ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد راه اندازی یک سرور دانلود

oli70
December 31st, 2015, 15:44
با سلام خدمت همه دوستان

من به طور کلی نیاز به راهنمایی دارم برای راه اندازی یک سرور دانلود ( مشابه سایت هایی مثل soft98.ir و p30download.com و ... )

سوالایی های که دوست دارم جوابشون رو بدونم ایناس :

ما مشکلی از لحاظ هزینه نداریم یعنی میتونیم حتی تا 50 60 ملیون هم برای خرید سرور بدیم و پهنای باند هم 4 STM/1 داریم...

1.چه برند سروری رو پیشنهاد میدید برای خرید ؟ HP یا ....
2.بر فرض این که این سرور 10 هزار کاربر داشته باشه چه مشخصاتی برای سرور رو پیشنهاد میدید ؟
3.چه سیستم عاملی رو پیشنهاد میدید ؟ linux ? windows ? و اگر لینوکس کدوم نسخه ؟
4.برای مدیریت چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید ؟ منظورم اینه با wordpress میشه این کار رو انجام داد ؟ ( یه نکته رو بگم که ما یک تیم برنامه نویسی داریم که روی ASP.NET تسلط دارن یعنی میتونن وبسایت هایی رو طراحی کنند که روی سرور ویندوز فقط اجرا میشه )

بازم سوال دارم ولی برای شروع فکر کنم کافی باشه :d:d

+safeith
December 31st, 2015, 15:55
بنده برای سیستم عامل لینوکس (لینوگس دبیان) پیشنهاد می کنم

iHSG
December 31st, 2015, 16:13
سلام
نظر شخصی من اینه که از یه سیستم اختصاصی (حالا فرقی نمیکنه php یا ASP.Net) استفاده کنید.
به نظر من وردپرس اصلا برای یه سایت دانلود مناسب نیست.

Z.eus
December 31st, 2015, 16:18
سرور های Dell و HP خوبن.
سیستم عامل ۱۰۰٪ گنولینوکس باید باشه. بسته به سلیقتون میتونید یک توزیع رو انتخاب کنید.
معمولا از وردپرس و joomla استفاده میشه. یا میتونید از cms اختصاصی خودتون استفاده کنید.
سرور دانلود رو اگر میخوایید در ایران میزبانی کنید باید به فکر سرعت پورت و پهناباند باشید و همچنین باید از raid 10 استفاده کنید جهت اطمینان.
مشخصات خاصی مد نظر نیست برای سرور. میتونید ارتقا بدید.. ولی پیشنهاد میشه از چنتا سرور به جای گرفتن یک سرور حجیم استفاده کنید.

taksis
December 31st, 2015, 16:36
بهترین گزینه یه سیستم اختصاصی با asp.net
سرور دانلود هم میتونید از IIS بهره برید
من خودم شخصا برا پروژه های جدی و بزرگ asp.net رو به php ترجیح میدم

demonvictor
December 31st, 2015, 19:02
با سلام خدمت همه دوستان

من به طور کلی نیاز به راهنمایی دارم برای راه اندازی یک سرور دانلود ( مشابه سایت هایی مثل soft98.ir و p30download.com و ... )

سوالایی های که دوست دارم جوابشون رو بدونم ایناس :

ما مشکلی از لحاظ هزینه نداریم یعنی میتونیم حتی تا 50 60 ملیون هم برای خرید سرور بدیم و پهنای باند هم 4 STM/1 داریم...

1.چه برند سروری رو پیشنهاد میدید برای خرید ؟ HP یا ....
2.بر فرض این که این سرور 10 هزار کاربر داشته باشه چه مشخصاتی برای سرور رو پیشنهاد میدید ؟
3.چه سیستم عاملی رو پیشنهاد میدید ؟ linux ? windows ? و اگر لینوکس کدوم نسخه ؟
4.برای مدیریت چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید ؟ منظورم اینه با wordpress میشه این کار رو انجام داد ؟ ( یه نکته رو بگم که ما یک تیم برنامه نویسی داریم که روی ASP.NET تسلط دارن یعنی میتونن وبسایت هایی رو طراحی کنند که روی سرور ویندوز فقط اجرا میشه )

بازم سوال دارم ولی برای شروع فکر کنم کافی باشه :d:d
لطفا یه تماس بگیرین با بنده تا باهم یه صحبتی در این مورد داشته باشیم و شما هم سریعتر جواب سوالاتشان رو پیدا کنین.

Sent from my LT22i using Tapatalk

oli70
December 31st, 2015, 21:03
سرور های Dell و HP خوبن.
سیستم عامل ۱۰۰٪ گنولینوکس باید باشه. بسته به سلیقتون میتونید یک توزیع رو انتخاب کنید.
معمولا از وردپرس و joomla استفاده میشه. یا میتونید از cms اختصاصی خودتون استفاده کنید.
سرور دانلود رو اگر میخوایید در ایران میزبانی کنید باید به فکر سرعت پورت و پهناباند باشید و همچنین باید از raid 10 استفاده کنید جهت اطمینان.
مشخصات خاصی مد نظر نیست برای سرور. میتونید ارتقا بدید.. ولی پیشنهاد میشه از چنتا سرور به جای گرفتن یک سرور حجیم استفاده کنید.

ممنون از همه دوستان برای پاسخ

دلیل خاصی داره که حتما می گید از لینوکس باید استفاده بشه ؟
مشکلی برای تامین پهنای باند نیست.

گرفتن چندین سرور به جای یک سرور ایده خوبیه ولی هیچ دیدی نسبت به این ندارم که چطور این سرور ها در کنار هم باید کار کنند...

- - - Updated - - -

بهترین گزینه یه سیستم اختصاصی با asp.net
سرور دانلود هم میتونید از IIS بهره برید
من خودم شخصا برا پروژه های جدی و بزرگ asp.net رو به php ترجیح میدم

ممنون ، نظر شخصی خودم هم به نظر شما نزدیکه ولی می خوام مطمن شم و جلو برم

- - - Updated - - -

لطفا یه تماس بگیرین با بنده تا باهم یه صحبتی در این مورد داشته باشیم و شما هم سریعتر جواب سوالاتشان رو پیدا کنین.

Sent from my LT22i using Tapatalk

ممنون در اولین فرصت تماس می گیرم

j4b3r
January 2nd, 2016, 21:14
سلام
اگر هدف فقط سرور دانلود هست.
از سرورهای سوپر میکرو استفاده کنید به خاطر قیمت مناسب
برای نرم افزار هم شما از centos + nginx استفده کنید و لذت ببرید