توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مارکتی آلمان
taraneha
January 1st, 2016, 10:59
با سلام.یه رابط میخوام برای خرید سرور اختصاصی از آلمان.
این سرور رو میخوام.
Intel Xeon E3-1245
دوستان فروشنده توجه کنید فقط رابط میخوام برای پرداخت و تحویل سرور از ماه های بعد خودم پرداخت رو انجام میدم.
یه سری خرید کردم دوستمون سرور اختصاصی رو برداشته بود مجازی سازی کرده بود و قسمتی از اون ره به کس دیگه فروخته بود لطفا از این موارد نباشه.
سرور رو هم ویندوز میخوام البته کرک شده.
قیمت های خودتون رو بفرمایید.
در صورت مناسب بودن قیمت و مادام العمر با فروشنده عزیز همکاری میشود.
قیمت به یورو € 29.41 قیمت پرداختی هر یورو رو هم بفرمایید
اینم اضافه کنم با ایمیل خودم خریداری کنید.پشتیبانی و غیره هم خودم انجام میدم.فقط پرداخت میخوام انجام بشه
sms.bartarhost
January 1st, 2016, 11:19
دوست عزیز اگر انتقال به پنل منظورتونه باید هزینه ستاپ رو پرداخت نمایید تا بهتون کد انتقال داده بشه
taraneha
January 1st, 2016, 11:25
دوست عزیز اگر انتقال به پنل منظورتونه باید هزینه ستاپ رو پرداخت نمایید تا بهتون کد انتقال داده بشه
با سلام منظورم اینه سرور رو برام بخره و تحویل بده همین.بعضی از فروشنده ها سرور رو کامل تحویل نمیدن
sarwhost
January 1st, 2016, 11:29
سلام میتونیم براتون ارائه بدیم در پنل ما اما ساب پنل خدمتتون ارائه میشه تا خودتون همه چیزو ببینید
در ساب پنل فقط پرداخت و پشتیبانی نمیتونید داشته باشید
در صورت تمایل از طریق یاهو و یا ارسال تیکت تماس بگیرید
http://sarv-it.com/portal/submitticket.php
Y! sarwhost
kool
January 1st, 2016, 11:29
سلام
ماهانه 150000 تومان قابل سفارش است
پنل مدیریت سرور نیز براتون تقدیم میشه!
در صورت تمایل به آفر فوق و یا اطلاعات بیشتر لطفا تیکت ارسال نمایید. (لینک در امضای بنده موجود است) برای سوالات احتمالی نیز می توانید ایمیل یا پیغام خصوصی ارسال کنید.
taraneha
January 1st, 2016, 11:34
سلام میتونیم براتون ارائه بدیم در پنل ما اما ساب پنل خدمتتون ارائه میشه تا خودتون همه چیزو ببینید
در ساب پنل فقط پرداخت و پشتیبانی نمیتونید داشته باشید
در صورت تمایل از طریق یاهو و یا ارسال تیکت تماس بگیرید
http://sarv-it.com/portal/submitticket.php
Y! sarwhost
قیمت بفرمایید با ایمبل خودم خریداری کنید با تشکر.
sms.bartarhost
January 1st, 2016, 11:36
با سلام منظورم اینه سرور رو برام بخره و تحویل بده همین.بعضی از فروشنده ها سرور رو کامل تحویل نمیدن
مشکلی نیست انجام میشه
mizban97
January 1st, 2016, 11:36
این سرور رو میخوام.
Intel Xeon E3-1245
دوستان فروشنده توجه کنید فقط رابط میخوام برای پرداخت و تحویل سرور از ماه های بعد خودم پرداخت رو انجام میدم.
یه سری خرید کردم دوستمون سرور اختصاصی رو برداشته بود مجازی سازی کرده بود و قسمتی از اون ره به کس دیگه فروخته بود لطفا از این موارد نباشه.
