ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند آموزش روت کردن سابنت /24 بر روی یک سرور از دیتا سنتر های امریکا

ccirco
December 30th, 2015, 23:15
سلام دوستان
یک سرور معمولی گرفتم از یکی از دیتا سنتر های امریکا
مزیتش داشتن 253 تا ای پی رایگان است ولی من با روت کردن این سابنت مشکل دارم
دیتا سنتر اول به من یک رنج ای پی با 4 تا ای پی قابل استفاده داده که هم subnet mask داره و هم Default Gateway
بعد هم که رنج 253 ای پی قابل استفاده را به من داده است در آن Default Gateway برای این ای پی ها نیست
با پشتیبانی سرور که تماس می گیرم می گویند باید توسط یک سرور لینوکس سنتواس 6 که به عنوان روتر کاربرد پیدا می کنه ای پی های دوم را روت کنم
کسی از دوستان امکان اموزش این کار را به من داره؟

اموزش خوده دیتا سنتر برای vmware esxi در لینک زیر است
https://www.ubiquityhosting.com/blog/bind-ips-solusvm-citrix-xenserver-vmware-esxi/

من لینوکس سنتوس را بر روی یک ماشین مجازی بر روی وی ام ور ساخته ام و طبق اموزش بالا به eth0 , eth0:1 هم ای پی درست داده ام و کارهای مراحل بعدی را هم انجام داده ام ولی باز هم روت نشدن ای پی ها
لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

arc1o0
December 30th, 2015, 23:20
سلام

اون طور که بنده متوجه شدم، می تونید همون روشی که در هتزنر استفاده میشه رو روی سروتون پیاده کنید، با کمک میکروتیک

ccirco
December 30th, 2015, 23:27
سلام

اون طور که بنده متوجه شدم، می تونید همون روشی که در هتزنر استفاده میشه رو روی سروتون پیاده کنید، با کمک میکروتیک

دوست عزیز این کار را هم انجام دادم و با یک سرور میکروتیک تست کردم طبق اموزشی که در همین تالار دوستان گذاشته اند ولی روت نشدن ای پی ها
باید طبق این لینکی که فرستادم از یک لینوکس سنتواس که به عنوان روتر عمل می کنه استفاده شود
من این کار را هم انجام دادم اما نمی دونم اشتباهم کجا بوده که ای پی ها روت نمی شوند

OmidX
December 30th, 2015, 23:55
دقیقا کدوم دیتاسنتر آمریکا ؟

ccirco
December 31st, 2015, 00:00
دقیقا کدوم دیتاسنتر آمریکا ؟

www.ubiquityhosting.com
لینک راهنمایی ساختن لینوکس سنتواس به عنوان روتر را که گذاشته بودم در پست اول از این دیتا سنتر

OmidX
December 31st, 2015, 00:03
www.ubiquityhosting.com (http://www.ubiquityhosting.com)
لینک راهنمایی ساختن لینوکس سنتواس به عنوان روتر را که گذاشته بودم در پست اول از این دیتا سنتر

اگر شما یک بلاک /24 آي پی تهیه کرده باشید، باید ساب نت رو بصورت 255.255.255.0 تنظیم کنید ، درست تنظیم کردید ؟ ، خروچی دستور ifconfig -a رو قرار بدید .

ccirco
December 31st, 2015, 06:52
طبق آموزشی که لینکش را گذاشته ام نیاز است در یک ماشین مجازی بر روی وی ام ور و ساختن یک لینوکس سنتواس به عنوان روتر کار انجام شود
من این کارها را انجام داده ام یعنی ابتدا با استفاده از ای پی های سابنت /29 که4 تا ای پی قابل استفاده است و گیت وی هم دارند یک ماشین مجازی لینوکس سنتوس ساختم و eth0 را با اونها ای پی دهی کردم سپس بر روی همین لینوکس به eht0:1 با استفاده از آی پی های سابنت /24 که سابنت مکس اون هم 255.255.255.0 است ای پی دهی کردم

همچنین فایل زیر را ویرایش کردم
/etc/sysctl.conf
و مقدار net.ipv4.ip_forward مساوی 1 کردم و سیو کردم فایل را

اما باز هم ای پی ها روت نشده اند

فکر کنم در تنضیمات /etc/sysctl.conf جایی را اشتباه می کنم
اگر کسی در مورد روت کردن لینوکس سنتوس به عنوان روتر و نحوه یاین کار اطلاع داره راهنمایی کنه

با تشکر

Z.eus
December 31st, 2015, 10:16
درود.
با توجه به توضیحاتی که دادید و توضیحاتی که در لینک دیتاسنتر نوشته:
۱. آیپی سرور لینوکس- سنت او اس شما باید اولین آیپی از اون ۴ تا آیپی باشه. یعنی سرور esxi شما باید آیپی دوم روش ست شده باشه نه اولین آیپی. این مورد رو برسی کنید.
۲. وقتی فایل sysctl.conf رو ویرایش کردید با این دستور‌:

vi /etc/sysctl.conf
بعد از اینکه پارامتر net.ipv4.ip_forward رو فعال کردید و مقدار 1 بهش دادید، در خط های بعدی این پارامتر ها رو هم باید اضافه کنید:

net.ipv4.conf.default.send_redirects = 0
net.ipv4.conf.eth0.send_redirects = 0
net.ipv4.conf.all.send_redirects = 0
net.ipv4.conf.eth0:1.send_redirects = 0
سپس فایل رو سیو کنید.
این دستور رو بزنید :

sysctl -p
باید ip tables رو هم برای همیشه خاموش کنید. از این دستور استفاده کنید:

/etc/init.d/iptables stop && chkconfig iptables off

,بعد از اینکه ifcfg-eth0:1 رو ساختید، حتما از دستور زیر استفاده کنید تا تغییرات اعمال بشه.

/etc/init.d/network restart

اگر هنوز هم مشکل دارید تنظیمات ifcfg-eth0:1 و مشخصاتی که در شبکه‌ی ماشین های مجازی وارد میکنید رو کپی کنید اینجا.