 22:17
برنامه EasyPHP-5.3.2i رو روی VPS ویندوز نصب کردم، تا فایلهامو وقتی توی پوشه www میریزم، با وارد کردن آی پی VPS فایلها نمایش داده بشه.
نصب انجام شده ، آی*** سبز Apache و Mysql در taskbar هست ولی نمیدونم الان باید چه تغییری توی برنامه بدم تا اجرا بشه،چون وقتی IP VPS رو که وارد میکنم، چیزی نمیاد.
در این مورد سرچ کردم اما آموزش درستی پیدا نکردم، توی اغلب تاپیکها یا پیشنهاد کردن از یه برنامه دیگه استفاده کن یا درست جواب ندادن. اگر کسی بلده ممنون میشم همینجا توضیح بـــده
alborzhost
October 7th, 2010, 22:29
سلام
مشخصات رو بفرستید براتون اوکی کنم.
با تشکر
robot
October 8th, 2010, 02:03
پورت 80 شما باز است ؟؟؟ جلوی ای پی xxx.x.xxx.xx:8080 باز نمیشه ؟
بهتر بود برای این کار IIS استفاده میکردی یا Xmmap
amirreza22
October 8th, 2010, 12:10
سلام
مشخصات رو بفرستید براتون اوکی کنم.
با تشکر
ممنون میشم همینجا توضیح بدید.، البته اگه دردسر داره و سخته فرق میکنه :)
پورت 80 شما باز است ؟؟؟ جلوی ای پی xxx.x.xxx.xx:8080 باز نمیشه ؟
بهتر بود برای این کار IIS استفاده میکردی یا Xmmap
پورت 8080 باز نمیشه. ولی فکر نکنم به این مربوط باشه. تا اونجایی که میدونم باید یه سری تغییرات توی برنامه انجام بدیم.
ورژن برنامه که استفاده میکنم EasyPHP-5.3.2i هست.
رم VPS من 512 هست، ازش برای V..N استفاده میکنم و Easyphp هم برای اجرا یه فایل php که اطلاعات کاربرها رو از NTTACT میگیره نصب کردم.
robot
October 8th, 2010, 15:56
من دارم از تجربیاتم میگم خب [-(
شما httpd.conf را ادیت کنید و در خط زیر بچای 80 قرار دهید 8080 ببیند باز میشه !!
Listen 127.0.0.1:80
و دوباره تست کنید!!!! توی خود vps اول تست کنید !
منم همین مشکل را داشتم ک xammp نصب کردم و بیخیال easyPHP شدم با این مشخصات سیستمی ک شما دادید بهتون پیشنهاد میکنم xampp نصب کنید....
HugeServer
October 8th, 2010, 16:01
شما باید پورت ۸۰ رو روی فیروال خود باز کنید. و از ان استفاده نمایید.
amirreza22
October 9th, 2010, 13:15
شما باید پورت ۸۰ رو روی فیروال خود باز کنید. و از ان استفاده نمایید.
وقتی میرم روی فایروال میگه یه برنامه دیگه درحال اجراست و شما نمی تونید فایروال رو باز کنید.
من دارم از تجربیاتم میگم خب [-(
شما httpd.conf را ادیت کنید و در خط زیر بچای 80 قرار دهید 8080 ببیند باز میشه !!
Listen 127.0.0.1:80
و دوباره تست کنید!!!! توی خود vps اول تست کنید !
منم همین مشکل را داشتم ک xammp نصب کردم و بیخیال easyPHP شدم با این مشخصات سیستمی ک شما دادید بهتون پیشنهاد میکنم xampp نصب کنید....
اینکار رو هم کردم درست نشد..
فکر کنم مشکل از فایروال باشه، به مدیریت گفتم درستش کنه.
فقط بین این برنامه ها مثل easyphp و xammp و برنامه های دیگه کدومش میزان رم کمتری مصرف میکنه و بهتره؟
چون من میخوام بین NTTACT و PHP خونده بشه با xammp هم میشه؟