اینم اضافه کنم با ایمیل خودم خریداری کنید.پشتیبانی و غیره هم خودم انجام میدم.فقط پرداخت میخوام انجام بشه
باسلام
در پنل قابل خرید هست این سروری که گفتید ماهانه 125 تومان خواهد بود ساب پنل به شما داده میشه
در صورت نیاز از طریق سایت و یا یاهو در تماس باشید.
http://mizbanservers.com/clients
taraneha
January 1st, 2016, 11:37
سلام
ماهانه 150000 تومان قابل سفارش است
پنل مدیریت سرور نیز براتون تقدیم میشه!
در صورت تمایل به آفر فوق و یا اطلاعات بیشتر لطفا تیکت ارسال نمایید. (لینک در امضای بنده موجود است) برای سوالات احتمالی نیز می توانید ایمیل یا پیغام خصوصی ارسال کنید.
با قیمت هر یورو چقد حساب میکنید؟
tikweb.ir
January 1st, 2016, 11:37
همکاران محترم ظاهرا متوجه منظور استارتر نشدید !
ایشون خودشون داخل دیتاسنتر پنل دارن و نیاز دارن یک نفر براشون کار پرداخت رو از داخل همین پنل انجام بده !
همین !!
taraneha
January 1st, 2016, 11:39
مشکلی نیست انجام میشه
قیمت بفرمایید با ایمیل و مشخات خودم خریداری کنید.
شماره و کد وریفای اگه خواست از استرالیا میتونم ارائه کنم.
mizban97
January 1st, 2016, 11:39
ایشون خودشون داخل دیتاسنتر پنل دارن و نیاز دارن یک نفر براشون کار پرداخت رو از داخل همین پنل انجام بده !
همین !!
همکار عزیز پس چرا در بخش درخواست سرور تاپیک زدن؟
احتمالا ما درست نمیبینیم :دی
taraneha
January 1st, 2016, 11:43
همین !!
با سلام درست متوجه شدید.اما پنل ندارم فقط مشکل پرداخت دارم.با مشخصات و ایمیل خودم میخوام خریداری بشه که بعدا مشکلی از بایت فروخته شدن سرورم به شخص دیگر نداشته باشم.
به معنی سادت تر میوخوام سرورم اختصاصی بمونه نه اینکه پنل دست کسه دیگه باشه و با مجازی سازی قستی از اون رو به کس دیگه واگزار کنه چیزی که الان باهاش درگیرم.
- - - Updated - - -
همکار عزیز پس چرا در بخش درخواست سرور تاپیک زدن؟
احتمالا ما درست نمیبینیم :دی
دوست گرامی در قسمت پرداخت های مالی تایپیک زدم کسی جواب نداد.اینجا درخواست دادم
kool
January 1st, 2016, 11:47
با قیمت هر یورو چقد حساب میکنید؟
به دلیل اینکه دیتاسنتر حساس است و سورس معتبر باشه هزینه ارز ما بالا است + 10000 تومان نیز هزینه نگهداری ماهانه افزوده شده. اطلاعات بیشتر نیاز باشه در خصوصی میتونم ارسال کنم.
sarwhost
January 1st, 2016, 11:47
شما الان توی هتزنر پنل دارید یا خیر ؟؟
kool
January 1st, 2016, 11:49
اما پنل ندارم فقط مشکل پرداخت دارم.با مشخصات و ایمیل خودم میخوام خریداری بشه که بعدا مشکلی از بایت فروخته شدن سرورم به شخص دیگر نداشته باشم.
به معنی سادت تر میوخوام سرورم اختصاصی بمونه نه اینکه پنل دست کسه دیگه باشه و با مجازی سازی قستی از اون رو به کس دیگه واگزار کنه چیزی که الان باهاش درگیرم.
