سلام و احترام خدمت کاربران گرامی وب هاستینگ تالک
آبتین سرور در نظر دارد تعداد محدودی سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین واقع در مرکز آپادانا با کانفیگ خاص فقط برای کاربران وب هاستینگ تالک جهت فروش ارایه دهد.
این سرور نیز طبق دیگر سرورهای ایران آبتین سرور از هاردهای SSD Pro برخوردار است که در کنار اس اس دی های سری پرو و سی پی یوهای 24 هسته ای سرعت بینهایت را به شما کاربران گرامی ارائه می دهد.
مشخصات سرور اصلی :
Dual CPU Intel Xeon X5670 @ 2.93GHz 24 x 2.93
Ram : 72GB
HDD : SSD Pro & SAS
Internet Port : 1Gb
Interanet Port : 10Gb
در صورت هرگونه سوال و مشاوره قبل از خریر از طریق ارسال تیکت (http://portal.abtinserver.com/submitticket.php) می توانید با ما در تماس باشید.
* سرور 24 هسته ای (فیزیکی)
* مجازی ساز قدرتمند VMware ESXi
* تحویل سریع
* کانفیگ رایگان
* منابع کاملا اختصاصی
* ضمنانت عودت وجه تا 48 ساعت با ذکر علت
* کانفیگ رایگان برای تمامی سیستم عامل ها (ویندوز ، لینوکس ، میکروتیک)
*تضمین آپتایم 99.9%
* تحویل آنی سرویس در کمتر از 15 دقیقه
* آپتایم 99.9٪ واقعی و پشتیبانی 24 ساعته در روزهای تعطیل و غیر تعطیل
* عدم اورسل سرور برای حفظ کیفیت
* پرداخت خسارت در صورت ایجاد مشکل از جانب ما
* ارائه پنل مدیریت سرور مجازی به همراه پنل تحت وب مانیتورینگ پهنای باند
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/01/checkmark-1.gif ارائه لایسنس رایگان Cpanel برای پلان های 2 گیگابایت به بالا
ارائه ترافیک نامحدود برای کاربران داخل کشور قابل ارائه می باشد ( آپلود/دانلود - سند/رسیو )
سرور جهت گیم سرور با پهنای باند نامحدود نیز ارائه می شود.
خرید سرور مجازی ایران (http://abtinserver.com/vps-iran/)
آفرهای دائمی آبتین سرور
سرور فوق ماهانه 25000 تومان به صورت دائم
Ram : 1024MB
Cpu : 1Core
HDD : 15GB SSD Pro
Traffic : 50GB
Price : 25,000
http://cdn.vbiran.ir/images/imported/2013/01/checkmark-1.gif ارائه لایسنس رایگان Cpanel برای پلان های 2 گیگابایت به بالا
هر 1 گیگ رم اضافه 15000 تومان است.
هر کور سی پی یو اضافه 15000 تومان است.
هر 100 گیگ ترافیک اضافه 25000 تومان است.
هر 100 گیگ هارد SSD & SAS اضافه 25000 تومان است.
تلفن بخش فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
تلفن پشتیبانی 24 ساعته شرکت : ۷۲۹۰۸۱۳ – ۰۹۳۵
hen
December 31st, 2015, 10:04
سلام
هر هسته سی پیو چند هرتزه؟
دایرکت ادمین رایگان هم میدید روی 4 گیگ؟
کانفیگ برای هاستینگ تا چه حد انجام میگیره؟
AbtinServer
December 31st, 2015, 13:05
سلام
هر هسته سی پیو چند هرتزه؟
دایرکت ادمین رایگان هم میدید روی 4 گیگ؟
کانفیگ برای هاستینگ تا چه حد انجام میگیره؟
با سلام
هر هسته برابر با 1200مگاهرتز است
بله دایرکت ادمین رایگان نیز ارائه می شود.
کانفیگ در حد معمول.
hpnn.wm
December 31st, 2015, 16:20
امکان استفاده سیستم عامل میکروتیک برای کاهش پینگ وجود دارد
AbtinServer
December 31st, 2015, 20:37
امکان استفاده سیستم عامل میکروتیک برای کاهش پینگ وجود دارد
بله سرویس میکروتیک ارائه می شود.
اسکرین از پینگ سرور به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 برای شما قرار داده شد :
29525
hpnn.wm
December 31st, 2015, 20:46
ببخشید برای سوال اخر : این 50 گیگ برای اپلود و دانلود هست یا فقط برای دانلود (چون بعضی از دیتاسنتر ها این سیاست رو در پیش گرفتن که اپلود رو نامحدود ارائه بدند)
AbtinServer
December 31st, 2015, 21:05
ببخشید برای سوال اخر : این 50 گیگ برای اپلود و دانلود هست یا فقط برای دانلود (چون بعضی از دیتاسنتر ها این سیاست رو در پیش گرفتن که اپلود رو نامحدود ارائه بدند)
مصرف داخلی را رایگان و خارجی را محاسبه می نماییم.
در پارس مصرف خارجی سند محاسبه می شود ولی در زیرساخت رایگان ارائه می شود.
al_bozorgi
January 5th, 2016, 11:48
اگر 50 گیگ هارد اضافه بخوام چقدر محاسبه میکنید ؟ (کاربری هاستینگ)
و هارد 200 گیگ هم امکان دارد ارائه بدین ؟
AbtinServer
January 5th, 2016, 12:04
اگر 50 گیگ هارد اضافه بخوام چقدر محاسبه میکنید ؟ (کاربری هاستینگ)
و هارد 200 گیگ هم امکان دارد ارائه بدین ؟
هر 100 گیگ هارد ssd & sas اضافه 25000 تومان است.
50 گیگ 13000 تومان ماهانه. هارد sata نیاز دارید یا ssd & sas ؟
al_bozorgi
January 5th, 2016, 12:43
هر 100 گیگ هارد ssd & sas اضافه 25000 تومان است.
50 گیگ 13000 تومان ماهانه. هارد sata نیاز دارید یا ssd & sas ؟
من فعلا 200 گیگ لازم دارم + لایسنس سی پنل . فقط آیا لایسنس برای ماه اول هست یا همراه سرور ارائه میشه ؟
هارد هم اولویت با SSd هست اگه قیمت زیاد باشه SAS رو انتخاب میکنم (اگه امکان داره قیمت رو محاسبه کنید)
AbtinServer
January 5th, 2016, 12:47
من فعلا 200 گیگ لازم دارم + لایسنس سی پنل . فقط آیا لایسنس برای ماه اول هست یا همراه سرور ارائه میشه ؟
هارد هم اولویت با ssd هست اگه قیمت زیاد باشه sas رو انتخاب میکنم (اگه امکان داره قیمت رو محاسبه کنید)
برای 200 گیگ هارد ssd ماهانه 50 هزار تومان + 50 تومان ستاپ برای یک بار دریافت می شود.
برای 200 گیگ هارد sas ماهانه 30 هزار تومان محاسبه می شود.
لایسنس هم دائمی به همراه سرور است.
farmanrava
January 5th, 2016, 13:11
با سلام و احترام
جناب عمو حسن انشالله فروش خوبی داشته باشید ، قیمت ها بسیار مناسب و عالی هستند .
ایشون از نظر اخلاق ، پشتیبانی و صد البته کیفیت سرویس دهی تایید میشوند . دوستانی که قصد خرید دارند تعجیل بفرمایید و در خرید خودتون شک نداشته باشید
با آرزوی موفقیت ...
با تشکر :53:
al_bozorgi
January 7th, 2016, 21:07
برای 200 گیگ هارد ssd ماهانه 50 هزار تومان + 50 تومان ستاپ برای یک بار دریافت می شود.
برای 200 گیگ هارد sas ماهانه 30 هزار تومان محاسبه می شود.
لایسنس هم دائمی به همراه سرور است.
با این حساب یعنی من که 200 گیگ هارد لازم دارم میشود 50 تومان و خود آفر 8 گیگ رم هم 90 تومان که جمعا میشه 250 گیگ هارد و ماهانه 140.000 تومان درسته ؟؟؟ آیا هزینه ست آپ اولیه رو میتونید کم کنید چون سرور مجازی هست ؟؟؟
AbtinServer
January 8th, 2016, 00:22
با این حساب یعنی من که 200 گیگ هارد لازم دارم میشود 50 تومان و خود آفر 8 گیگ رم هم 90 تومان که جمعا میشه 250 گیگ هارد و ماهانه 140.000 تومان درسته ؟؟؟ آیا هزینه ست آپ اولیه رو میتونید کم کنید چون سرور مجازی هست ؟؟؟
امکانش است ولی هدیه لایسنس نیز برداشته می شود. چون این مبلغ این آفر ها به اندازه کافی ارزان و مناسب است.
al_bozorgi
January 8th, 2016, 02:01
امکانش است ولی هدیه لایسنس نیز برداشته می شود. چون این مبلغ این آفر ها به اندازه کافی ارزان و مناسب است.
خرید انجام شد منتظر دریافت مشخصات سرور هستم ، لایسنس سی پنل رو لازم دارم بهمین خاطر مشکلی با هزینه ست آپ اولیه ندارم.
AbtinServer
January 8th, 2016, 12:57
خرید انجام شد منتظر دریافت مشخصات سرور هستم ، لایسنس سی پنل رو لازم دارم بهمین خاطر مشکلی با هزینه ست آپ اولیه ندارم.
سپاس از خرید شما.
