PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در رابطه با LiveZilla

alisc
October 7th, 2010, 18:16
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی کاربران عزیز " وب هاستینگ تالک "

چند تا سوال در رابطه با LiveZilla دارم ، ممنون میشم پاسخ بدید :

1. هنگامی که مشتری وارد LiveZilla میشه ، عبارت Hello ali, my name is ali , how may I help you? براش نمایش داده میشه ( البته اگر اپراتور روی کلید Accept کلیک کند ) . چه جوری میشه این پیغام رو ویرایش کرد ؟

2. میشه برنامه رو جوری تنظیم کرد که اگر اپراتور بعد از 5 دقیقه پاسخ نداد ، برنامه به صورت اتوماتیک یک پیغام برای مشتری ارسال کند که مثلا بعدا وارد شوید ؟

3. میشه هنگامی که یک کاربر وارد سایت میشه ، یک پیغام براش ارسال کنیم ؟؟؟؟؟( مثلا جوری تنظیم کنیم که اگر اپراتور آنلاین بود لایو زیلا باز بشه و به کاربر بگه اگر پشتیبانی میخواهید درخدمتتان هستم ؟ )( من تو یک سایت دیده بودم این رو )

با تشکر فراوان

Qomes-Host.ir
October 7th, 2010, 18:46
1 باید فایل ربان ویرایش بشه (البته فایل زبان فارسیش هم موجوده.)
2بله به طور پیشفرض این اتفاق میوفته
3بله اپراتور باید بازدید کننده رو دعوت به گفتگو کنه و این امکان هست.

Doublex
October 7th, 2010, 20:43
ممنون میشم به شخصه اگر دوستان توضیح بدن چطور باید قسمت سوم سوال دوستمون رو فعال کنیم ؟؟

alisc
October 7th, 2010, 22:53
از پاسختون ممنون ، ولی ای کاش یه خورده توضیح میدادید :)

یک سوال دیگه هم دارم :
من وقتی برنامه لایو زیلا رو باز می کنم ، به طور اتوماتیک روی سرور لوکال هاست فعال است ، باید لیست رو باز کنم و سایتم رو انتخاب کنم بعد لاگین کنم . میشه یه کاری کرد اون لوکال هاست پاک بشه ؟؟؟

به جز لوکال هاست چند تا سرور دیگه هم ایجاد کردم ، آیا میشه اونها رو پاک کرد ؟ چه جوری ؟

alisc
October 8th, 2010, 20:57
کسی نبود راهنمایی کنه ؟

alisc
October 9th, 2010, 15:55
هیچکس لایوزیلا بلد نیست ؟؟؟؟؟

alisc
October 10th, 2010, 18:26
آپدیت مجدد !

sss13
August 18th, 2011, 06:42
در مورد سوال اول من زیاد توی وب گشتم و در آدرس زیر جوابشو پیدا کردم

پست آخر

مشکل با فارسی سازی لاوزیلا : سوالات متفرقه جومفا (http://forum.joomfa.org/post149529.html)

nima17701
August 18th, 2011, 08:58
ممنون میشم به شخصه اگر دوستان توضیح بدن چطور باید قسمت سوم سوال دوستمون رو فعال کنیم ؟؟

زمانی که کسی وارد سایت شود ، اطلاعاتی از قبیل ای پی شخص ، مرورگر ویندوز و . . . نمایش میدهد رو آن راست کلیک کرده و گزینه Invite To Chat را کلیک کنید و در قسمت Invitetion Text نیز میتوانید متن مورد نظر را وارد کنید ، به طور مثال اپراتور فروش هستم در صورت نیاز وارد گفتگو شود

---------- Post added at 08:58 AM ---------- Previous post was at 08:46 AM ----------

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی کاربران عزیز " وب هاستینگ تالک "

چند تا سوال در رابطه با LiveZilla دارم ، ممنون میشم پاسخ بدید :

1. هنگامی که مشتری وارد LiveZilla میشه ، عبارت Hello ali, my name is ali , how may I help you? براش نمایش داده میشه ( البته اگر اپراتور روی کلید Accept کلیک کند ) . چه جوری میشه این پیغام رو ویرایش کرد ؟

2. میشه برنامه رو جوری تنظیم کرد که اگر اپراتور بعد از 5 دقیقه پاسخ نداد ، برنامه به صورت اتوماتیک یک پیغام برای مشتری ارسال کند که مثلا بعدا وارد شوید ؟

3. میشه هنگامی که یک کاربر وارد سایت میشه ، یک پیغام براش ارسال کنیم ؟؟؟؟؟( مثلا جوری تنظیم کنیم که اگر اپراتور آنلاین بود لایو زیلا باز بشه و به کاربر بگه اگر پشتیبانی میخواهید درخدمتتان هستم ؟ )( من تو یک سایت دیده بودم این رو )

با تشکر فراوان

جواب سوال 1 و 3: وارد LiveZilla Server Admin شده ، گزینه User Mangment رو اتخاب کرده ، سپس یوزر و پس ادمین رو داده ، حال یک پنجره باز میشه که تعداد پشتیبان هایی را که ساختید نمایش میده
روی پشتیبان مورد نظر کلیک کرده و گزنه Edit رو بزنید در پنجره جدید سه تا تب داره تب آخر Priefined Masage زبان هایی که تعریف کردید رو نمایش میده روی زبان مورد نظر کلیک کرده و Edit رو انتخاب کنید سه تا تب داره که Chat Welcome Masage ماله سواله اولتان است و تب دوم ماله سوال سومتان

جواب سوال 2 . به صورت پیش فرض اگر اپراتور پاسخ نده ، میگه در حال حاظر اپراتور قادر به پاسخگویی نیست روی فلان کلیک کنید و پیغم خود را بزارید

سعی میکنم به زودی آموزش کاملی در مورد تنظیمات لایوزیلا قرار بدم

حواسم نبود پست زیر خاکیه ، اللان تاریخ رو نگاه کردم ، امید وارم به کارتون بیاد
موفق باشید

serviceportal
March 24th, 2013, 22:47
با سلام
ببخشید من دوتا سوال دارم
1- چجوری در LiveZilla چندتا یوزر دیگه بسازم ( چند نفر پشتیبان آنلاین داشته باشه با یوزر ها مختلف)
2- چجوری دپارتمان های مختفلی ایجاد کنیم؟