- - - Updated - - -
دوست گرامی در قسمت پرداخت های مالی تایپیک زدم کسی جواب نداد.اینجا درخواست دادم
خب پنل ایجاد کردن کار ساده ای نیست... باید مدارک معتبر بدید و تایید کنن. اگه آدرس خارج هم بدید باید کارت اقامت داشته باشید براشون اسکن بدید و ....
عزیز پنل مدیریت که به شما داده میشه یعنی کنترل کامل روی سرور دارید. مگه میشه بدون اطلع شما مجازی ساز نصب کرد و متوجه نشوید ؟ از این بابت اصلا نگران نباشید.
speednet
January 1st, 2016, 11:51
با سلام درست متوجه شدید.اما پنل ندارم فقط مشکل پرداخت دارم.با مشخصات و ایمیل خودم میخوام خریداری بشه که بعدا مشکلی از بایت فروخته شدن سرورم به شخص دیگر نداشته باشم.
سلام
دوست عزیز شما به کسی اعتماد نداری اونوقت شما انتظار داری کهبا پاسپورتش پنل باز کنه بده دست شما ؟
اگر هم به اسم خودتون میخواید که هتزنر پاسپورت میخواد اگر دارید سرورتون سفارش بدید بهتون ایمیل میدن پاسپورت بفرستین براشون تموم اگر هم میخواید که شخصی این کارو براتون بکنه و پاسپورت دارید 5 یورو ازتون میگیریم تمام کارشو میکنیم
تا جایی که بنده یادمه روی سرور های مارکتی هتزنر اندک معدودی تونستن به صورت دایرکت ویندوز بزنن یعنی بعد نصب ویندوز کارت شبکه نصب نمیشه
اگر هم سرور میخواید در پنل ما و بهتون ساب پنل ارائه میشه 2 یورو کارمزد گرفته میشه و هر یورو 4100 تومان
kool
January 1st, 2016, 11:53
قیمت بفرمایید با ایمیل و مشخات خودم خریداری کنید.
شماره و کد وریفای اگه خواست از استرالیا میتونم ارائه کنم.
مدارک و پاسپورت معتبر فرد استرالیایی و آدرس با قبوض آب و برق دارید؟
taraneha
January 1st, 2016, 11:54
به دلیل اینکه دیتاسنتر حساس است و سورس معتبر باشه هزینه ارز ما بالا است + 10000 تومان نیز هزینه نگهداری ماهانه افزوده شده. اطلاعات بیشتر نیاز باشه در خصوصی میتونم ارسال کنم.
دوست عزیز منظور بنده رو ظاهرا متوجه نشدید.
فقط میخوام سرور رو خریداری و تحویل دهید همین.
kool
January 1st, 2016, 11:57
دوست عزیز منظور بنده رو ظاهرا متوجه نشدید.
فقط میخوام سرور رو خریداری و تحویل دهید همین.
چرا متوجه شدم. شما در حال حاضر پنل ندارید و سرور باید روی پنل ما تهیه و ارائه بشه.
اگر هم مدارک دارید و میتونید پنل تهیه کنید طبق توضیحاتی که در بالا دادم، اطلاع بدید اون رو هم بررسی کنیم.
taraneha
January 1st, 2016, 11:59
شما الان توی هتزنر پنل دارید یا خیر ؟؟
خیر دوست عزیز.
موقع خرید بعد از ثبت مشخصات و ایمیل مشخصات کارت پی پال میخواد.
اگه مدارک اوکی هست خودتون مستقیم سرور رو اوردر کنید و مدارکی رو که می خوان براشون ارسال کنید و پنل که تایید شد و سرور تحویل شد. فرداش فاکتور ایجاد میکنن.
taraneha
January 1st, 2016, 12:07
اگه مدارک اوکی هست خودتون مستقیم سرور رو اوردر کنید و مدارکی رو که می خوان براشون ارسال کنید و پنل که تایید شد و سرور تحویل شد. فرداش فاکتور ایجاد میکنن.