از طریق تیکت در سایت در تماس باشید.
farmanrava
January 23rd, 2016, 16:17
با سلام و عرض ادب خدمت همکار گرامی
جناب عمو حسن عزیز ، شما سرور اختصاصی از دیتاسنتر پارس آنلاین یا رسپینا ارائه میدین ؟
یک سرور با قیمت مناسب جهت راه اندازی یک کتاب خانه الکترونیک برای یکی از دوستان نیازمندیم ...
AbtinServer
January 23rd, 2016, 18:55
با سلام و عرض ادب خدمت همکار گرامی
جناب عمو حسن عزیز ، شما سرور اختصاصی از دیتاسنتر پارس آنلاین یا رسپینا ارائه میدین ؟
یک سرور با قیمت مناسب جهت راه اندازی یک کتاب خانه الکترونیک برای یکی از دوستان نیازمندیم ...
با سلام
جناب محمدی اگر مصرف داخلی است آفر بسیار مناسب با ترافیک نامحدود برای شما داریم.
سرور به صورت آماده و با کانفیگ دلخواه سخت افزاری هم قابل ارائه است.
از نظر فضا هم سرور 48 ترابایتی آماده تحویل موجود است.
satiran
January 25th, 2016, 12:06
تماس بهشون گرفتم فوق العاد انسان مودب و موقری بودن و با صبر و حوصله جواب منو دادن به امید خدا تا شب خرید را ازشون میکنم
Subaru
January 25th, 2016, 13:14
سلام جناب
من یک میکروتیک میخوام برای سرویس افزایش سرعت اینترنت
لطفا بفرمایید که رم 512 هم ارائه میدین ؟ رم 512 یا 1 گیگ با ترافیک نامحدود برای میکروتیک با چه قیمتی ارائه میدین ؟
AbtinServer
January 26th, 2016, 00:46
تماس بهشون گرفتم فوق العاد انسان مودب و موقری بودن و با صبر و حوصله جواب منو دادن به امید خدا تا شب خرید را ازشون میکنم
ممنون از شما این نظر لطف شما است و چیزی که بیان نمودین انجام وظیفه همکاران بوده.
- - - Updated - - -
سلام جناب
من یک میکروتیک میخوام برای سرویس افزایش سرعت اینترنت
لطفا بفرمایید که رم 512 هم ارائه میدین ؟ رم 512 یا 1 گیگ با ترافیک نامحدود برای میکروتیک با چه قیمتی ارائه میدین ؟
با سلام
خیر حداقل رم 1 گیگ است که 25 هزار تومان هزینه بالایی نیست.
سرویس شما مصرف اینترنت دارد و به صورت حجمی قابل ارائه خواهد بود.
Subaru
January 26th, 2016, 01:03
سلام لطفا بفرمایید که برای میکروتیک با رم یک گیگ محاسبه قیمت حجم به چه صورت است؟ مثلا برای یک ترابایت حجم چه قیمتی تعیین میکنید؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
AbtinServer
January 26th, 2016, 01:27
سلام لطفا بفرمایید که برای میکروتیک با رم یک گیگ محاسبه قیمت حجم به چه صورت است؟ مثلا برای یک ترابایت حجم چه قیمتی تعیین میکنید؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
در پارس هر ترابایت 250 تا 300 هزار تومان محاسبه می شود.
اگر مصرف خاصی دارید سرور از زیرساخت با قیمت مناسب تری قابل ارائه است.
همچنین پهنای باند به مراتب ارزان تر به شما داده می شود.
freeacounting
January 26th, 2016, 10:00
سلام
سرور نامحدود اینترانت موجود دارید؟ رم 1 گیگ
Subaru
January 26th, 2016, 10:01
در پارس هر ترابایت 250 تا 300 هزار تومان محاسبه می شود.
اگر مصرف خاصی دارید سرور از زیرساخت با قیمت مناسب تری قابل ارائه است.
همچنین پهنای باند به مراتب ارزان تر به شما داده می شود.
میکروتیک را برای راه اندازی وی ÷ی ا-ن سرور میخواهم. برای تبدیل اینترنت کاربران وی ÷ی ا-ن به اینترانت
لطفا قیمت های زیرساخت را نیز بفرمایید
AbtinServer
January 26th, 2016, 15:46
سلام
سرور نامحدود اینترانت موجود دارید؟ رم 1 گیگ
با سلام
بله سرویس دلخواه شما موجود است.
- - - Updated - - -
میکروتیک را برای راه اندازی وی ÷ی ا-ن سرور میخواهم. برای تبدیل اینترنت کاربران وی ÷ی ا-ن به اینترانت
لطفا قیمت های زیرساخت را نیز بفرمایید
با سلام
برای شما ارسال شد.
mp009
January 29th, 2016, 09:24
با سلام
لطفا قیمت سرور میکروتیک از زیرساخت برای کاهش پینگ را هم برای من ارسال بفرمایید.
AbtinServer
January 29th, 2016, 13:03
با سلام
لطفا قیمت سرور میکروتیک از زیرساخت برای کاهش پینگ را هم برای من ارسال بفرمایید.
با سلام
با چه میزان ترافیکی مد نظر شما است ؟
mp009
January 29th, 2016, 13:07
حدود ۶۰ - ۷۰ گیگ در ماه
AbtinServer
January 30th, 2016, 01:29
حدود ۶۰ - ۷۰ گیگ در ماه
این مورد در پارس آنلاین برای خرید اول 25000 تومان است وبرای هر 100 گیگ 30 هزار تومان.
پیشنهاد خرید از زیرساخت است که برای شما ارسال شد.
farmanrava
February 1st, 2016, 00:28
با سلام
جناب محمدی اگر مصرف داخلی است آفر بسیار مناسب با ترافیک نامحدود برای شما داریم.
سرور به صورت آماده و با کانفیگ دلخواه سخت افزاری هم قابل ارائه است.
از نظر فضا هم سرور 48 ترابایتی آماده تحویل موجود است.
با سلام
جناب عمو حسن این دوست ما فردا از شما اقدام میکنه برای خرید ... فقط خیلی تعجیل دارند ، زمان تحویل سرور های پارس آنلاین چه طوریه ؟
این سرور 48 ترابایتی هزینه اش سنگین در میاد ، واسه یک کتاب خونه مجازی میخوان ... حدود تا 4 ترابایت فکر میکنم برای شروع کافی باشه !
بعدا میشه درخواست هارد کرد دیگه درسته ؟
AbtinServer
February 1st, 2016, 14:04
با سلام
جناب عمو حسن این دوست ما فردا از شما اقدام میکنه برای خرید ... فقط خیلی تعجیل دارند ، زمان تحویل سرور های پارس آنلاین چه طوریه ؟
این سرور 48 ترابایتی هزینه اش سنگین در میاد ، واسه یک کتاب خونه مجازی میخوان ... حدود تا 4 ترابایت فکر میکنم برای شروع کافی باشه !
بعدا میشه درخواست هارد کرد دیگه درسته ؟
با سلام
مشکلی نیست. تحویل سرور اختصاصی در پارس آنلاین معمولا طی 1 تا 24 ساعت است که البته 30 دقیقه هم ما تحویل داشتیم.
سرور با فضای مورد نیاز شما نیز موجود است و از نظر رم و هارد نیز قابل ارتقاء است.
با احترام
firebox
February 3rd, 2016, 15:14
این آفرتون هنوز هم فعاله ؟
برای رم 1 گیگ تو لینک سفارش زده هارد 10 گیگ و پهنای باند 20 گیگ ، اینجا زدید ، هارد 15 گیگ و پهنای باند 50 گیگ ، چرا تفاوت داره ؟
AbtinServer
February 3rd, 2016, 15:28
این آفرتون هنوز هم فعاله ؟
برای رم 1 گیگ تو لینک سفارش زده هارد 10 گیگ و پهنای باند 20 گیگ ، اینجا زدید ، هارد 15 گیگ و پهنای باند 50 گیگ ، چرا تفاوت داره ؟
بله برقرار است.
در سایت اشتباه درج شده بود که ویرایش گردید.
شما دقیقا همان مشخصاتی که از اینجا خرید می نمایید تحویل می گیرید.
satiran
February 4th, 2016, 18:46
2 تا سرویس خریداری شد از ایشون
سرویس ها به موقع تحویل شد
یکی از سایت های من مشکل داشت و ایشون صبورانه مشکل را رفع کردن بدون کوچکترین ناراحتی ،هر موقع به موبایل ایشون تماس گرفتم جواب دادن چه قبل تحویل سرویس چه بعدش برخلاف دیگر دوستان
من که چه از خودشون چه از سرویس هاشون رضابت کامل را دارم
shervinrv
February 5th, 2016, 15:35
سلام .
سرویس 4 رم گیگتون با پهنای باند نامحدود شرایطش رو ممنون میشم بفرمایید
و اینکه اماکن ارائه این سرویس بصورت ha وجود داره ؟ اپر امکانش هست ممنون میشم هزینه رو هم بفرمایید
IrIsT
February 5th, 2016, 15:42
سلام و درود.
با مشخصات زیر میخوام.
رم 3 و رم 4
هارد 100
پهنای باند نامحدود داریدپهنای باند بالا میخوام.
کیفیت و تضمین سرور برام مهمه.کانفیگ دایرکت ادمین هم انجام میدین؟گففتین سی پنل رایگان داره.سی پنل نال یا نه؟بعدش تضمین که به مشکل نخوره این سی پنل.
کانفیگ هم انجام میدین؟چه دایرکت دامین چه سی پنل.کانفیگ فقط برای سرعت بالا.برای هاستینگ میخوام.شایدم دیدم پهنای باند بالا و قیمت مناسب باشه,برای دانلودم استفاده کردم.
