PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی برای سرور بازی (minecraft)

AmiraliZaman
January 2nd, 2016, 16:02
سلام من مشخصات یک سرور مجازی خوب با پینگ کم و در اصطلاح بدون لگ برای راه اندازی سرور گیم ماینکرافت می خواستم. اگه میشه مشخصات یک سرور مجازی برای چنین موضوعی را به من بگین مثلا چه مقدار رم سی پیو و از جمله این موارد. بنده می خوام حدود 70 تا 80 نفر روی سرور بنده باشند و همینطور بدون لگ باشد. ممنون! و حتما در ایران باشد مرسی!

TeraServerCo
January 2nd, 2016, 19:32
سلام من مشخصات یک سرور مجازی خوب با پینگ کم و در اصطلاح بدون لگ برای راه اندازی سرور گیم ماینکرافت می خواستم. اگه میشه مشخصات یک سرور مجازی برای چنین موضوعی را به من بگین مثلا چه مقدار رم سی پیو و از جمله این موارد. بنده می خوام حدود 70 تا 80 نفر روی سرور بنده باشند و همینطور بدون لگ باشد. ممنون! و حتما در ایران باشد مرسی!

برای 30 الی 60 بازیکن 3 گیگ رم
برای 60 به بالا 8 گیگ رم توسیعه شده

افر رم 3

سرور مجازی ایران ترافیک محدود رم 3

CPU :Intel® Xeon® Processor E5-2640 v2 2core
RAM : 3 GB Ram DDR3
Hard : 80 GB Sata 3
1 گیگابایت برای میکروتیک
Port : 2x 1Gbps
Bandwidth : 400 GB
Panel Reboot : YES
ماهانه 90 هزار

سرور مجازی ایران ترافیک محدود رم 4

CPU :Intel® Xeon® Processor E5-2640 v2 3core
RAM : 4 GB Ram DDR3
Hard : 120 GB Sata 3
1 گیگابایت برای میکروتیک
Port : 2x 1Gbps
Bandwidth : 500 GB
Panel Reboot : YES
ماهانه 120 هزار

قیمت هر 50 گیگ ترافیک مازاد 8 هزار تومان
قیمت هر 100 گیگ ترافیک مازاد 16 هزار تومان
قیمت هر 500 گیگ ترافیک مازاد 75 هزار تومان

برای تست تیکت ارسال کنید

https://portal.teraserver.ir/cart.php

mobinhost.in
January 3rd, 2016, 15:06
با سلام و احترام
چه میزان منابع نیاز دارید ؟

RoobinaServer
January 3rd, 2016, 15:16

با سلام و احترام

از 70 هزار تومان و رم 2 گیگ با ترافیک نامحدود در ایران قابل ارائه میباشد.

پکیج ها : http://www.roobinaserver.ir/vps-unlimitedbw-unmeteredbw-iran.php

باتشکر

TheEnnd
January 4th, 2016, 03:11

سلام سرور ماین کرافت اگه مپ شما نامحدود باشه و لیمیت نباشه حداقال رم 4 رو در نظر بگیرید

رم 2048M DDR3
فضای هارد 50 گیگ
پهنای باند نامحدود
پورت 1000Mbps
پردازنده 1Core, 2.0Ghz

یک عدد آیپی اختصاصی

موقعیت ایران
آسیاتک
تومان60,000 ماهانه

رم 4069M DDR3
فضای هارد 100 گیگ
پهنای باند نامحدود