دوست گرامی قبل از مشخصات پاسپورت و این چیزا مشخصات کارت بانکی میخواد
sarwhost
January 1st, 2016, 12:09
الان بخواید خرید کنید در واقع بخواید پنل باز کنید طول میکشه از این ورم که سال جدید هست
kool
January 1st, 2016, 12:10
دوست گرامی قبل از مشخصات پاسپورت و این چیزا مشخصات کارت بانکی میخواد
عزیز پی پل رو انتخاب کنید چیزی در ابتدا نمی خواد. قبلا که اینطوری بود ...
AvalinHost
January 1st, 2016, 13:28
سلام
آفر برای شما ارسال شد.
موفق باشید.
ServerDL.com
January 1st, 2016, 14:34
این سرور رو میخوام.
Intel Xeon E3-1245
سلام
لطفا مشخصات کامل تر از سرور خودتون اعلام کنید .
با این رده CPU آفر های زیاد و قیمت های متنوعی در هتزنر هست .
ما هر یورو 3900 + لایسنس رایگان دایرکت ادمین + wesxi و کلی مزایا و امکانات آموزشی دیگر براتون انجام می دهیم
سرور هم پنل روبوت + پنل روت رو هم طبق آیین سرویس دهی خدمت شما ارائه می دهیم .
%----------------------------------------------------------------
برخی از امتیازات سرور دی ال نسبت به سایرین :
1) تیم پشتیبانی فنی سرور دی ال متشکل از 3 نفر ( کارشناسان فنی : احسان افشار - شهریار حق پرست - میلاد علیزاده ) می باشد که اصولا سعی بر آن شده که تیکت ها در کمترین دقیقه پاسخ و رفع و رجوع شود . ( به جز تیکتهایی که بایستی با دیتاسنتر هماهنگی صورت گیرد )
2) نرخ ارز در سرور دی ال معمولا به اندازه قیمت اسکناس می باشد .
3) در سرور دی ال می توانید اقساطی خرید کنید ، اقساطی بپردازید . بدون هیچ گونه هزینه اضافه ای .
4) در خرید های بیشتر درصد پارتنر به شما تعلق خواهد گرفت که بین 5% تا 10 درصد به صورت هدیه به حساب کاربر واریز می شود .
5) تمام ISO های مورد نیاز کاربر برروی سرور ایشان بروزرسانی و آپلود می شود .
6) تمام سورس های آماده Template ها به صورت رایگان به کاربر در صورت درخواست ارائه داده خواهد شد .
7) آموزش ایجاد سرور مجازی - کانفیگ آی پی - تخصیص منابع - و سایر آموزشها بصورت رایگان در فیلمی آموزشی در اختیار کاربر قرار داده می شود .
8) در تمام سرویسها پنل مجزا برای ریستارت و سایر مسائل به کاربر داده خواهد شد .
9) در تمام سرویسها به تمام کاربران سرور دی ال پنل پیامک ارائه داده می شود و به کاربرانی که سرور اختصاصی خرید داشته باشند خط رایگان داده می شود .
10) کانفیگ رایگان سی پنل و دایرکت ادمین برای مشتریان .
ساعات خوشی رو در کنار سرور دی ال برای شما آرزو دارم .
تیم فروش سرور دی ال
با ما در ارتباط باشید ! برای مشاوره می توانید از دانش فنی تیم ما استفاده کنید آنها در تمام لحظات در کنار شما هستند .
ارسال درخواست - ServerDL
ایمیلهای ارتباطی ما :
admin@serverdl.com
sale@serverdl.com
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5118473327
آدرس دفتر : مشهد - خیابان احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
taraneha
January 1st, 2016, 15:15
الان بخواید خرید کنید در واقع بخواید پنل باز کنید طول میکشه از این ورم که سال جدید هست
از دوست و همشهری عزیزمون sarwhost خریداری شد انشاالله سرویس و پشتیبانی خوبی ارائه کنند.