AbtinServer
February 5th, 2016, 17:28
سلام .
سرویس 4 رم گیگتون با پهنای باند نامحدود شرایطش رو ممنون میشم بفرمایید
و اینکه اماکن ارائه این سرویس بصورت ha وجود داره ؟ اپر امکانش هست ممنون میشم هزینه رو هم بفرمایید
با سلام
بله امکان ارائه نامحدود وجود دارد متاسفانه متوجه ادامه صحبت شما نشدم. لطفا واضح تر بفرمایید یا با شماره های موجود تماس بگیرید
با احترام
- - - Updated - - -
سلام و درود.
با مشخصات زیر میخوام.
رم 3 و رم 4
هارد 100
پهنای باند نامحدود داریدپهنای باند بالا میخوام.
کیفیت و تضمین سرور برام مهمه.کانفیگ دایرکت ادمین هم انجام میدین؟گففتین سی پنل رایگان داره.سی پنل نال یا نه؟بعدش تضمین که به مشکل نخوره این سی پنل.
کانفیگ هم انجام میدین؟چه دایرکت دامین چه سی پنل.کانفیگ فقط برای سرعت بالا.برای هاستینگ میخوام.شایدم دیدم پهنای باند بالا و قیمت مناسب باشه,برای دانلودم استفاده کردم.
با سلام
بله پلان 4 گیگ موجود است
هر 100 گیگ هارد 25 هزار تومان است.
برای دریافت پهنای باند نامحدود تماس بگیرید.
نصب و کانفیگ سی پنل رایگان است. خیر سی پنل دستکاری شده نیست و لایسنس شما قابلیت آپدیت بدون هیچ گونه تغییر در سرور را دارد.
در صورت ابهام می توانید با شماره های ما تماس حاصل نمایید.
پیروز باشید
shervinrv
February 5th, 2016, 17:31
با سلام
بله امکان ارائه نامحدود وجود دارد متاسفانه متوجه ادامه صحبت شما نشدم. لطفا واضح تر بفرمایید یا با شماره های موجود تماس بگیرید
با احترام
ممنونم از پاسختون
منظورم بصورت high availability هست. با لود بالانسر
پهنای باند نامحدود رو نفرمودید تفاوت قیمتش چجوریه
و اینکه آیا برای ترافیک خارج هم نامحدوده یا فقط برای ترافیک داخل ؟
AbtinServer
February 5th, 2016, 19:23
بله سرور های پارس h a هستند نسب به سایر سرورها.
اما از نظر لود بالانسر خیر. این سرویس روی سرورهای ایران ما فعال نیست و البته فکر نمیکنم به جز 1 یا 2 شرکت شخص یا شرکت دیگری از لود بالانسر برخوردار باشدو بالطبع هزینه این نوع سرویس ها بالا خواهد بود.هزینه سرویس نامحدود دو برابر قیمت های ارائه شده است ولی با همان کیفیت خوب و مناسب.خیر برای ترافیک خارج سرویس حجمی قابل ارائه است.
mashiat
February 7th, 2016, 20:14
سلام دوست خوب
من پنل 25 تومانی رو میخوام
سیستم عامل هم ویندوز
فقط میشه چند ساعت تست بدید ؟ چون تا حالا با سرور مجازی ایران کار نکردم
ممنون
Irandotnet.ir
February 9th, 2016, 22:55
سرور رم 2 بهمراه کانفیگ websitepanel نیاز داریم اگر کانفیگ رو رایگان انجام بدید یکساله تهیه میشه. سفارش بدم ؟
AbtinServer
February 9th, 2016, 23:55
سلام دوست خوب
من پنل 25 تومانی رو میخوام
سیستم عامل هم ویندوز
فقط میشه چند ساعت تست بدید ؟ چون تا حالا با سرور مجازی ایران کار نکردم
ممنون
با سلام
خیر سرور تست ارائه نمی شود.
- - - Updated - - -
سرور رم 2 بهمراه کانفیگ websitepanel نیاز داریم اگر کانفیگ رو رایگان انجام بدید یکساله تهیه میشه. سفارش بدم ؟
با سلام
خیر کانفیگ مورد نظر شما جزو آفر محسوب نمی شود و شامل هزینه می گردد.
در صورت نیاز از طریق سایت اقدام نمایید.
zofishel
February 10th, 2016, 10:26
سلام
خسته نباشید
بنده می خاستم یه سرور تهیه کنم برای تبدیل اینترانت به اینترنت چون کافی نت دارم و همونطور که می دونین سایت های خارجی محدودن و راحت باز نمیشن
حالا اگه یه همچین سروری بدین با ترافیک حداکثر 100 تا 150 گیگ در ماه قیمتش چقدر میشه؟
ممنونم
AbtinServer
February 10th, 2016, 11:26
سلام
خسته نباشید
بنده می خاستم یه سرور تهیه کنم برای تبدیل اینترانت به اینترنت چون کافی نت دارم و همونطور که می دونین سایت های خارجی محدودن و راحت باز نمیشن
حالا اگه یه همچین سروری بدین با ترافیک حداکثر 100 تا 150 گیگ در ماه قیمتش چقدر میشه؟
ممنونم
با سلام
شما به عنوان مثال پلان اول را خرید می نمایید و 50 گیگ دیفالت موجود است. 100 گیگ اضافه نیز خرید می نمایید در مجموع هزینه سرور 50 هزار تومان می شود.
hen
February 10th, 2016, 12:18
سلام
سرور سوم را با صد گیگ هارد، ماهی 70 تومن حساب میکنید؟ یعنی 60 گیگ اضافه تر که میشه 15 تومن ماهیانه. البته برای هاست میخوام که برام کانفیگ خوب و تضمین کیفیت بهم بدید.
اگه سرور آخر را با صد گیگ هارد بخواهم با همون قیمت ارائه میدید؟ یعنی 90 تومن، به صورت دائمی به شرط رضایت از کیفیت و کانفیگ خوب برای هاست.
AbtinServer
February 10th, 2016, 12:26
سلام
سرور سوم را با صد گیگ هارد، ماهی 70 تومن حساب میکنید؟ یعنی 60 گیگ اضافه تر که میشه 15 تومن ماهیانه. البته برای هاست میخوام که برام کانفیگ خوب و تضمین کیفیت بهم بدید.
اگه سرور آخر را با صد گیگ هارد بخواهم با همون قیمت ارائه میدید؟ یعنی 90 تومن، به صورت دائمی به شرط رضایت از کیفیت و کانفیگ خوب برای هاست.
با سلام
در مورد درخواست اول شما بله با 60 گیگ هارد اضافه مبلغ 70 هزارتومان خواهد شد.
در مورد پلان آخر نیز مبلغ 12500 تومان بابت هارد به قیمت شما اضافه می شود.
از نظر کیفیت هم منابع و تعداد هارد های سرور به حدی است که همچنان کیفیت بالا برای شما محسوس باشد.
hen
February 10th, 2016, 12:54
با سلام
در مورد درخواست اول شما بله با 60 گیگ هارد اضافه مبلغ 70 هزارتومان خواهد شد.
در مورد پلان آخر نیز مبلغ 12500 تومان بابت هارد به قیمت شما اضافه می شود.
از نظر کیفیت هم منابع و تعداد هارد های سرور به حدی است که همچنان کیفیت بالا برای شما محسوس باشد.
خب پس اگه مورد اول رو بخوام با 70 تومن ارائه میشه؟ هزینه ست آپ و اینجور حرفها که نداره؟
بنده به شرط کیفیت مورد رضایت مشتری دائمی خواهم بود، در اینصورت کانفیگ تخصصی رایگان انجام میدید برای یک بار؟
تشکر.
AbtinServer
February 10th, 2016, 13:02
خب پس اگه مورد اول رو بخوام با 70 تومن ارائه میشه؟ هزینه ست آپ و اینجور حرفها که نداره؟
بنده به شرط کیفیت مورد رضایت مشتری دائمی خواهم بود، در اینصورت کانفیگ تخصصی رایگان انجام میدید برای یک بار؟
تشکر.
بله هزینه همان است.خیر طبق توضیح تاپیک هزینه ستاپی اخذ نمی شود.
کانفیگ سی پنل نیز طبق اعلام در تاپیک رایگان انجام می شود.
as911
February 13th, 2016, 01:20
سلام و احترام خدمت کاربران گرامی وب هاستینگ تالک
آبتین سرور در نظر دارد تعداد محدودی سرور مجازی ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین واقع در مرکز آپادانا با کانفیگ خاص فقط برای کاربران وب هاستینگ تالک جهت فروش ارایه دهد.
این سرور نیز طبق دیگر سرورهای ایران آبتین سرور از هاردهای SSD Pro برخوردار است که در کنار اس اس دی های سری پرو و سی پی یوهای 24 هسته ای سرعت بینهایت را به شما کاربران گرامی ارائه می دهد.
.
.
.
کیفیت سرویس هاتون که فوق العاده بود!
آفرهای فوق العاده ای هم دارید، برای کاربران و مشتریان فعلیتون امکان آپگرید با این آفر ها فراهمه؟!
AbtinServer
February 13th, 2016, 13:07
کیفیت سرویس هاتون که فوق العاده بود!
آفرهای فوق العاده ای هم دارید، برای کاربران و مشتریان فعلیتون امکان آپگرید با این آفر ها فراهمه؟!
خواهش میکنم لطف شما دوستان است.
