PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا می دانید؟ وردپرس

زیرساخت
January 2nd, 2016, 14:21
- وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است.
- وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز و رایگان است.
- وردپرس در ابتدا فقط یک سیستم وبلاگ نویسی بوده است و سیر تکاملی آنرا به سوی CMS بودن هدایت کرده است.
- بیش از 3 میلیون وبسایت با وردپرس راه اندازی شده است.
- پروژه وردپرس از سال 2003 راه اندازی شده است.
- نام وردپرس توسط Christine Selleck پیشنهاد شده است.
- Matt Mullenweg بنیانگذار وردپرس است.
- وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای دنیاست.
- وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای تحت زبان php است.
- سایت های بسیار مهم و بزرگی با وردپرس ساخته شده اند.
- سازندگان وردپرس وب سرورهای Apache و Nginx را برای اجرا و نمایش وردپرس مناسب دانسته و پیشنهاد می کنند.
- وردپرس در هر سروری که از PHP و MySQL پشتیبانی می کند قابل اجرا و استفاده است.
- حداقل نسخه MySQL که وردپرس در آن به خوبی کار کند 5 و بالاتر از آن است.
- حداقل نسخه PHP که وردپرس در آن به خوبی کار کند 5.2.4 و بالاتر از آن است.
- وردپرس برای عملکرد مناسب مخصوصا در آدرس دهی و ساختار به ماژول mod_rewrite نیاز دارد.
- وردپرس suphp را به عنوان مناسب ترین هندلر برای وردپرس برای پوشش امنیتی معرفی کرده است.
- امکانات و ابزارهای وردپرس توسط پلاگین ها (افزونه ها) قابل توسعه و گسترش است.
- امنیت عمومی و پایه وردپرس در حد خوبی بوده اما کافی نیست و به محافظت و یک سری اقدامات دیگر نیاز دارد.
- امنیت کلی وردپرس علاوه بر خود دیتای اصلی به امنیت سرور ، نرم افزارهای مورد استفاده ، بستر شبکه سرور و اقدامات محافظتی مدیریت سایت وابسته است.
- وردپرس زبان فارسی و یونیکد utf-8 را پشتیبانی می کند.
- فایل پیشفرض کانفیگ دیتابیس وردپرس با نام wp-config-sample.php موجود است و معمولا برای نصب نام آن به wp-config.php تغییر داده می شود.
- وردپرس در برابر حملات brute-force عملکرد مناسبی ندارد و باید از یک سیستم captcha یا آنتی اسپمر استفاده کرد.
- معمولا برای تحت فشار قرار دادن سرور میزبان وردپرس با متد تکذیب فایل xmlrpc.php و wp-login.php مورد حمله قرار می گیرد و باید از این فایل ها محافظت کرد.
- مصرف متعادل و مناسبی از منابع سخت افزاری دارد و در واقع یک سیستم مدیریت محتوای بهینه شده است.
- قالب های رایگان و هزینه ای بسیار زیادی برای وردپرس وجود دارد و هم چنین امکان طراحی قالب بصورت اختصاصی نیز وجود دارد.
- فایل wp-config.php به یک مسیر رده بالاتر قابل انتقال بوده و این موضوع یک قابلیت امنیتی محسوب می شود.
- نام آخرین نسخه وردپرس Clifford است که برای ورژن 4.4 انتخاب شده است.
- وردپرس قابلیت آپدیت اتوماتیک دارد.

از دوستان عزیز تقاضا می شود هر موردی در این رابطه به ذهنتان رسید در تکمیل این موضوع ارسال کنید.
تشکر. :53::53:

SixthElement
January 3rd, 2016, 01:16
وردپرس ابزار خوبیه اما با آپدیت ماه گذشته گوگل مشکل داره.

کمترین زمان Page generation time که از وردپرس روی منابع اختصاصی دیدم حدود ۴۰۰ میلی ثانیه هستش که دو برابر ۲۰۰ میلی ثانیه گوگله و باعث افت بسیار شدید رنک میشه. متاسفانه با آپدیت دسامبر گذشته گوگل سایت های وردپرس سئو شده ما مثل برق دارن افت می کنن

https://developers.google.com/speed/docs/insights/Server

پیروز باشید

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

amin0181
January 3rd, 2016, 01:56
وردپرس ابزار خوبیه اما با آپدیت ماه گذشته گوگل مشکل داره.

