ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نمایش حروف فارسی در whmcs بعد از تغییر قالب

motealle
December 31st, 2015, 19:16
بدون هیچ گونه تغییری در دیتابیس و بعد از حد اقل دو سال کار بدون مشکل با whmcs احتمالا بعد از تغییر قالب در بخش مشتری نمایش حروف فارسی در هر دو بخش به مشکل برخورده.
نکته اول: دیتابیسم سالمه و نمایش حروف فارسی درش رو بررسی کردم.
من فقط یه قالب جدید سمت مشتری اضافه کردم و از تنظیمات مدیریت انتخابش کردم.
قبلا یه تاپیک همینجا خوندم که گفته بود راه حل خیلی سادست خودم هم انجام داده بودم ولی الان نه اون تاپیکو پیداش میکنم و نه یادم میاد.
نکته غیر منطقی برای من اینجاست که من قالب سمت مشتری رو تغییر دادم و یک هفته هم گذشته اما حالا میبینم سمت مدیریت مشکل پیدا کرده. متوجه نمیشم چرا.

29521
اگه میشه یه جوانمردی راهنماییم کنه.
یا علی.

- - - Updated - - -

همین الان متوجه شدم که این مشکل رو بقیه هم روی سرور دارن. یعنی سایتای دیگه ای که هاست شدن روی سرور و whmcs رو نصب کردن.
کسی علت رو میدونه؟

زیرساخت
December 31st, 2015, 19:56
1- فایل های whmcs را بررسی کنید که با سیستم یونیکد utf-8 ذخیره شده باشند.
2- مقادیر فایل php.ini را نیز بررسی کنید که موارد موجود در php.ini هم مقدار با موارد زیر باشد.
default_charset = UTF-8
mbstring.language = Neutral
mbstring.internal_encoding = UTF-8

motealle
December 31st, 2015, 22:24
آیا میشه روی کلودلینوکس php.ini خودم رو ایجاد کنم؟ و فقط همین سه خط کد شما رو توش پیست کنم؟ تجربه ای توی این زمینه دارید؟ چون مورد whmcs ظاهرا منتفیه. احتمالا از php.ini باشه این مشکل. ممنون.

زیرساخت
December 31st, 2015, 22:32
خیر. به صورتی که ذکر کردید قابل انجام نیست.

- از چه کنترل پنل یا سیستمی استفاده می کنید؟
- سرور دست خودتان است؟

motealle
December 31st, 2015, 23:26
از سی پنل. نه دست خودم نیست. اما اگر راه حل از طریق کانفیگ سرور هست بفرمایید که به مدیر سرور بگم. در ارتباطم با ایشون.

زیرساخت
January 1st, 2016, 02:15
باید موضوع بصورت تخصصی بررسی شود اما مواردی که در پاسخ ابتدایی گفته شد رو به مدیر سرور منعکس کنید تا بررسی کنند.