بله تا زمانی که این آفر ادامه دارد امکان ارتقاء با قیمت های تاپیک برای کاربران فراهم است.
as911
February 13th, 2016, 19:19
خواهش میکنم لطف شما دوستان است.
بله تا زمانی که این آفر ادامه دارد امکان ارتقاء با قیمت های تاپیک برای کاربران فراهم است.
هزینه تمدید برای کاربران فعلی هم به همین میزان است؟! یا خارج از آفر محاسبه میشود؟!
AbtinServer
February 14th, 2016, 10:54
هزینه تمدید برای کاربران فعلی هم به همین میزان است؟! یا خارج از آفر محاسبه میشود؟!
در صورتی که خرید شما از تاپیک بوده باشد سرویس شما تا زمان تمدید با همین قیمت خواهد بود و ارتقا به پلان بالاتر در صورت برقراری آفر با این قیمت ها نیز امکان پذیر است.
behzad83
February 15th, 2016, 18:19
سفارش یک سررو ثبت شد و دقیقا کمتر از 15 دقیقه بعد تحویل شد.
سرعت پورت و هارد هم کاملا مطلوب و با کیفیت.
با تشکر
as911
February 16th, 2016, 22:59
طبق اطلاعیه شما در وبسایتتان سرورهای شما در دیتا سنترهای پارس آنلاین ، آسیاتک ، رسپینا و زیرساخت می باشند، این آفر ها فقط در دیتاسنتر پارس آنلاین است یا در دیتاسنترهای دیگر نیز ارائه میشوند؟!
AbtinServer
February 17th, 2016, 17:15
طبق اطلاعیه شما در وبسایتتان سرورهای شما در دیتا سنترهای پارس آنلاین ، آسیاتک ، رسپینا و زیرساخت می باشند، این آفر ها فقط در دیتاسنتر پارس آنلاین است یا در دیتاسنترهای دیگر نیز ارائه میشوند؟!
خیر این آفر فعلا برای پارس آنلاین برقرار است.
بزودی آفر بسیار مناسبی از تبیان و زیرساخت نیز ارائه خواهیم کرد.
Alirezayb
February 18th, 2016, 00:19
با سلام
از دوستان کسی از این سرور ها برای کاهش پینگ استفاده کردن ؟ چطوره ؟
میخاستم از استارتر تاپیک بپرسم که کانفیگ برای سرویس کاهش پینگ انجام میدین ؟
البته من خیلی از سرور تبیان تعریف شنیدم
AbtinServer
February 18th, 2016, 12:29
با سلام
از دوستان کسی از این سرور ها برای کاهش پینگ استفاده کردن ؟ چطوره ؟
میخاستم از استارتر تاپیک بپرسم که کانفیگ برای سرویس کاهش پینگ انجام میدین ؟
البته من خیلی از سرور تبیان تعریف شنیدم
با سلام
کانفیگ ها همگی رایگان انجام می شود ولی برای سرویس مورد نظر خود بهتر است از تبیان استفاده نمایید.
Alirezayb
February 18th, 2016, 23:59
با سلام
کانفیگ ها همگی رایگان انجام می شود ولی برای سرویس مورد نظر خود بهتر است از تبیان استفاده نمایید.
ممنون از پاسخ شما
امکانش هست که شاید به زودی آفری از این دیتا سنتر ارئه بدین ؟
AbtinServer
February 19th, 2016, 05:03
ممنون از پاسخ شما
امکانش هست که شاید به زودی آفری از این دیتا سنتر ارئه بدین ؟
بله. البته این سوال مربوط به تاپیک نیست ولی بزودی آفر بسیار مناسبی از این دیتاسنتر ارائه خواهد شد.
Alirezayb
February 20th, 2016, 00:28
بله. البته این سوال مربوط به تاپیک نیست ولی بزودی آفر بسیار مناسبی از این دیتاسنتر ارائه خواهد شد.
ممنون
منتظرم
arman021
February 20th, 2016, 18:24
2 سرویس خریداری شد
کمتر از 30 دقیقه تحویل دادند.
با اینکه کلی سوال پرسیدیم صبورنه پاسخ و رفع مشکل نمودن.
(با تشکر)
satiran
February 24th, 2016, 18:34
سلام
سرویسی مناسب برای سایت آپلودسنتر دارید
لطفا آفر بدید بهم
ممنون
nashe465
February 25th, 2016, 20:08
۱ سرویس خربداری شد.
آیپی اضافه هم موجود هست + قیمت
AbtinServer
February 26th, 2016, 00:10
سلام سرویسی مناسب برای سایت آپلودسنتر دارید لطفا آفر بدید بهم ممنونبا سلام بله آفر مناسبی موجود است.چه کانفیگی مورد نیاز شما است؟
- - - Updated - - -
۱ سرویس خربداری شد.آیپی اضافه هم موجود هست + قیمتممنون از خرید شما.متاسفانه در این لحظه به دلیل کمبود ای پی امکان ارائه وجود ندارد.
satiran
March 2nd, 2016, 18:01
هارد 100 گیگ
رم 2 گیگ
لطفا قیمتت را اعلام کن
ممنون
AbtinServer
March 3rd, 2016, 18:24
هارد 100 گیگ
رم 2 گیگ
لطفا قیمتت را اعلام کن
ممنون
با سلام
با مبلغ 45 هزار تومان قابل تقدیم است.
satiran
March 3rd, 2016, 23:37
با سلام
با مبلغ 45 هزار تومان قابل تقدیم است.
ممنون از شما بررسی میکنیم و جواب میدیم
Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
alicpk
March 3rd, 2016, 23:53
سلام
جناب هزینه ای پی را بفرمایید؟
سرورها به چه صورت مجازی خواهند شد؟
نوع مجازی ساز؟
تعداد کاربرانی که قرار است میزبانی کنید؟
امکان افزایش سرور در اینده وجود دارد یا خیر؟
Jai
March 4th, 2016, 14:08
درود ، چند تا سوال داشتم
الان پلان Ram : 2048MB لیسانس Cpanel رایگان داره ؟ کافیگ هاشون رو خودتون انجام میدین ؟ برای میزبانی وبسایتم میخوام
وبسایتم 10.000 ایران هستش و اپلیکیشن گوشی هم داره به همین خاطر پهنای باند بالایی نیاز دارم مثلا 1 ترابایت ( 80%درصد مصرفی از ایران ، نهایتا 20% مصرفی خارج از ایران ) سرور هاتون میکشه ؟
AbtinServer
March 5th, 2016, 11:29
سلام
جناب هزینه ای پی را بفرمایید؟
سرورها به چه صورت مجازی خواهند شد؟
نوع مجازی ساز؟
تعداد کاربرانی که قرار است میزبانی کنید؟
امکان افزایش سرور در اینده وجود دارد یا خیر؟
با سلام
در حال حاضر امکان ارائه ای پی اضافه وجود ندارد.
سرور ها توسط وی ام ویر و کاملا با ارائه منابه اختصاصی ارائه می شود.
تعداد کاربران مناسب است زیر روی سرور ها بیشتر با ارائه ای پی اضافه سرور ارائه شده تا سرور بهینه ارائه شود.
منظور از افزایش سرعت در آینده چیست؟
- - - Updated - - -
درود ، چند تا سوال داشتم
الان پلان Ram : 2048MB لیسانس Cpanel رایگان داره ؟ کافیگ هاشون رو خودتون انجام میدین ؟ برای میزبانی وبسایتم میخوام
وبسایتم 10.000 ایران هستش و اپلیکیشن گوشی هم داره به همین خاطر پهنای باند بالایی نیاز دارم مثلا 1 ترابایت ( 80%درصد مصرفی از ایران ، نهایتا 20% مصرفی خارج از ایران ) سرور هاتون میکشه ؟
با سلام
بله روی پلان 2048 نیز لایسنس رایگان است.
از نظر کشش شما باید متناسب با نیاز خود سرور خرید نمایید.
مصرف در صورتی که سرور ایران اکسس شود نامحدود رایگان خواهد بود و در غیر این صورت هر ترابایت 250 هزار تومان هزینه خواهد داشت.
mehrzad_1
March 5th, 2016, 11:36
سلام و خسته نباشید
ما یک سرور ایران لازم داشتیم
پهنای باند مصرفی داخل کشور رایگان باشه
سیستم عامل ویندوز هست
و اینکه رم سرور 8 گیگ باشه
پهنای باند خارج به داخل و بالعکس هم بالا باشه
چه آفری دارید برای ما؟
AbtinServer
March 5th, 2016, 12:02
سلام و خسته نباشید
ما یک سرور ایران لازم داشتیم
پهنای باند مصرفی داخل کشور رایگان باشه
سیستم عامل ویندوز هست
و اینکه رم سرور 8 گیگ باشه
پهنای باند خارج به داخل و بالعکس هم بالا باشه
چه آفری دارید برای ما؟
با سلام
آفر رم 8 گیگ برای شما بسیار مناسب است.
در صورت ایران اکسس بودن شما مصرف نامحدود است و در غیر این صورت هر ترابایت طبق تاپیک قابل تقدیم است.
al_bozorgi
March 7th, 2016, 23:16
بعد از گذشت چند ماه از خریدم کاملا راضی هستم ، پشتیبانی عالی و کیقیت سرویس بسیار خوب . امیدوارم به همین شکل کیفیت و پایداری سرویس ها حفظ بشه .
hen
March 7th, 2016, 23:54
سلام مهندس
افرهای دیگه تون چی شد؟ قرار بود افر جدید بدید.
آفر برای سرور اروپایی چیزی دارید؟
AbtinServer
March 8th, 2016, 00:29
سلام مهندس
افرهای دیگه تون چی شد؟ قرار بود افر جدید بدید.
