توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد کلود سرور
serverstar.ir
January 2nd, 2016, 16:27
سلام دوستان کسی راجب ایجاد کلود سرور از 2 یا 3 سرور اختصاصی اطلاع و تجربه داره ؟
حالا با openstack و یا هر برنامه دیگه ای
اگر اطلاعات رایگان هم نباشد هزینه را در خدمتیم
Zagrio.com
January 2nd, 2016, 22:34
سلام دوستان کسی راجب ایجاد کلود سرور از 2 یا 3 سرور اختصاصی اطلاع و تجربه داره ؟
سلام
در خصوص Cloud اولین نکته فراهم کردن یک فضای Storage هست که سیستم های عامل های مختلف (مجازی ساز ها) بتونند ماشین ها رو روی اونها ببینند.
مابقی کار زیاد پیچیده نیست، باید بررسی کنید آیا سرویس ها را می خواهید بر مبنای Cloud راه اندازی کنید (مثلا فایل سرور یا SQL یا ..) و یا خود ماشین های مجازی را.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
زاگریو برای بسیاری از شرکت های خصوصی و برند ها بین المللی معتبر این سرویس را در ایران راه اندازی کرده است.
با سپاس
007
January 2nd, 2016, 22:51
س
میتوانین سوالات و مشکلات خود را مطرح کنین و جواب بگیرین
دوس ت عزیز خیلی از عزیزان لااقل برای تست این سرویس رو راه اندازی کردن و یا در محیطهای اداری ران کردن و
اطلاعات خوبی در این زمینه دارند.
اراذت
j4b3r
January 2nd, 2016, 22:58
سلام
من وقت نداشتم کلود رو راه اندازی کنم ولی از کلود استفاده تجاری میکنم.
و برای راه اندازی تسلط کافی بر موارد مورد نیاز دارم.
خوشحال میشم بتونم به شما کمک کنم
serverstar.ir
March 1st, 2016, 15:42
تشکر از دوستان کلا شما فرض کنید که میخوایم 2 یا 3 سرور را بصورت کلود در بیاریم و این سرور ها کار یک سرور را انجام بدن
از ابتدا با برنامه ای که نیاز است این کار انجام بشه میخوام بدونم
March 1st, 2016, 16:06
درود
نوع استفاده خودتون هم بفرمائید برای چی هست ؟
چه منابعی میخواین به صورت کلود راه اندازی بشه ؟و همچنین سرور ها کجا هستند همه پیش هم هستند ؟
ما الان این مورد را تست کردیم و خیلی هم خوب داره جواب میده البته برای یک پروژه خاص در کولوکیشن خودمون بوده.
serverstar.ir
March 6th, 2016, 16:12
درود
نوع استفاده خودتون هم بفرمائید برای چی هست ؟
چه منابعی میخواین به صورت کلود راه اندازی بشه ؟و همچنین سرور ها کجا هستند همه پیش هم هستند ؟
ما الان این مورد را تست کردیم و خیلی هم خوب داره جواب میده البته برای یک پروژه خاص در کولوکیشن خودمون بوده.
سلام کلا نصب تک سیستم عامل سنتوز است برای میزبانی سایت و یا ایجاد دانلود سنتر بله پیش هم است و هم میتونه نباشد در 2 کشور جدا باشد
- - - Updated - - -
پاسخی نبود ؟
TU5
March 6th, 2016, 17:11
برای ایجاد دانلود سنتر به جای کلود از cdn استفاده کنید.
یا لود بالانسینگ
serverstar.ir
March 8th, 2016, 14:40
فقط دانلود سنتر نیست میزبان سایت هم است
Zagrio.com
March 9th, 2016, 10:35
تشکر از دوستان کلا شما فرض کنید که میخوایم 2 یا 3 سرور را بصورت کلود در بیاریم و این سرور ها کار یک سرور را انجام بدن
از ابتدا با برنامه ای که نیاز است این کار انجام بشه میخوام بدونم
چیزی که شما به عنوان عملکرد Cloud در ذهن دارید با چیزی که بصورت منطقی در سرور ها تنظیم می شود کمی متفاوت است.
توضحیاتی مختصر و کلی:
1- یک نرم افزار خاص برای ایجاد آن صرفا وجود ندارد، ترکیبی از چندین نرم افزار و مهم تر از آن راه کار شما برای بهره برداری از آن در طراحی تاثیر گذار است.
2- نوع استفاده سطح Application های زیرساخت شما برای کاربران مهم است (نوع و تعداد WebServer، بانکهای اطلاعاتی، مجازی ساز و ...)
3- Cloud شما بصورت ساده در یک Site یا نقطه قابل راه اندازی است و در صورت نیاز به استفاده از آن بصورت MultiSite موارد بسیار بسیار زیادی را می بایست در طراحی در نظر گرفت.