ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رید Raid

Milad11
December 29th, 2015, 02:50
باسلام

می خواستم بدونم چطوری میشه فهمید یک سرور اختصاصی هاردش Raid هست یا نه ؟

- - - Updated - - -

دستوری که باید توی ssh بزنم نمیدونم چیه تا بتونم بفهمم سرور اختصاصیم یک هارد اصلی که داره اگر سوخت اطلاعاتم توی هارد دیگه ای باشه متوجه میشید چی می گم ؟؟؟؟؟

besthosti.com
December 29th, 2015, 04:12
در بخش مشخصات سرور که برید بر روی دیسک کلیک کنید در کنار شماره دیسک نوشته شده basic که اگه basic باشه یعنی رید نیست، البته اگه برای همه هارد دیسک هاتون اینطور باشه ولی اگه برای دو به بالا از هاردتون نوشته شده باشه dynamic که رید هست.

Milad11
December 29th, 2015, 04:20
در بخش مشخصات سرور که برید بر روی دیسک کلیک کنید در کنار شماره دیسک نوشته شده basic که اگه basic باشه یعنی رید نیست، البته اگه برای همه هارد دیسک هاتون اینطور باشه ولی اگه برای دو به بالا از هاردتون نوشته شده باشه dynamic که رید هست.

یعنی هارد سرور 10 ترابایت یعنی 10 ترابایت دیگه هم وجود داره که زمانی فایل هامو آپلود می کنم روی 10ترابایتم اگر هاردم سوخت روی آن یکی هاردم اطلاعاتم هست و دیتاسنتر هارد سوخته رو عوض می کنه و اطلاعاتم روی هاردم میریزه

درسته ؟؟

آن یکی هاردم به معنای هارد بک آپ درسته ؟

besthosti.com
December 29th, 2015, 04:52
اگه سرورتون 2 تا هارد داره و شما از دیتاسنتر درخواست رید نکردید، بدون رید به شما تحویل میدن. در صورتی که میخواید رید کنید با دیتاسنتر تماس بگیرید.

T.Toosi
December 29th, 2015, 07:34
یعنی هارد سرور 10 ترابایت یعنی 10 ترابایت دیگه هم وجود داره که زمانی فایل هامو آپلود می کنم روی 10ترابایتم اگر هاردم سوخت روی آن یکی هاردم اطلاعاتم هست و دیتاسنتر هارد سوخته رو عوض می کنه و اطلاعاتم روی هاردم میریزه

درسته ؟؟

آن یکی هاردم به معنای هارد بک آپ درسته ؟

سرور یک هارده 10 ترا ندیدم، مشخصات کامل سرورتون رو از دیتاسنتر پیدا کنید اینجا بزارید احتمال 2 هارد داره برای رید و بیسیک هم که بالا گفتن.

Milad11
December 30th, 2015, 00:53
اگه سرورتون 2 تا هارد داره و شما از دیتاسنتر درخواست رید نکردید، بدون رید به شما تحویل میدن. در صورتی که میخواید رید کنید با دیتاسنتر تماس بگیرید.

باید به دیتاسنتر از چه طریقی اعلام کنم که سرور که دارم می گیرم رید باشه ؟

اگر رید باشه هزینه ای داره یا نه ؟

hamedmj
December 30th, 2015, 00:57
معمولا سروری که رید ۱۰ داشته باشه طبق عرف به طور مثال اگر ۸ ترابایت هارد داشته باشید حدود ۴ ترا در دسترس شما هست.
اینطور نیست که ۱۶ ترابایت هارد برای شما اختصاص بدن
البته در لیزوب اینطوری هست.

arc1o0
December 30th, 2015, 01:17
مدل دقیق سرور و دیتاسنترتون رو اعلام کنید.