آفر برای سرور اروپایی چیزی دارید؟
با سلام
آفر تبیان و زیرساخت بعد از عید ارائه می شود.
در مورد اروپا نیز از طریق تیکت در تماس باشید آفر دلخواه خود را دریافت نمایید.
arman021
March 27th, 2016, 18:28
یک عدد سرور مجازی رم 4 خریداری شد بسیار سریع تحویل داده شد .
ممنون
DJ_2015
April 5th, 2016, 08:50
سلام
ترافیک اینترانت نامحدود همچنان ارائه میشه؟
rezapto
April 5th, 2016, 21:37
این پلن
سرور فوق ماهانه 35000 تومان به صورت دائم
Ram : 2048MB
Cpu : 2Core
HDD : 30GB SSD Pro
Price : 35,000
به همراه 50 گیگ هارد اضافه و 50 گیگ ترافیک اضافه چقدر خواهد شد ؟ تحویل فوریه یا نه؟! چون همه میگن تحویل فوری ولی به بهانه های مختلف یکی دو روز بعد تحویل میدن !! و اینکه آی پیشون حتما ایرانه دیگه؟
فال
April 7th, 2016, 19:57
سرورها کرنل اختصاصی ندارند ؟
حداقل نسبت کاربر به منابع رو اعلام بفرمایید
تبیان شروع نشد ؟
ممنونم
wp-Ammar
April 7th, 2016, 20:54
لایسنس برای ماه اول رایگانه؟
amirsh68
April 8th, 2016, 13:55
یه سرور مجازی 4گیگ رم و سی پی یو 3هسته ای سفارش دادیم.سریع تحویل دادن.سرعتش واقعا خوبه و سرعت لود سایتمون فوق العاده بالا رفت.در مورد پشتیبانیشون هم واقعا سریع جواب میدن حتی من ساعت 1 نصفه شب تیکت فرستادم یه ربع بعد جواب گرفتم.
AbtinServer
April 8th, 2016, 17:13
سلام
ترافیک اینترانت نامحدود همچنان ارائه میشه؟
با سلام
طی شرایط خاص بله
- - - Updated - - -
این پلن
سرور فوق ماهانه 35000 تومان به صورت دائم
HDD : 30GB SSD Pro
Price : 35,000
به همراه 50 گیگ هارد اضافه و 50 گیگ ترافیک اضافه چقدر خواهد شد ؟ تحویل فوریه یا نه؟! چون همه میگن تحویل فوری ولی به بهانه های مختلف یکی دو روز بعد تحویل میدن !! و اینکه آی پیشون حتما ایرانه دیگه؟
با سلام
هر 50 گیگ هارد اضافه 13 هزار تومان و هر 50 گیگ ترافیک اضافه نیز 13 هزار تومان.
ای پی ها ایران است.
از بابت زمان تحویل می توانید از کاربران تاپیک جویا شوید که سفارش سرور به همراه کانفیگ سی پنل و انتقال بک آپ هاشون طی یک روز انجام شده و سرورها در اسرع وقت و سریع ترین زمان ممکن تحویل می شود.
- - - Updated - - -
سرورها کرنل اختصاصی ندارند ؟
حداقل نسبت کاربر به منابع رو اعلام بفرمایید
تبیان شروع نشد ؟
ممنونم
به کلیه کاربران منابع کاملا اختصاصی تعلق می گیرد.
طی هفته های اخیر سرویس تبیان نیز اضافه می گردد.
- - - Updated - - -
لایسنس برای ماه اول رایگانه؟
خیر.
لایسنس تا زمان تمدید سرویس شما رایگان ارائه می شود.
mabana
April 8th, 2016, 21:53
هنوز پابرجاست ؟
یک 4 گیگ و یگ 2 گیگ میخوام . ولی 4 گیگ رو 70 گیگ فضا میخوام
قیمت میدین ؟
AbtinServer
April 9th, 2016, 01:28
هنوز پابرجاست ؟
یک 4 گیگ و یگ 2 گیگ میخوام . ولی 4 گیگ رو 70 گیگ فضا میخوام
قیمت میدین ؟
بله به دلیل استقبال دوستان آفر ادامه دارد.
بابت ماالتفاوت هارد اضافی هزینه 10 هزار تومان اضافه می شود.
mohammadreza1987
April 12th, 2016, 19:42
سلام
یک سرویس چند روز پیش سفارش دادم و خیلی زود تحویل دادن
کیفیت سرویس خیلی خوبه برای همین یک سرویس دیگه سفارش دادم
alirezakaj
April 12th, 2016, 20:30
1-هر هسته سی پی یو شما چقد فرکانس داره ؟
برای سرور گیم میخوام ازتون تهیه کنم
2- ای پی اینترانت هم دارین ؟ 10. منظورمه !
amin1356
April 12th, 2016, 23:04
بنده در حال حاضر 2 تا سرور از ایشون دارم و 2 سالی هست که با ایشون کار میکنم و واقعا" کیفیت سرویس دهی و پشتیبانیشون عالیه.
امیدوارم بعضی از سرویس دهنده های به ظاهر محترم از ایشون روش مشتری مداری و پشتیبانی رو یاد بگیرن.
با تشکر
DJ_2015
April 13th, 2016, 12:52
با سلام
طی شرایط خاص بله
چه شرایطی؟
AbtinServer
April 13th, 2016, 13:12
1-هر هسته سی پی یو شما چقد فرکانس داره ؟
برای سرور گیم میخوام ازتون تهیه کنم
2- ای پی اینترانت هم دارین ؟ 10. منظورمه !
بین 1000 تا 1200 بسته به نوع سرور کاربر
برای سرور گیم جهت جلوگیری از اتک های بی مورد بهتر است ایران اکسس شود.
خیر ای پی 10 روی پارس موجود نیست و سرور در صورت نیاز ایران اکسس می شود.
- - - Updated - - -
چه شرایطی؟
بسته به نوع مصرف کاربر شرایط متفاوت است.
در حال حاضر به دلیل بعضی مسائل سرویس با این شرایط ارائه نمی شود.
miladtnt
April 13th, 2016, 13:18
درصورت مقدور بودن تست 72 ساعته میخوام
(72 ساعت بخاطر ست شدن دی ان اس وتست میگم)
و اینکه آیا برای خود رم 2 گیگ هم لایسنس رایگان میدید یا نه
AbtinServer
April 13th, 2016, 13:25
خیر.سرویس تست ارائه نمی شود.
بله بر روی رم 2 نیز رایگان ارائه می گردد.
miladtnt
April 13th, 2016, 17:12
خب با پول اراعه بدین هزینه ماهانش چقدره سه روزه اراعه بدین تستامونو بکنیم ...
سی پنل نال شده که نیست؟ یا ازونا نیست که لایسنسش به سرور خودتون وصله
AbtinServer
April 13th, 2016, 17:36
خیر.سرویس تست ارائه نمی شود.
شما می توانید خرید کنید در صورت عدم رضایت با ذکر دلیل معقولانه بک مانی می شود. :)
sajad2745
April 13th, 2016, 21:58
سلام
در صورتی که خریداری کنیم نصب سی پنل و انتقال فایل هامونم انجام میدید؟
iHSG
April 13th, 2016, 23:31
سلام
این آفر سی پنل رایگان برای رم 2 به بالا هنوز فعاله؟ یعنی من رم 2 بخرم سی پنل رایگان هم داره؟
بعد لایسنس رو تحویل خودمون میدید یا خودتون برای ما نصب میکنید؟
miladtnt
April 14th, 2016, 01:28
ببینین دلیل معقولانه من اینه :
تو سایتم با کدای php چنتا تابع دارم که میرن سایتای خارجی رو لود میکنن.. یبار از ایران سرور داشتم حالا نمیدونم مشکل ازینطرف بود یا اونطرف ... نمیرفت به اون سایته و تابع کار نمیکرد فک کنم از تحریم بوده باشه... حالا شما همچین دلایلی رو قبول میکنین؟
فال
April 15th, 2016, 19:26
سلام
این آفر سی پنل رایگان برای رم 2 به بالا هنوز فعاله؟ یعنی من رم 2 بخرم سی پنل رایگان هم داره؟
من با ترس و لرز از فروشنده ایرانی ، با توکل بر خدا و دعا و صلوات از ایشون سرور گرفتم رم دو
اول که اشتباه کوچیکی در دادن آی پی پیش اومد و سرور بالا نمیومد، ( ایشون فرمودن در 5 دقیقه حل میشه )
منم خواستم پس بدم ولی گفتم بزار ببینم چطوریه من سرور ایران نداشتم تا حالا
قرار شد تا فرداش تست کنم اگر اکی بود بگیرم که ایشون فرمودن تا هر زمان که خواستید تست بفرمایید
سرویس رو دیدم و پسندیدم و سی پنل هم دادند، نور علی نور هست
پینگ فوق العاده هست
قبلا سرور آمریکا داشتم، اونم خوب بود ولی وقتی سی پنل نداری چه فایده
ولی واقعا از هر جهت تا به الان راضی هستم، سی پنلش واقعا به آدم آرامش میده و پینگ که محشره
از همین جا از ایشون به پاس این آدم حسابی بودن و منصف و متمایز بودن تشکر می کنم، امیدوارم همین خطو تا آخر ادامه بدند و قدر اعتبارشونو بدونن و مارو روو سفید کنن
alirezakaj
April 15th, 2016, 23:06
بین 1000 تا 1200 بسته به نوع سرور کاربر
برای سرور گیم جهت جلوگیری از اتک های بی مورد بهتر است ایران اکسس شود.
