PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد قوانین نشر اطلاعات صاحبان دومین ای ار

cacodemon
December 30th, 2015, 08:34
سلام
سوال من این هست ایا سایت ثالث اجازه نشر اطلاعات صاحبان دومین های دات ای ار و دارن؟
با توجه به اینکه اجازه ای به این سایت ها داده نشده و تنها به nic.ir اجازه داده شده(توافق خرید دومین)
برخی از این سایت ها با کش کردن این اطلاعات و دسترسی دادن به گوگل باعث میشن با سرچ نام شخص همه دامنه های طرف با مشخصات فردی و ادرس و.... غیره لیست بشه

ایا این قانونی هست اگر نه چه اقدامی باید انجام داد؟

data20
December 30th, 2015, 09:51
سلام
کلا از نظر قانونی نشر اطلاعات افراد حقیقی مشکل داره
در اصل خود نیک هم نباید این کار کنه
البته اطلاعات حقوقی منعی نداره
شما هم میتونید از سایت های مشابه شکایت کنید ولی شک دارم خیلی بها بدن چون عملا اطلاعات شخصی شما توسط نیک عمومی میشه که به نحوی میشه شکایت شما رو دور زد

cacodemon
December 30th, 2015, 09:59
سلام
کلا از نظر قانونی مشکل داره برای افراد حقیقی
در اصل خود نیک هم نباید این کار کنه
البته برای افراد حقوقی منعی نداره
شما هم میتونید از سایت های مشابه شکایت کنید ولی شک دارم خیلی بها بدن چون عملا اطلاعات شخصی شما توسط نیک عمومی میشه که به نحوی میشه شکایت شما رو دور زد

یک سایت خارجی هم بود با یک ایمیل در کسری از ثانیه جواب داد و صفحه مورد نظر و حذف کرد
ولی با ایرانی ها مشکل دارم

نیک توی شرایط و قوانین اورده که توی هوایز مشخصات و میده ولی کش نمیکنه و گوگل هم توی سرچ نمیاره البته سوتی هم داره ولی نه اینکه همه دامنه ها و لیست کنه

data20
December 30th, 2015, 10:16
ایران استثناء هستش
با نیک که کاری نمی تونید بکنید
فرضا به خاطر این موضوع از من نوعی هم شکایت کنید میشه رد کردش
برای همین هست تا جای ممکن باید دامین ی گرفت که اطلاعات مخفی کنه چون اطلاعات دروغین هم معایب خودش داره البته برای دامین های دائمی