توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جوملا یا وردپرس
mvkhatib
December 31st, 2015, 19:56
سلام به همه دوستان من هم جوملا رو تا حدودی بلدم هم وردپرس رو ولی با جوملا خیلی بیشتر راحت هستم ولی همه میگن که وردپرس از لحاظ سئو خیلی بهتر از جوملا هست و افزونه های بیشتری داره و از این حرفا
میخواستم بدونم توصیه شما عزیزان به من چیه
وردپرس رو تکمیل کنم یا جوملا رو بیشتر دنبال کدوم برم لطفا راهنماییم کنید
تا جایی که میدونم وردپرس نمیتونه سایت دو زبانه باشه ولی جوملا میتونه دو زبانه طراحی بشه
خیلی گیج شدم لطفا راهنمایی کنید
زیرساخت
December 31st, 2015, 20:02
سلام
در هنگام آپدیت وردپرس کار بسایر راحت است اما جوملا ...
قالب و افزونه برای وردپرس بیشتر از جوملاست.
کارایی و نتیجه بهتری در امر سئو با وردپرس خواهید گرفت.
در کل وردپرس بسیار بهتر از جوملاست.
mizban97
December 31st, 2015, 20:11
سلام
دوست عزیز نیاز به نظر سنجی نیست شما در هر کجای دنیا برید به شما میگن وردپرس بهترین گزینه برای سایتتون هست.
نقل و قول از وردپرس:
وردپرس نرمافزاری تحت وب است که میتوانید از آن برای ساختن سرویس وبلاگدهی، وبسایت یا وبلاگی زیبا و قدرتمند استفاده کنید. مایلیم با افتخار اعلام کنیم که وردپرس باارزش و مجانی است.
بیش از دویستهزار نفر در دنیا از وردپرس فارسی (http://wp-persian.com/) برای برپا کردن خانههای اینترنتی خود استفاده میکنند. — پیوستن شما به این خانواده، باعث افتخار همهی ماست.
Alireza_H
January 21st, 2016, 00:35
سلام به همه دوستان من هم جوملا رو تا حدودی بلدم هم وردپرس رو ولی با جوملا خیلی بیشتر راحت هستم ولی همه میگن که وردپرس از لحاظ سئو خیلی بهتر از جوملا هست و افزونه های بیشتری داره و از این حرفا
تا جایی که میدونم وردپرس نمیتونه سایت دو زبانه باشه ولی جوملا میتونه دو زبانه طراحی بشه
سلام
بین علما اختلافه! :دی
عادت، هدف، و... خیلی بستگی داره و انتخاب رو این عوامل تعیین می کنه. با فرض تسلط به هر دو، اگر دنبال پرتال پر امکانات هستید، شاید جوملا بهتر باشه و اگر دنبال سایت بر اساس محتوا هستید، وردپرس بهتر باشه.
یا علی
shivahost
January 21st, 2016, 01:28
سلام
در هنگام آپدیت وردپرس کار بسایر راحت است اما جوملا ...
قالب و افزونه برای وردپرس بیشتر از جوملاست.
کارایی و نتیجه بهتری در امر سئو با وردپرس خواهید گرفت.
در کل وردپرس بسیار بهتر از جوملاست.
ما با هر دو بسیار کار می کنیم و با شما مخالفم! همچین نوشتید اما جوملا.... معلومه بعد از جوملا 1.5 دیگه با 2.5 و 3 کار نکردید! آپدیت های نسخه های جوملا 3 خیلی راحت هست مثل وردپرس و با یک کلیک!
از نظر سئو هم افزونه های مناسب را در هر یک نصب کنید و نکات لازم را رعایت کنید نتیجه مناسب می گیرید چون در نهایت گوگل دارد خروجی html سایت شما را می خواند و با هسته آن کاری ندارد.
مسئله اینه که وردپرس برای استفاده کننده خیلی راحت تر هست برای سایت هایی مثل سایت های دانلود و فیلم و موزیک که وبلاگ گونه هستند!