خیر ای پی 10 روی پارس موجود نیست و سرور در صورت نیاز ایران اکسس می شود.
-
دوست عزیز وقتی میبینن ای پی ایران اکسس هست میرن ای پی های توی این رنج رو که اینترنت هستن پیدا میکنن و اتک میدن که مال من داون بشه
اما وقتی 10. باشه آی پی کلا طرف بیخیال میشه
چرا تهیه نمیکنید اینترانت
مشکلی دارید ؟
- - - Updated - - -
من قبلا ازشون سرویس داشتم مشکلی نداشته
دیگه دامین ست کردن که کار ساده ایه
شما میتونی با خیال راحت تهیه کنی از ایشون
AbtinServer
April 17th, 2016, 13:26
دوست عزیز وقتی میبینن ای پی ایران اکسس هست میرن ای پی های توی این رنج رو که اینترنت هستن پیدا میکنن و اتک میدن که مال من داون بشه
اما وقتی 10. باشه آی پی کلا طرف بیخیال میشه
چرا تهیه نمیکنید اینترانت
مشکلی دارید ؟
با توجه به قیمت های ما و قیمت ای پی اینترانت این مورد جدا از صرفه برای ما ضرر محسوب می شود
پورت داخلی سرور 10 گیگ است و تا بحال بابت این موارد ما دان تایم نداشته ایم.
- - - Updated - - -
سلام
در صورتی که خریداری کنیم نصب سی پنل و انتقال فایل هامونم انجام میدید؟
بله انجام می گردد.
- - - Updated - - -
سلام
بله رایگان است.
منظور از تحویل دادن چیست؟ لایسنس دستوری است و جنس قابل تحویل نیست.
در صورت توانایی در فعال سازی خود میتوانید فعال نمایید.
- - - Updated - - -
ببینین دلیل معقولانه من اینه :
تو سایتم با کدای php چنتا تابع دارم که میرن سایتای خارجی رو لود میکنن.. یبار از ایران سرور داشتم حالا نمیدونم مشکل ازینطرف بود یا اونطرف ... نمیرفت به اون سایته و تابع کار نمیکرد فک کنم از تحریم بوده باشه... حالا شما همچین دلایلی رو قبول میکنین؟
خیر.این موارد مربوط به تحریم است و مشکل سرور محسوب نمی شود.
- - - Updated - - -
من با ترس و لرز از فروشنده ایرانی ، با توکل بر خدا و دعا و صلوات از ایشون سرور گرفتم رم دو
اول که اشتباه کوچیکی در دادن آی پی پیش اومد و سرور بالا نمیومد، ( ایشون فرمودن در 5 دقیقه حل میشه )
قرار شد تا فرداش تست کنم اگر اکی بود بگیرم که ایشون فرمودن تا هر زمان که خواستید تست بفرمایید
پینگ فوق العاده هست
ولی واقعا از هر جهت تا به الان راضی هستم، سی پنلش واقعا به آدم آرامش میده و پینگ که محشره
از همین جا از ایشون به پاس این آدم حسابی بودن و منصف و متمایز بودن تشکر می کنم، امیدوارم همین خطو تا آخر ادامه بدند و قدر اعتبارشونو بدونن و مارو روو سفید کنن
ممنون از شما دوست عزیز.
البته هر آنچه برای شما انجام شده وظیفه بوده و همیشه سعی ما رضایت مشتری می باشد.
iHSG
April 17th, 2016, 13:43
ببخشید بازم مزاحم میشم نوشتید:
ارائه ترافیک نامحدود برای کاربران داخل کشور قابل ارائه می باشد ( آپلود/دانلود - سند/رسیو )
بر اساس این حرفتون دو تا سوال برام پیش میاد:
1.یعنی اگر سرور کاملاً Iran Access بشه ترافیک ماهانه نامحدود میشه؟ ربطی هم به بازدید سایت ها نداره؟
2.اگر سرور Iran Access بشه یعنی سایت دیگه تو گوگل ایندکس نمیشه؟ برای این مشکل چه فکری کردید؟
من تمام بازدید کننده هام از ایران هستن و با Iran Access شدن سرور مشکلی ندارم اما فقط موضوع گوگل می مونه که از سرور های آمریکا می خواد سایت رو ایندکس کنه.
AbtinServer
April 17th, 2016, 13:49
ببخشید بازم مزاحم میشم نوشتید:
بر اساس این حرفتون دو تا سوال برام پیش میاد:
1.یعنی اگر سرور کاملاً Iran Access بشه ترافیک ماهانه نامحدود میشه؟ ربطی هم به بازدید سایت ها نداره؟
2.اگر سرور Iran Access بشه یعنی سایت دیگه تو گوگل ایندکس نمیشه؟ برای این مشکل چه فکری کردید؟
من تمام بازدید کننده هام از ایران هستن و با Iran Access شدن سرور مشکلی ندارم اما فقط موضوع گوگل می مونه که از سرور های آمریکا می خواد سایت رو ایندکس کنه.
1- بله با کمی تغییر در قیمت
2- این مورد برای هاست مناسب نیست و باید سرویس اینترنت خرید شود.
اگر فقط بحث میزبانی وب دارید مصرف خیلی بالایی نباید داشته باشید.
mr.irani
April 17th, 2016, 18:29
سلام.از این آفر موجود دارید؟
نیاز ما دو سرور 8 گیگ است و نیاز به سی پی یو اضافه نیز داریم.امکان ارتقا در سی پی یو در آینده وجود دارد؟
hadi222
April 19th, 2016, 11:59
2 گیگ بدون سی پنل ارزون تر امکان پذیره؟
AbtinServer
April 19th, 2016, 12:13
2 گیگ بدون سی پنل ارزون تر امکان پذیره؟
خیر.به علت قیمت های فوق العاده آفر در قیمت تفاوتی ندارد .
- - - Updated - - -
سلام.از این آفر موجود دارید؟
نیاز ما دو سرور 8 گیگ است و نیاز به سی پی یو اضافه نیز داریم.امکان ارتقا در سی پی یو در آینده وجود دارد؟
بله موجود است و امکان ارتقاء نیز وجود دارد.
myyor
April 20th, 2016, 04:04
با سلام
در افر اخر 4کور سی پی یو کاما اختصاصی هست هر کور سی پی یو چند گیگاهرتز هست؟
بر فرض اینکه هر کور 3 گیگاهرتز باشد 4 کور ان معادل 12 گیگاهرتز کاملا اختصاصی هست؟
مورد دوم سی پنل رایگان دارد
و ایا موارد دیگه مانند کانفیگ اپاچی و انجینکس بعلاوه کانفیگ امنیتی +انتی دیداس انتی شل فایروال و .... +امکان بک اپ خودکار ساعتی در یک سرور و یا اف تی پی دیگر
و پنل مانیوتور و اپدیت ماهانه و مدیریت ماهانه و مدیریت در مواقع مشکل و حل ان جزو سرویس هست ؟
اگر نه هزینه ان بصورت ماهانه یا اولیه چقدر است بصورت کانفیگ فق حرفه ای البته ی هزینه ماهانه مانند پشتیبانی اپدیت و مانیتور هم اضافه شود چقدر میشود مجموعا؟
AbtinServer
April 20th, 2016, 11:30
با سلام
در افر اخر 4کور سی پی یو کاما اختصاصی هست هر کور سی پی یو چند گیگاهرتز هست؟
بر فرض اینکه هر کور 3 گیگاهرتز باشد 4 کور ان معادل 12 گیگاهرتز کاملا اختصاصی هست؟
مورد دوم سی پنل رایگان دارد
و ایا موارد دیگه مانند کانفیگ اپاچی و انجینکس بعلاوه کانفیگ امنیتی +انتی دیداس انتی شل فایروال و .... +امکان بک اپ خودکار ساعتی در یک سرور و یا اف تی پی دیگر
و پنل مانیوتور و اپدیت ماهانه و مدیریت ماهانه و مدیریت در مواقع مشکل و حل ان جزو سرویس هست ؟
اگر نه هزینه ان بصورت ماهانه یا اولیه چقدر است بصورت کانفیگ فق حرفه ای البته ی هزینه ماهانه مانند پشتیبانی اپدیت و مانیتور هم اضافه شود چقدر میشود مجموعا؟
با سلام
هر کور سی پی یو 1000 تا 1200 مگا هرتز می باشد.
نصب و کانفیگ اولیه سی پنل رایگان است و در صورت نیاز به کانفیگ حرفه ای هزینه جداگانه اخذ می شود. آنتی شلر و ... نیز هزینه لایسنس جداگانه دارد.سیستم بک آپ نیز جزو موارد کانفیگی است که در صورت نیاز با اخذ هزینه انجام می شود.
سرورها کاملا سلف منیج هستند و در صورت بروز مشکل نرم افزاری با توجه به زمان و انرژی هزینه تعیین می گردد.
از بابت پشتیبانی نیز نیازی نیست که هزینه اضافه پرداخت شود. معمولا مشکلی نیست ولی در صورت بروز مشکل طبق گفته بالا می شود عمل کرد.
mr.irani
April 23rd, 2016, 11:43
پینگ فوق العاده هست
ما نیز بنا بر ارسال نظر شما چند روز قبل 2 سرور خرید نمودیم و البته در ابتدای کار کمی شک و تردید داشتیم ولی واقعا هم از کیفیت سرورها و هم از برخورد و ارائه پشتیبانی واقعا راضی هستیم.
