ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرورهای حراجی هتزنر آلمان

taraneha
December 29th, 2015, 10:41
با سلام.جدیدا سرور اختصاصی از حراجی آلمان تهیه کردم.با هارد اینترپرایز.
دوستان این سروها مشکل خاصی دارند؟
برای میزبانی وب نمیخوام عمده کارم بک آپ و دانلود و آپلود هست
دوستانی هستند که مشکل سوختگی هارد و ... روی این سرورها داشتند.
البته مشاهده شده روی بهترین و گرانترین سرورها هم مشکل سوختگی هارد بوده مانند مشکلی که برای بلاگفا پیش اومد.

xphost
December 29th, 2015, 10:46
بستگی به پولی داره که دادی
سرور های زیادی از مارکت هتزنر خریداری شده که فشار های سنگینی رویشون اوردیم ولی در بهترین وضعیت به کار خودشون ادامه دادن
ولی اگر کیفیت میخواید دنبال سرور های ex40-ex40 ssd باشید که کنسلی هاشو همکارا موجود دارند
اگرم خیلی بودجه میخواید خرج کنید برید سرور های سری جدیدex41 هتزنر رو بخرید که میشه گفت بهترین گزینه بین تمامی دیتا سنتر ها هستش

farssub
December 29th, 2015, 10:51
نسبت به قیمت مناسب کیفیت بالایی دارند
اگر کار با کیفیت میخواین انجام بدید سمت سرور های مارکتی نرید

fadak
December 29th, 2015, 10:57
با سلام.جدیدا سرور اختصاصی از حراجی آلمان تهیه کردم.با هارد اینترپرایز.
دوستان این سروها مشکل خاصی دارند؟
برای میزبانی وب نمیخوام عمده کارم بک آپ و دانلود و آپلود هست
دوستانی هستند که مشکل سوختگی هارد و ... روی این سرورها داشتند.
البته مشاهده شده روی بهترین و گرانترین سرورها هم مشکل سوختگی هارد بوده مانند مشکلی که برای بلاگفا پیش اومد.
سلام دوست عزیز
در مورد هارد سرور نمیشه بصورت قطع نظر داد
نمیشه هاردی رو تضمینی گفت میسوزه یا نه
همانطور که خودتون هم گفتید روی سرورهای گرانقیمت هم مشکلات مربوط سوختن هارد پیش اومده
اما بهتره به عمر هارد و میزان فشار وارده به اون و همچنین ssd بودن یا نبودنش توجه کرد

taraneha
December 29th, 2015, 11:15
خب چون من میزان فضای ذخیره سازی زیادی نیاز دارم بهترین انتخاب همین هست از نظر اقتصادی.
چون سرورهای نو از خود دیتاسنتر هتزنر و سایر دیتاسنترها هزینه بالایی دارند با اون مقدار فضا و مشخصات.

rastindata
December 29th, 2015, 11:16
بستگی به پولی داره که دادی
سرور های زیادی از مارکت هتزنر خریداری شده که فشار های سنگینی رویشون اوردیم ولی در بهترین وضعیت به کار خودشون ادامه دادن
ولی اگر کیفیت میخواید دنبال سرور های ex40-ex40 ssd باشید که کنسلی هاشو همکارا موجود دارند
اگرم خیلی بودجه میخواید خرج کنید برید سرور های سری جدیدex41 هتزنر رو بخرید که میشه گفت بهترین گزینه بین تمامی دیتا سنتر ها هستش

دوست عزیز مطمئنید؟!

سرور های سری ex بیشتر از 10 ساله که دارن کار میکنن !

xphost
December 29th, 2015, 19:34
دوست عزیز مطمئنید؟!

