ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل افزایش حجم هاست

mask-online
December 31st, 2015, 23:48
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه چندی اخیر با تغییر سرور توسط ارائه دهنده هاست کلیه هاست های نمایندگی ما افزایش بی رویه حجم پیدا کردند
این مورد رو با مسئول هاستینگ در میان گذاشتم و اعلام کردن سایت شما اسپمر هست
جویا شدم چرا قبل از این نقل و انتقالات این مشکلات نبوده و الان پیش اومده و ایشون شونه خالی کردن
این مشکل تا حدی داره پیش میره که همشون اورسل شدن و کدهای خطا در سایت نمایان شده است
فولدر trash رو بررسی کردم و خالی کردم
توسط diskusage بررسی شد که نیمی از فضا tmp هست که هر چی حذف میکنیم مجدد ایجاد میشه
فایل های cache رو حذف کردم
اما باز هم این افزایش حجم پابرجاست
عزیزانی که تجربه در این خصوص دارن ممنون میشم راهنمایی کنند

Abolijoon
December 31st, 2015, 23:50
درود
فایل ارور لاگ را چک نمایید
در ضمن اگر سی پنل هست از Disk Space Usage برای پیدا کردن آدرس فایل های سنگین و فضای اشغالی استفاده کنید

mask-online
December 31st, 2015, 23:59
درود
فایل ارور لاگ را چک نمایید
در ضمن اگر سی پنل هست از Disk Space Usage برای پیدا کردن آدرس فایل های سنگین و فضای اشغالی استفاده کنید

با تشکر از پاسخ شما
کلیه مواردی که به نظر میومد رو بررسی و حذف کردم
اما گفتم پوشه tmp وقتی حذف هم میشه مجدد ایجاد میکنه

زیرساخت
January 3rd, 2016, 04:23
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه چندی اخیر با تغییر سرور توسط ارائه دهنده هاست کلیه هاست های نمایندگی ما افزایش بی رویه حجم پیدا کردند
جویا شدم چرا قبل از این نقل و انتقالات این مشکلات نبوده و الان پیش اومده و ایشون شونه خالی کردن
این مشکل تا حدی داره پیش میره که همشون اورسل شدن و کدهای خطا در سایت نمایان شده است
توسط diskusage بررسی شد که نیمی از فضا tmp هست که هر چی حذف میکنیم مجدد ایجاد میشه

معمولا وقتی مشکلی در کانفیگ سرور و نرم افزارهای وابسته آن و یا سیستم مدیریت محتوا وجود داشته باشد سیستم بصورت مکرر لاگ تولید می کند که حجم بالایی را اشغال می کند.
برای مثال اگر سیستم مدیریت محتوای سایت شما یک تابعی از php را فراخوانی کند که آن تابع در سرور بسته شده باشد این لاگ تولید می شود. و هزاران موارد مشابه ...

فایل error_log را بررسی کنید به نتیجه خواهید رسید.

arminak
January 3rd, 2016, 15:15
با سلام خدمت دوستان

با سلام خدمت شما
ایمیل اسپمر نداشتید؟
این مورد برای ما هم پیش اومده از مشتریان ایمیل اسپمر داشتن و فضای هاست طی سه روز 1 گیگ افزایش پیدا کرده
با پاک کردن پوشه ایمیل به حالت قبل برگشته و از طریق لاگ های ایمیل فایلی که ایمیل اسپم کرد رو پیدا کردیم و حذف کردیم

mask-online
January 3rd, 2016, 15:21
معمولا وقتی مشکلی در کانفیگ سرور و نرم افزارهای وابسته آن و یا سیستم مدیریت محتوا وجود داشته باشد سیستم بصورت مکرر لاگ تولید می کند که حجم بالایی را اشغال می کند.
برای مثال اگر سیستم مدیریت محتوای سایت شما یک تابعی از php را فراخوانی کند که آن تابع در سرور بسته شده باشد این لاگ تولید می شود. و هزاران موارد مشابه ...
فایل error_log را بررسی کنید به نتیجه خواهید رسید.

مشکل از موردی که شما ذکر کردید بود
کانفیگ نادرست سرور که دقیقا این مشکل بعد از تغییر سرور ارائه دهنده هاست 98mizban (http://98mizban.com)رخ داد که با اینکه بهشون اعلام شد زیر بار نمیرفتن
با تغییر سرور هاستینگ مشکل حل شد

- - - Updated - - -

با سلام خدمت شما
ایمیل اسپمر نداشتید؟
این مورد برای ما هم پیش اومده از مشتریان ایمیل اسپمر داشتن و فضای هاست طی سه روز 1 گیگ افزایش پیدا کرده
با پاک کردن پوشه ایمیل به حالت قبل برگشته و از طریق لاگ های ایمیل فایلی که ایمیل اسپم کرد رو پیدا کردیم و حذف کردیم

با تشکر از پاسخ شما
خیر مورد شما نیز پیگیری شد همچنین کلیه اکانت ها حذف و مجدد ساخته شدند