ما خودمان جزو همکاران این صنف هستیم منتها هر بار بعد از خرید کاملا پشیمان می شدیم ولی این بار واقعا راضی هستیم و امیدواریم کیفیت و پشتیبانی همیشه به همین صورت برقرار باشد.
irannetshop
April 23rd, 2016, 12:11
سلام
من 4 ماهه از ایشون سرور دارم و واقعا هم راضیم
هنوز که هنوزه تو کارای نرم افزاری کمک میکنن
دستتون درد نکنه
hadi222
April 26th, 2016, 08:47
خیر.به علت قیمت های فوق العاده آفر در قیمت تفاوتی ندارد .
- - - Updated - - -
بله موجود است و امکان ارتقاء نیز وجود دارد.
میشه به جای سی پنل 100 گیگ هارد ساس بدید؟
AbtinServer
April 26th, 2016, 12:40
میشه به جای سی پنل 100 گیگ هارد ساس بدید؟
با سلام
به دلیل هدیه بودن لایسنس مربوطه این مورد امکان پذیر نیست.
می توانید هر میزان هارد اضافه که نیاز دارید جداگانه روی پلان خود خرید نمایید.
enigma211
April 26th, 2016, 15:55
سفارش جدید زدم ظهر امروز امیدوارم vps با رم 4 برای سایت وردپرسی مناسب باشه
منتظر دریافت vps....
djmojtaba
April 27th, 2016, 00:02
این پنل رو میتونید ارایاه بدید؟
Traffic : 15GB
Price : ؟
AbtinServer
April 27th, 2016, 00:48
این پنل رو میتونید ارایاه بدید؟
Traffic : 15GB
Price : ؟
بله. ماهانه 35 هزار تومان قابل تقدیم است.
این پلانها در بهترین حالت از نظر قیمت قرار دارد و کمتر از این میزان قابل ارائه نیست.
mohammadreza1987
April 28th, 2016, 16:36
سلام
کیفیت و سرعت سرویس های ارائه شده و پشتیبانیشون عالیه تاحالا بدون مشکل بوده و یک بارهم خاموش نشده وسرعت اینترنت سرویسهام درتمام طول شبانه روز ثابت و با سرعت بسیار خوبی میباشد
سرویس سوم سفارش داده شده منتظر تحویلم.
wp-Ammar
April 28th, 2016, 22:08
هنوز هم به همین قیمت ارئه میدید؟
enigma211
April 29th, 2016, 21:01
سلام از ساعت 19:40 جمعه تا الان ساعت 21 شب بشدت سرور کند شده و سایت هایی که روی vps است بالا نمیاد. تیکت هم زدم اما متاسفانه بعلت ترافیک بالای تیک ها کسی جوابگو نیست
اینترنت من مشکلی نداره چون تمام سایت ها را بخوبی لود می کنه
AbtinServer
April 30th, 2016, 15:18
سلام از ساعت 19:40 جمعه تا الان ساعت 21 شب بشدت سرور کند شده و سایت هایی که روی vps است بالا نمیاد. تیکت هم زدم اما متاسفانه بعلت ترافیک بالای تیک ها کسی جوابگو نیست
اینترنت من مشکلی نداره چون تمام سایت ها را بخوبی لود می کنه
با سلام
دوست عزیز تیکت شما پاسخ داده شده و وقتی مشکل فقط روی سایت های شما وجود دارد پس بی شک مشکل از سمت خود شما است و همان طور که قبل از خرید هم عرض نمودیم سرورها کاملا سلف منیج است.
متاسفانه شما انتظار ساپورت نرم افزاری دارید که این مورد خارج از موارد رایگان است و قبل از خرید نیز به شما اعلام شده و مستندات تیکتی کاملا وجود دارد.
پیروز باشید
- - - Updated - - -
هنوز هم به همین قیمت ارئه میدید؟
با سلام
بله. به علت اتمام موجودی سرورهای جدید آپ و قابل ارائه گردید.
mahdi4187
May 8th, 2016, 22:49
بدون هیچ بزرگنمایی از لحاظ اخلاقی و پشتیبانی واقعا تائید میشن کارشون درسته امیدوارم همیشه انقدر با صبر و حوصله به سوالات پاسخ بدهند
یکی از برترین مزیت های یک هاستینگ پشتیبانی اون هست که خدا را شکر این دوستمون به شدت بهش پایبنده
این نوشته هم تنها به خاطر اطلاع رسانی و تشکر از ایشان زدم
ممنون
saeed_kazemi
May 11th, 2016, 12:55
این طرح هنوز موجوده؟
AbtinServer
May 11th, 2016, 13:50
این طرح هنوز موجوده؟
بله. همچنان با افزودن سرورهای جدید فروش این سرویس ها ادامه دارد.
nikolai
May 12th, 2016, 18:52
با سلام یه سفارش دادم هر چه زود تر تحویل تحویل دهید اینترنت باشد
با تشکر از ابتین سرور
mojtaba79
May 14th, 2016, 10:11
سلام.
بنده به عنوان یکی از مشتریان آبتین سرور وظیفه خودم میدونستم که نظرم رو درمورد نحوه سرویس دهی این شرکت عرض کنم.
بنده یه سرور مجازی ایران خریدم که ایشون با نهایت ادب و حوصله سرویس رو آماده و تحویل بنده کردم.
یکی دوتا مشکل در زمینه تنظیمات دامین بنده بود که مجددا ایشون قبول زحمت کردن و برطرف کردن.
کیفیت و سرعت سرور مجازی ایشون فوق العاده بود.
حداقل با تجربیات بنده که تجربیات خوبی نبود قابل مقایسه نیست.
ازشون ممنونم.
امیدوارم موفق تر از همیشه به پیش برن.
myyor
May 14th, 2016, 22:22
با سلام
بنده 4 کور سی پی یو رم 4 و فضای 40 گیگ رو با پهنای 50 برای خارج و نامحدود برای کاربران بازدیدی کننده سایت از داخل ایران میخام
برای استفاده بعنوان هاستینگ برای چند سایتم که یکیش پر مصورفه و سایت اصلیمه و بقیه سایت ملکمل و سایتهای کم بازدید
با توجه به اینکه اصلا اطلاع وسواد کانفیگ حرفه ای ندارم این سرورها رو به صورت کانفیگ کامل میخام
سی پنل و وب سرور و انتی شل و انتی دیداس و موارد امنیتی و .... دقیفا مانند یک هاست اماده که ما مثلا برای سایتمون میگیریم مانند هاست اشتراکی که البته پلن مدیریت و کنسول و ... باشه
این هزینه کانفیگ چقدر هست؟ ایا خودوتن کانفیگ حرفه ای خوب و تضمینی انجام میدین ؟ هزینه ان برای اولین بار؟
سی پنل اصل و قابل اپدیت هست؟(رایگان برای پلن دو مگیگ به بالا عرض نمودیدن میدین)
خرین مورد افر بالا که درخوایت دادم رو اعلام کنید و نوشتین کافیگ رایگان حال ایا موارد که باالا گفته شد همش جزوش اگر نیست چقدر هزینه داره
و هزینه ماهانه مانیتور و اپدیت و رفع مشکلات مورد نیاز رو هم اعلام کنید
ما کلا با سی پنل کار میکنیم و اصلا ب دیریت زیاد نمیاییم و دستگاری نمیکنیم و نیاز ندارین وان سی پنل هم شاید ماهی یکبار هم لازم نداشته و کل کار با مدیریت وردپرس هست منتها نیاز هست مشکلی از جانب کانفیگ نباشه
لطفا موارد رو دقیق بیان کنید بعد سفارش شبهه ایجاد نشه
با تشکر
و ا
AbtinServer
May 15th, 2016, 03:27
با سلام
بنده 4 کور سی پی یو رم 4 و فضای 40 گیگ رو با پهنای 50 برای خارج و نامحدود برای کاربران بازدیدی کننده سایت از داخل ایران میخام
برای استفاده بعنوان هاستینگ برای چند سایتم که یکیش پر مصورفه و سایت اصلیمه و بقیه سایت ملکمل و سایتهای کم بازدید
با توجه به اینکه اصلا اطلاع وسواد کانفیگ حرفه ای ندارم این سرورها رو به صورت کانفیگ کامل میخام
سی پنل و وب سرور و انتی شل و انتی دیداس و موارد امنیتی و .... دقیفا مانند یک هاست اماده که ما مثلا برای سایتمون میگیریم مانند هاست اشتراکی که البته پلن مدیریت و کنسول و ... باشه
این هزینه کانفیگ چقدر هست؟ ایا خودوتن کانفیگ حرفه ای خوب و تضمینی انجام میدین ؟ هزینه ان برای اولین بار؟
سی پنل اصل و قابل اپدیت هست؟(رایگان برای پلن دو مگیگ به بالا عرض نمودیدن میدین)
خرین مورد افر بالا که درخوایت دادم رو اعلام کنید و نوشتین کافیگ رایگان حال ایا موارد که باالا گفته شد همش جزوش اگر نیست چقدر هزینه داره
و هزینه ماهانه مانیتور و اپدیت و رفع مشکلات مورد نیاز رو هم اعلام کنید
ما کلا با سی پنل کار میکنیم و اصلا ب دیریت زیاد نمیاییم و دستگاری نمیکنیم و نیاز ندارین وان سی پنل هم شاید ماهی یکبار هم لازم نداشته و کل کار با مدیریت وردپرس هست منتها نیاز هست مشکلی از جانب کانفیگ نباشه
لطفا موارد رو دقیق بیان کنید بعد سفارش شبهه ایجاد نشه
با تشکر
و ا
سلام
پلان 3 با 4 گیگ رم و 3 کور سی پی یو ماهانه 55 تومان است که 1 هسته اضافه برای شما 15 تومان اضافه می گردد.