کمترین زمان Page generation time که از وردپرس روی منابع اختصاصی دیدم حدود ۴۰۰ میلی ثانیه هستش که دو برابر ۲۰۰ میلی ثانیه گوگله و باعث افت بسیار شدید رنک میشه. متاسفانه با آپدیت دسامبر گذشته گوگل سایت های وردپرس سئو شده ما مثل برق دارن افت می کنن

https://developers.google.com/speed/docs/insights/Server

پیروز باشید

از سمت سرور بررسی کنید
منابع شما اختصاصی
اما کانفیگ چی ؟
صد در صد نتیجه همین خواهد بود
-

SixthElement
January 4th, 2016, 00:29
سلام. اتفاقا روی یک سرور hp dl360 g7 با ۳۲ گیگ رم و ۲ سی پی یو زئون ۵۶۵۰ و سنت او اس ۶.۵ تونستیم به سرعت ۱۹۵ میلی ثانیه برسیم. اما واقعا به نظر من اقتصادی نیست منابع زیاد برای یک سایت استفاده بشه. البته من اطلاعات فنی زیادی در زمینه کانفیگ سرورهای لینوکسی ندارم. اگر روشی هست که بشه سرعت رو بهتر کرد یا راندمان رو بالا برد ممنون میشم به اشتراک بگذارید.

زیرساخت
January 4th, 2016, 00:35
سلام. اتفاقا روی یک سرور hp dl360 g7 با ۳۲ گیگ رم و ۲ سی پی یو زئون ۵۶۵۰ و سنت او اس ۶.۵ تونستیم به سرعت ۱۹۵ میلی ثانیه برسیم. اما واقعا به نظر من اقتصادی نیست منابع زیاد برای یک سایت استفاده بشه. البته من اطلاعات فنی زیادی در زمینه کانفیگ سرورهای لینوکسی ندارم. اگر روشی هست که بشه سرعت رو بهتر کرد یا راندمان رو بالا برد ممنون میشم به اشتراک بگذارید.

ملاک تنها مشخصات سخت افزاری سرور نیست.
عواملی مانند بستر ، آپلینک و شبکه دیتاسنتر ، وب سرور ، سیستم کش و دیتای cms دخالت مستقیم دارند.
استفاده از CDN نیز در این مورد موثر است.

آدرس سایت هاتون رو ارسال کنید تا موارد پیشنهادی ارائه شود.

farmanrava
January 4th, 2016, 00:42
و اما مصرف بالای منابع سرور توسط افزونه ها رو هم اضافه کنید ...
متاسفانه جزء یکی از پر مصرف ترین سیستم ها محتوا هستش ، مخصوصا اگر سرور درست کانفیگ نباشد و یا سایت مورد نظر درست بهینه نباشد !

SixthElement
January 4th, 2016, 00:46
سایت نمونه وردپرس دارید که سریع باشه؟ البته عمومی هایی که در اختیار همه هست. بعد من در مورد فاکتور Page generation time گفتم که نه به آپ لینک و بستر شبکه داره. بیشتر سوالم اینه آیا ممکنه روی یک سرور شیر وردپرس رو سریع تر اجرا کرد؟

ممنونم

زیرساخت
January 4th, 2016, 00:58
و اما مصرف بالای منابع سرور توسط افزونه ها رو هم اضافه کنید ...
متاسفانه جزء یکی از پر مصرف ترین سیستم ها محتوا هستش ، مخصوصا اگر سرور درست کانفیگ نباشد و یا سایت مورد نظر درست بهینه نباشد !

مصرف از منابع وردپرس و افزونه های آن نسبت به خروجی مناسب معقول است اما معمولا کاربران مبتدی اقدام به نصب و استفاده از انواع پلاگین با تعداد بالا و مخصوصا همرده می کنند.
بنده شخصا چندین بار دیدم که برای مثال کاربر در سایت خود از دو افزونه سئو یا امنیت استفاده می کند.
طبیعتا اینکار باعث اختلال شده و مشکل آفرین خواهد بود.

- - - Updated - - -

سایت نمونه وردپرس دارید که سریع باشه؟ البته عمومی هایی که در اختیار همه هست. بعد من در مورد فاکتور Page generation time گفتم که نه به آپ لینک و بستر شبکه داره. بیشتر سوالم اینه آیا ممکنه روی یک سرور شیر وردپرس رو سریع تر اجرا کرد؟

ممنونم

بله حتما همینطور هست.
استفاده از مواردی مانند deflate ، Keep-Alive و یک سیستم کش کننده مانند ماژول page speed گوگل
و در کنار همه آنها بستر مناسب مخصوصا سرور و کانفیگ مناسب آن. مخصوصا وب سرور و mysql