سرور های سری ex بیشتر از 10 ساله که دارن کار میکنن !
بله مطمئن هستم چون دو ساله از سرور های مختلف این دیتاسنتر استفاده کردیم و کاملا هم ما و هم مشتری هامون راضی هستیم

- - - Updated - - -

سرور های مارکتی کیفیت خوبی ندارند ولی سری ex 40 بسیار مناسب هستند برای شروع
و سرور های سری جدید که میشه گفت فوق العاده قدرتمند عمل خواهند کرد از همه نظر برتری دارند

kool
December 29th, 2015, 19:58
سلام
برای موارد مهم زیاد توصیه نمیشه. البته بیشتر شانسی هست ممکنه ex41 بگیرید هاردش یک هفته بعد بسوزه ولی این سرور چند سال بدون مشکل کار کنه!

taraneha
December 29th, 2015, 20:08
بیشتر برای فضای بالای هارد این سرور رو نیاز دارم.در حال حاضر بهترین سرویس برای ما و کاربرامون در ایران سرور ایران هست که سرعت بسیار بالایی دارند.
اما ایرادی که سرور ایران داره قیمت بالای سرورهای ایران هست.
برای سایت من که دانلود فیلم هست و مهم هست فایل ها روی هارد بمونه گزینه بهتری هم هست با این قیمت؟

xphost
December 29th, 2015, 20:15
ببینید سایت http://ahang-film.com/
قبلا با یکی از همکارا در این انجمن کار میکردند
که به دلایلی انتقال دادن به هاستینگ ما
اول براشون سرور اختصاصی مارکتی هتزنر تهیه شده که بعد از 3 ماه دیگه جوابگو کارشون نبود
و بعدش از دیتا سنتر سویو استارت براشون سروری تهیه شد که بعد از گذشت 3 ماه کاملا از همه نظر راضی هستند
توصیه میکنم اگر دانلود و اپلود هاتون بالاست سرور اختصاصی از فرانسه تهیه کنید

mizban97
December 29th, 2015, 20:44
ببینید سایت http://ahang-film.com/
قبلا با یکی از همکارا در این انجمن کار میکردند
که به دلایلی انتقال دادن به هاستینگ ما
اول براشون سرور اختصاصی مارکتی هتزنر تهیه شده که بعد از 3 ماه دیگه جوابگو کارشون نبود
و بعدش از دیتا سنتر سویو استارت براشون سروری تهیه شد که بعد از گذشت 3 ماه کاملا از همه نظر راضی هستند
توصیه میکنم اگر دانلود و اپلود هاتون بالاست سرور اختصاصی از فرانسه تهیه کنید

سویواستارت مگر سرور نو تحویل میدهد؟
به مراتب هارد های سویو استارت ضعیف تر از هتزنر هستند . سویو هارد ساتا دارد که بدترین نوع هارد برای سرور هست اما هارد های هتزنر اینترپرایز هست.

xphost
December 29th, 2015, 20:54
سویواستارت مگر سرور نو تحویل میدهد؟
به مراتب هارد های سویو استارت ضعیف تر از هتزنر هستند . سویو هارد ساتا دارد که بدترین نوع هارد برای سرور هست اما هارد های هتزنر اینترپرایز هست.
مطمئن هستید؟
ما که کاملا راضی هستیم
کیفیت فوق العاده هستش
تا امروز 3 عدد سرور از سویو استارت تهیه شده از هتزنر خیلی بهتره

T.Toosi
December 29th, 2015, 21:52
بنده 2 بار پشت سر هم در هتزنر به مشکل هارد خوردم، ریبوت زدم دیگه بالا نیامد چند ترابایت اطلاعت هم پرید دیگه طرف هارد های معمولی ساتا نرفتم.

kool
December 29th, 2015, 23:53
مطمئن هستید؟
ما که کاملا راضی هستیم
کیفیت فوق العاده هستش
تا امروز 3 عدد سرور از سویو استارت تهیه شده از هتزنر خیلی بهتره

نه مال سویو هم ریسک داره. از نظر پورت هم سویو کم میاره به نظر من.

rastindata
December 30th, 2015, 19:40
عرض ادب

از استارتر عزیز بابت اسپم عذر خواهی میکنم.

جناب rastindata (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=113565)

۱۰ سال پیش شما چند سال داشتید ؟

شما فرض کن 1 سالم بوده !
نمیدونم ملت چه رویی دارن ، پیشنهاد میکنم شما اول ادبیاتتو درست کن ، بعد بیا اسپم بده

البته اون فحاشی هایی که انجام دادید کاملا بر میگرده به تربیت خانوادگی

نیازی نیست که شات بذارم؟