برای ارائه کانفیگ مناسب ابتدا باید سایت شما بررسی شود. در این مورد لطفا از طریق تیکت در سایت با همکاران در تماس باشید.
در مورد کانفیگ سرور کانفیگ شده به شما تحویل می شود. در صورت بروز مشکل حدالامکان رایگان و در صورت نیاز به وقت و انرژی با هزینه قابل انجام است.
در صورت نیاز به کانفیگ حرفه ای هزینه کانفیگ بسته به نیاز شما متفاوت است.لایسنس ها رایگان و قابل آپدیت می باشد.از نظر توانایی کار و رفع مشکل به شما راهنمایی داده خواهد شد.
در صورت هرگونه سوال و توضیحات دقیق می توانید از طریق تیکت و یا تماس با همکاران راهنمایی لازم را دریافت نمایید.
mabana
May 18th, 2016, 14:04
سلام
فقط خواستم نظری بدم و تشکر از سرویس های آبتین سرور
دو تا سرور رم دو و چهار و یک فضای هاستینگ ازشون دارم
کیفیت خوب + حوصله + پشتیبانی مناسب = آبتین سرور
ممنون و خسته نباشین
AQUILA
May 18th, 2016, 16:22
سلام
من یه سرور مجازی ایران نیاز دارم برای یه سایت دانلود در حال تاسیس که میخوام ازش برای ریموت دسکتاپ برای آماده کردن فایلها + فایل هاستینگ استفاده کنم و دانلود و آپلودش باید نامحدود باشه
قاعدتا سی پنل و ... لازم ندارم.
لطفا برای هاست 100 گیگ و 200 گیگ ( برای شروع 100 هم کفایت میکنه فعلا ) همینجا یا به ایمیل arianaquila[@]yahoo.com با تخفیف قیمت بدید
متشکرم
AbtinServer
May 18th, 2016, 16:39
سلام
من یه سرور مجازی ایران نیاز دارم برای یه سایت دانلود در حال تاسیس که میخوام ازش برای ریموت دسکتاپ برای آماده کردن فایلها + فایل هاستینگ استفاده کنم و دانلود و آپلودش باید نامحدود باشه
قاعدتا سی پنل و ... لازم ندارم.
لطفا برای هاست 100 گیگ و 200 گیگ ( برای شروع 100 هم کفایت میکنه فعلا ) همینجا یا به ایمیل arianaquila[@]yahoo.com با تخفیف قیمت بدید
متشکرم
سلام
برای شما سرویس مناسبی از زیرساخت و پارس آنلاین میتوانیم ارائه دهیم که البته سرویس پارس ما در آفر است و پیشنهاد ما نیز پارس می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر جهت خرید لطفا از طریق تیکت و یا تماس با ما در ارتباط باشید.
teamnet
May 18th, 2016, 18:21
ما ازشون خرید کردیم و راضی هستیم پشتیانی مناسب و برخورد هم مناسب هست البته هنوز به مشکل نخوردیم ...:->
AQUILA
May 18th, 2016, 20:31
سلام
برای شما سرویس مناسبی از زیرساخت و پارس آنلاین میتوانیم ارائه دهیم که البته سرویس پارس ما در آفر است و پیشنهاد ما نیز پارس می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر جهت خرید لطفا از طریق تیکت و یا تماس با ما در ارتباط باشید.
متشکرم
یکی از دوستان وقت و حوصله بیشتری داشتند پیشنهاد قیمت مناسبی ایمیل کردند حل شد.
موفق باشید
wp-Ammar
May 18th, 2016, 20:41
بنده هم از ایشون یک سرور پارس انلاین دارم در حال حاضر که وضیعت عالیه پشتیبانیشونم خوبه دستشون درد نکنه
mastermind2008
May 21st, 2016, 16:22
با سلام
من قصد انتقال به سرور پارس آنلاین شما رو دارم.
در حال حاضر پنل دایرکت ادمین با حدو 50 کاربر دارم و whmcs هم روی سرور مجازی فعلیم نصبه.
دو سوال
اول اینکه آیا امکان انتقال کامل با تنظیمات فعلی روی سرور جدید از طرف شما وجود داره ؟
و دوم هم اینکه در صورتی که خدایی نکرده روزی اگر نشد برای طولانی مدت با شما تماس گرفت، آیا تضمینی برای از دست نرفتن اطلاعات هست ؟ مثلا تضمینی که در نهایت بشه بک آپ ها رو از خود پارس آنلاین دریافت کرد یا خیر ؟
AbtinServer
May 21st, 2016, 17:08
سلام
بله امکان خرید و انتقال وجود دارد.
بله انتقال کامل بدون کوچکترین تغییر ممکن است.
البته ما تنها به یک نفر ختم نمی شویم که روزی در دسترس نباشیم. ممکن است برای ساعاتی به دلیل عدم دسترسی به اینترنت و تلفن با مشکل مواجه شویم اما همیشه برای پاسخگویی و پشتیبانی شما حاضر خواهیم بود و از این نظر مشکلی وجود نخواهد داشت.
alivw71
May 21st, 2016, 20:45
سلام
پرداخت به صورت سالیانه ممکن هست؟
دایرکت ادمین برای پلان 2 نصب میکنید؟ کرک مطمئن هست؟ یا به صورت لایسنس شیر شده هست؟
AbtinServer
May 21st, 2016, 23:32
سلام
پرداخت به صورت سالیانه ممکن هست؟
دایرکت ادمین برای پلان 2 نصب میکنید؟ کرک مطمئن هست؟ یا به صورت لایسنس شیر شده هست؟
سلام
پرداخت سالیانه نیز انجام می شود.
خیر لایسنس کاملا قانونی است. بله نصب رایگان انجام می شود.برای اطلاع از هزینه ها تیکت نمایید.
mastermind2008
May 22nd, 2016, 14:49
سرویس یک ماهه جهت تست خریداری شد.
امید آنکه ما هم مثل سایر دوستان که از تجربیات موفق خود با شما گفته بودند همکاری خوبی با هم داشته باشیم.
در مرحله اول با توجه به اینکه روز عید و تعطیل سرویس خریداری شده است ولی پاسخگویی خوب بود.
hadiroohi
June 7th, 2016, 16:07
برای یکی از مشتریام که صرفا از پارس آنلاین سرویس میخاستن از این همکار خوبمون خرید کرم، واقعا از همکارایی هستن که همیشه مشتری مداری سرلوحه پیشرفتشونه، پشتیبانی و پاسخ دهی همیشه با سرعت و با اخلاق حرفه ای هست
hadi222
June 12th, 2016, 17:33
سلام.
رسپینا اپلود رایگانم دارد؟
داخلی یا خارجی؟
AbtinServer
June 13th, 2016, 01:08
سلام.
رسپینا اپلود رایگانم دارد؟
داخلی یا خارجی؟
سلام
آفر فعلی از پارس آنلاین قابل ارائه می باشد.
نوع مصرف شما چه چیزی است؟
hadi222
June 13th, 2016, 08:19
سلام
آفر فعلی از پارس آنلاین قابل ارائه می باشد.
نوع مصرف شما چه چیزی است؟
مصرف اکانتینگ دارم.
قیمت پهنای باند برای بسیار مهمه.
سرعت پورت اگر محدود و کم باشد مشکلی نیست.
ولی اپلود رایگان باشد.
AbtinServer
June 13th, 2016, 13:21
مصرف اکانتینگ دارم.
قیمت پهنای باند برای بسیار مهمه.
سرعت پورت اگر محدود و کم باشد مشکلی نیست.
ولی اپلود رایگان باشد.
مصرف ترافیک شما چه میزان است؟
حدود مصرف را اعلام نمایید. 1 به 1 است؟
hadi222
June 14th, 2016, 08:44
مصرف ترافیک شما چه میزان است؟
حدود مصرف را اعلام نمایید. 1 به 1 است؟
پخ کردم.
600 700 دانلود.
همینقدر اپلود داخلی
vafajj
June 19th, 2016, 22:53
تست دارید؟
AHF-victory
June 22nd, 2016, 01:25
سلام.اگر کسی را داشته باشیم توی پارس آنلاین,میشه دانلود کنیم و اون شخص تحویل بگیره فایل هارو؟
از شما سرور مجازی بیگریم و دانلود کنیم و اون شخص تحویل بگیره
AbtinServer
June 27th, 2016, 03:53
تست دارید؟
خیر. سرویس تست ارائه نمی شود.
برای اطمینان از خرید خود نظرات کاربران را مطالعه نمایید.
- - - Updated - - -
سلام.اگر کسی را داشته باشیم توی پارس آنلاین,میشه دانلود کنیم و اون شخص تحویل بگیره فایل هارو؟
از شما سرور مجازی بیگریم و دانلود کنیم و اون شخص تحویل بگیره
خیر. این گونه موارد دانلود و تحویل هارد و ... انجام نمی شود.
spsgorgan
June 29th, 2016, 22:47
تحویل آنی هست ؟
Mr.Te0
June 30th, 2016, 04:04
تاپیک با توجه به قانون 3-17 بخش فروش ، بسته شد.
17-3: مدت زمان اعتبار تاپیک های ایجاد شده در این بخش از زمان آغاز ، مدت 90 روز می باشد.در صورت استمرار سرویس فوق و نیاز ، تاپیک جدید ایجاد شود.