زیرساخت
January 21st, 2016, 01:40
ما با هر دو بسیار کار می کنیم و با شما مخالفم! همچین نوشتید اما جوملا.... معلومه بعد از جوملا 1.5 دیگه با 2.5 و 3 کار نکردید! آپدیت های نسخه های جوملا 3 خیلی راحت هست مثل وردپرس و با یک کلیک!
از نظر سئو هم افزونه های مناسب را در هر یک نصب کنید و نکات لازم را رعایت کنید نتیجه مناسب می گیرید چون در نهایت گوگل دارد خروجی html سایت شما را می خواند و با هسته آن کاری ندارد.
مسئله اینه که وردپرس برای استفاده کننده خیلی راحت تر هست برای سایت هایی مثل سایت های دانلود و فیلم و موزیک که وبلاگ گونه هستند!
بنده شخصا تجربه کار با تمامی نسخه های جوملا رو دارم. مخصوصا 1.5 و 2.5 و تا حدی با 3
منظور سازگاری جوملا با ماژول ها ، پلاگین ها و کامپوننت ها در هنگام آپدیت است که در صورت عدم تسلط کافی شخص می تواند مشکل ایجاد کند.
ضمنا بصورت کلی ماژول ها ، پلاگین ها و کامپوننت های جوملا از پشتیبانی کمتری به دلیل محبوبیت کمتر آن نسبت به وردپرس برخوردار هستند.
با جوملا چندین سایت رو بصورت کامل کار کردم. در کل نتیجه وردپرس بسیار بهتر بوده. مخصوصا در مورد سئو و افزونه شاهکار Yoast
joomla2
January 21st, 2016, 02:40
سلام. بستگی به سایتی که میخواهید طراحی کنید داره. اگه از این سایت های بلاگی و تفریحی و دانلود اهنگ میخواهید راه اندازی کنید وردپرس انتخاب کن.
اگه یه سایت حرفه ای مث سایت شرکتی و خدماتی مثلا سایت کارخانه ها، هتل ها، کلینیک ها، سایت املاک و اینجور چیزا میخواهی جوملا را انتخاب کنید.
من از سال 87 دارم با جوملا کار میکنم و سئو جوملا خیلی خیلی بهتر از وردپرس هست. کسانی که یاد ندارن چطوری جوملا را سئو کنند میگن سئوی جوملا خوب نیست چون میان افزونه های اضافی برای سئو نصب میکنن و میزنن ساختار لینک ها و همه چیو خراب میکنند.
خود جوملا به صورت پیشفرض و بدون هیچگونه افزونه سئو اضافی، بهترین سئو را دارد!
موفق باشید
زیرساخت
January 21st, 2016, 09:46
سلام. بستگی به سایتی که میخواهید طراحی کنید داره. اگه از این سایت های بلاگی و تفریحی و دانلود اهنگ میخواهید راه اندازی کنید وردپرس انتخاب کن.
اگه یه سایت حرفه ای مث سایت شرکتی و خدماتی مثلا سایت کارخانه ها، هتل ها، کلینیک ها، سایت املاک و اینجور چیزا میخواهی جوملا را انتخاب کنید.
من از سال 87 دارم با جوملا کار میکنم و سئو جوملا خیلی خیلی بهتر از وردپرس هست. کسانی که یاد ندارن چطوری جوملا را سئو کنند میگن سئوی جوملا خوب نیست چون میان افزونه های اضافی برای سئو نصب میکنن و میزنن ساختار لینک ها و همه چیو خراب میکنند.
خود جوملا به صورت پیشفرض و بدون هیچگونه افزونه سئو اضافی، بهترین سئو را دارد!
موفق باشید
به هیچ عنوان فرموده شما را که "سئو جوملا خیلی خیلی بهتر از وردپرس هست" قبول ندارم.
علاوه بر تجربه خودم من ، بهترین سئو کاران داخل و خارج از کشور وردپرس را در سئو بهترین می دانند.