ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور کنسلی ex41 ssd و یک عدد ex41s

speednet
December 30th, 2015, 16:00
سلام
دوستان عزیز هر کسی از این دو نوع سرور داره و قصد کنسل داره لطفا در اتباط باشه برای خرید و همچنین قصد انتقال سرور به پنل خودم رو دارم

در صورتی که از سرور های ذکر شده موجود دارید و قصد کنسل دارید لطفا تماس بگیرید هزستاپ رو هم به توافق میرسیم برای شما که کنسل میکنی ستاپ که دادی بکجا نپره برای منی که میخرم هزینه ستاپ کمتر بشه

ertebat7
December 30th, 2015, 18:43
ex41s
يك مورد كنسلي براي هفته اينده داريم
در صورت نياز در تماس باشيد
http://user.ertebat7.ir/contact.php

speednet
December 31st, 2015, 01:01
سلام
با دوست خوبم به توافق نرسیدم لطفا اگر دوستان دیگه ای دارن اعلام کنند تشکر

تا تاریخ 2016/01/15 باید سرور تهیه بشه

redhat10
December 31st, 2015, 02:30
الن سرورها 1 ماه نیست ارائه شده فکر نمیکنم کنسلی داشته باشند
در صورتی که کنسلی پیدا نشد با ستاپ اقساط 3 ماهه میتونیم تقدیم کنیم

amin0181
December 31st, 2015, 03:46
امکان ارائه با ستاپ اقساطی هست
اما امکان انتقال خیر

speednet
December 31st, 2015, 13:39
الن سرورها 1 ماه نیست ارائه شده فکر نمیکنم کنسلی داشته باشند
در صورتی که کنسلی پیدا نشد با ستاپ اقساط 3 ماهه میتونیم تقدیم کنیم

سلام
چرا نباید کنسلی باشه همان طور که مشاهده کردین همکارمون ارتباط 7 کنسلی داشتن ؟؟ اصلا سرور یه روز باشه ارائه شده باشه اگر هم پیدا نشه با ستاپش سفارش میدم مشکلی با ستاپ ندارم که بخوام سه ماهه بدم اگر متن کامل خونده باشید منظور من رو از تایپیک میفهمید , دوست عزیز شما کنسلی داشته باشین یه بار برای سرور ستاپ گرفتین و سرورتون کنسل بشه یعنی هیچ بنده قصد دارم اگر کسی کنسلی داشت به توافق و پرداخت مقداری از ستاپ سرور منتقل کنم به پنل خودم میخواستم با ستاپ کامل سفارش بدم تو سایت هتزنر هزار تا هم سفارش بدم هست نیازی به تایپیک نیست

امکان ارائه با ستاپ اقساطی هست
اما امکان انتقال خیر

دوست عزیز ظاهرا تایپک کامل نخوندید بخوام هزینه ستاپ کامل بدم همون تو پنل خودم سفارش میدم حالا چرا لقمه رو دور سرم بچرخونم ؟ اگر همچنین درخواستی که تو تایپک زدم داشتین خوشحال میشم بفرمایید