توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی برای سرور بازی (minecraft)
AmiraliZaman
January 2nd, 2016, 16:02
سلام من مشخصات یک سرور مجازی خوب با پینگ کم و در اصطلاح بدون لگ برای راه اندازی سرور گیم ماینکرافت می خواستم. اگه میشه مشخصات یک سرور مجازی برای چنین موضوعی را به من بگین مثلا چه مقدار رم سی پیو و از جمله این موارد. بنده می خوام حدود 70 تا 80 نفر روی سرور بنده باشند و همینطور بدون لگ باشد. ممنون! و حتما در ایران باشد مرسی!
TeraServerCo
January 2nd, 2016, 19:32
سلام من مشخصات یک سرور مجازی خوب با پینگ کم و در اصطلاح بدون لگ برای راه اندازی سرور گیم ماینکرافت می خواستم. اگه میشه مشخصات یک سرور مجازی برای چنین موضوعی را به من بگین مثلا چه مقدار رم سی پیو و از جمله این موارد. بنده می خوام حدود 70 تا 80 نفر روی سرور بنده باشند و همینطور بدون لگ باشد. ممنون! و حتما در ایران باشد مرسی!
برای 30 الی 60 بازیکن 3 گیگ رم
برای 60 به بالا 8 گیگ رم توسیعه شده
افر رم 3
سرور مجازی ایران ترافیک محدود رم 3
CPU :Intel® Xeon® Processor E5-2640 v2 2core
RAM : 3 GB Ram DDR3
Hard : 80 GB Sata 3
1 گیگابایت برای میکروتیک
Port : 2x 1Gbps
Bandwidth : 400 GB
Panel Reboot : YES
ماهانه 90 هزار
سرور مجازی ایران ترافیک محدود رم 4
CPU :Intel® Xeon® Processor E5-2640 v2 3core
RAM : 4 GB Ram DDR3
Hard : 120 GB Sata 3
1 گیگابایت برای میکروتیک
Port : 2x 1Gbps
Bandwidth : 500 GB
Panel Reboot : YES
ماهانه 120 هزار
قیمت هر 50 گیگ ترافیک مازاد 8 هزار تومان
قیمت هر 100 گیگ ترافیک مازاد 16 هزار تومان
قیمت هر 500 گیگ ترافیک مازاد 75 هزار تومان
برای تست تیکت ارسال کنید
https://portal.teraserver.ir/cart.php
mobinhost.in
January 3rd, 2016, 15:06
با سلام و احترام
چه میزان منابع نیاز دارید ؟
RoobinaServer
January 3rd, 2016, 15:16
با سلام و احترام
از 70 هزار تومان و رم 2 گیگ با ترافیک نامحدود در ایران قابل ارائه میباشد.
سلام سرور ماین کرافت اگه مپ شما نامحدود باشه و لیمیت نباشه حداقال رم 4 رو در نظر بگیرید